AFBRAAK RECYCLAGE COOL, AFGEKORT : ARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFBRAAK RECYCLAGE COOL, AFGEKORT : ARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.492.897

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.07.2014 14352-0133-013
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.07.2013 13375-0038-015
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.07.2012 12365-0566-014
14/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mori 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.

" 11007846*

NEERGELEGD

31. 12. 2010

RECHTBANK KOOPHANDEL eri tTRIJK

Ondememingsnr ; 23z- c . r S.99-

Benaming

(voluit) : Afbraak Recyclage Cool

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Karel Ledeganckstraat 19

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op dertig december tweeduizend, en tien (neergelegd vóór registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

draagt de benaming "Afbraak Recyclage Cool", afgekort "ARC".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Karel Ledeganckstraat 19.

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer COOL Giovanni Henri, geboren te Torhout op elf april negentienhonderd tweeënzeventig, en zijn; echtgenote, mevrouw SOETAERT Nathalie Paula Magda, geboren te Kortrijk op acht oktober negentienhonderd éénenzeventig, samenwonende te 8560 Wevelgem, Karel Ledeganckstraat 19.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ vertegenwoordigd door 500 aandelen, op naam en`. zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk; kapitaal is volledig -'-'-'onderschreven als volgt:

- de heer Giovanni Cool, voornoemd, heeft ingetekend op 245 aandelen voor 9.114,00 ¬ , welk bedrag' volgestort is ten belope van 9.114,00 E.

- mevrouw Nathalie Soetaert, voornoemd, heeft ingetekend op 255 aandelen voor 9.486,00 ¬ , welk bedrag; volgestort is ten belope van 9.486,00 E.

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 18.600,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering; van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de! deponering werd verricht bij KBC Bank NV.

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2011.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het gebeurlijk saldo zal gelijk over al de aandelen verdeeld worden.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur:

- de heer COOL Giovanni Henri, wonende te 8560 Wevelgem, Karel Ledeganckstraat 19.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- Slopen van gebouwen en andere bouwwerken

- Ruimen van bouwterreinen

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

- Plaatsen van tussenwanden in gipsplaten

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

- Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden

- Grondwerken

- Handel in recuperatiematerialen

- Metaalconstructies

- Asbestverwijdering

- Uitbating Truck-carwash

- Onderneming voor algemene dak- en zinkwerken.

- Plaatsen, onderhouden, herstellen en verwijderen van alle dakbedekking, ongeacht het materiaal.

- Bouwen, plaatsen, onderhouden, herstellen en verwijderen van dakgoten, dakgootbedekking en regenafvoer.

- Plaatsen, onderhouden, herstellen en verwijderen van gevelbekleding.

- Uitvoeren van grond-, bouw- en verbouwingswerken in de breedste zin van het woord.

- Waterdicht maken van daken en dakterassen.

- Het verstrekken van management-,business- en technologische adviesdiensten voor beheers-technische, commerciële, financiële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheid in de ruimste zin. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande ondernemingen.

- Marktonderzoeksbureau en publiciteitsagenschap;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondememingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken.

- Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

- Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezittingen.

- De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- Alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestiging van persoonlijke zekerheden, hetzij door vestiging van zakelijke zekerheden, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

- Het organiseren en geven van seminaries en trainingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- Aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke functies in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ander: ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren

De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 20u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht vóór de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Voor-

b:e.:houden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten

de.......verd g s. ten

neten de onverdeelde eigenaars zich t opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

12. Volmacht formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de NV "Price & Quality Fiduciaire' te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 53 bus B (ondememingsnummer 0416.635.586), vertegenwoordigd door mevrouw Els Clarysse, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

n

Opgemaakt te Menen op 30 december 2010. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AFBRAAK RECYCLAGE COOL, AFGEKORT : ARC

Adresse
KAREL LEDEGANCKSTRAAT 19 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande