ADVODATA COMPUTER SERVICE, AFGEKORT : A.C.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVODATA COMPUTER SERVICE, AFGEKORT : A.C.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.550.577

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 09.09.2014 14582-0458-015
28/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR flG(<Lk(vID TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2014ap,sR 0G6(.1Á~1 ~ 70~r ocE)

ATSBLAD De griffier.

Griffie

21 -01-

LG1SCH ST

N



1111





1 027 67







577

,--- -------------- ---- --

Ondernemingsnr: 0 4 3 6 5 5

Benaming (voluit) : ADVODATA COMPUTER SERVICE

(verkort) : A.C.S.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Stoktmolenstraat 3

8700 Tielt

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering  Partiële splitsing van bvba Advodata Computer Service, met overgang van het afgesplitste vermogen naar bvba D.L.E.  Statuten-wijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT', geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 27 december 2013, om 14 uur, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVODATA COMPUTER SERVICE", afgekort; "A.C.S.", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

_! NA VASTELLING VAN HETGEEN VOLGT;

a. Splitsingsvoorstellen

De zaakvoerder van de beide vennootschappen heeft op 28 juni 2013 een splitsingsvoorstel opgemaakt.

Dit splitsingsvoorstel werd neergelegd:

° voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.C.S.", ter griffie van de rechtbank;

van koophandel te Brugge op 13 september 2013, bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad;

van 25 september daarna, onder het nummer 20130925/0146108, hetzij méér dan 6 weken vóór de huidige;

algemene vergadering.

° voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E.", ter griffie van de rechtbank van

i koophandel te Brugge op 13 september 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25; september daarna, onder nummer 20130925/0146109, hetzij méér dan 6 weken vóór de huidige algemene vergadering.

b. Verslagen

b.1, De bedrijfsrevisor van de verkrijgende vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO Bedrijfsreviscren", vertegenwoordigd door de? heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op 26 november 2013 een schriftelijk verslag; opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in verkrijgende vennootschap,

De besluiten van het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen luiden letterlijk als volgt:

"Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen; inbreng door de partiOle splitsing van de BVBA "Advodata Computer Service" met maatschappelijke zetel te 8700: Tielt, Stoktmolenstraat 3 van de overige vorderingen op meer dan één jaar, een deel van de overige vorderingen; op ten hoogste één jaar en de wederbeleggingsverplichting betreffende een destijds gerealiseerde meerwaarde,

,! en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Var behoc aan Belgi Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

n mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De totale vergoeding van de inbreng in natura ni. tweehonderd zesenvijftigduizend vierhonderd vijfendertig euro tien cent (256.435,10 EUR) bestaat uit de toekenning van tweehonderd vijftig (250) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E."zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E." en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 26 november 2013

Voor BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor zaakvoerder"

b.2. Door de zaakvoerder van de vennootschap "D.L.E," werd op 28 november 2013 een bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de voorgenomen inbreng in natura van belang is voor de verkrijgende vennootschap.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.

De aanwezige vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel.

c. Voorafgaande kennisname stukken

De splitsingsvoorstellen werden overeenkomstig artikel 733 van het Wetboek van vennootschappen vermeld in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, alsook de plaats waar de aandeelhouder van deze stukken kosteloos kennis kon nemen.

Het splitsingsvoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen en de jaarverslagen over de laatste 3 boekjaren, en tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van de vennootschap "D.L.E ", die niet meer dan 3 maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel zijn vastgesteld (vermits de laatste jaarrekening van de vennootschap "D.L.E." betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten), werden in de zetel van de vennootschappén voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouder, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand vbár de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

ci. Geen aandelenbezit van te splitsen vennootschap in verkrijgende vennootschap

De zaevoerder van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de partieel te splitsen vennootschap

"A.C.S.", die aan de splitsing deelneemt, geen aandelen bezit in de verkrijgende vennootschap

e. Geen onroerende goederen in partieel te splitsen vennootschap

De zaakvoerder van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de partieel te splitsen vennootschap

"A.C.S." die aan de splitsing deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke

rechten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



HEBBEN DE VERGADERINGEN VAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TWEE VENNOOTSCHAPPEN VOLGENDE BESLUITEN GENOMEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN:

Eerste besluit: Kennisname van het voorstel van partiële splitsing van een gedeelte van het verrnocien van bvba "A.C.S." en van de verslagen.

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de splitsingsvoorstellen, waarin voorgesteld wordt dat een gedeelte van het vermogen van bvba "A.C.S.' wordt overgedragen naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E.", en van voornoemde verslagen van de zaakvoerder van de vennootschap "D.L.E" en van de bedrijfsrevisor.

De vergadering verklaart de inhoud van al deze documenten en verslagen te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

b) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen af te zien van de toepassing van de artikelen 730,731 en 733 van het Wetboek van vennootschappen, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen. Er wordt bijgevolg vrijstelling gegeven voor het opmaken van de verslagen door het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor en van de in deze artikelen versnelde verplichtingen.

c) De zaakvoerder van beide vennootschappen deelt overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen mee dat, vanaf de datum van het opstellen van de splitsingsvoorstellen tot op heden, er zich geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van beide vennootschappen.

De vergadering neemt hiervan kennis en verklaart hier verder geen opmerkingen te willen formuleren. Tweede besluit: Goedkeuring van de partiële splitsing zonder vereffening  beschrijving van het afgesplitste vermogen --vastleggen van de ruilverhouding

A. Goedkeuring van departiële splitsing zonder vereffening

De vergaderingen aanvaarden de aangekondigde splitsingsvoorstellen. Zij stemmen aldus in met de partiële splitsing door overneming van "A.C.S.", en dus met de inbreng in natura in "D.L.E.", waarbij een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.C.S." overgaat overeenkomstig de modaliteiten voorzien in de voomoemde splitsingsvoorstellen op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De voorwaarden gesteld in de splitsingsvoorstellen bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

 1 aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E ", wordt uitgereikt aan de enige vennoot van de vennootschap "A.C.S", tegen 8 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.C.S,", met behoud van de 8 aandelen van de vennootschap "A.C.S.".

b. De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de partieel te splitsen vennootschap gedaan met betrekking tot het overgedragen vermogen, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekening van de verkrijgende vennootschap gebracht worden.

c. De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschappen recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 januari 2013.

d. De nieuwe aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E. zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de laatstgenoemde vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

B. Beschrijving van het afgesplitste vermogen

In het kader van de partiële splitsing worden volgende vermogensbestanddelen overgedragen op de

verkrijgende vennootschap:

overige vordering ten opzichte van een verbonden onderneming op meer dan 1 jaar, ten bedrage van

tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00);





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

overige vorderingen op ten hoogste 1 jaar ten opzichte van verbonden ondernemingen, ten bedrage van eenentachtig duizend zeshonderd drieënveertig euro twee cent (¬ 81.643,02);

voorziening voor uitgestelde belastingen betreffende de over te nemen wederbeleggingsverplichting betreffende een destijds gerealiseerde meerwaarde, ten bedrage van vijftig duizend tweehonderd en zeven euro tweeënnegentig cent (¬ 50.207,92).

De totale waarde van de inbreng bedraagt aldus tweehonderd zesenvijftig duizend vierhonderd vijfendertig euro tien cent (¬ 256.435,10).

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de vennootschap "D.L.E.", wordt verder verwezen naar de splitsingsvoorstellen en naar voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarin de eigen vermogensbestanddelen uitvoerig worden beschreven.

De inhoud van de splitsingsvoorstellen en van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt geacht een integrerend deel uit te maken van huidige akte.

Geen onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de vennootschap "D.L.E",

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat aile kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de beide vennootschap, en meerbepaald in volgende verhouding: ten laste van de vennootschap "D.L.E.": 80 procent;

ten laste van de vennootschap "A.C.S.": 20 procent.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva, rechten en verplichtingen waarvan niet duidelijk kan worden vastgesteld of zij in de partieel te splitsen vennootschap blijven dan wel aan de verkrijgende vennootschap zijn toebedeeld, worden geacht te zijn behouden in de partieel te splitsen vennootschap, die (i) alle activa in haar vermogen blijft behouden waarvoor geen duidelijke toebedeling aan de verkrijgende vennootschap bestaat, en (ii) alle niet-toebedeelde passiva (niet inbegrip van niet-toebedeelde passiva die in voorkomend geval betrekking zouden hebben op de afgesplitste activa), onverminderd voor haar rekening blijft nemen, ter vrijwaring van de verkrijgende vennootschap.

Geen enkel rechtsgeding met betrekking tot evenementen of elementen daterend van v66r de partiële splitsing en geen enkele verzekeringsovereenkomst met betrekking tot het afgesplitst vermogen zal overgedragen worden aan de verkrijgende vennootschap.

Er wordt voor alle duidelijkheid bevestigd dat er in het kader van de partiële splitsing geen overdracht plaatsvindt naar de vennootschap "D.L.E." van enige activa van de partieel te splitsen vennootschap, anders dan de in de splitsingsvoorstellen vermelde activa van de partieel te splitsen vennootschap die aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen.

Er wordt eveneens voor alle duidelijkheid bevestigd dat er in het kader van de partiële splitsing geen overdracht plaatsvindt naar de verkrijgende vennootschap van verbintenissen of schulden van de partieel te splitsen vennootschap, met als enige uitzondering de in de splitsingsvoorstellen vernielde passiva van de partieel te splitsen vennootschap die aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen dat 8 aandelen van de vennootschap "A.C.S." recht geven op 1 aandeel in de verkrijgende vennootschap "D.L.E.", dat een fractiewaarde van 111.334ste zat hebben.

Er zullen derhalve 250 nieuwe aandelen worden uitgegeven door de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de partiële splitsing, die elk dezelfde rechten zullen hebben ais de bestaande aandelen. Er zal geen opleg in geld worden toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

De door de verkrijgende vennootschap nieuw uit te geven aandelen zullen aile aan de enige aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap worden toegewezen.

De door de verkrijgende vennootschap nieuw uit te geven aandelen zullen op naam zijn en volledig volstort zijn.

De zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap zal, op datum van de partiële splitsing, in het aandelenregister van de verkrijgende de identiteit van de nieuwe aandeelhouder, het aantal aan hem toegekende

Op de laatste biz. van Lui c i vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behóuden

aan het

Belgisch

Staatsblad



aandelen en de datum van uitgifte inschrijven.

Deze inschrijving zal ondertekend worden door de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap en door de enige aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap.

Alle aandelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde. Er werden door de partieel te splitsen vennootschap geen effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend.

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2013 recht zullen geven op een dividend voor het dan lopende boekjaar (en voor de volgende boekjaren), in de mate dat beslist wordt over te gaan tot uitkering van een dividend.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2013 uitgevoerd door de partieel te splitsen vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Het afgesplitste vermogen zat dus voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden aan de verkrijgende vennootschap overgedragen worden op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar van de partieel te splitsen vennootschap, zijnde 31 december 2012.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt zal het afgesplitste vermogen worden opgenomen in de jaarrekening van de verkrijgende vennootschap overeenkomstig de van kracht zijnde boekhoudkundige normen op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar van de partieel te splitsen vennootschap, zijnde 31 december 2012.

D. Geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing

In het kader van de partiële splitsing zullen er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap of aan de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap.

Derde besluit: Verhoging van het kapitaal van de verkrijgende vennootschap en vermindering van het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten;

a) Verhoging van het kapitaal van "D.L.E."

1. De vergadering van de vennootschap "D.L.E.' besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.E." te verhogen met vierendertig duizend honderd en tien euro tien cent (¬ 34,110,10), om het te brengen van driehonderd en vier duizend zeshonderd euro (¬ 304.600,00) tot driehonderd achtendertig duizend zevenhonderd en tien euro tien cent (¬ 338.710,10), door overname van een deel van kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, via inbreng in natura van voormelde vermogensbestanddelen van de vennootschap "A.C.S.", zoals hoger beschreven.

Gezien dergelijke verwerking evenwei zou leiden tot een mogelijke uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde van de bestaande aandelen, voorzien de artikelen 80 en 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 dat een deel het kapitaal zou moeten worden verhoogd door rechtstreekse toewijzing van een deel van de andere over te nemen eigen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap. In casu beslist de vergadering van de vennootschap "D.L.E." dan ook met eenparigheid van stemmen om onmiddellijk en bedrag van zesendertig duizend honderd negenendertig euro negentig cent (¬ 36.139,90)(door onttrekking aan de beschiKbare reserves van de vennootschap "A.C.S.") toegewezen wordt aan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "D.L.E.", bovenop de overname van het deel van het maatschappelijk kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, zoals hierboven vermeld.

Als vergoeding zullen 250 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde worden uitgegeven, die dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst zoals hiervoren gezegd.

Derhalve zal het kapitaal ingevolge voormelde verhoging, vertegenwoordigd zijn door 1.334 aandelen met elk een fractiewaarde van 1/1.334sta deel van het kapitaal.

Aile aandelen zullen toegekend worden aan de enige vennoot van de vennootschap "A.C.S." op de wijze als hierboven gezegd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso < Naam en handtekening

mad 11.1

" Voor-hrehbuden

aan het

Belgisch Staatsblad

2. De vergadering stelt vast dat de toewijzing effectief is gebeurd, en dat het kapitaal thans driehonderd

vierenzeventig duizend achthonderd vijftig euro (¬ 374.850,00) bedraagt

b) Vaststelling vermindering van het kapitaal in bvba "A.C.S." en kapitaalverhoging

1. De algemene vergadering van de vennootschap "A.C.S." stelt vast dat het kapitaal, ingevolge voormelde overdracht naar de vennootschap "D.L.E.", verminderd is met vierendertigduizend honderd en tien euro tien cent (¬ 34.110,10) en dat het thans van negenenveertig duizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) is gebracht op vijftien duizend vierhonderd achtenzestig euro zestig cent (¬ 15.468,60),

2. Gelet op het feit dat het huidig kapitaal van de vennootschap "A.C.S," minder bedraagt dan het wettelijk vereiste minimum (artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen), beslist de algemene vergadering van de vennootschap "A.C.S." met eenparigheid van stemmen onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van drieduizend eenentachtig euro veertig cent (¬ 3.081,40), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

3. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief is verwezenlijkt, en dat het kapitaal werd

gebracht op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Vierde besluit: statutenwijzigingen

a) Wijziging statuten vennootschap "D.L.E."

De algemene vergadering van de vennootschap "D.L.E." beslist met eenparigheid van stemmen de tekst

van artikel vijf van de statuten integraal te vervangen als volgt, om dit artikel in overeenstemming te brengen met

de hiervoor gemaakte beslissing:

"Artikel viif

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vierenzeventig duizend

achthonderd vijftig euro (¬ 374.850,00).

Het is vertegenwoordigd door 1.334 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/1.3345 van het

kapitaal vertegenwoordigen."

b) Wiiziging statuten vennootschap "A.C.S."

De algemene vergadering van de vennootschap "A.C.S." beslist met eenparigheid van stemmen de

statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met:

- de voormelde besluiten;

- de beslissing van de algemene vergadering van 9 november 2011 om de zetel te verplaatsen naar het

adres te 8700 Tielt, Stoktmolenstraat 3 en om de statutaire zaakvoerders te ontslaan;

- en de gewijzigde vennootschapswetgeving;

en beslist met eenparigheid van stemmen de statuten volledig te herschrijven als volgt:

"STATUTEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ADVODATA

COMPUTER SERVICE, afgekort

Deze naam moet worden vermeld in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting ervan.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Stoktmolenstreat 3.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-

Hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s) die over aile machten beschikt om deze wijziging van zetel

bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels,

agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland,

mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als doel:

De aan- en verkoop, produktie en commercialisering van hardware en software en bijhorigheden en dit in de

ruimste zin van het woord, zowel in het binnenland als in het buitenland.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso i Naam en handtekening

Voor-behodden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1





De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt

lijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door 2.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/2.0005ie van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend

volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 9: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet

Artikel 10: Bevoegdheden en bezoldiging

a. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te

verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen, in en buiten rechte, en ten opzichte van derden.

b. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 10 bis: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het dagelijks bestuur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd.

De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven,

Artikel 13: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 14: Aantal stemmen

a) Indien er meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber. leder aandeel geeft slechts recht op een stem,

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen,

Artikel 18: Boeklaar

Het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar,

Artikel 20: Verdeling



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eentiende van het maat-

schappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Artikel 23: Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun

respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dal nochtans een

vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Voor beknopt uittreksei, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 27 december 2013, niet gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voor-

beho-den

aan het

Belgisch

Staatsblad

7 V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2013
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE de. RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T'

BRUGGE efeingleprie,

Griffie g rrnaq

IgluAllllllllll~~ll

*1316610

Itll

= Ondernemingsnr : 0436.550.577

Benaming

(voluit) : Advodata Computer Service

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stoktmolenstraat 3 - 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL 1.Identiteit van de vennootschappen

A.Te splitsen vennootschap :

" Naam : Advodata Computer Service

" Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : Stoktmolenstraat 3, 8700 Tielt

" Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, productie en commercialisering van hardware en software en bijhorigheden en dit in de=

ruimste zin van het woord, zowel in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best

geschikt lijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken."

" Bestuursorgaan

" De heer Piet Detaiileur

Opgericht bij akte de dato zeventien januari negentienhonderd negen en tachtig voor notaris Marcel Delodder, notaris te Roeselare gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven februari: daarna onder nummer 890207-41.

B.De overnemende vennootschap:

" Naam

" Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : Vredestraat 20, 8700 Tielt

" Doel

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van;

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1. De groot- en kleinhandel in elektrische, elektronische en elektromechanische componenten, apparatuur

" en alle bijhorende materialen en gereedschappen;

Het ontwerpen, uitvoeren, vervaardigen en herstellen van elektrotechnische installaties;

Het aankopen, verkopen, assembleren, herstellen, huren, verhuren en ontwikkelen van computers en

randapparatuur, hardware en software, audio, video en communicatie en alle diensten die hiermee verband

houden;

 Projectontwikkeling voor de nieuwbouw en verbouwing van individuele woningen en;

appartementsgebouwen;

Schatten en evalueren van onroerend goed;

Op de laatste blz. van Link BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naanh en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

 Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard. Voor zover de voormelde activiteiten zouden zijn beschermd door een of andere reglementering of wetgevend, mogen de bedoelde activiteiten slechts warden uitgeoefend nadat de vennootschap of een van haar mandatarissen de benodigde erkenningen hebben behaald.

2.De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3.De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

4.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten.

Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5.De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake,"

" Bestuursorgaan

" De heer Piet Detailleur

Opgericht bij akte de dato achttien mei negentienhonderd negenentachtig voor notaris Felix Verhaeghe, notaris te Ruiselede gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni daarna onder nummer 890609-180.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte de dato negenentwintig juni tweeduizend en zeven verleden voor notaris Ann Vanlauwe, notaris te Ruiselede en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna onder nummer 07905944.

2,Voorgenomen verrichtingen

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap zaf aan de algemene vergadering van de vennootschap voorstellen de activiteiten van de vennootschap op te splitsen.

Het bestuursorgaan zal daartoe voorstellen dat wordt overgegaan tot een splitsing zonder dat de bestaande vennootschap ophoudt te bestaan, en dit overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.Verzaking aan verslagen bij splitsing :

Het bestuursorgaan van BVBA Advodata Computer Service zal aan de algemene vergadering voorstellen om bij toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen te verzaken aan de opstelling van het omstandig verslag van het bestuursorgaan alsook van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor of extern accountant en de bijkomende boekhoudkundige stukken bij de splitsing van de BVBA Advodata Computer Service.

4.Ruilverhouding van de aandelen z

Voor de bepaling van de ruilverhouding van de aandelen wordt rekening gehouden met een gewogen gemiddelde waarde op basis van de intrinsieke waarde en van de rendementswaarden op basis van resultaten en van cash-flow.

In ruil voor acht (8) aandelen in de BVBA Advodata Computer Service zal aan de aandeelhouders van de

BVBA Advodata Computer Service het volgende worden toegekend :

DAcht (8) aandelen in de BVBA Advodata Computer Service (behoud van de bestaande aandelen)

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

DIÉén (1) aandeel in de BVBA D.L.E.

5.Wijze van uitgifte van de aandelen

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap zullen worden toegekend of uitgereikt in vergoeding van de aandelen in de te splitsen vennootschap, zullen als volgt warden toegekend of uitgereikt.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de voorgenomen splitsing zullen de nieuwe aandelen worden toegekend door inschrijving in het register van aandelen, gevolgd door uitgifte van certificaten van aandelen op naam.

De aandelen van de gesplitste vennootschap blijven evenwel bestaan na de splitsing aangezien de vennootschap niet zal ophouden te bestaan, en dit overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

6.Datum van deelname in de winst :

De toe te kennen aandelen in de verkrijgende BVBA D.L.E. zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

7.Boekhoudkundige datum van de verrichtingen :

Alle verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf 1 januari 2013 te zijn verricht voor rekening van de overgebleven gesplitste respectievelijk verkrijgende vennootschap, elk al naar gelang de overgenomen activiteiten, activa en passiva.

8.Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten : Er zijn geen aandelen of andere effecten die recht geven op bijzondere rechten.

9.Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor

Het bestuursorgaan van BVBA Advodata Computer Service beslist de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 337, aan te stellen als bedrijfsrevisor die verslag zal moeten uit brengen over de voorgenomen inbreng in de BVBA D.L.E. die het gevolg zal zijn van de met splitsing gelijkgestelde verrichting betreffende de BVBA Advodata Computer Service.

10.Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen :

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

11.0verzicht van de af te splitsen activa en passiva bij de afsplitsing van de BVBA Advodata Computer Service:

De volgende activa zullen worden overgedragen aan de verkrijgende BVBA D.L.E..

" De overige vorderingen op meer dan één jaar

" De lopende rekeningen op korte termijn.

De vennootschap zal ook de bestaande wederbeleggingsverplichting betreffende een destijds gerealiseerde meerwaarde mee overdragen.

Een meer gedetailleerde splitsingsstaat is op aanvraag verkrijgbaar op de zetel van de BVBA Advodata Computer Service.

Alle activa en passiva die niet uitdrukkelijk hierboven beschreven zijn, blijven ten gunste of ten faste van de bestaande BVBA Advodata Computer Service, evenals alle kosten, opbrengsten en herzieningen naar aanleiding van de voorgenomen splitsing, evenwel met uitzondering van deze vermeld onder nr. 16 hierna.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

12.Verdeling van de nieuwe aandelen in de verkrijgende BVBA D.L.E. onder de aandeelhouders van de BVBA Advodata Computer Service :

De aandelen zullen worden verdeeld zoals beschreven onder punt 4 hierboven betreffende de ruilverhouding.

13.Motivering van de voorgestelde verrichtingen

De voorgestelde verrichtingen wordt als volgt verantwoord

De overdracht geschiedt in het kader van een herstructurering van de groepsstructuur van de verbonden vennootschappen en maakt vanuit dat oogpunt een economische en financiële behoefte uit.

De winstgevende operationele activiteiten blijven in de huidige vennootschap aanwezig en zullen geleidelijk aan worden overgenomen door een jongere generatie aandeelhouders,

Vanuit dit standpunt is de splitsing verantwoord omdat zij toelaat

DDe bestaande verplichting tot investering in onroerende goederen over te dragen aan een verwante

vennootschap met het oog op het behoud en verdere ontwikkeling van de bestaande vennootschap.

DDe activiteiten met behoud van tewerkstelling te behouden in de bestaande vennootschap.

14.Voorgenomen statutenwijzigingen

Conform de in punt 4 voorgestelde ruilverhouding zullen naar aanleiding van de partiële splitsing tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen "D.L.E." uitgegeven worden voor deze inbreng. Deze nieuwe aandelen zullen elk een fractiewaarde hebben van één duizend driehonderd vierendertigste (1/1.334e) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Ter gelegenheid van de splitsing zal onmiddellijk vierendertigduizend honderd en tien euro tien cent (34.110,10 EUR) als kapitaal worden overgencmen door de BVBA

Aangezien naar aanleiding van de partiële splitsing tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen "D.L.E." uitgegeven worden aan een fractiewaarde van tweehonderd eenentachtig euro (281,00 EUR) per aandeel, zal het kapitaal verhoogd worden met zeventigduizend tweehonderd vijftig euro (70.250,00 EUR).

Hiertoe zal ten belope van zesendertigduizend honderd negenendertig euro negentig cent (36.139,90 EUR) onttrokken worden van de beschikbare reserves om de kapitaalverhoging van zeventigduizend tweehonderd vijftig euro (70.250,00 EUR) te vormen.

Dientengevolge zal de tekst van de statuten met betrekking tot het maatschappelijke kapitaal van de BVBA D.L.B. aangepast worden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd vierenzeventigduizend zevenhonderd achtenzeventig euro twee cent (374.850,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend driehonderd vierendertig (1.334) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één duizend driehonderd vierendertigste (1/1.334e) deel van het maatschappelijk kapitaal?

De tekst van de statuten met betrekking tot het maatschappelijke kapitaal van de BVBA Advodata Computer Service zal aangepast worden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijftienduizend vierhonderd achtenzestig euro zestig cent (15.468,60 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één tweeduizendste (1/2.000e) deel van het maatschappelijk kapitaal?

15. Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen verrichting van de BVBA Advodata Computer Service zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door elk van de betroffen vennootschappen in verhouding tot het verkregen of behouden netto-actief.

Ingeval de verrichting van de BVBA Advodata Computer Service niet wordt goedgekeurd, dan zullen de kosten verbonden aan de splitsing volledig ten laste komen van de BVBA Advodata Computer Service.

. ¢ X

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Verbintenis

De zaakvoerder van de BVBA Advodata Computer Service verbindt zich ertoe het hiervoor vermelde splitsingsvoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de algemene vergadering van aandeelhouders,

De zaakvoerder van de BVBA D.L.E. zal uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel een exemplaar van dit splitsingvoorstel neerleggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt te Tielt, 28 juni 2013.

Piet Detailleur Piet Detailleur

Zaakvoerder Zaakvoerder

Advodata Computer Service BVBA D.L.E. BVBA

Tegelijk bierbij, neergelegd Splitsingsvoorstel

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 23.07.2013 13342-0479-012
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0255-012
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 08.07.2011 11280-0259-013
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 20.08.2010 10431-0094-013
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 14.08.2009 09579-0086-014
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.11.2008, NGL 28.11.2008 08831-0256-012
16/04/2008 : OO053962
07/06/2007 : OO053962
13/06/2005 : OO053962
15/12/2004 : OO053962
05/12/2003 : OO053962
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 27.08.2015 15493-0486-014
15/10/2002 : OO053962
12/12/1996 : OO53962
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 11.08.2016 16418-0151-014

Coordonnées
ADVODATA COMPUTER SERVICE, AFGEKORT : A.C.S.

Adresse
STOKTMOLENSTRAAT 3 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande