ADVOCATENKANTOOR DUCHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DUCHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.673.768

Publication

14/02/2014
ÿþ(M\ Mod Word 11.1

i Luik En In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een akte verleden voor notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke op 19 december 2013, geregistreerd te Izegem, heeft de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advocatenkantoor Duchi volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

a. Voorstel om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

b. Toelichting van dit voorstel tot ontbinding in een verslag dat door de zaakvoerder is opgemaakt op datum van 15 november 2013.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd van niet meer dan drie maanden oud, hetzij van 15 november 2013.

Over deze staat werd door Audit decrad b.v. o.v.v. V.O.F. (B00764), vertegenwoordigd door José Haustraete, bedrijfsrevisor (A01071)", een verslag uitgebracht op datum van 18 december 2013. Hierin wordt, inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze: weergeeft. Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"8. Besluit In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door hef vennootschapsrecht heeft hef bestuursorgaan van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Duchi" waarvan de' maatschappelijke zetel gelegen is te 8500 Kortrijk Minister Lefevrelaan 9 een boekhoudkundige staat afgesloten, op 15 november 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de' vennootschap, een balanstotaal geeft van 67.933,82 euro en een eigen vermogen van 26.003,92 en schulden ten bedrage van 41.929,90 euro.

Dat deze staaf de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft kan bestatigd worden in zoverre de gemaakte voorzieningen volledig zijn en alle boekingen correct gebeurden. Huidig verslag mag enkele gebruikt worden in het kader van art. 181 van het wetboek van vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouder of derden onontbeerlijk acht.

Te Wetteren 18 december 2013.

"Audit decrad" b.v. o.v.v. V.O.F. (800764)

Vertegenwoordigd door José Haustraete, bedrijfsrevisor (A01071)"

c. Bevestiging door notaris Henk Dekiere van het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

d. Besluit met unanimiteit om de vennootschap vervroegd te ontbinden en In vereffening te stellen vanaf 19

december 2013.

TWEEDE BESLUIT

Ontslagverlening als zaakvoerder aan de heer Godfried DUCHI, en kwijting voor zijn beheer.

Aanstelling van de heer Godfried DUCHI als vereffenaar van de vennootschap, die dit mandaat aanvaardt.

De aanstelling werd intussen bekrachtigd ingevolge vonnis verleend door de Voorzitter van de Rechtbank

van Koophandel te Kortrijk van 29 januari 2014.

DERDE BESLUIT

Verlening aan de vereffenaar van de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in,

artikel '186 Wetboek Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Volmacht aan Accountancy Abdon Vandemaele & Partners te 8780 Oostrozebeke, Meulebekesteenweg 39,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of

het ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd:

Tegelijk neergelegd: eensluidend afschrift akte, verslag zaakvoerder, staat van actief en passief van nie

meer dan drie maanden oud, verslag bedrijfsrevisor en vonnis aanstelling vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111!.11111111,111111111

REC'H $ié KOOPHANDEL

KORTRIJK

- 5, 02, 2014

NEERGELEGD

Ondernemingsnr

Benaming

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp(en) akte :

0839.673.768

Advocatenkantoor Duchi

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Minister Lefèvrelaan 9 - 8500 Kortrijk

Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.07.2013 13372-0352-009
07/10/2011
ÿþ Mptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMI1 II 1111 i mini

*11151720*

MONITEURBELG E.

DC`-ON _

2 9 -09- 2011

BELGISCH STAATSBLAD

BESTU

NEERGELEGD

6. 01 2011

ECIITedh '.)0pHANÜEL

Ondernemingsnr : ~ÿ, ~, 3,16%

Beneeng

(volui;) : ADVOCATENKANTOOR DUCHI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Minister Lefevrelaan 9, 8500 Kortrijk

Onderader, este : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 14 september 2011,: BLIJKT dat door :

De Heer DUCHI Godfried Maurits, geboren te Bavikhove op drie februari negentienhonderd vierenveertig,. nationaal nummer 44.02.03-301.62, echtgenoot van mevrouw Lapeirre Erna Maria, wonende te 8500 Kortrijk,; Minister Lefevrelaan 9.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : ADVOCATENKANTOOR DUCHI

ZETEL : 8500 Kortrijk, Minister Lefevrelaan 9

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00

¬ ), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en volledig afbetaald in geld, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij ING Bank,. overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters : nihil. BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december . Het eerste boekjaar begint evenwel op één september 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, . door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergade-ring te dien einde één of meer. vereffe-,naars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet. voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze. bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een" gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, die vennoot moet(en) zijn. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoer-ders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam ert handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding "voor de BVBA « ADVOCATENKANTOOR DUCHI »".

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het be-stuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, door haar venno(o)t(en) [zijnde uitsluitend advocaten en/of burgerlijke vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat tot doel hebben] ;

- alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het optreden als neutrale bewindvoerder (curator, voorlopige bewindvoerder, vereffenaar, [schuld]bemiddelaar), scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder of zaakvoerder, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs, cursussen en voordrachten, aanvaarden van onderwijsopdrachten, het publiceren van artikels, boeken en bijdragen, alsmede alle activiteiten die deontologisch niet onverenigbaar zijn met het beroep van advocaat, dit alles in de meest ruime zin, met uitsluiting evenwel van iedere handelsactiviteit ;

- het verwerven, beheren en verstrekken, het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke, nuttige of nodige (roerende én onroerende) middelen en materieel voor de uitoefening en bevordering van voormelde (juridische) discipline(s) ;

- het inrichten van algemene diensten en van secretariaten in het bijzonder, die noodzakelijk, nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde (juridische) discipline(s), alsook het ter beschikking stellen aan advocaten die in het kader van de vennootschap werken, van personeel dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat ;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige materiaal en gebouwen aan te schaffen ;

- het scheppen van de mogelijkheden om de venno(o)t(e)n toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde (juridische) activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties ;

- beleggen van haar geldmiddelen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken ;

- het verwennen als investering, het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend en/of onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de herstelling, de verbetering, de bebouwing, de verbouwing, het (ver)huren ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen van en aan derden, en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken ;

- het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken ;

- het deelnemen (door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere toegelaten wijze) aan/in associaties, samenwerkingsverbanden, groeperingen of ven-nootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet of de deontologie verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of on-rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwe-zenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Te allen tijde zal de vennootschap bij de uitoefening van haar activiteiten, stipt de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instantie(s), dienen te eerbiedigen.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur (10u00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

Voer- behouden

a~tti het ' Belgisch

staatsblad

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot statutaire

zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

- De Heer DUCHI Godfried Maurits, geboren te Bavikhove op drie februari negentienhonderd vierenveertig,

nationaal nummer 44.02.03-301.62, echtgenoot van mevrouw Lapeirre Erna Maria, wonende te 8500 Kortrijk,

Minister Lefevrelaan 9.

Alhier aanwezig, en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge











"



Op de laatste biz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 25.09.2015 15602-0299-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DUCHI

Adresse
MINISTER LEFEVRELAAN 9 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande