ADVOCATENKANTOOR DEBEL EN MATTHYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DEBEL EN MATTHYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.513.217

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nauil rmuiiubi iii

" 190,241

bf

i

E st

NEERGELEGD

21, 03. 2014

RECHTEWWOOP l-lANfJEi_

KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0441.513.217

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR DEBEL & MATTHYS (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem (Gullegem), Oude leperstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Ellen Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 14 maart 2014, ter registratie, dat is bijeengeko men:

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Advocatenkantoor Debel & Mattys», waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gullegem), Oude; leperstraat 4 en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

* BESLUIT 1  BESLISSING UITKERING DIVIDEND

De vergadering beslist tot de toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten van een totaal bruto bedrag van zeshonderd eenenvijftigduizend achthonderd achtenvijftig euro negenendertig eurocent (¬ 651.858,39), en dit door onttrekking aan de overgedragen winst/beschikbare reserves van de vennootschap.

De voorzitter stelt vast dat het dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat het derhalve, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, geboekt wordt op rekening-courant van de vennoten.

* BESLUIT 2-. KAPITMLVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de Cooperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat 151/A bus 42 hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"De inbreng in natura in de BV ovve BVBA "ADVOCATENKANTOOR DEBEL & MATTHYS" bestaat uit de inbreng van dividendvorderingen ten belope van 586.672,55 EUR door de heer José DEBEL en mevrouw Carmen MATTHYS, die zijn ontstaan na de toekenning van een tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging.

Ons verslag werd opgesteld onder de volgende cumulatieve voorwaarden

-de algemene vergadering van 14 maart 2014 dient voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging, beoogd in onderhavig verslag, te besluiten tot toekenning van een dividend ten bedrage van 651.858,39 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

-de algemene vergadering dient te besluiten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in het credit van de schuldrekeningen op naam van de vennoten/aandeelhouders,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve. voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4f) de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 896 nieuwe aandelen van de BV olive BVBA "ADVOCATENKANTOOR DEBEL & MATTHYS", zander vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd warden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweeëntwintigduizend tweehonderd twintig euro tachtig eurocent (¬ 22.220,80) om het kapitaal te hrengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) op veertigduizend achthonderd twintig euro tachtig eurocent (¬ 40.820,80) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van achthonderd zesennegentig (896) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vijfhonderd zesentachtigduizend zeshonderd tweeënzeventig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 686.672,55), inbegrepen een uitgiftepremie van vijfhonderd vierenzestigduizend vierhonderd eenenvijftig euro vijfenzeventig eurocent (¬ 564.451,75) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Debel en Mevrouw Matthys, allen voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhouden in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de revisor vijfhonderd zesentachtigduizend zeshonderd tweeënzeventig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 586.672,55) beloopt. De inbrengers verduidelijken dat voornoemd credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering ingevolge voornoemde eerste beslissing.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijners en wordt geschat op vijfhonderd zesentachtigduizend zeshonderd tweeënzeventig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 586.672,55) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van achthonderd zesennegentig (896) nieuwe aandelen op naam, in verhouding tot het bestaande aandelenbezit van de vennoten, dit is zevenhonderd en twee (702) aandelen voor de heer Debel en honderd vierennegentig (194) aandelen voor mevrouw Matthys. Derhalve is de heer Debel thans houder van duizend tweehonderd negentig (1.290) aandelen en mevrouw Matthys van driehonderd zesenvijftig (356) aandelen,

Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

* BESLUIT 3  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van

vijfhonderd vierenzestigduizend vierhonderd eenenvijftig euro vijfenzeventig eurocent (¬ 564.451,75) om het kapitaal van veertigduizend achthonderd twintig euro tachtig eurocent (¬ 40.820,80) te brengen op zeshonderd en vijf duizend tweehonderd tweeënzeventig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 605.272,55) en dit door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

* BESLUIT 4  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeshonderd en vijf duizend tweehonderd tweeënzeventig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 605.272,55) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zesenveertig (1.646) aandelen.

De algemene vergadering erkent verder volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

* BESLUIT 5  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen en artikel 5 te vervangen als volgt

"Artikel 5: Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vor-

b' houdèíi aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd en vijf duizend tweehonderd tweeënzeventig euro

' vijfenvijftig eurocent (¬ 605.272,55). Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zesenveertig (1.646)

aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waFarde die elk één/duizend zeshonderd zesenveertigste

' (1/1.646) van het kapitaal vertegenwoordigen."

-De vergadering besluit artikel 10 van de statuten te schrappen en de nummering van de daaropvolgende

artikelen aan te passen.

-De vergadering besluit in artikel 13 van de statuten volgende clausule te schrappen

"Als vennoten kunnen alleen toetreden... elders dan op de zetel van de vennootschap" en te vervangen

door "Als vennoten kunnen alleen advocaten toetreden."

-De vergadering besluit in artikel 15 van de statuten volgende woorden te schrappen:

"...aan de balie te Kortrijk..."

-De vergadering besluit in artikel 16 van de statuten de term "plichtenleer" te vervangen door de term

"deontologie".

-De vergadering besluit artikel 29 van de statuten te vervangen als volgt:

"Ernstige geschillen tussen de vennoten zullen, voor zover niet via bemiddeling opgelost, in laatste aanleg

gearbitreerd worden?

"BESLUIT 6  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

Bijlagen:

- uitgifte

- verslag revisor

- verslag zaakvoprders

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : KOT000287
03/01/2013 : KOT000287
30/12/2011 : KOT000287
29/12/2010 : KOT000287
30/12/2009 : KOT000287
02/01/2009 : KOT000287
10/01/2008 : KOT000287
27/12/2006 : KOT000287
23/12/2005 : KOT000287
23/12/2004 : KOT000287
09/06/2004 : KOT000287
27/12/2002 : KOT000287
19/12/2001 : KOT000287
01/01/2000 : KOT000287
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 22.12.2015 15700-0424-014
22/02/1997 : KOT287
01/01/1997 : KOT287
01/01/1996 : KOT287
01/01/1993 : KOT287
07/08/1990 : KOT287

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DEBEL EN MATTHYS

Adresse
OUDE IEPERSTRAAT 4 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande