ADVOCATENKANTOOR HOUVENAGHEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR HOUVENAGHEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.386.404

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 24.05.2013 13131-0104-011
14/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod WO,d 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 1 FEB. 2612

" 1]037091"

1

Ondernemingsnr : 0842.386.404

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR HOUVENAGHEL

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Deken De Bolaan 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 17 januari 2012 en van het controleverslag d.d. 17 januari 2012 van de CVBA BDO BEDR1JFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Filip HOUVENAGHEL, zaakvoerder

Bijiagen by hëfBêrgisch Sfái;f"sbrád" 147ü212UTZ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/01/2012
ÿþ Mad Word 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : O' .1S. 4014 Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR HOUVENAGHEL

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Deken De Bolaan 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 29 december 2011, ter registratie, houdende oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door dhr. HOUVENAGHEL Filip Gerard, geboren te Poperinge op 16 december 1971, echtgenoot van mevrouw Decramer Isabelle, wonende te 8970 Poperinge, Deken De Bolaan 57, blijkt dat

- de vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "ADVOCATENKANTOOR HOUVENAGHEL";

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Deken De Bolaan 57.

- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de uitoefening in haar naam en voor haar rekening, van het beroep van advocaat, scheidsrechter, jurist-consult, gerechtelijke mandataris alsmede van alle activiteiten die niet deontologisch onverenigbaar zijn met het beroep van advocaat. De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken. De vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende en onroerende activa. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren, zonder evenwel de functie van makelaar uit te oefenen. De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten en haar bestuurders alsook derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en aile persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken. De vennootschap mag deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van advocaten, ongeacht of zij al dan niet rechtspersoonlijkheid bezitten. De vennootschap kan opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen zoals de opdracht van bestuurder of vereffenaar. Alle bovengenoemde activiteiten' zullen geenszins een handelsdaad uitmaken maar kaderen en dienen te kaderen in het burgerlijk doel van deze; vennootschap. Wanneer de vennootschap daadwerkelijk zou opteren voor de uitoefening van het beroep van advocaat, zal zij bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen. De regels van het Reglement van Inwendige Orde van de Balie van leper zijn toepasselijk, onverminderd de mogelijk toepassing van de Europese Gedragscode, de reglementering van de Orde van de Vlaamse Balies en van de betrokken balie of van erkende wettelijke of professionele organisatie.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de: 100 aandelen werd ingeschreven door dhr. Filip Houvenaghel, volledig volstort door inbreng in speciën. Het: bedrag van ¬ 20.000,00 door inbreng in geld is volledig volstort op een rekening bij Centea op naam van de. vennootschap in oprichting, derwijze dat de vennootschap uit dien hoofde de beschikking heeft over een som, van ¬ 20.000,00.

- het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een' aanvang op datum neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van, koophandel, en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

- de jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om 10 uur. leder aandeel heeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II IIIIIIIII IIII III III

~izoizas9~

be

a

Bi stk"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

04 Ma 2012

- de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten, benoemd door de algemene' vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen. De zaakvoerder dient steeds advocaat te zijn en opgenomen op het tableau. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. - Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénliiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- Bij ontbinding van de vennootschap worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : dhr. Filip HOUVENAGHEL, advocaat, wonende te 8970 Poperinge, Deken De Bolaan 57, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De comparant heeft bijzondere volmacht verleend aan Quartus bvba, te 8970 Poperinge, Casselstraat 55, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel dienstig voor neerlegging ter griffie.

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

~ehbuûen

àan het

Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.08.2016, NGL 30.08.2016 16524-0289-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR HOUVENAGHEL

Adresse
DEKEN DE BOLAAN 57 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande