AGAPEBELGIUM

Société en commandite simple


Dénomination : AGAPEBELGIUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.980.264

Publication

17/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk I-Naam, zetel, duur, doel

Art. 1 Naam en zetelDe vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam AGAPEBELGIUM

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Koolskamp (8851), Oude Heirweg 60

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden 1 oktober 2013.De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

Art. 3 DoelDe vennootschap heeft tot doel: " Het aanbieden van lichaams- en ervaringsgerichte psychotherapie voor individueën, groepen en relaties " Het aanbieden van opleidingen inzake lichaams- en ervaringsgerichte psychotherapieën," Het aanbieden van opleidingen en trainingen inzake zingeving, spiritualiteit en sjamanisme." De handel in ondersteunende didactisch materiaal" Het implementeren van de lichaams- en ervaringsgerichte psychotherapieën, sjamanisme en spiritualiteit in de gezondheidszorg en de maatschappij.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit drie vierde meerderheid van stemmen.

Hoofdstuk II  vennoten, kapitaal en aandelen

Art. 4 VennotenEr zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoten zijn : Ghekiere Niek, WardDe Bruijckere Stephanie, Lucie, Augele

Hij/zij is/zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake¬lijk voor alle vennootschapsschulden.

Oprichting Agapebelgium GCV

Op heden 1 oktober 2013 zijn de partijen:

1. Ghekiere Niek, Ward, geboren te Roeselare op 5 maart 1976, wonende te Wingene (8750), Gravestraat 35A

2. De Bruijckere Stephanie,Lucie, Augele, geboren te Arnhem op 18 september 1977, wonende teWingene (8750), Gravestraat 35A

3. Ghekiere Dirk, Gerard, Alois, geboren te Roeselare Op 04 augustus 1951, wondende te Koolskamp (8851) Oude Heriweg 60

Overeengekomen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone comman¬ditaire vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Agapebelgium

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Heirweg 60

*13307788*

Luik B

0542980264

8851

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ardooie (Koolskamp)

Griffie

Neergelegd

13-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De stille vennoot is :Ghekiere Dirk, Gerard en Alois.Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschaps¬schulden.

Zowel de stille als de beherende vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstan¬dige activi¬teiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Art.5 KapitaalHet maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1000,00 euro.

Art. 6 AandelenHet kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen met een waarde van 10,00 euro per aandeel.Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Art. 7 AandelenregisterDe aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;- de gedane stortingen;- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-ger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Art. 8 Overdracht van aandelenEen deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Hoofdstuk III  Bestuur en vertegenwoordiging

Art. 9 ZaakvoerdersDe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd :Ghekiere Niek, WardDe Bruijckere Stephanie, Lucie, Augele

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging datzij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Art. 10 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmachtDe zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.Elke zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Hoofdstuk IV-toezicht

Art. 11 toezicht Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dar hij inzage magnemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk V- Algemene vergadering

Art. 12 Algemene vergaderingDe gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de laatste zaterdag van de maand juni, om 14 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst¬volgende werkdag gehou¬den worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de estemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijzi¬ging van de statuten of over andere punten te beraadsla¬gen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Art. 13 Besluitvorming Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit drie vierde van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt gehou¬den

Hoofdstuk VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art.14 Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf neerlegging van de oprichtingsakte bij de

rechtbank en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang

op neerlegging oprichtingsakte bij de rechtbank en het eindigt op 31/12/2014.

Art. 15 JaarrekeningDe rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 16 OntbindingBij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Art. 17 Overlijden van een vennoot

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Hoofstuk VII - woonstplaatskeuze

Art. 18 Adres buitenlandse zaakvoerders en vereffenaarsIeder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

De oprichtende vennoten

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 30.09.2015 15634-0348-012

Coordonnées
AGAPEBELGIUM

Adresse
OUDE HEIRWEG 60 8851 KOOLSKAMP

Code postal : 8851
Localité : Koolskamp
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande