ADVOCATENKANTOOR EVE VERMANDERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR EVE VERMANDERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.685.176

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0352-010
07/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

IIIl 11111 IIII lI11 1iI 1iI 11111 I11I iI II

*iai3as~z*



Ondernemingsnr: 0944: 6eS. J1( Benaming

(voluit) : "ADVOCATENKANTOOR EVA VERMANDERE" (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8980 Zonnebeke (Passendale), 4de Regiment Karabiniersstraat, 18 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Jean-Pierre Demeyer te Brugge op 18 juli 2012, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt vóór registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat mevrouw VERMANDERE Eva Birgit, geboren te Vilvoorde op vijf en twintig februari negentienhonderd een en tachtig, wonende te Zonnebeke (Passendale), 4de Regiment Karabiniersstraat, 18, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met geperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "ADVOCATENKANTOOR EVA VERMANDERE", met zetel te 8980 Zonnebeke (Passendale), 4de Regiment Karabiniersstraat, 18. Elke' verandering van de zetel van de vennootschap moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad en aan de Raad van de Orde. Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk éénlduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt ingeschreven:

- door mevrouw Eva Vermandere voornoemd voor duizend aandelen zonder nominale waarde, zij voor; achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Er werd gestort:

door mevrouw Eva Vermandere: twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van het beroep van advocaat, die handelt in naam en voor rekening van de vennootschap, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van` advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder en vereffenaar.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor: eigen rekening en voor rekening van derden, aile roerende, onroerende en financiële verplichtingen uitvoeren; die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan; kunnen bijdragen. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat,

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd warden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten3; overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek Vennootschappen gesteld zijn.

De Codex houdende de deontologische regels en het huishoudelijk reglement, zoals opgesteld door de bevoegde instanties, is op onderhavige statuten van toepassing, onverminderd de mogelijke toepassing van de Europese gedragscode, de reglementering van de Algemene Raad van de Nationale Orde en van de betrokken balies of van erkende wettelijke of professionele organisaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij samenloop gelden de meest restrictieve regels die van toepassing zijn op gelijk welk onderdeel van de statuten, en minstens de regels van de Codex.

De vennoot of vennoten die een dossier behandelen zijn hoofdelijk aansprakelijk, samen met de aansprakelijkheid van de vennootschap.

De burgerlijke beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap moet worden verzekerd, evenals die van de vennoten. De verzekering moet minstens dezelfde dekking verlenen als deze geldend voor de advocaten van de Balie te leper krachtens de collectieve polis afgesloten door de Orde van Advocaten van de Balie te leper.

De aandelen zijn ondeelbaar en steeds op naam.

Indien één der vennoten geschorst wordt, zal hij zich onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de medevennoten om de geschorste advocaat uit de vennootschap te sluiten.

Indien een vennoot bij beslissing van de Raad van de Orde het bevel ontvangt uit de vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

De schrapping of weglating van een vennoot van het tableau of van de lijst der stagiairs, schorst onmiddellijk de uitoefening van de rechten als vennoot met de verplichting tot overdracht van de aandelen aan de overige vennoot of vennoten.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uittreden of uitsluiting van een vennoot, zal de verdeling der dossiers geregeld worden naar wens van de cliënt.

Ingeval de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen deze door stafhouders aangeduid worden.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het. opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. Als niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap mevrouw Eva Vermandere voornoemd, aanwezig en die aanvaardt. tedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering, Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van de statuten, hierboven opgenomen.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap. De zaakvoerder(s) is / zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur. Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdèlijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het wetboek van vennootschappen of van de statuten.

In geval van faillissement van de vennootschap kunnen de zaakvoerders - overeenkomstig de wet - persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden indien komt vast te staan dat een door hen begane, kennelijk grove fout, heeft bijgedragen tot het faillissement. Eike vennoot blijft onbeperkt mede-aansprakelijk op burgerlijk vlak met de vennootschap voor de dossiers die hij behandelt.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op een en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf één- juli tweeduizend en twaalf tot en met een en dertig december tweeduizend en dertien,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het 9elgisch  ' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

, r 1

Voorbehouden

aan het áelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

' De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni tweeduizend en veertien om negentien uur.

Daarnaast kan iedere vennoot een algemene vergadering der vennoten bijeenroepen en de agenda ervan vaststellen.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten,

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering. De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt, Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn. Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen. De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten ; hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "voor", "tegen" of "onthouding" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de venncot ondertekend te zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Wanneer er maar één vennoot (meer) is in de vennootschap, zijn volgende artikelen aanvullend van toepassing: Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is een externe

zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te

roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de

zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt inde notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot. Zelfs wanneer de zaakvoerder

de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens het wetboek van vennootschappen. Is de enige

vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag

uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Alle geschillen tussen de vennoten zullen in laatste instantie beslecht worden bij arbitrage door een of meer

door de stafhouders aangeduide scheidsrechters, Ingeval advocaten van verscheidene balies bij het geschil

betrokken zijn, zal de aanduiding geschieden in gemeen overleg tussen de betrokken stafhouders.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de oprichtingsakte.

Demeyer Jean-Pierre

Notaris.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 12.08.2015 15420-0282-009
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0334-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR EVE VERMANDERE

Adresse
4DE REGIMENT KARABINIERSSTRAAT 18 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande