ADVOKATENKANTOOR DEKEYZER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOKATENKANTOOR DEKEYZER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.076.587

Publication

28/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

me van -an aine _

NEERGFI Fr,n .r

Griffie Rechtbank Koophandel

El 2014

Gent Afdeliegasten e

 De priffier

.-- ,

Ondernemingsnr 0455.076.587

Benaming (voluit) : Advokaten kantoor Dekeyzer

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel Torhoutsesteenweg 266

8210 Zedelgem (Veldegem)



.:

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswiiziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de : burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid "ADVOKATENKAIVTOOR DEKEYZER", met zetel te 8210 Zedelgem (Vefdegem), iTorhoutsesteenweg 266, gehouden voor Geassocieerd Notaris Paul LOM MEE te Zedelgem op 13 mei:

2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werdeni

genomen: :

i EERSTE BESLUIT  KENNISNEMING VERSLAGEN

:1 Verslag bedrijfsrevisor .

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van BDO Bedrijfsrevisoren, ï burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat! : 153/5, vertegenwoordigd door de Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door dei .:

zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. ..

.. ..

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: .,

..

..

"5 Besluit .

,.

L: De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de Burg, BVBA ADVOKATENKAIVTOOR DEKEYZER,iL

i! bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBALI LiADVOKATENKANTOOR DEKEYZER verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de :L algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 540.000,00 EUR, voollL

ii een inbrengwaarde van 540.000,00 EUR. ..

,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en we onder de opschortende voorwaardelL van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere,

Li vennoot, van oordeel .,

., !La) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut vanLi Li de Bedrerevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschapL iverantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling vaniL q het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura; iL i b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten vanI!

j! nauwkeurigheid en duidelijkheid; ,

C) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering :!

bedrijfseconomisch verantwoord zen en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van!L :.

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio .:

van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. .,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.075 aandelen van de Burg. BVBA

!I ADVOKATENKAIVTOOR DEKEYZER, zonder vermelding van nominale waarde. . .,

I! ,

,

,

_........ _ _ ,.

,

................ ___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

na neerlegging ter gri

111111MR111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-a m o d 1 1 .1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het" kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA ADVOKATENKIIVTOOR DEKEYZER en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 4 april 2014

2014

BD° Bedriffsrevisoren Bure Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE (get.)

Verslao zaakvoerder

De vergadering neemt tevens kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerleouino verslauen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vijfhonderd veertigduizend euro (E 540.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd zesenvijftigduizend tweehonderd euro (E 156.200,00) op zeshonderd zesennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 696200,00) door inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van drie duizend en vijf en zeventig (3.075) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vijfhonderd veertigduizend euro (E 540.000,00).

Inbreng

De heer Hugo Dekeyzer, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een vordering in rekening-courant voor een bedrag van vijfhonderd veertigduizend euro (E 540.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparant en wordt geschat op vijfhonderd veertigduizend euro (E 540.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, tevens zijnde de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van drie duizend en vijf en zeventig (3.075) nieuwe kapitaalsaandelen welke aile worden toegekend aan de heer Hugo Dekeyzer, en worden uitgegeven aan de globale prijs van vijfhonderd veertigduizend euro (¬ 540.000,00).

Deze 3.075 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het huidig boekjaar.

Toekennino lidmaatschabsrechten

De aldus onderschreven 3.075 aandelen worden als volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van de door hem onderschreven aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en mevrouw Marinka Vanhollebeke bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, hem eigen zullen zijn.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de onderschrijver alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

De Heer Hugo Dekeyzer, voornoemd, verklaart en bevestigt, na voorlezing van het vorige,

- dat hij ermee instemt dat hij de hoger beschreven dividendvordering, dewelke toebehoort aan de huwgemeenschap, inbrengt in de vennootschap;

- dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng in natura die toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hen, worden toegekend aan de onderschrijver alleen;

- dat hij als onderschrijver jegens de vennootschap derhalve zal gelden als enige vennoot met betrekking tot de door hem onderschreven aandelen, en dat de vermogenswaarde van deze aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook. Verklaring







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Eg: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeshonderd zesennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 696200,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd vijf en dertig (4.335) aandelen.

VIERDE BESLUIT WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist om de benaming van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in 'Advocatenkantoor Dekeyzer' en artikel 1 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen VIJFDE BESLUIT VERLENGING BOEKJAAR

De vergadering beslist om het huidig boekjaar van de vennootschap te verlengen tot 31 december 2014, en alle daaropvolgende boekjaren te !aten aanvangen op 1 januari om een einde te nemen op 31 december, en artikel 23 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

ZESDE BESLUIT VERPLAATSING JAARVERGADERING

De vergadering beslist om, in navolging van voormeld besluit, de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste zaterdag van de maand juni om 10.00uur, en de eerstvolgende jaarvergadering te laten plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand juni 2015 om 10.00uur, en artikel 20 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

ZEVENDE BESLUIT  FORMULERING MODALITEITEN BI] ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de statuten aan te vullen met een bijkomend artikel 25 dat luidt als volgt: ARTIKEL 25

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen L'if de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zen volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van Van Impe Accountancy BVBA te 8000 Brugge, Komvest 48



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.. . mod 11.1



Voor- Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 13 mei 2014, proces-verbaal van de bijzondere algemene'

behouden vergadering, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, revisoraal verslag; gecoördineerde statuten.

aan het 4,

Belgisch

Staatsblad _.._









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/03/2014 : OOT000168
25/02/2013 : OOT000168
08/03/2012 : OOT000168
14/03/2011 : OOT000168
25/02/2010 : OOT000168
06/04/2009 : OOT000168
09/04/2008 : OOT000168
10/05/2007 : OOT000168
08/03/2006 : OOT000168
19/01/2006 : OOT000168
17/02/2005 : OOT000168
09/01/2004 : OOT000168
21/02/2003 : OOT000168
08/02/2001 : OOT000168
08/02/2000 : OOT000168
01/01/1997 : OOT168
22/05/2018 : OOT000168

Coordonnées
ADVOKATENKANTOOR DEKEYZER

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 266 8210 VELDEGEM

Code postal : 8210
Localité : Veldegem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande