ADVOCAAT FILIP DUCHEYNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT FILIP DUCHEYNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.920.932

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312344*

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633920932

Benaming (voluit) : ADVOCAAT FILIP DUCHEYNE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Baron Ruzettelaan 417

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge op 16 juli 2015, te

registreren, dat er door de Heer Ducheyne, Filip Lieven Jan Jozef, geboren te Brugge op twintig

december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8000 Brugge, Nieuwe Gentweg 39 /0001,

een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: ADVOCAAT FILIP DUCHEYNE.

ZETEL: 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan, 417.

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

1. de uitoefening van het beroep van advocaat, in naam en voor haar rekening, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

Het beroep zal uitgeoefend worden bij middel van de organen van de vennootschap en onder toepassing van de reglementering van de Orde van Advocaten te Brugge en van de Orde van Vlaamse Balies. Onderhavige statuten zijn ondergeschikt aan deze deontologische regels en richtlijnen en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd.

2. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties, voor zover ze geen handelsdaden beogen ook op financieel, technisch, juridische, logistiek, commercieel of administratief vlak.

3. De aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat.

4. Het scheppen van de mogelijkheden om de advocaat-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de juridische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

5. Het inrichten van de algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig kunnen zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteit van advocaat. Het organiseren van cursussen en het geven van lessen in verband met alle mogelijke juridische disciplines, Belgische en buitenlandse.

6. Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, het scheppen van een kader waarbinnen, door uitbreiding met andere advocaat-vennoten, de gezamenlijke uitoefening van het beroep en alle andere activiteiten die hiermee deontologisch verenigbaar zijn wordt bevorderd.

7. Het verlenen van juridisch, financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch advies en diensten aan private of openbare rechtspersonen en vennootschappen, en dit in de hoedanigheid van advocaat.

8. Het inrichten, in de hoedanigheid van advocaat, van lessen, stages, seminaries in de betrokken domeinen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

9. Het verwerven, beheren en rentabiliseren van een onroerend patrimonium, door het aan- en verkopen, huren en verhuren, verkavelen, opsplitsen van onroerende goederen, of het verkrijgen en verlenen van enig welke zakelijke rechten.

8310 Brugge

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

11. Het verwerven en beheren van een roerend patrimonium door het beleggen in, aan- en verkopen van, ter beschikking stellen en verhuren van enig welke lichamelijke roerende goederen (kunst, antiek, et cetera), door het beleggen in en beheren van gelden, rekeningen, effecten en waarden in de meest brede zin.

12. De vennootschap kan ten behoeve van het beheer van haar patrimonium belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met om het even welk doel.

13. De vennootschap kan ten behoeve van het beheer van haar patrimonium bestuursopdrachten nemen in andere vennootschappen en ondernemingen die al dan niet een gelijkaardig doel nastreven.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meeste uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering op de wijze zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE14 6301 5173 9583 bij de naamloze vennootschap ING België geopend ten name van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCAAT FILIP DUCHEYNE, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 30 juni 2015 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Enkel advocaten die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Is er slechts één vennoot, dan moet de zaakvoerder de enige vennoot zijn.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, email of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Enkel advocaten die hun beroep (zullen) uitoefenen binnen de vennootschap kunnen vennoot worden.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden stemrecht toe aan de vruchtgebruiker. De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend en zestien.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Enkel advocaten kunnen tot vereffenaar worden benoemd. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. De ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte is mogelijk mits naleving van de desbetreffende wettelijke voorwaarden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMING: De oprichter heeft als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd benoemd: de Heer Ducheyne Filip, voornoemd.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN: De oprichter heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die sinds één juni tweeduizend en vijftien voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOLMACHT: De oprichter verleent volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDUCIAIRE VAN COPPENOLLE & ASSOCIATES, met kantoor te 8020 Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467, ondernemingsnummer 0476.344.036 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge, en alle bedienden en aangestelden. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
ADVOCAAT FILIP DUCHEYNE

Adresse
BARON RUZETTELAAN 417 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande