AERNOUD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AERNOUD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.615.597

Publication

31/05/2013
ÿþ mod 11.1

(D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid =`

Zetel : Pastoor Blanckestraat 2

8953 HEUVELLAND-WIJTSCHATE

Onderwerp akte :OPRICHTING NAAR AANLEIDING VAN PARTIËLE SPLITSING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan MOURISSE, Notaris met standplaats te., Roesbrugge-Haringe/Poperinge) de dato ZEVENTIEN MEI TWEEDUIZEND DERTIEN, `ter registratie', aangeboden' dat werd opgericht ingevolge partiële splitsing door

1. De heer VANLOOT Francis Gaston Cornil, geboren te leper op vijf juli negentienhonderd vierenzestig

< (nationaal nummer 64.07.05-279.91), wonend te 8953 HeuvellandiWijtschate, Pastoor Blanckestraat 2.

en zijn echtgenote

2. Mevrouw DECEUNINCK Ann Martha Maria, geboren te leper op vierentwintig maart negentienhonderd'' vijfenzestig (nationaal nummer 65.03.24-408.64), wonend te 8953 HeuvellandNVijtschate, Pastoor'. Blanckestraat 2.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor het ambt van Meester Raymond Deeren, Notaris destijds te Roesbrugge-Haringe op twaalf mei negentienhonderd;' zevenentachtig, niet gewijzigd tot op heden, zo zij het verklaarden.

Handelend in hun hoedanigheid van vennoten van, en vertegenwoordigend, de partieel gesplitste Naamloze, Vennootschap "JOFRAVAN", met zetel te 8908 leperNlamertinge, Aernoud Porreyestraat 16, en met'.; ondernemingsnummer 0451.994.660.

Beiden daartoe in het bijzonder gemachtigd door de Buitengewone Algemene Vergadering van gemelde', vennootschap, welke hiervoor op zeventien mei tweeduizend zeventien (voorafgaandelijk dezer) tot de partiële: splitsing door oprichting heeft besloten, en waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door ondergetekende. Notaris Stephan Mourisse.

Deze handelsvennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte,, Aansprakelijkheid genaamd "AERNOUD", met maatschappelijke zetel te 8953 Wijtschate, Pastoor; Blanckestraat 2, met een maatschappelijk kapitaal van DRIEHONDERD TWAALFDUIZEND TACHTIG EURO;; ZES EUROCENT (¬ 312.080,06), verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale: waarde, elk aandeel één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal bedragend.

Uit deze akte blijkt hetgeen volgt, alhier geciteerd bij wijze van uittreksel

INBRENG IN NATURA

De Buitengewone Algemene Vergadering van voormelde Naamloze Vennootschap "JOFRAVAN" heeft': . overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, beslist om de vennootschap partieel te splitsen door overdracht van hierna beschreven onroerende goederen, aan de Besloten Vennootschap met;' Beperkte Aansprakelijkheid "AERNOUD" die zij hierbij opricht - conform het hierna gemelde voorstel tot partiële splitsing - tegen uitreiking van DUIZEND (1.000) aandelen van deze nieuwe vennootschap aan de beide;; ;; vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, comparanten in deze, in verhouding tot hun aandelenbezit,£; zoals hierna verder uiteengezet.

Verslaggeving partiële splitsing

De comparanten leggen volgende documenten voor.

1. het voorstel tot partiële splitsing de dato drie december tweeduizend twaalf dat werd opgesteld door het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap en werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper op tien december tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch', Staatsblad van negentien december daarna onder nummer 2012.12.19/0204181.

2. de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van de partieel gesplitste vennootschap, welke documenten één maand voor heden ter inzage lagen van de vennoten op de zetel van de vennootschap, en; waarvan zij kosteloos een afschrift konden bekomen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III iiaii iii iii iii iii

Onderrtemingsnr : a..U4 , 6)S, ~~

Benaming (voluit) :AERNOUD

Voor behouc aan hr Belgis Staatsb

11

9

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten bevestigen tevens dat gemelde buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap het ontwerp van oprichtingsakte en statuten van de bij deze opgerichte vennootschap "AERNOUD" heeft goedgekeurd, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van vennootschappen.

Ondergetekende notaris bevestigt, in uitvoering van artikel 752 van het Wetboek van vennootschappen, het ' bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen, zijn gehouden.

Verslaggeving inbreng in natura

Comparanten ontslaan de ondergetekende notaris van voorlezing van :

a) het controleverslag opgemaakt op vier januari laatstleden, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN WEMMEL -- KAEKEBEKE - Bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door', haar zaakvoeder de heer Joseph Van Wemmel, met betrekking tot de hiervoor gemelde inbreng in natura, in

uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, en waarvan de besluiten luiden als volgt: '

( )

IX. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Joseph Van Kemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, werd aangesteld op 3 december 2012, om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742,745 en 746, verwijzend naar het artikel 219 van het Wetboek Vennootschappen in relatie met artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa, en passivabestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "AERNOUD" is gebleken dat : 1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting

2.1-iet bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte , bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.De beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "AERNOUD" aan , de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt

4.De toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 september 2012 ' weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekeninghoudend met de in dit verstag weergegeven ' vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer-of minderwaarden van de uit te brengen activa-bestanddelen in "going-concern"-optiek.

5.De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding driehonderd en twaalfduizend en tachtig euro zes eurocent (¬ 312.080,06) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1.000 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/1.000ste van het maatschappelijk kapitaal.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de de aandeelhouders van de splitsen vennootschap, NV "JOFRAVAN" toe te kennen 1.000 aandelen.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "faimess opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "AERNOUD", onder de opschortende voorwaarde van realisatie van de partiële splitsing van de NV "JOFRAVAN" en het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden. Opgesteld te Gent op 04 januari 2013

(getekend Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor)

De comparanten bevestigen voor zoveel als nodig kennis te hebben genomen van voormeid verslag en verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan als voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag zal ter griffie worden neergelegd samen met een uitgifte van de huidige akte,

b) De comparanten verklaren zich te beroepen op de toepassing van artikel 742 van het Wetboek van Vennootschappen zodat geen bijzonder verslag van de oprichters in uitvoering van artikel 219, laatste lid van het Wetboek van vennootschap, dat uiteenzet waarom deze inbreng in natura van belang is voor de , vennootschap, werd opgemaakt.

Voorwaarden inbreng

In overeenstemming met de voorwaarden van voornoemd voorstel tot partiële splitsing gaat het hierna omschreven afgesplitste deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap (zowel de activa ais de passiva, rechten en plichten hieraan verbonden) over op de nieuw opgerichte vennootschap, met dien ° verstande .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a)dat de overdracht gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel gesplitste vennootschap afgestoten per dertig september tweeduizend twaalf, waarbij de betrokken activa en passiva ' zullen worden opgenomen in de boekhouding van de nieuwe vennootschap tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van de partieel gesplitste vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven,

b) dat de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de verkrijgende vennootschap vanaf één oktober tweeduizend twaalf

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuw op te richten vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de nieuw op te richten vennootschap overgedragen bestanddelen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan het bestuursorgaan/de bestuurders van de beide bij de splitsingsverrichting betrokken vennootschappen.

Hierna bevestigen comparanten dat volgende bestanddelen van het vermogen in de bij deze opgerichte vennootschap worden ingebracht: materiële vaste activa (`terreinen en gebouwen') ter waarde van DRIEHONDERD TWAALFDUIZEND TACHTIG EURO ZES EUROCENT (¬ 312.080,06)

Voor een overzicht van enerzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die door de af te splitsen vennootschap worden behouden en anderzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die ingevolge de partiële splitsing overgaan naar de uit de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, alsmede de waarde van die vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en de aan het splitsingsvoorstel gehechte bijlage.

De verkrijgende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap welke betrekking hebben op het afgesplitste vermogen.

' Comparanten stellen vast dat tengevolge van voormelde inbreng en de boekhoudkundige bestemming, de: vennootschap over een volstort kapitaal beschikt van VEERTIENDUIZEND ACHTHONDERD ACHTENTW1NTIG EURO VIJFENVEERTIG EUROCENT (¬ 14.828,45) vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen, genummerd van één (1) tot en met duizend (1.000), welke worden uitgereikt als hierna uiteengezet aan de comparanten in deze, de beide vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, en thans van de bij deze opgerichte vennootschap, elk voor de helft.

OMSCHRIJVING VAN DE AFGESPLITSTE ONROERENDE GOEDEREN

Stad IEPER TWAALFDE Afdeling  voorheen VLAMERTINGE

GOED EEN

' Een BEDRIJFSGEBOUW MET BIJHORENDE MAGAZIJNEN op en met INDUSTRIEGROND en overige ' aanhorigheden, gelegen te 8908 Vlamertinge/leper, Aernoud Porreyestraat 16, gekadastreerd volgens titel en ' volgens recent kadastraal uittreksel "leper, twaalfde afdeling, Vlamertinge, sectie C", volgens titel "delen van nummers 79/K, 791E en 51/F" en volgens recent kadastraal uittreksel "nummer 79/Y", met een oppervlakte volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel van tweeënvijftig are drieëndertig centiare (52A 33CA)

Kadastraal inkomen: ZEVENDUIZEND HONDERD TWEEËNZEVENTIG euro (¬ 7.172)

GOED TWEE

Een perceel INDUSTRIEGROND gelegen te 8908 Vlamertinge/leper, Aemoud Porreyestraat, gekadastreerd ' volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel "leper, twaalfde afdeling, Vlamertinge, sectie C", volgens titel "deel van nummer 79/N2" en volgens recent kadastraal uittreksel "nummer 79/W/2", met een oppervlakte volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel van achtentwintig are vijfenvijftig centiare (28A 55CA)

Kadastraal inkomen: VIJFHONDERD VIJFENDERTIG euro (¬ 535,00)

OORSPRONG VAN EIGENDOM

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1/ De goederen gaan over in de staat waarin zij zich thans bevinden met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet voortdurende rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen waarmede zij zouden bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de verkrijgende vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch op haar kosten en op eigen risico. Het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap verklaart hieromtrent uitdrukkelijk te verwijzen naar de voorwaarden en bedingen in de eigendomstitels.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen spruitende uit de in voormelde akten vervatte bedingen voorzover deze thans nog van toepassing zijn.

2/ De verkrijgende vennootschap verwerft vanaf heden de voile eigendom van de overgegane goederen, en wordt geacht het genot ervan te hebben met ingang van heden, mits vanaf zelfde datum ook alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren, te betalen.

3/ De omvang van de goederen wordt niet gewaarborgd en het verschil in min of meer, zelfs al overtrof dit één/twintigste, zal tot voordeel van de vennootschap strekken of een verlies voor haar uitmaken,

4/ De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven.

5/ De comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van voorschreven goederen en zij , ontslaan uitdrukkelijk de optredende notaris dit gebruik alhier te vermelden.

6/ Het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap verklaart dat de vennootschap geen milieuvergunning bezit met betrekking tot een activiteit in/op de overgegane goederen, en geeft de overnemende vennootschap geen enkele waarborg omtrent de mogelijkheid tot het verkrijgen van milieuvergunningen. De verkrijgende vennootschap_ dient zelf hiervoor het nodige te doen._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij hèt 1ëlgisel Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor- -BIJZONDERE VOORWAARDEN

behouden Uit voormelde akten verleden voor het ambt van respectievelijk Raymond Deeren (akte de dato dertig juni negentienhonderd vijfennegentig) en ondergetekende Notaris Stephan Mourisse (akte de dato vier september negentienhonderd achtennegentig) blijkt dat volgende bijzondere voorwaarden van toepassing zijn alhier , letterlijk geciteerd, hetzij gemeenschappelijk aan beide akten (hierna 'beide akten') dan wel afzonderlijk (met specifieke vermelding datumakte hierna)

aan het

Belgisch

Staatsblad



dddl

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd door de Hypotheekbewaarder van het Hypotheekkantoor te leper op zesentwintig november tweeduizend twaalf blijkt dat voormelde onroerende goederen vrij en ' onbezwaard zijn van eender welke hypothecaire inschrijving of bezwarende overschrijving, behoudens de inschrijving genomen ten voordele van GENERALE BANK (thans: FORTIS BANK) op zeventien juli negentienhonderd vijfennegentig, boek 1733, boek 37 krachtens de akte inzake hypotheekstelling verleden voor het ambt van Meester Raymond Deeren, Notaris destijds te Roesbrugge-Haringe de dato dertig juni negentienhonderd vijfennegentig voor een bedrag in hoofdsom en toebehoren van DRIE MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND BELGISCHE FRANK (3.300.000 BEF) hetzij EENENTACHTIGDUIZEND ACHTHONDERD VIER EURO ZESENTACHTIG EUROCENT (¬ 81.804,86).

Bij schrijven de dato negenentwintig april tweeduizend dertien onder referte "004510854/JOFRAVAN nv/ivdv" heeft FORTIS BANK toestemming verleend tot handlichting van voormelde inschrijving. De akte handlichting werd op heden verleden, waardoor voormelde inschrijving eerstdaags zal worden doorgehaald op het Hypotheekkantoor te leper.

BODEMDECREET

1/ De partijen worden uitdrukkelijk attent gemaakt op het Decreet van de Vlaamse Raad van 27 oktober 2006 betreffende de Bodemsanering en de Bodembescherming (hierna genoemd "Bodemdecreet") en zijn uitvoeringsbesluiten en erkennen dat de instrumenterende/ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de i draagwijdte van de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen, alsook op de eventuele verplichting tot oriënterend en/of beschrijvend onderzoek en/of sanering.

Hierna heeft de Raad van Bestuur van de overdragende vennootschap, die erkent kennis gekregen te hebben van de hierna vermelde lijst van activiteiten en inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, verklaard dat bij zijn weten geen inrichting gevestigd is of was, of een activiteit wordt of werd uitgeoefend zoals bedoeld in de artikelen 2,14° en 6 van het Bodemdecreet en waarvan een lijst is opgenomen als bijlage bij het Beslult van de Vlaamse Regering van 14 december 2007 houdende vaststelling van het Vlaams Reglement betreffende de Bodemsanering en de Bodembescherming (hierna genoemd "Vlarebo"), gewijzigd bij Besluit van de Vlaamse Regering van 19 december 2008 (Belgisch Staatsblad van 27 januari -, 2009).

2/ Overeenkomstig artikel 101 van het Bodemdecreet werd door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (hierna genoemd "OVAM") met betrekking tot voormeld goed op dertien november tweeduizend twaalf onder de referte "A:20120499489 - R: 20120498051" en "A:20120499488 - R: 20120498051", volgende bodemattesten afgeleverd:

"(...) 1. Kadastrale Gegevens :

datum : toestand op 01.01.2012

afdeling : 33026 IEPER 12AFDNLAMERTINGE

straat + nr. : Aemoud Porreyestraat 16 en 16+

sectie : C

nummer : 079/Y en 79/W/2

Verder "deze grond' genoemd,

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www,overdracht.ovam.be.

3, Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 13.11.2012

(getekend)

Eddy Van Dyck

Afdelingshoofd. (...)",

3. De verkrijgende vennootschap werd v66r het verlijden dezer volkomen op de hoogte te zijn gesteld van de inhoud van voormeld bodemattest,

4.

RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ORDENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bïjlàgèiïbij lïéf RéIgi ël Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, hierna verder VCRO enoemd decreet van 18 mei 1999 houdende de organisatie van de Ruimtelijke Ordening (D.O.R.O.), en wijzigingen, voor het laatst gewijzigd bij het aanvullings- en aanpassingsdecreet van 27 maart 2009, B.S. 15 mei 2009)

A. De dienst Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening van de Stad leper heeft in datum van drie december tweeduizend twaalf een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd met betrekking tot voorbe-schreven goederen.

Op basis van de verklaringen van de overdragende vennootschap en de informatie van de stad leper = verklaart de instrumenterende notaris dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze goederen is volgens GRUP Hoge Akker Il Vlamertinge: "bestaande lokale bedrijvenzone, vastgesteld door de Deputatie op 31.01.2008."

Ondergetekende notaris wijst partijen erop dat de stedenbouwkundige inlichtingen verstrekt door de stad , leper hieromtrent wel zeggen dat de grens van de bestemmingszone, wegens de schaal van het gewestplan, ' voor interpretatie vatbaar is.

B. De partijen verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de bepalingen en draagwijdte van artikel 4.2.1. VCRO, hetwelk onder meer de werken omschrijft waarvoor een stedenbouwkundige vergunning noodzakelijk is.

C. In toepassing van artikel 5.2.1. VCRO vermeldt en informeert de notaris

1/ dat voor het onroerend goed -- volgens verklaring van de overdragende vennootschap  volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt, andere dan deze vermeld in voormelde stedenbouwkundige inlichtingen van de stad leper, te weten:

" Stedenbouwkundige vergunning (aanvraag 1993/443) gekend onder gemeentelijk dossiemummer 3301111305418119931443, aanvrager WIER tot uitvoeren van wegen-en rioolwerken. Vergunning de dato 01.10.1993  niet vervallen

" Stedenbouwkundige vergunning (aanvraag 19941551) gekend onder gemeentelijk dossiernummer 33011/16880/8/1994/551, aanvrager JOFRAVAN tot bouwen van een loods. Vergunning de dato 19.01.1995  ' niet vervallen

" Stedenbouwkundige vergunning (aanvraag 1999/525) gekend onder gemeentelijk dossiernummer

33011116880/B/1999/525, aanvrager JOFRAVAN tot bouwen nieuwe loods en uitbreiden bestaande Loods.

Vergunning de dato 02.11.1999 -- niet vervallen

Partijen ontslaan ondergetekende notaris ervan om al deze vergunningen hier in extenso terug over te

nemen aangezien zij voldoende op de hoogte hiervan zijn om een kopie van voormelde stedenbouwkundige

inlichtingen, voorafgaandelijk dezer, te hebben ontvangen;

2i dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het onroerend goed volgens voormelde brief

van de stad leper is volgens GRUP Hoge Akker Il Vlamertinge: "bestaande lokale bedrijvenzone, vastgesteld

door de Deputatie op 31.01.2008";

3/ dat volgens verklaring van de overdragende vennootschap en uit de recente hypotheekstaat blijkt dat

voormeld onroerend goed niet onderworpen is aan enige herstelmaatregel en er geen dagvaarding werd

= uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43 VCRO en iedere in de zaak gewezen

beslissing;

4/ dat voormeld onroerend goed niet onderworpen is aan het voorkooprecht van artikel 2.4.1. VCRO;

5/ dat voormeld onroerend goed geen deel uitmaakt van een vergunde verkaveling.

6/ dat het krachtens artikel 4.2.12. §2 2° VCRO voor de overdracht verplichte "as-built"-attest niet is

uitgereikt en gevalideerd, vermits deze bepaling op heden nog niet in werking is getreden;

71 dat de stad laper wel beschikt over een plannen- en vergunningenregister;

Il. KAPITAALSVERHOGING DOOR OMZETTING BESCHIKBARE RESERVES

Onmiddellijk na de bespreking van de inbreng in natura ingevolge partiële splitsing hebben de vennoten

handelend als Buitengewone Algemene Vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen

met TWEEHONDERD ZEVENENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD EENENVIJFTIG EURO

EENENZESTIG EUROCENT (¬ 297.251,61) om het te brengen van VEERTIENDUIZEND ACHTHONDERD '

ACHTENTWINTIG EURO VIJFENVEERTIG EUROCENT (¬ 14.828,45) op DRIEHONDERD

TWAALFDUIZEND TACHTIG EURO ZES EUROCENT (¬ 312.080,06) door middel van incorporatie van

De wettelijke reserve ten bedrage van DUIZEND VIERHONDERD TWEEËNTACHTIG EURO

VIERENTACHTIG EUROCENT (¬ 1.482,84)

De beschikbare reserve ten bedrage van TWEEHONDERD TWEEËNNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD

VIERENNEGENTIG EURO DRIEËNVEERTIG EUROCENT

De over te dragen winst ten bedrage van DRIEDUIZEND VIERENZEVENTIG EURO VIERENDERTIG

EUROCENT (¬ 3.074,34),

zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde.

Bijgevolg zal de eerste alinea van artikel 5 van de statuten ais volgt luiden:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD TWAALFDUIZEND TACHTIG EURO ZES

EUROCENT (¬ 312.080,06) en is verdeeld in DUIZEND (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

III. STATUTEN

De statuten werden vastgesteld als volgt :

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL -- DOEL  DUUR

Artikel één -- RECHTSVORM EN NAAM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

StaatsUad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "AERNOUD".

Artikel twee  ZETEL

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel drie  DOEL,

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime ' onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium,

bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenais het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van aile bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen;

het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in

België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van , aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen,

voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, aile roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door

beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, In huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, ; onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,

Artikel vier DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt ' verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL Il -- KAPITAAL

Artikel vijf  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD TWAALFDUIZEND TACHTIG EURO ZES EUROCENT (¬ 312.080,06) en is verdeeld in DUIZEND (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TITEL III  EFFECTEN

ARTIKEL zes  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een

volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

Artikel negen  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbI d

mod 11.1

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Bijlagen bij fièt Tièlgiscfi Stáatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

Artikel elf  BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen,

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Artikel twaalf  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid,

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder, De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het ccllege worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Verteoenwoordigi nasbevoegdheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van . de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel dertien  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend warden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel veertien  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel vijftien  NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel zestien  CONTROLE,

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel zestien  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste

zaterdag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. ,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping,

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel zeventien -- STEMRECHT w- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Artikel twintig -- BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van het daarop volgende

jaar afgesloten,

Artikel éénentwintig  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

Artikel tweeëntwintig  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8953 Wijtschate/Heuvelland,Pastoor Blanckestraat 2.

3. Eerste boekjaar en iaarvergaderinq Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni tweeduizend en veertien.

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één oktober tweeduizend twaalf, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende-voorwaarde-van-het bekomen-vande rechtspersoonlijkheid ais gevolg-van de-neerlegging van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de' activa zoalsJdat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

, Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

Artikel drieëntwintig  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening

verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd besluit de algemene vergadering of zij alleen,

gezamenlijk, dan wel ais college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaar(s) beschikt-beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet.

Hij-Zij wordt-worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging

van de algemene vergadering vereist

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden

om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders

naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden

op dezelfde wijze verdeeld. Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars,

alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van

gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet

voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een

hogere verhouding volgestorte aandelen.

Procedure

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de

vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging

ervan.

Artikel vierentwintig OMZETTING.

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt

worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

Titel VI I I  Algemene schikkingen.

Artikel vijfentwintig  GESCHILLENBESLECHTING

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige

statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of

rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Artikel zesentwintig  WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel zevenentwintig  WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig

betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de

vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de

vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de

bestemmeling te houden.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

IV. DIVERSE BEPALINGEN EN VERKLARINGEN

VERKLARINGEN VAN DE OPRICHTERS - OVERGANGSMAATREGELEN 1.Oprichtincskosten

Bïjragen bij fiët T è1gisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,-

uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5.Benoemincen aanvaardingen

a. Niet statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te

akte ren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerders

1. De heer VAKLOOT Francis, wonend te 8953 HeuvellandlWijtschate, Pastoor Blanckestraat 2.

2. Mevrouw DECEUNINCK Ann, wonend te 8953 Heuvelland/Wijtschate, Pastoor Blanckestraat 2.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerders, afzonderlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

b. bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering,

c. overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

d. Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

e. Volmachten

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen ' } optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten ' inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van het kantoor PROF-FISC oW BVBA ' Ter Waarde 68 te 8900 leper.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(Getekend) Notaris Stephan Mourisse

Worden tevens neergelegd :

- Gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte dd 17.05.2013

- Bijzonder verslag van de oprichters "AERNOUD" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in het kader van de oprichting door inbreng in natura ingevolge partiële splitsing "SOFRAVAN" Naamloze Vennootschap dd. 15.112012. Dit verslag draagt de naam «financieel plan" in hoofding

Revisoraal verslag BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor VAN WEMMEL-KAEKEBEKE dd 04.01.2013

~ r ,

. , . , .

Í Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AERNOUD

Adresse
PASTOOR BLANCKESTRAAT 2 8953 WIJTSCHATE

Code postal : 8953
Localité : Wijtschate
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande