ADVOCATENKANTOOR BATTHEU & BATTHEU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR BATTHEU & BATTHEU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.852.175

Publication

16/01/2014
ÿþ4 a;4ert"

Iio 1111! 668* Il

-~

Ondememingsnr;

543852175

Benaming (voluit) :Advocatenkantoor Battheu & Battheu

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 .4,vcreArrrc ir

<c

lAl'd,Mgm

Griffie F~ a~

(verkort) : Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte :Oprichting "

"

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,, ;i standplaats HEULE, op 31 december 2013, neergelegd véér registratie. Bij deze akte wordt een burgerlijke; vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen opgericht met volgende specificaties:

De vennoten:

1) Mevrouw BATTHEU Sabien Agnes Yvonne, advocaat, geboren te Poperinge op vijf augustus; negentienhonderd zevenenzestig, (Rijksregister nummer: 67.08.05-186.60), echtgenote van de Heer LAHAYE Philip Marie François, wonende te 8970 Poperinge, Casselstraat 252.

2) De Heer BATTHEU Michiel Albert Julien, advokaat, geboren te Poperinge op tien mei negentienhonderd éénenzeventig, echtgenoot van Mevrouw DE DEENE Veronique Aimée Robert Maria Albert, wonende te 8560 Wevelgem (Moorsele), Secretaris Vanmarckelaan, 3.

VORM - NAAM. burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid heeft aangenomen "ADVOCATENKANTOOR BATTHEU & BATTHEU".

DOEL.

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, de uitoefening van het beroep van advocaat, en van alle activiteiten die met dit beroep verenigbaar zijn, waaronder, zonder beperking, de activiteit; van scheidsrechter, van bemiddelaar, van raadsman en vertegenwoordiger in rechte, van vervangende magistraat, van curator, van vereffenaar, evenals lesgevende en opleidende opdrachten.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstelling doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft, inclusief, doch zonder beperking, het aan- en verkopen, verwerven, leasen, huren en verhuren van onroerende goederen en, roerende goederen die dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel; het aangaan van: samenwerkingsverbanden en deelnemen aan nationale en/of internationale groeperingen; het toestaan en zelf; aangaan van leningen en kredietopeningen, aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke: vorm; het in dienst nemen van personeel; het verstrekken van allerlei garanties, ongeacht hun aard, voor eigen: verbintenissen of verbintenissen van derden; het deelnemen aan associaties of vennootschappen; het; waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies; alle andere verrichtingen: ;1 die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen; bevorderen; dit alles binnen de perken van de deontologische en professionele regels, toepasselijk op het; beroep van advocaat. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen ir; roerende en/of onroerende; goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag vormen,

ZETEL. 8970 Poperinge, Casselstraat, 252.

t1 DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door Mevrouw Sabien Battheu en de Heer Michiel Battheu bedraagt voor ieder: zesduizend tweehonderd euro

BESTUUR.

ss

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP DIE DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEEFT AANGENOMEN

Casselstraat, 252

8970 Poperinge

u

Voorn behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

rood 14.1

De vennootschap wordt bestuurd ofwel door één zaakvoerder, die verplicht een vennoot dient te zijn, ofwel door' een college van zaakvoerders, die verplicht vennoten dienen te zijn. Alle zaakvoerders moeten lid zijn van de Orde van Advocaten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt het zaakvoerderschap waargenomen door de enige vennoot die advocaat is.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt, De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Worden benoemd tot statutair zaakvoerder : Mevrouw Sabien Battheu en de Heer Michiel Battheu, die dit mandaat aanvaarden.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Indien er twee of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen,

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte, Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zcals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

VEREFFENINGSSALDO.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.t

$ijiagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad =16t0if20t4 Anmexestdu-Munit+enr-xseige

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOLMACHTEN.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze vofmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

BENOEMINGEN.

De verschijners verklaren te benoemen tot statutaire zaakvoerder zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 13 der statuten alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

Mevrouw Sabien Battheu en de Heer Michiel Battheu, voornoemd, die aanvaarden.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te laper en zal eindigen op 31 december 2014. 2, De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar 2015 om 18 uur.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan: Accountantskantoor Dejonckheere te Poperinge, Pottestraat,16.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Meule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.08.2015, NGL 31.08.2015 15558-0579-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.08.2016, NGL 31.08.2016 16554-0469-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR BATTHEU & BATTHEU

Adresse
CASSELSTRAAT 263A 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande