ADVOKOMVEST

BV CVBA


Dénomination : ADVOKOMVEST
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 840.839.154

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0071-013
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0058-013
17/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IVVnI~~ ~~IID BAI IIpIVI I III NEERGELEGD ter GRIFFIE der

behouden RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

aan het BRUGGE (Afdeling Brugge)

Belgisch op: 0 4 NOV, 2011

Staatsblad Griffie griffier,









Ondernemingsnr : 8 ~

Benaming :

(voluit): ADVOKOMVEST

Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8000 Brugge, Komvest 29.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 26 :oktober 2011, alsnog te registreren, dat er door:

i-De heer BEYNE Raphaël Marie Louis, geboren te Brugge op 15 maart 1949, wonende te 8000 Brugge, Hamiltonpark 22.

-De heer MAERTENS Paul Richard Maria, geboren te Brugge op 27 februari! 1963, wonende te 8000 Brugge, Gulden-Vlieslaan 45. -De heer BERT Bert Cies, geboren te Kortrijk op 8 september 1978, wonende? !te 8400 Oostende, Frère-Orbanstraat 43.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve' !vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam! l `Advokomvest' . Duur De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Kamvest 29.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat,

i alsook alle activiteiten die! met de hoedanigheid van advocaat of de kwalificatie jurist verband houden,1 voor zover deze activiteiten met het beroep van advocaat verenigbaar zijn, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandatent als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen, het; aanvaarden en uitoefenen van gerechtelijke mandaten zoals het mandaat vang curator, voorlopig bewindvoerder, commissaris inzake opschorting, heti aanvaarden en uitoefenen van onderwijsopdrachten die verband houden met' !recht of juridische aangelegenheden, het schrijven van juridische artikelsi ten werken, het optreden als bemiddelaar of als arbiter, het opnemen en! iuitoefenen van mandaten als syndicus.

iDe aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en accomodaties,' inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van hete 'beroep van advocaat.

!Het scheeen van de mogelijkheid om de advocaat-vennoot toe te laten zich -J

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Voor- Luik B - vervolg de juridische disciplines, dit

behouden verder te bekwamen in

aan het

 f~~Tgtsch

Staatsblad

teneinde een 'kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

?Het inrichten van algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteiten van advocaat.

Het organiseren van cursussen en het geven van lessen in verband met alle mogelijke juridische disciplines.

Ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap zal in het kader van werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel en het behoud van haar patrimonium en dit in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken geheel of ten dele te vergemakkelijken en welke het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen.

Kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen, met een nominale waarde van zes euro en twintig cent (6,20 EUR) elk.

Het maatschappelijk kapitaal werd ingebracht in speciën en werd volledig geplaatst en volledig volstort.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening van de ING te 8000 Brugge, Kazernevest 3.

Op deze drieduizend (3000) aandelen werd als volgt ingetekend tegen de prijs van zes komma twee euro (6,2 £) per aandeel:

-Door de heer Raphaël Beyne, voornoemd, op duizend (1000) aandelen.

-Door de heer Paul Maertens, voornoemd, op duizend (1000) aandelen.

-Door de heer Bert Bert, voornoemd, op duizend (1000) aandelen.

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten uit de advocaten die werkzaam zijn binnen de associatie.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er meer dan twee bestuurder dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt bij gewone meerderheid behalve in de gevallen waarin de statuten of het huishoudelijk reglement een bijzondere meerderheid voorziet.

De algemene vergadering bepaalt de duur van de mandaten. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Volgende besluiten kunnen slechts genomen worden met eenparigheid van stemmen:

- voordracht van een nieuwe kandidaat-vennoot.

Een bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen. Daartoe dient hij zijn ontsla

Luik B - vervolg

lin bij ter post aangetekende brief verstuurd naar 1vennootschap en gericht aan de vennoten.

1Bij verlies van de hoedanigheid van advocaat komt er ;einde aan het mandaat van bestuurder.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking] van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen' waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

=De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap, =aan derden worden tegengeworpen.

rDe raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden

Voor alle handelingen die specifiek betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat en gerechtelijke mandaten en juridische dienstverlening wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd doorl leen bestuurder, alléén handelend.

]Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

Voor-

behouden aan het ëlgi -6

Staatsblad



de zetel van del

van rechtswege een

vennootschap, binnen de verantwoordelijkheid verleende geval

volmacht, onverminderd

overdreven volmacht.

de vertegenwoordiging

aan één of meerdere]

i

1

1

1

van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen

de De

van

Ivan zijn leden die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen, die volgens

het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als

(college moeten optreden.

]controle

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, heeft

perken van de hun van het bestuur in

raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook

ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een

accountant. 1 1

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden] 1 gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België,

aangewezen in de oproeping. of hunl

Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de vennoten algemenel gevolmachtigden ten minste vijf werkdagen voor de datum van de vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding gemaakt is in de oproeping tot de vergadering.

De vennoten of hun vertegenwoordigers ondertekenen de aanwezigheidslijst.

Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen, indien hij deze (lijst niet van tevoren heeft ondertekend.

]Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een (gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn.

0m geldig te zijn moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn voor de jleheleduur van een b paalde veriadering.



i,.~__~ l



Voorbehouden Luik B - vervolg

rerea---

aan het taatsblad

r ,

Maakt de volmacht geen melding van enige verplichting van de gevolmachtigde om zijn stem in een bepaalde zin uit te brengen, dan kan de niet-naleving van de instructies die hem dienaangaande door zijn lastgever zijn gegeven, niet aan de vennootschap worden tegengeworpen.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening Ivan de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon, die alle statutaire voorwaarden vervult, schriftelijk is aangewezen als eigenaar van. plet aandeel ten aanzien van de vennootschap.

lDe raad van bestuur heeft het recht elke gewone vergadering een enkele maal drie weken uit te stellen.

De verdaging stelt een eind aan de beraadslaging en doet alle genomen ;besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen.

!Alle vennoten, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering !opgeroepen.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel! iafgehandeld. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten) over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin'; niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om over del !samenstelling van de vergadering of het verloop van de werkzaamheden tel besluiten in overeenstemming met de wet en de statuten.

De raad van bestuur en elke vennoot hebben het recht amendementen voor tel ; stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. !Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden int heen vergadering waarin alle vennoten aanwezig zijn en mits daartoe mets eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast,! !indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

!Overpersonen wordtgeheim of schriftelijk 1

j gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteking, tenzij het 'bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is bepaald.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten,! indien (1) tenminste de helft van alle vennoten aanwezig ofl vertegenwoordigd zijn en (2) wanneer de aanwezigen tenminste de helft van! het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig eng de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht' het door de vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

De algemene vergadering beslist, voor zover door de wet, door onderhavige

statuten of door het huishoudelijk reglement geen hogere

imeerderheidsvereisten zijn vereist, bij gewone meerderheid van de stemmen }waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen. Onthoudingen en blanco stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

:boekjaar

!Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Wettelijke reserve. ;

Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag Ivan ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een ;reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds één tiende van het vast _gedeelte van het maatschappelijk









































Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

kapitaal heeft bereikt.

Winstuitkering.

Elk jaar kan de algemene vergadering beslissen tot uitkering van het geheel

of een deel van de beschikbare winst in verhouding tot de maatschappelijke

aandelen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het

laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening,

is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal,

(vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen

worden uitgekeerd.

Verdeling van het na vereffening overblij vend saldo

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te

voldoen wordt het overschot verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot

Thun aandelen.

eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum waarop de vernnootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Benoeming bestuurders

Werden aangesteld als bestuurders, voor onbepaalde duur:

-De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid 'Advokatenkantoor Raphaël Beyne' met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Hamiltonpark 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer 0443.389.077, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Raphaël Marie Louis Beyne, wonende te 8000 Brugge, Hamiltonpark 22.

-De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap !met beperkte aansprakelijkheid 'Paul Maertens Advocaat', met 'maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Komvest 29, ingeschreven in het ;rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer 0893.790.365, smet als vast vertegenwoordiger de heer Paul Richard Maria Maertens, wonende Ste 8000 Brugge, Gulden-Vlieslaan 45.

I-De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap !met beperkte aansprakelijkheid `Advocaat Bert Bert', met maatschappelijke ;zetel te 8400 Oostende, Frère Orbanstraat 43, ingeschreven

rechtspersonenregister te Oostende onder

0830.400.766, met als vaste vertegenwoordiger:

wonende te 8400 Oostende, Frère-Orbanstraat 43. 'Volmacht BTW-KBO

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van ;een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Services" te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 47, en aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van

vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen,

ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van

in het!

het ondernemingsnummer] de heer Bert Cies Bert,

"Lievens al haar al het de! de de oog deze.

inschrijvingen.

--_---_..._....__--------------------_~..^._~ ~------....._. _~~

," Voor-

behouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR DE; FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd : * expeditie van de oprichtingsakte van 26 oktober 2011.









L_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOKOMVEST

Adresse
KOMVEST 29 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande