ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.538.265

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 30.06.2014 14241-0396-010
30/12/2013
ÿþ Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i



NEERGELEGD

1 0. 12. 2013

RECH`f8~` t;~ç~ K AI~DEI.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0839538265

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : ENGELSE WANDELING 74 - 8510 MARKE

(volledig adres)

Onderwerp akte: verplaatsen maatschappelijke zetel

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap Advocatenkantoor Guy Delabie te verplaatsen naar Desselgemseweg 121 - 8790 Waregem,

Dit gaat in vanaf heden.

Opgemaakt te Waregem, 7 november 2013.

Delabie Guy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 24.06.2013 13213-0292-010
28/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voal

behoui

aan h

Bel gi;

Staatst

Mop Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

+11195338*

J

Ondernemingsnr : 0839.538.265

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Engelse Wandeling 74 - 8510 Marke

(volledig adres)

Onderwerp akte : MEDEDELING

VERSLAG QUASI-INBRENG

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER AAN DE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OM TE BERAADSLAGEN OVER DE QUASI-INBRENG IN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2011
ÿþna neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305615*

Neergelegd

22-09-2011



Griffie

0839538265

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wonende te 8790 Waregem, Desselgemseweg 121.

Nationaal nummer : 79.02.03-177.48.

onder de naam ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt volledig door de comparant in geld onderschreven. De comparant schrijft bijgevolg in op de honderd (100) aandelen, hetzij voor achttiendui-zend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), die hij volstort in speciën ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Het bedrag van de door comparant nog niet volgestorte inbrengen bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig ar-tikel 224 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 630-1305068-89 bij de ING BANK te Kortrijk zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 september 2011 afgeleverd attest.

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennoot¬schap als volgt luiden : NAAM ZETEL DOEL DUUR.

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Marke, Engelse Wandeling 74.

Artikel 3 : Doel.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8510 Kortrijk Engelse Wandeling(Mar) 74

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, op éénentwintig september tweeduizend en elf, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht door : De Heer DELABIE, Guy Frans Paul, geboren te Kortrijk op 3 februari

1979.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwer-king met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal. De statuten bevatten bijzondere overdrachtsbeperkingen.

Artikel 10 : Aansprakelijkheid vennoten.

De vennoten, die een dossier hebben behandeld, zijn met de vennootschap hoofdelijk gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap ten aanzien van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid, zowel van de vennootschap, als deze van de vennoten dient te worden verzekerd.

Onverminderd de toepassing van artikel 458 Ger.W., blijven advocaten die hun beroep uitoefenen in vennootschap individueel onderworpen aan de tucht van de Orde waar zij op het tableau of op de lijst van stagiairs zijn ingeschreven.

Artikel 11 : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot zijn. De zaakvoerders dienen steeds advocaat aan de Balie te Kortrijk te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt be-noemd, is deze verplicht onder zijn venno-ten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon en die eveneens advo-caat is aan de Balie te Kortrijk.

Deze zaakvoerder mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd in zijn vervanging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger.

Artikel 12 : Bevoegdheid.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder heeft in het bijzonder tevens de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen en te ontslaan, ingeval de vennootschap tot bestuurder/zaakvoerder of tot lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt benoemd.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in en buiten rechte.

Wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de Heer Guy DELABIE, advocaat, wonende te 8790 Waregem, Desselgemseweg 121, die aanvaard heeft. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat bezoldigd.

Artikel 13 : Delegatie van machten.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, volmachten te verlenen voor welbepaalde doeleinden.

Ze mogen eveneens aan één of meerdere gevolmachtigden het dagelijks bestuur toevertrouwen en hun bevoegdheid en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun uittreding vaststellen.

Zij bepalen de vergoeding verbonden aan deze delegatie van machten..

Artikel 14 : Bevoegdheden.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Artikel 15 : Algemene vergaderingen.

Ieder jaar op de tweede woensdag van de maand juni om 18 uur wordt de gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 16 : Aanwezigheidslijst - Vertegenwoordiging Stemrecht.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot is.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen steeds eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering evenwel van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering een rondschrijven per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn. De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

Artikel 20 : Boekjaar Inventaris Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 21 : Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de besteding ervan bepaalt.

Artikel 22 : Ontbinding Vereffening Verdeling.

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Indien de vennoten beroep wensen te doen op een externe vereffenaar, kan uitsluitend een advocaat als vereffenaar aangesteld worden. De naam van de vereffenaar wordt voorafgaandelijk gemeld aan de stafhouder. Bij de overdracht van de dossiers respecteert de vereffenaar de vrije keuze van de cliënt. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23: Verdeling van de dossiers.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de verdeling van de dossiers uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënten.

III.OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de comparant volgende besluiten genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31 december 2012

2. Eerste gewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2013

3. Niet benoeming commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet

toe verplicht is.

4. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennoot-schap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 2 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechts-persoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. VOLMACHT FORMALITEITEN en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & B PARTNERS WAREGEM", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Lavendellaan 30. BTW BE 0479.711.619 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis¬ter, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de aanvraag van BTW nummer te verzekeren, alsook alles wat te maken heeft met het sociaal statuut en sociaal secretariaat.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 18.06.2015 15189-0125-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR GUY DELABIE

Adresse
DESSELGEMSEWEG 121 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande