ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.571.717

Publication

03/01/2014
ÿþ MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

0473.571.717

ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCK

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

NIJVERHEIDSTRAAT, 2, 8900 IEPER

: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op elf december tweeduizend dertien, geboekt te Ieper Kantoor POPERINGE De 13 DEC. 2013. vier blad(en) geen verz. Boek 5/452 blad 03 vak 16. Ontvangen : vijftig euro (50,00 E) De Ontvanger, ai. (get.) GUIDO DIEUSAERT ADJ FISC DESKUNDIGE REGISTRATIE POPERINGE, blijkt

1. De enige vennoot neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan van twee december tweeduizend dertien met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalverhoging.

2. Hij verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering van achtentwintig november tweeduizend dertien waarbij een dividend is toegekend voor een brutobedrag van honderdzestigduizend euro (160.000,00 EUR) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde zestienduizend euro (16.000,00 EUR), in totaal honderdvierenveertigduizend (144.000,00 EUR) netto dividend.

3. Hij geeft lezing van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, voormeld, aangeduid door het bestuursorgaan.

Het verslag van de Heer Bruno Pouseele, voornoemd, besluit met de volgende woorden :

"S. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCR bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCK verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 144.000, 00 EUR, voor een inbrengwaarde van 144.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

IA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevaagd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik - vervolg Mod PDF 11.1

a) dal de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedr(fseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 567 aandelen van de Burg. BVBA ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCI zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCK en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 2 december 2013

(volgt de handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.".

4.1. Hij besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (56.700,00 EUR), om het te brengen van vijfenvijftigduizend zeshonderd euro (55.600,00 EUR) naar honderdtwaalfduizend driehonderd euro (112.300,00 EUR) door het creëren van vijfhonderdzevenenzestig (567) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van honderd euro (100,00 EUR), bedrag verhoogd met een uitgiftepremie bepaald op honderddrieënvijftig euro zevenennegentig cent (153,97 EUR), derwijze dat de inschrijvingsprijs voor elk nieuw aandeel is vastgesteld op tweehonderddrieënvijftig euro zevenennegentig cent (253,97 EUR).

Deze nieuwe aandelen worden onmiddellijk onderschreven en zijn bij gelijke delen volgestort als volgt :

- bedrag van kapitaal dat volledig wordt volgestort : zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (56.700,00 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : zevenentachtigduizend driehonderd euro (87.300,00 EUR).

Hij beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura, zoals hierna vermeld, en dat vijfhonderdzevenenzestig (567) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend in tegenprestatie van de inbreng als volgt :

Toekenning van vijfhonderdzevenenzestig (567) nieuwe aandelen aan de Heer Stefaan De Rouck, voornoemd, als tegenprestatie voor de inbreng van de hierna vermelde schuldvordering. Deze aandelen zijn geheel volgestort.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.eili a- vervolg nad PDF 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

SS

2. Hij verklaart in te schrijven op vijfhonderdzevenenzestig (567) nieuwe aandelen tegen een uitgifteprijs van tweehonderddrieënvijftig euro zevenennegentig cent (253,97 EUR) per aandeel zegge voor honderdvierenveertigduizend (144.000,00 EUR).

De comparant verklaart dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volgestort is bij gelijke delen als volgt :

- bedrag van kapitaal dat volledig is volgestort : zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (56.700,00 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : zevenentachtigduizend driehonderd euro (87.300,00 EUR).

Hij verklaart in de vennootschap inbreng te doen van zijn schuldvordering ten laste van de vennootschap, zijnde de netto dividendvordering op de vennootschap ten bedrage van honderdvierenveertigduizend (144.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

VERGOEDING

AIs vergoeding voor deze inbreng worden aan de Heer Stefaan De Rouck, voornoemd, die hierbij aanvaardt, vijfhonderdzevenenzestig (567) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

3. Hij verzoekt de werkende' notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volgestort is bij gelijke delen als volgt

- bedrag van kapitaal dat volledig is volgestort : zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (56.700,00 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : zevenentachtigduizend driehonderd euro (87.300,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op

honderdtwaalfduizend driehonderd euro (112.300,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend honderddrieëntwintig (1.123) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

5. Hij besluit het verschil tussen het bedrag van de inschrijving, zegge honderdvierenveertigduizend (144.000,00 EUR) en het bedrag van de kapitaalverhoging zegge zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (56.700,00 EUR), welk verschil zevenentachtigduizend driehonderd euro (87.300,00 EUR) bedraagt, te boeken op de rekening "Uitgiftepremie". Deze rekening "Uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

6.1. Hij beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zevenentachtigduizend driehonderd euro (87.300,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van honderdtwaalfduizend driehonderd euro (112.300,00 EUR) op honderdnegenennegentigduizend zeshonderd euro (199.600,00 EUR), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van zevenentachtigduizend driehonderd euro (87.300,00 EUR), af te houden

Op de laatste biz. van Lul& B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A..

w

Mod POF 11.1

van voormelde onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" van de vennootschap.

2. Hij verzoekt de ondergetekende notaris de kapitaalverhoging te acteren. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderdnegenennegentigduizend zeshonderd euro (199.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend honderddrieëntwintig (1.123) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

7. Hij beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdnegenennegentigduizend zeshonderd euro (199.600,00 EUR). Het is verdeeld in duizend honderddrieëntwintig (1.123) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénduizend honderddrieëntwintigste (1/1.12351') van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

e..tet r - vervolg

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte statutenwijziging, verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

WIM VAN DE PU il t,

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge'

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : IET000194
01/07/2011 : IET000194
30/07/2010 : IET000194
26/06/2009 : IET000194
12/06/2008 : IET000194
02/08/2007 : IET000194
16/03/2007 : IET000194
06/06/2005 : IET000194
11/06/2004 : IET000194
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 20.08.2015 15446-0128-012
01/07/2003 : IET000194
18/07/2002 : IET000194
08/06/2001 : IET000194
30/12/2000 : IEA004857

Coordonnées
ADVOCAAT STEFAAN DE ROUCK

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 2 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande