ADVOCATENKANTOOR SPAEY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR SPAEY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.537.017

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 29.09.2014 14602-0496-013
06/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

fuie ei ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik E vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878.537.017

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR SPAEY

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: TE 8430 MIDDELKERKE, NORMANDLAAN 5

(volledig adres)

Onderwerp akte: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - KAPITAALVERHOGING - COÖRDINATIE STATUTEN

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR SPAEY, met maatschappelijke zetel te 8430 Middelkerke, Normandlaan 5, ondernemingsnummer BTW BE 0878.537.017, opgesteld door notaris Isabelle VERHAEGHE, te Middelkerke, op 23 december 2013, geregistreerd Oostende I op 6 januari 2014 7 bladen geen verzendingen boek 767 bled 90 vak 2 Ontvangen: 50¬ De Adviseur getekend Heidi Gryson:

1)Afschaffing nominale waarde

Het maatschappelijk kapitaal wordt voortaan vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale

waarde, die elk 1/186ste van het vennootschapsvermogen vertegenwoordigt.

2) Kapitaalverhoging

Met ÉÉNENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD TACHTIG EURO (41.580 EUR).

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld.

Er worden 142 aandelen gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten/voordelen ais de bestaande gewone aandelen.

De gezamenlijke ultgifteprijs bedraagt ÉÉNENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD TACHTIG EURO (41.580 EUR),

De vergadering beslist dan ook in een iste fase het kapitaal te verhogen met VEERTIENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (14.200 EUR), zodat het kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) verhoogd wordt tot TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (32.800 EUR).

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs (41.580 EUR) en voormelde kapitaalverhoging (14.200 EUR) wordt geboekt op de onbeschikbare rekening uitgiftepremies.

De vergadering beslist in een 2de fase het kapitaal te verhogen met ZEVENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD TACHTIG EURO (27.380 EUR), zodat het kapitaal van TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (32.800 EUR) gebracht wordt op ZEST1GDUIZEND HONDERD TACHTIG EURO (60.180 EUR). Hiervoor wordt ZEVENEN1WINTIGDU1ZEND DRIEHONDERD TACHTIG EURO (27.380 EUR) uit de onbeschikbare reserverekening uitgiftepremies in het kapitaal geïncorporeerd (zonder creatie van nieuwe aandelen).

Overeenkomstig artikel 537 WIB92 werd de volledige kapitaalverhoging volledig volstort.

Voormelde kapitaalverhoging wordt zo daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal wordt hierdoor gebracht op ZESTIGDUIZEND HONDERD TACHTIG EURO (60180 EUR), vertegenwoordigd door 328 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/328ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

De wettelijke vereisten m.b.t. de inschrijving en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

3) Coördinatie van de statuten overeenkomstig voormelde beslissing tot kapitaalverhoging en de dwingende

wetgeving waaraan de statuten nog niet aangepast waren.

Volgende nieuwe tekst van de statuten geldt:

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111 VIIIIIJJ1111111

06 orée

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

magiorvaegti Isor egitlie van Se

ank yen koopïffi Eirugge  afdeling lm 0

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de huidige of in de toekomst geldende wetten en deze statuten.

De vennootschap zal handelen onder de benaming; ADVOCATENKANTOOR SPAEY burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 Middelkerke, Normandlaan 5.

Hij mag naar ieder ander adres in België binnen het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij beslissing van de zaakvoerder(s), ledere vervanging van zetel wordt door de zaakvoerder(s) in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad bekendgemaakt,

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s) bedrijfszetels, verkoopspunten, bijkantoren en agentschappen oprichten en dit zowel in België ais In het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doek

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, het beheer van gebouwen, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Zij mag met name, doch niet limitatief, onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, en dit alles voor zover deze verrichtingen verenigbaar zijn met de deontologische code van de balle waartoe de vennoten behoren.

ARTIKEL 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt ZESTIGDUIZEND HONDERD TACHTIG EURO (60.180 EUR), vertegenwoordigd door 328 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/328ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

ARTIKEL 6

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels.

§1.De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, enkel worden overgedragen aan iemand ingeschreven in de balie. Deze vereiste geldt ook, wanneer de overnemer de echtgenoot, of een bloedverwant in rechte lijn is.

De aandelen mogen, onverminderd het bovenstaande, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1 )aan een vennoot

2)aafl de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3)aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdaiende lijn van de overdrager of erflater.

§2.Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig §1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

ln geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de 3 maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de stafhouder van de balie te Brugge op verzoek van de meest gerede partij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen die binnen de 3 maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht, overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

TITEL III. BESTUUR CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts 1 vennoot telt, gelden volgende regels.

ARTIKEL 7

De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels alsook hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren (=bestuursbevoegdheid).

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering (=bestuursbevoegdheid),

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden (=bestuursbevoegdheid).

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 8

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

ARTIKEL 9

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist ln dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten faste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts 1 vennoot telt, gelden volgende regels.

ARTIKEL 10

Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni, om zestien uur, of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

ARTIKEL 11

De oproepingsbrieven voor de jaarlijkse algemene vergaderingen worden 15 dagen vooraf per post aangetekend schrijven aan de vennoten verstuurd, behoudens zo de vennoten de zaakvoerder(s) vrijstellen van het verzenden van deze oproepingsbrieven. De bestemmelingen kunnen ook individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel ontvangen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van diegene die bij notariële akte moeten worden verleden.

ARTIKEL 12

Ieder aandeel geeft recht op 1 stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Voor de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en voor de uitoefening van alle rechten verbonden aan het aandelenbezit, erkent de vennootschap in principe slechts 1 eigenaar per aandeel.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars en alle personen die samen in een aandeel gerechtigd zijn moeten zich door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, zef bij splitsing van de blote eigendom en het vruchtgebruik de door de vruchtgebruikers aangestelde persoon de aandelen vertegenwoordigen.

TITEL V. INVENTARIS JAARREKENING  WINSTVERDELING

ARTIKEL 13

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jean

Op het einde van ieder boekjaar worden door de zaakvoerder (s) een inventaris en jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, 5 procent vooraf genomen

voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds 1/10de van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

TITEL VI. ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het uittreden, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk

onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 16

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars

aanstellen, alsook hun bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen.

Gedurende de vereffening blijft de algemene vergadering haar macht uitoefenen en komt minstens jaarlijks

op de dag van de jaarvergadering bijeen. Zij wordt bijeengeroepen door de vereffenaars.

Ondergetekende notaris verwijst naar de artikelen 181 en verder van het Wetboek van Vennootschappen,

zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart en 22 april 2012. In het bijzonder verwijst de notaris naar de

bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de voorzitter van de rechtbank en de beperkte

mogelijkheid van ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een

zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het verdelingsplan van de activa onder de verschillende

schuldeisers, voor akkoord voor aan de rechtbank.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze

bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

TITEL VII. ALGEMENE BEPAIINGEN

ARTIKEL 17

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk te schikken naar de dwingende bepalingen van de wet.

Dienvolgens worden de dwingende bepalingen van de wet waarvan bij onderhavige akte niet wordt

afgeweken, als geacteerd aanzien.

Anderzijds moeten de bepalingen van onderhavige akte die zouden strijdig zijn met dwingende

wetsbepalingen als onbestaande worden geacht, zonder evenwel de nietigheid van de akte tot gevolg te

hebben.

ARTIKEL 18

Voor alles wat verband houdt met de uitvoering van de statuten, verklaren de vennoten woonst te kiezen op

de zetel van de vennootschap.

TITEL VIII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT

TELT

ARTIKEL 19

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts 1 vennoot telt,

in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 20

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, enkel worden overgedragen aan iemand ingeschreven in

de balie. Deze vereiste geldt ook, wanneer de overnemerde echtgenoot, of een bloedverwant in de rechte lijn

ARTIKEL 21

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en gebeurt de vereffening overeenkosmtig de wettelijke voorschriften. ARTIKEL 22

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in de wet of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de naletenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. ARTIKEL 23

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een niet-statutair zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 24

"

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze' te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 25

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 9 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 26

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met agngetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

3)Volmachten:

Genoemde notaris wordt verzocht de nodige neerlegging in het vennootschapsdossier te doen met het oog op onder meer de bekendmaking in het Belgisch staatsblad.

Bijzondere volmacht aan de boekhouder COUDEVILLE Tania, kantoor houdend te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 202-204, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid toi Indeplaatsstelling, de vervulling van aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten bij het rechtspersonenregister, de K130, bij de Administratie van de Belasting over Toegevoegde Waarde, Sociale Verzekeringskas, en de directe belastingen alsook bij een ondernemingsloket te doen, wanneer die voortvloeien uit onderhavige beslissingen van de vergadering

Voor analltisch uittreksel

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dcl 2311212013

Mss&taek Uex-fo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.08.2013 13545-0376-012
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0084-012
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 12.07.2011 11291-0028-012
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.10.2010 10592-0034-012
15/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 10.09.2009 09755-0152-011
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 29.10.2008 08795-0280-011
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 31.07.2007 07500-0233-011
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 17.09.2015 15590-0010-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR SPAEY

Adresse
NORMANDLAAN 5 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande