AFILCO VAN MOERKERKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFILCO VAN MOERKERKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.433.312

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 28.06.2013 13260-0131-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 03.07.2012 12258-0002-010
23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 19.05.2011 11115-0344-010
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 20.05.2010 10121-0479-009
20/04/2015
ÿþMod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8 APR. 2015

Rechtbank veKtOrOPHANDEL

Gent, aTd. KORTR4JK

Ondernemingsar : 886.433.312

Benaming

(voluit) : "AFILCO VAN MOERKERKE"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8800 Roeselare, Zuidforeest 25

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING - BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op dertig maart tweeduizend en vijftien blijkt dat de buitengewone algemene vergadering en de bijzondere algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AFILCO VAN MOERKERKE", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Zuidforeest 25, ondernemings- en B.T.W.-nummer : 886.433.312, op gezegde datum onder meer de volgende besluiten heeft genomen

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

I. KENNISNAME VAN VERSLAGEN OMTRENT DE DOELUITBREIDING.

1. De buitengewone algemene vergadering erkent afschrift ontvangen te hebben alsmede lezing gekregen

te hebben van :

a. het verslag, overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de zaakvoerder op vier maart tweeduizend en vijftien, waarbij deze de voorgestelde wijziging van het doel omstandig verantwoordt;

b. de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en veertien opgesteld overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

Eén en ander naar aanleiding van het punt op de agenda hierna van deze buitengewone algemene vergadering.

Een origineel van dit verslag en de staat van activa en passiva, zal samen met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het voormelde verslag en de staat van activa en passiva goed te keuren,

II. DOELUITBREIDING,

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het huidige. maatschappelijk doel aan te vullen met de navolgende tekst

" d. De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van 'sleutelklare' woningen en gebouwen, het aankopen, verkopen, beheren en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen en uitvoeren of laten

uitvoeren van grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantingen, tuinaanleg en onderhoud,

boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, metselwerken, betonwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van vloeren en alle andere muur- en vloerbedekkingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, alsook hetzelfde in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garneren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, van lood- en zinkwerk en van het installeren van waterverzachters, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de aanneming en uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verhuren of herstellen van aile aannemers- en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen.

Op de laatste tale van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" e. Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen, inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op de wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring en/of onderverhuring van de gezegde goederen; het verrichten, uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

" f. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding en/of instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en aile andere overeenkomsten in verband met het gebruik, genot en opbrengst, alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

" g, Aile verrichtingen die betrekking hebben op leningen, kredieten en plaatsen van gelden, inzonderheid het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" h. De verrichtingen van makelaardij in onroerend goed, inzonderheid de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verkrijging, vervreemding, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten en het syndicschap van onroerende goederen in medeëigendom, alsook het beschrijven, schatten, waarderen en evalueren van alle welkdanige onroerende zakelijke rechten en handelsfondsen.

" De activiteiten van rentmeesterschap.

j. De verrichtingen van onroerende financieringshuur, leasing en/of renting.

" k. Het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, inzonderheid door het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren louter voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

" Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

" Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.".

Ill. UITVOERING DOOR DE ZAAKVOERDER.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om machten te verlenen aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

IV. COORDINATIE VAN DE STATUTEN,

Als gevolg van de genomen besluiten heeft de buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coördineren en deze neder te leggen.

AFSLUITING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Daar de agenda afgehandeld is wordt de buitengewone algemene vergadering afgesloten.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING.

I, BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een niet-statutaire zaakvoerder te benoemen.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur

Mevrouw VAN EECKHOUTTE lise Magda Eveline, bediende.

Wonende te 8800 Roeselare, Zuidforeest 25.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Welke zaakvoerder verklaart dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

AFSLUITING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING,

Daar de agenda afgehandeld is wordt de bijzondere algemene vergadering afgesloten.

VOLMACHT.

Alhier wordt namens de vennootschap volmacht, met recht van subdelegatie of indeplaatsstelling, verleend aan de vennootschap onder firma "VANDECASTEELE - DAELS & Co, Accountants", met maatschappelijke zetel te 8940 Wervik (voorheen Geluwe), Wervikstraat 15, B.T.W.- en ondernemingsnummer : 477.735.094.

Om in voorkomend geval alle vereiste en/of nuttige formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondememingslaket, de kruispuntbank, de belasting op de toegevoegde waarde en aile andere mogelijke administraties en diensten nodig en/of nuttig ingevolge onderhavige statutenwijziging.

Elkeen der lasthebbers kan alleen en afzonderlijk optreden en handelen,

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd ; expeditie van het proces-

verbaal; gecoördineerde statuten waarin vervat de

publicatiedatalijst.

Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare.

k` ,Voor-behou&-r, aan het Belgisch Staatsbiad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Maam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 12.06.2009 09222-0278-009
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 27.05.2008 08163-0262-009

Coordonnées
AFILCO VAN MOERKERKE

Adresse
ZUIDFOREEST 25 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande