ADVOCATENKANTOOR KRISTOF DE BAECKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR KRISTOF DE BAECKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.174.784

Publication

16/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 12.05.2014 14120-0442-010
10/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto i Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden (e vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

ModWeit111,1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR BELGE

III 02 -09- 2014 LILLGISCH STAATSBLA

NEERGF1

Griffie Rechtbank Koophandel

25 AUG 2014

I III III UllHhII1FII

*14167711*

Genbpagling Brune

arlifieF

Ondernemingsnr : 0842174784

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Kristof De Baecke

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wiltemolenstraat 102, 8200 Sint-Andries

(volledig adres)

Onderwe p akte Diversen

Hierbij neergelegd het verslag van de quasi-inbreng inzake de voorgenomen overdracht van vermogensbestanddelen door Dhr. Kristof Baecke aan de Burgerlijke BVBA Advocatenkantoor Kristof De Baecke.

Zaakvoerder

De Baecke Kristof

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/01/2012
ÿþ~ELGISCH STAATSBLAD BESTJuR

" , 1

MotlwoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE BELGE `r

oinEcTloN

Vs behs aar BelE Staa"

iE aer

t  % er

1

i

i

M

11

u

1111

1111

*12009206*

CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RUGGE (Afdeling Brugge)

26 DEC. Mt

DP nriFfier.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

08 4 2 17 4 7 8 4

Advocatenkantoor Kristof De Baecke

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wittemolenstraat 102, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 21 december 2011, BLIJKT dat door :

De heer DE BAECKE Kristof Walter Lisette, geboren te Assebroek op 10 december 1970, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke saenwoning te hebben afgelegd, nationaal nummer 70.12.10-195.89, wonende te 8200Brugge (Sint-Michiels), Wittemolenstraat 102.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : Advocatenkantoor Kristof De Baecke

ZETEL : Wittemolenstraat 102, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00;

¬ ), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en voor twee/derde (2/3e) afbetaald in geld, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij Dexiabank, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters :' zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de: bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door: de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,; door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergade-iring te dien einde één of meer; vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank; hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet' voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze; bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het; Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder,; dan treft hij de bedluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderne

Benaming

(voluit) : (verkort) :

ýÿ ~ f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder : - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile rechts-handelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor aile handelingen de handtekening van alle

zaakvoerder vereist zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de verniel-ding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, als-mede door de vermelding « voor de BVBA Advocatenkantoor Kristof De Baecke».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met an-deren, door haar venno(o)t(en) [zijnde uitsluitend advocaten en/of burgerlijke vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat lot doel heb-ben] ;

- alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het optreden als neutrale bewindvoerder (curator, voorlopige bewindvoerder, vereffenaar, [schuld]bemiddelaar), scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder of zaakvoerder, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs, cursussen en voordrachten, aanvaarden van onderwijsopdrachten, het publiceren van artikels, boeken en bijdragen, alsmede alle activiteiten die deontologisch niet onverenigbaar zijn niet het beroep van advocaat, dit alles in de meest ruime zin, met uitsluiting evenwel van iedere handelsactiviteit ;

- het verwerven, beheren en verstrekken, het ter beschikking stellen van aile noodzakelijke, nuttige of nodige (roerende én onroerende) middelen en ma-terieel voor de uitoefening en bevordering van voormelde (juridische) disti-pline(s) ;

- het inrichten van algemene diensten en van secretariaten in het bijzon-der, die noodzakelijk, nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde (ju-ridische) discipline(s), alsook het ter beschikking stellen aan advocaten die in het kader van de vennootschap werken, van personeel dat de vennoten in de uitoefe-ning van hun beroep bijstaat ;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige materiaal en gebouwen aan te schaffen ;

- het scheppen van de mogelijkheden om de venno(o)t(e)n toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde (juridische) activiteiten teneinde een kwa-litatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, collo-quia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties ;

- beleggen van haar geldmiddelen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken ;

- het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding en valorisa-tie van een roerend en/of onroerend patrimonium, met inbegrip van het onder-houd, de herstelling, de verbetering, de bebouwing, de verbouwing, het (ver)huren ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen van en aan derden, en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, ge-not en opbrengst, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken ;

- het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patri-monium, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken ;

- het deelnemen (door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere toegelaten wijze) aan/in associaties, samenwerkingsverbanden, groeperingen of vennootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamhe-den alle niet door de wel of de deontologie verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Te allen tijde zal de vennootschap bij de uitoefening van haar activiteiten, stipt de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals be-paald door de bevoegde instantie(s), dienen te eerbiedigen.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden warden de derde maandag van de maand maart om 10u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

" Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot statutaire

zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

- De heer DE BAECKE Kristof Walter Lisette, geboren te Assebroek op 10 december 1970, ongehuwd en

verklarende geen verklaring van wettelijke saenwoning te hebben afgelegd, nationaal nummer 70.12.10-195.89,

wonende te 8200Brugge (Sint-Michiels), Wittemolenstraat 102.

Alhier aanwezig, en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2013.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.















VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 16.03.2015, NGL 26.05.2015 15132-0255-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR KRISTOF DE BAECKE

Adresse
WITTEMOLENSTRAAT 102 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande