AFISS

Société en commandite simple


Dénomination : AFISS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.519.684

Publication

07/06/2011
ÿþ Mai 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uit een onderhandse akte geregistreerd te Ieper op 17 mei 2011:

geboekt zes blad geen verzending. Boek 43.blad 23 vak 23. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro) de

eerstaanwezend inspecteur io, blijkt dat:

Op elf mei tweeduizend en elf zijn verschenen:

l.De heer Saelens Franky, geboren te leper op 28 februari 1977 (identiteitskaart nr. 590-8090428-72 en NN 77.02.28-215.91) en woonachtig te Sint-Jan, Wagenmakerijstraat 12, samenwonend met mevrouw Crombez Aline.

2.Mevrouw Crombez Aline, geboren te leper op 7 februari 1972 (identiteitskaart nr. 591-0420369-73 en NN 72.02.07-066.86) en woonachtig te Sint-Jan, Wagenmakerijstraat 12, samenwonend met de heer Saelens Franky.

Deze verklaren om bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de benaming "AFISS" waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "AFISS".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Jan, Wagenmakerijstraat 12. De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in België.

Artikel 3. Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Het reinigen en ontsmetten van private en openbare gebouwen, zoals woongelegenheden, burelen, magazijnen, lokalen en van alle roerende en onroerende goederen zoals meubels, stoffen en allerhande voorwerpen. Het opkuisen van werven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il1 11111 IIII 11111 tiM 11IlflhII lhl ll1 III

" 11084]97*

be

B sfi

Ondernemingsar :(3° , ~ .6Q4

Benaming

(voluit) : AFISS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Wagenmakerijstraat 12 - 8900 Sint-Jan Onderwerp akte : Oprichtingsakte

2 5 MEI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

-Alle activiteiten in het kader van dienstencheques kunnen worden uitgeoefend, onder andere schoonmaken van de woning, met inbegrip van de ramen, wassen, strijken, kleine occasionele naaiwerken, het bereiden van maaltijden, boodschappendienst en hulp bij verplaatsing van gebruikers met beperkte mobiliteit.

-De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten hij gebruikers. Voor zover de regionale wetgeving het toelaat mag de vennootschap eveneens alle vormen van arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord verrichten, zoals maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, screening, testing en zo verder.

-Het leveren van diensten in het kader van huurt-en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard.

-Het uitvoeren van de studie van de nuttigheid van zonnepanelen, zonnecollectoren en andere zonneinstallaties. Het aankopen, verkopen, plaatsen en onderhoud van zonne-installaties en toebehoren.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm van technologieën en hun toepassingen.

-Het organiseren van feesten, evenementen, dit in de meest ruime zin.

-Het huren, verhuren, leasen en in lease nemen van roerende of onroerende goederen.

-Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

-Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

-De aankoop-en verkoop, in-en uitvoer, overslag, transport, fabricatie, productie, agentuur, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

-Het verlenen van adviezen van economische, juridische, technische, commerciële, administratieve of fiscale aard, in het bijzonder op het vlak van landbouw, dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Het verlenen van bijstand, diensten en studies, rechtstreekse of onrechtstreeks op het vlak van administratie, computerservice, verkoop, productie, marketing, verkoop, productie, en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuur of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

-De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder en vereffenaar. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel S. Kapitaal en inbreng

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend EUR (1.000,00 Euro), volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

a)door de heer Saelens Franky, voornoemd voor 9 aandelen

b)door mevrouw Crombez Aline, voornoemd voor 1 aandeel

Artikel 6. Wijzigen van hei kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in een of meer keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Beherende vennoten

a.De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Stille vennoten

b.De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk gehouden voor het maatschappelijke passief.

De heer Franky Saelens is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw Crombez Aline is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 8. Overdracht aandelen

Overgang van aandelen onder levenden.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaandelijk en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de beherende vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig art. 10 van de Vennootschappenwet.

Overgang van aandelen in geval van overlijden.

Het aandeel van een overleden vennoot gaat over op zijn/haar erfgenamen of rechtverkrijgenden mits akkoord van de andere vennoten. Ingeval van geen akkoord zullen de erfgenamen recht hebben op een vergoeding gelijk aan de boekhoudkundige waarde van de aandelen op dag van het overlijden.

De vergoeding van de aandelen dient binnen de 6 maanden na het overlijden te worden uitbetaald aan de erfgenamen.

Artikel 9. Aantal, toelating, uittreding en overlijden van de vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerders. Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap:

-de heer Saelens Franky

zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden, zolang de vennootschap duurt.

Bij overlijden van de zaakvoerder zal comparant 2, Crombez Aline, deze opvolgen.

Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap.

De zaakvoerder kan slechts ontslagen worden om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren,'met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan met behulp van een bijzondere volmacht een gedeelte van hun rechten overdragen aan Iedere vennoot of aan een derde.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Controle

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ,

Artikel 11. Boekjaar - jaarvergadering - jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de vennootschappenwet.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op I januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar 31 december

afgesloten. Dit kan gewijzigd worden bij besluit van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) maakt / maken de inventaris, de balans en de winst en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd op definitieve wijze, door de vennoten verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede zaterdag van de maand maart om 10.00 uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de statutaire zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, Indien ten minste de helft van de gecommanditeerde vennoten hierom verzoeken per aangetekende brief aan de zaakvoerder, met opgave van de te behandelen onderwerpen.

Stemrecht - besluiten

EIk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders is bepaald in onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Tot een wijziging van de statuten kan maar besloten worden mits éénparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten.

Artikel 12. Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 13. Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidi ngsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.

Artikel 14. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering,

overeenkomstig artikel 183 en volgende van de wet op de vennootschappen.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijke kapitaal.

Bijlagen bij iiet Belgisch Staatsbhad - 07f06t2011- Annexes du Moniteur beige

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 15. Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek op de vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

Eerste boekjaar

Ten uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt van de eerste dag van de aanvang van de activiteit van de vennootschap tot 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand maart 2013 om tien uur

Benoeming zaakvoerder(s)

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende persoon, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om gepubliceerd te worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerder, met ingang vanaf heden.

De heer Saelens Franky , voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Gedaan te Sint-Jan op elf mei 2011, in 5 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent een exemplaar te hebben ontvangen. De overige exemplaren zijn bestemd voor administratieve doeleinden.

Saelens Franky Crombez Aline

Beherend vennoot-zaakvoerder Stille vennoot

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{ent bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþ Mod Wafd 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



15 JULI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.519.684 Benaming

(voluit) : AFISS (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wagenmakerijstraat 12 - 8900 Sint-Jan

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging rechtsvorm GCV in VOF

Op de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2015 werden volgende beslissingen unaniem

genomen. Alle vennoten zijn aanwezig:

1. Wijziging maatschappelijk doel:

De vergadering beslist unaniem om het maatschappelijk doel als volgt te wijzigen:

De vennootschap heeft tot doel:

t-

11 bi



-Het reinigen en ontsmetten van private en openbare gebouwen, zoals woongelegenheden, burelen, magazijnen, lokalen en van alle roerende en onroerende goederen zoals meubels, stoffen en allerhande voorwerpen. Het opkuisen van werven.

-Alle activiteiten in het kader van dienstencheques kunnen worden uitgeoefend, onder andere schoonmaken van de woning, met inbegrip van de ramen, wassen, strijken, kleine occasionele naaiwerken, het bereiden van maaltijden, boodschappendienst en hulp bij verplaatsing van gebruikers met beperkte mobiliteit,

-De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers. Voor zover de regionale wetgeving het toelaat mag de vennootschap eveneens alle vormen van arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord verrichten, zoals maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, screening, testing en zo verder.

-Het leveren van diensten in het kader van buurt-en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijker

aard

-Het uitvoeren van de studie van de nuttigheid van zonnepanelen, zonnecollectoren en andere zonne-

installaties, Het aankopen, verkopen, plaatsen en onderhoud van zonne-installaties en toebehoren.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm

van technologieën en hun toepassingen.

-Het organiseren van feesten, evenementen, dit in de meest ruime zin,

-De aanneming en de uitvoering van elektrische installaties, het aankopen, het verkopen, verhuren en

herstellen en verhandelen van alle onderdelen en apparaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee

verband houden.

-De handel in en de productie van electriciteitsbenodigdheden en  apparatuur en de aanneming van

electriciteitswerken en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-De installatie van binnen- en buitenverlichting.

-Aan- en verkoop, in-en uitvoer, groot- en kleinhandel in artikelen voor verlichting, verlichtingsartikelen, verlichtingstoestellen en toebehoren, in het algemeen en in de meest ruime zin en brede betekenis van het: woord, en dit zowel in België als in het buitenland.

-Maken van lichtstudies en lichtplannen

-Adviesverlening/consultancy inzake binnen- en buitenverlichting in de meest ruime zin.

-Het uitbaten van een massagesalon.

-Het uitbaten van een onderneming voor lichaamsverzorging, zoals onder meer en niet beperkend het.

baden, wassen en masseren van personen, het aanbrengen van alle mogelijke verzorgings- en

relaxatieproducten, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Het stellen van alle handelingen en activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met.

lichaamsverzorging, waaronder, onder meer, massages van allerlei aard, pedicure, manicure, gelaats- en.

haarverzorging en algemene lichaamsverzorging,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Aan-en verkoop, invoer en uitvoer, klein- of groothandel van alle verzorgingsproducten in de ruimste zin van het woord, zowel voor lichaamsverzorging als voor haar-, hand- en voetverzorging, alsook van alle cosmetische en dermatologische producten, producten voor maquillage en andere make-up producten, toiletartikelen, massage oliën, homeopathische producten, was-en reinigingsproducten, zepen en aanverwante producten

-Verhuren wellnesscomplex

-Plaatsen van spanplafonds

-Plaatsen van keukens en maatwerk

-Het huren, verhuren, leasen en in lease nemen van roerende of onroerende goederen.

-Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

-Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

-De aankoop-en verkoop, in-en uitvoer, overslag, transport, fabricatie, productie, agentuur, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

-Het verlenen van adviezen van economische, juridische, technische, commerciële, administratieve of fiscale aard, in het bijzonder op het vlak van landbouw, dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Het verlenen van bijstand, diensten en studies, rechtstreekse of onrechtstreeks op het vlak van administratie, computerservice, verkoop, productie, marketing, verkoop, productie, en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuur of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

-De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken,

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder en vereffenaar. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

2. Wijziging rechtsvorm

De vergadering beslist unaniem om de gewone commanditaire vennootschap ª% om te zetten in een

vennootschap onder firma.

Elke aanwezige vennoot erkent een kopij ontvangen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan ter rechtvaardiging van de omzetting en het verslag van de accountant, mevrouw Stéphanie Muylle. Het verslag van accountant Stéphanie Muylle besluit met de volgende woorden:

"Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bij mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 5.907,85¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00¬ .

Onderhavig verslag zal niet veertien dagen voor de buitengewone algemene vergadering die over de omzetting zal beslissen, kunnen voorgelegd worden omwille van de laattijdige aanstellingsbrief.

De instemming van alle vennoten is vereist voor het besluit tot omzetting in een vennootschap onder firma of in een gewone commanditaire vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen,

Opgemaakt te Oedelem, 27 juni 2015 (volgt de handtekening)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Muylle Stéphanie

Accountant"

3. Goedkeuring nieuwe tekst van de statuten

De vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen tot afschaffing van de bestaande tekst van de statuten en de goedkeuring van de nieuwe statuten:

Artikel 1. Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

De naam van de vennootschap luidt "Afiss

Artikel 2, Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Wagenmakerijstraat 12.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in België.

Artikel 3, Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Het reinigen en ontsmetten van private en openbare gebouwen, zoals woongelegenheden, burelen, magazijnen, lokalen en van alle roerende en onroerende goederen zoals meubels, stoffen en allerhande voorwerpen. Het opkuisen van werven,

-Alle activiteiten in het kader van dienstencheques kunnen worden uitgeoefend, onder andere schoonmaken van de woning, met inbegrip van de ramen, wassen, strijken, kleine occasionele naaiwerken, het bereiden van maaltijden, boodschappendienst en hulp bij verplaatsing van gebruikers met beperkte mobiliteit,

-De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers. Voor zover de regionale wetgeving het toelaat mag de vennootschap eveneens alle vormen van arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord verrichten, zoals maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, screening, testing en zo verder.

-Het leveren van diensten in het kader van buurt-en nabijheidsdïensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard.

-Het uitvoeren van de studie van de nuttigheid van zcnnepanelen, zonnecollectoren en andere zonneinstallaties, Het aankopen, verkopen, plaatsen en onderhoud van zonne-installaties en toebehoren.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm

van technologieën en hun toepassingen.

-Het organiseren van feesten, evenementen, dit in de meest ruime zin.

-De aanneming en de uitvoering van elektrische installaties, het aankopen, het verkopen, verhuren en herstellen en verhandelen van alle onderdelen en apparaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden.

-De handel in en de productie van efectriciteitsbenodigdheden en  apparatuur en de aanneming van electriciteitswerken en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-De installatie van binnen- en buitenverlichting.

-Aan- en verkoop, in-en uitvoer, groot- en kleinhandel in artikelen voor verlichting, verlichtingsartikelen,

verlichtingstoestellen en toebehoren, in het algemeen en in de meest ruime zin en brede betekenis van het

woord, en dit zowel in België als in het buitenland.

-Maken van lichtstudies en lichtplannen

-Adviesverleningfconsultancy inzake binnen- en buitenverlichting in de meest ruime zin.

-Het uitbaten van een massagesalon.

-Het uitbaten van een onderneming voor lichaamsverzorging, zoals onder meer en niet beperkend het baden, wassen en masseren van personen, het aanbrengen van alle mogelijke verzorgings- en relaxatieproducten, dit alles in de meest ruime zin van het wocrd.

-Het stellen van alle handelingen en activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met lichaamsverzorging, waaronder, onder meer, massages van allerlei aard, pedicure, manicure, gefaats- en haarverzorging en algemene lichaamsverzorging.

-Aan-en verkoop, invoer en uitvoer, klein- of groothandel van alle verzorgingsproducten in de ruimste zin van het woord, zowel voor lichaamsverzorging als voor haar-, hand- en voetverzorging, alsook van alle cosmetische en dermatologische producten, producten voor maquillage en andere make-up producten, toiletartikelen, massage oliën, homeopathische producten, was-en reinigingsproducten, zepen en aanverwante producten

-Verhuren weltnesscomplex

-Plaatsen van spanplafonds

-Plaatsen van keukens en maatwerk

-Het huren, verhuren, leasen en in lease nemen van roerende of onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

-Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

-De aankoop-en verkoop, in-en uitvoer, overslag, transport, fabricatie, productie, agentuur, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

-Het verlenen van adviezen van economische, juridische, technische, commerciële, administratieve of fiscale aard, in het bijzonder op het vlak van landbouw, dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Het verlenen van bijstand, diensten en studies, rechtstreekse of onrechtstreeks op het vlak van administratie, computerservice, verkoop, productie, marketing, verkoop, productie, en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel,

-Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuur of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

-De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder en vereffenaar. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4, Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Kapitaal en inbreng

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 EUR ( duizend Euro), volledig volstort,

vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het kapitaal wordt ais volgt onderschreven:

a)door de heer Saelens Franky, voornoemd voor 9 aandelen

b)door mevrouw Crombez Aline, voornoemd voor 1 aandeel

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in een of meer keren, mits eenparige beslissing van alle

vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk

gehouden voor het maatschappelijke passief.

Artikel 8. Overdracht aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor overdracht vatbaar, mits

eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht wordt bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en

plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9. Aantal, toelating, uittreding en overlijden van de vennoten

Het aantal vennoten mag niet minder zijn dan twee.

t

, J.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid van de vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn toetreding,

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en van elk van de andere vennoten. De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk Is aan een evenredig deel van het netto-vermogen van de vennootschap zoals dat blijk uit de laatst goedgekeurde jaarrekening,

Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn intrede, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap,

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10, Bevoegdheden van de vennoten

De vennoten delegeren aile beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een of meer onder hen, die

de zaakvoerder(s) wordt / worden van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en

toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in

algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

De heer Franky Saelens wordt benoemd tot zaakvoerder.

Artikel 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) wordt 1 worden belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de

andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van deze statuten.

De zaakvoerder(s) is 1 zijn bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig

zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) beschikt I beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij 1 zij

moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten

Artikel 12. Bezoldiging van de vennoten I zaakvoerders

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Ook de vennoten hebben geen recht op enige bezoldiging. Er kan echter beslist worden om toch een bezoldiging toe te kennen, waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten,

Artikel 13. Boekjaar - jaarvergadering - jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de vennootschappenwet.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder(s) maakt I maken de inventaris, de balans en de winst verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd op definitieve wijze, door de vennoten verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede zaterdag van de maand maart om 10.00 uur.

Artikel 14. Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de

nettowinst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de

bestemming van het resultaat.

Artikel 15. Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mees

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven, Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden

I * P Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.



Artikel 16. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 183 en volgende van de wet op de vennootschappen,

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijke kapitaal.

Artikel 17. Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek op de vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

4. De vergadering wordt geheven gezien de agenda is afgewerkt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Saelens Franky Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd de gecoördineerde statuten

Verslag van het bestuursorgaan aangaande de omzetting

Verslag van het bestuursorgaan aangaande uitbreiding doel

Verslag accountant in datum van 27 juni 2015 met staat van actief en passief per 31 maart 2015









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AFISS

Adresse
WAGENMAKERIJSTRAAT 12 8900 SINT-JAN

Code postal : 8900
Localité : Sint-Jan
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande