AGC FABRICATION BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGC FABRICATION BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.344.488

Publication

24/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Retc,-, 11;3



v1ONITEUR

11111111tIt11111!)11111111111 EL

G1SCH STî

V

bah

aa

Be

Staz

Griffie

BELeCUTBANKVAN i(DOPRANDEL

GENT AFDELING BRUGGE

2014 NEERGELEGD OP: o 8Apt 2014

Al".71.AP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Lisseweegse Steenweg 14 te 8380 Zeebrugge

(volledig adres) : FUSIE - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP  WIJZIGING VAN DE NAAM KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DER STATUTEN VOLMACHT

Onderwerp akte



Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 1 april

2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de naamloze vennootschap AGC SEAPANE, overnemende vennootschap, te fuseren en, bij wijze van fusie, de naamloze vennootschap AGC KEMPENGLAS, met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Voortstraat 27 (ingeschreven in het rechtspersonenregister (Turnhout) onder nummer 0461.938.150) over te nemen, waarbij, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat op de naamloze vennootschap AGC SEAPANE, met uitwerking, vanuit fiscaal en boekhoudkundig oogpunt vanaf 1 januari 2014. Zoals blijkt uit het proces-verbaal dat hiervan werd opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel op 1 april 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap overeenstemmende besluiten genomen.

2. vast te stellen dat ingevolge de fusie het kapitaal van de Vennootschap wordt verhoogd met twee miljoen vijfhonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd tachtig euro vierenveertig cent (EUR 2.558.580,44) .

De commissaris besluit zijn verslag overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen als volgt:

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap AGC Seapane NV door vennootschap AGC Kempenglas NV bestaat uit de netto-actief waarde van AGC Kempenglas op 31 december 2013 voor een bedrag van 3.121.132,86 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is door het principe van boekhoudkundige continuïteit, zoals van toepassing op de huidige verrichting, en dat de

0459,344,488

AGC SEAPANE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, vermeerderd met andere toevoegingen aan het eigen vermogen naar aanleiding van deze transactie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 56.573 aandelen van de vennootschap AGC Seapane, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van AGC Seapane;

" zullen deelnemen in de resultaten van AGC Seapane vanaf 1 april 2014.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap AGC Seapane NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Aangezien niet alle documenten en verantwoordingsstukken zoals opgesomd hierboven onder punt 5 Uitgevoerde controlewerkzaamheden ons tijdig worden overgemaakt, kon de wettelijke termijn inzake de ter beschikkingstelling van onderhavig verslag van 1 maand voor de buitengewone algemene vergadering die voorzien is op 1 april 2014 niet gerespecteerd worden.

Kontich, 27 maart 2014

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

Serge Cosijns

Bedrijfsrevisor"

3. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 5: dit artikel vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen achthonderd en zesduizend driehonderd zeventig euro drieënzestig cent (EUR 3.806.370,63). Het wordt vertegenwoordigd door vierentachtigduizend honderd drieënzestig (84.163) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen!'

Artikel 22: de woorden "tegen overlegging van zijn effect" te vervangen door "tegen overlegging van zijn certificaat van inschrijving of van het attest dat door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling wordt opgesteld"

Artikel 27: door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht om op de Algemene Vergadering het woord te voeren met betrekking tot de uitoefening van hun functie voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

De vennootschap dient de schriftelijke vragen te ontvangen uiterlijk op de derde dag v(56r de vergadering."

Artikel 30: door de laatste alinea te vervangen door volgende tekst "Iedere aandeelhouder kan eveneens, per brief of langs elektronische weg, stemmen door middel van een formulier opgesteld

j i

 .Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- - - :

door de raad van bestuur, dat volgende vermeldingen inhoudt: 1° de naam van de aandeelhouder en :

zijn woonplaats of maatschappelijke zetel; 2° het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; 30 de vorm van de gehouden aandelen; 40 de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit; 5° de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen; 6° de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek. De vennootschap moet het formulier voor de stemming per brief ontvangen uiterlijk op de derde dag voor de datum van de algemene vergadering. De wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wenst te stemmen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, worden door de raad van bestuur bepaald. De aandeelhouder die op afstand stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.»

4. de naam van de Vennootschap te wijzigen in AGC Fabrication Belgium met ingang van 1 april 2014 en in artikel 1 der statuten de tweede zin te vervangen door volgende tekst: "Zij draagt de benaming AGC Fabrication Belgium."

VO OR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur (art. 602 §1 W.Venn.), het verslag van de commissaris (art. 602 §1 W.Venn.) en een coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/07/2014
ÿþ1 1 Mod Word 11.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

25 JUN 2014

Ondernemingsnr ; 0459.344.488 Benaming

(voluit) : AGC Fabrication Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel: Lisseweegse Steenweg 14- 8380 Zeebrugge (volledig adres)

Onderwerp akte: Statutaire benoemingen

Uittreksels uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 16 mei 2014

« De Raad van Bestuur besluit, onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de Gewone Algemene Jaarvergadering om de bestuursmandaten van de heren Yves Deleye en Yves De Buck te hernieuwen, hen resp. tot Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder te benoemen, voor dezelfde duur als hun mandaat van Bestuurder.

De Raad van Bestuur besluit, onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de Gewone Algemene Vergadering van de benoeming van de Heer Ronny Van Broekhoven, om hem tot Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap te benoemen, voor dezelfde duur als zijn mandaat van bestuurder. »

Vertegenwoordigingsbevoegdheden in het kader van het dagelijks bestuur

« Krachtens artikel 17 van de vennootschapsstatuten wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders, die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Krachtens artikel 526 van het Wetboek Vennootschappen en artikel 17 van de vennootschapsstatuten verleent de raad van bestuur inzake dagelijks bestuur aan de volgende personen, die twee per twee of alleen handelen, maar in dit laatste geval samen met een bestuurder, de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen:

" Philippe Bastien, General Manager, Building & Industriel Glass Europe;

" Michel Charles, General Manager, Europe Service Center,

" Jean François Hens, President & CEO, AGC Glass Europe.

Krachtens artikel 17 van de statuten keurt de raad van bestuur de mandaten goed die de personen uit bovenstaande alinea 2, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur voor elk van de betrokken rubrieken, toekennen aan de onderstaande personen, die als volgt optreden:

1, de personen uit punt a) van elke rubriek kunnen samen met een bestuurder of iemand uit bovenstaande alinea 2 geldig stukken ondertekenen, binnen de grenzen van de activiteiten die in de betrokken rubriek staan vermeld;

2. de personen uit punt a) van elke rubriek kunnen geldig stukken ondertekenen met een andere persoon uit punt a) van dezelfde rubriek, binnen de grenzen van de activiteiten die in de betrokken rubriek staan vermeld en indien bovendien de volgende voorwaarden vervuld zijn:

" voor aangelegenheden die geen structurele verbintenis voor de vennootschap inhouden, en

" waarvan het bedrag niet hoger ligt dan 600.000 euro en

" waarvan de termijn korter dan een jaar is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I illtlit,5guilituit

Griffie

Gent Afdeling Brune

-E De griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetztj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ,. t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. de personen uit punt b) van elke rubriek kunnen geldig stukken ondertekenen met een persoon uit punt a) van dezelfde rubriek, binnen de grenzen van de activiteiten die in de betrokken rubriek(en) staan vermeid en indien bovendien de volgende voorwaarden vervuld zijn:

" voor aangelegenheden die geen structurele verbintenis voor de vennootschap inhouden, en

" waarvan het bedrag niet hoger Ligt dan 500.000 euro en

" waarvan de termijn korter dan een jaar is.

In afwijking van punten 1 tot en met 3 hierboven;

4, de personen uit punt a) van de rubriek « Treasury » kunnen geldig stukken ondertekenen met een andere persoon uit punt a) van dezelfde rubriek, maar alleen in het kader van het dagelijks bestuur en binnen de grenzen van de activiteiten die in de betrokken rubriek staan vermeld, en indien bovendien de volgende voorwaarden vervuld zijn:

" voor aangelegenheden waarvan het bedrag 500.000 euro mag overschrijden en

" waarvan de termijn langer dan een jaar mag zijn, maar

" die geen structurele verbintenis voor de vennootschap inhouden.

5. de personen uit punt a) van de rubriek <c Purchasing » kunnen geldig stukken ondertekenen met een persoon uit punt a) van een andere rubriek, maar alleen in het kader van het dagelijks bestuur en binnen de grenzen van de activiteiten die in de twee betrokken rubrieken staan vermeld, en indien bovendien de volgende voorwaarden vervuld zijn:

" voor aangelegenheden waarvan het bedrag 500.000 euro mag overschrijden en

" waarvan de termijn langer dan een jaar mag zijn, maar

" die geen structurele verbintenis voor de vennootschap inhouden.

6, de personen uit punt a) van de rubriek « Research & Development, Engineering, intellectuel Property, Innovation Programs » kunnen geldig stukken ondertekenen met een andere persoon uit punt a) van dezelfde rubriek, en de personen uit punt b) van deze rubriek kunnen geldig stukken ondertekenen met de heer Marc Van Den Neste, maar alleen in het kader van het dagelijks bestuur en binnen de grenzen van de activiteiten die in de betrokken rubriek staan vermeld, en indien bovendien de volgende voorwaarden vervuld zijn:

" voor aangelegenheden waarvan de termijn langer dan een jaar mag zijn, maar

" die geen structurele verbintenis voor de vennootschap inhouden, en

" waarvan het bedrag niet hoger ligt dan 500.000 euro.

Human Resources

(a) Didier Berckmans, Carlo Bertelegni, Joris Carels, Nicolas Henquet, Philippe Spegelaere, Stijn Uyttendaele, Theo Verschaeren.

(b) Zuzana Jasenovcova, Wivine Porte, Nathalie Renglet.

Public Affairs & CSR

(1) Public Affairs

(a) Emmanuel Hazard, Cornelis Schreuder.

(2) Communication

(a) Emmanuel Hazard, Benoit Ligot.

(3) Risk Management

(a) Marie-Louise Gossez, Emmanuel Hazard, Anne-Catherine Tilmans.

(4) Social Responsibility

(a) Emmanuel Hazard, Guy Van Marcke de Lummen.

(b) Michel Dubru, Claire Mattelet,

Legai

(a) Marc Duvieusart, Caroll Schoonejans, Caroline Van Cauwenberge.

(b) Myriam Lambermont, Anne-Catherine Tilmans.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tax Management

(a) Arnaud Thienpont.

(b) Christophe Bogaerts, Peter Timmermans.

Treasury

(a) Emmanuel Hazard, Yves Lamot, Frédérique Lauwers, Stéphane Voos.

(b) Nancy Beerten, Jürgen Carpels, Magda Decouter, Raf Vandenweyer.

Shared Service Center

(a) Yvan Devisch,

(1) GIL and Tax Accounting

(a) Hasan Tezcan.

(b) Stéphane Boulay, Jürgen Carpels, Alain Claessens, Christophe De Bruyn, Pierre Mahieu, Jennifer Vanhamme, Steve Zegers.

(2) Payroll & Payroll Administration

(a) Paolo Vitti.

(b) Michel De Borchgraeve, Rudy Nadales.

Information Technology

(a) Luc Wautier.

(b) Olivier Masson,

Research & Development, Engineering, Intellectuel Property, Innovation Programs

(a) Français Bonbled, Philippe Chrispeels, Daniel Decroupet, Brigitte Dubulsson, Nadia Jacobs, Jean-Benoît Lhoest, Vincent Lieffrig, Leon Philippe Mottet, Philippe Stappaerts, Marc Van Den Neste, François Wéry, Shunsuke Yokotsuka.

(b) Philippe Bellet, Jean-Philippe Biard, François Boland, Pierre Carleer, Alexandre Coppens, Marc Darcheville, Gaetan Di Stefano, Benoit Lecomte, Didier Losseau, Jean-Pierre Marion, Eric Martin, Jean-Pierre Meynckens, Dominique Michiels, Jean-François Nijs, Jean Rigaud, Philippe Sepulchre, Sophie Smeets, Alain Van Aster, Lionel Ventelon.

Glasstronics

(a) Michaël Demeyere.

(b) Xavier Sahyoun.

Strategy

(a) Olivier Mal.

Primary Sales & Distribution

(a) Koen Buyck, Ariane Chiaradia, Harold Cruysmans, Olivier Hansen, André Lapaille, Myke Theodarou, Rudy Van de Put.

(b) Arnaud Beauvais, Bianca Bertels, Martine Claes, Luc Chartier, Matthias de Beukelaar, Luc De Lange, Bernard Delage, Patrick De Meulenaere, Patrick De Paepe, Dominique Gillis, Stefan Lips, Camélia Matean, Maggy Muizers, Nancy Seigers, Pierre-Marie Van Breusegem, Johan Verheyen.

Quality

(a) Raymond Bleys, Yves Lecoq.

(b) Alain Delsaux, Paul Hoogaerts, Koen Peetermans.

Strategic Marketing

r, r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(a) Valérie Barlet, Gerald De Sutter, Jean-Luc Hoffmann, Ingrid Lanzl, Antoine Luijkx, Lorenzo Pesce, Andrea Vietti.

(b) Fabienne Basteleus, Frédéric Bonnefoy, Liesbeth Bracke, Alex Caestecker, Etienne Degand, Katia Hansen, Britta Jarchow, Christelle Laurent, Hugues Lefèvre, Jean-Marie Sellier, Bart Verbeeren.

Supply Chain

(a) Luc Boonen, Yves Dutron, Martin Jacqz, Didier Vanderaa.

(b) Jean-Charles Carême.

Purchasing

(a) Isabelle Collin, Magda Decouter, Guido Kerkhofs, Thierry Lacourt, Pascal Mouchet, Paul Vanhoutte, Philippe Vantomme.

(b) Gilles Back, Jean Marie Beauloye, Philippe Debatty, Pierre-Olivier Debordes, Laurent Delmotte, Sylvia Desaver, Laure Dimitrescu, Tom Gays, Jean-Marc Mahij, Alain Maillard, Bert Philipsen, Michiel Schraven, Patrick Smeets, Anne-Catherine Van Cranem,

Finance & Business IT

(a) Nancy Beerten, Jürgen Carpels, Magda Decouter, Raf Vandenweyer.

(b) Steven Ponnet, Wendy Sannen, Ann Vanvooren.

Fabrication

(a) Patrick Lag neau.

Industriel Excellence, Quality & Safety

(a) Fabrice Fasilow, Alain Leclercq, Kris Moors.

(b) Stijn Baelus, Pierre Lafoux, Michel Vander Borght.

Lijst van namen en adressen van de personen aan wie vertegenwoordigingsbevoegdheden zijn toegekend:

BACK Gilles -4000 Luik

BAELUS Stijn - 2440 Geel

BARLET Valérie - 1180 Ukkel

BASTELEUS Fabienne - 1745 Opwijk

BASTIEN Philippe - 1050 Elsene

BEAULOYE Jean Marie - 6534 Gozée

BEAUVOIS Amaud - 5340 Faulx-les-Tombes

BEERTEN Nancy - 2490 Balen

BELLET Philippe - 6542 Sars-la-Buissière

BERCKMANS Didier 1330 Rixensart

BERTELEGNI Caria - 1050 Elsene

BERTELS Blanca -2400 Mol

BIARD Jean-Philippe - 6210 Frasnes-lez-Gosselies

BLEYS Raymond -2480 Dosse!

BOGAERTS Christophe - 1450 Chastre

BOLAND François - 5030 Gembloux

BONBLED François - 7041 Havay

BONNEFOY Frédéric -1180 Ukkel

BOON EN Luc - 3945 Ham

BOULAY Stéphane - 1170 Watermaal-Bosvoorde

BRACKE Liesbeth - 1040 Etterbeek

BUYCK Koen - 1000 Brussel

CAESTECKER Alex 3744 Mien

CARELS Joris - 1700 Sint-Ulriks-Kapelle

CAR EME Jean-Charles - 2650 Edegem

CARLEER Pierre - 1410 Waterloo

CARPELS Jürgen - 8377 Zuienkerke

CHARLES Michel - 1325 Longueville

CHARLIER Luc 1401 Baulers

CHIARAIDIA Ariane - 6032 Mont-sur-Marchienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

CHRISPEELS Philippe - 6110 Montigny-le-Tilleul

CLAES Martina -2400 Mol

CLAESSENS Alain - 1410 Waterloo

COLLIN Isabelle - F-59300 Valenciennes

COPPENS Alejandro - 1150 Sint-Pieters-Woluwe

CRUYSMANS Harold - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

DARCHEVILLE Marc - 5140 Ligny

DEBATTY Philippe - 1180 Ukkel

DE BEUKELAAR Matthias - 2970 Schilde

DE BORCHGRAEVE Michel 7600 Péruwelz

DEBORDES Pierre-Olivier 1428 Lillois-Witterzée

DE BRUYN Christophe - 9280 Lebbeke

DECOUTER Magda - 8420 De Haan

DECROU PET Daniel - 5070 Fosses-La-Ville

DEGAND Etienne - 1970 Wezembeek-Oppem

DE LANGE Luc - 7063 Chaussée-Notre-Dame-Louvi

DELMOTTE Laurent 4260 Ciplet

DELOGE Bernard - 1360 Orbais

DELSAUX Alain - 5640 Oret

DE MEULENAERE Patrick - 8370 Blankenberge

DEMEYERE Michaël - 5380 Forville

DE PAEPE Patrick - 8790 Waregem

DESAVER Sylvia - 1495 Mellery

DE SUTTER Gerald - 5651 Gourdinne

DEVISCH Yvan - 8380 Dudzele

DIMITRESCU Laura - 1300 Limai

Dl STEFANO Gaetan - 1421 Ophain-Bois-Seigneur-Isaac

DUBRU Michel - 1348 Louvain-la-Neuve

DUBUISSON Brigitte - 1330 Rixensart

DUTRON Yves - 1950 Kraainem

DUVIEUSART Marc - 1170 Watermaal-Bosvoorde

FASILOW Fabrice - 7020 Nimy

GEYS Tom - 2490 Balen

GILLIS Dominique - 1300 Waver

GOSSEZ Marie-Louise - 1440 Kasteelbrakel

HANSEN Katia - 1325 Chaumont-Gistoux

HANSEN Olivier 3080 Tervuren

HAZARD Emmanuel -1390 Nethen

HENQUET Nicolas - 1850 Grimbergen

HERIS Jean François - 1325 Chaumont-Gistoux

HOFFMANN Jean-Luc - 4000 Luik

HOOGAERTS Paul 3630 Maasmechelen

JACOBS Nadia -7190 Ecaussinnes

JACQZ Martin - 1190 Vorst

JARCHOW Britta - 1332 Genval

JASENOVCOVA Zuzana - 1000 Brussel

KERKHOFS Guido - 2490 Balen

LACOURT Thierry - 6044 Roux

LAGNEAU Patrick - 7760 Celles

LALOUX Pierre - 1470 Bousva1

LAMBERMONT Myriam - 1970 Wezembeek-Oppem

LAMOT Yves - 1640 Sint-Genesius-Rode

LANZL Ingrid - 1050 Elsene

LAPAILLE André - 1150 Sint-Pieters-Woluwe

LAURENT Christelle -5150 Floriffoux

LAUWERS Frédérique - 1410 Waterloo

LECLERCQ Alain - 7110 Strépy-Bracquegnies

LECOMTE Benoit -4210 Mameffe

LECOQ Yves - 1160 Oudergem

LEFEVRE Hugues -5100 Wépion

LHOEST Jean-Benoit - 1340 Ottignies-LLN

LIEFFRIG Vincent - 5310 Bolinne

LIGOT Benoit - 1170 Watermaal-Bosvoorde

L1PS Stefan - 8800 Roeselare

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

LOSSEAU Didier- 6221 Saint-Amand

LW« Antoine - 7032 Spiennes

MAHIEU Pierre - 7640 Maubray

MAHIJ Jean-Marc - 1330 Rixensart

MAILLARD Alain - F-59233 Maing

MAL Olivier - 3000 Leuven

MARION Jean-Pierre - 5362 Ache

MARTIN Eric - 5030 Gembfoux

MASSON Olivier- 5590 Ciney

MATEAN Camélia - 7110 Maurage

MATTELET Claire - 1060 Sint-Gillis

MEYNCKENS Jean-Pierre - 6210 Villers-Perwin

MICHIELS Dominique - 5030 Emage

MOORS Kris - 2470 Retie

MOTTET Leon Philippe -6120 Ham-sur-Heure-Nalinnes

MOUCHET Pascal - 1400 Nijvel

MUIZERS Maggy -2811 Leest

NADALES Rudy- 5032 Mazy

NYS Jean-François - 4830 Limbourg

PEETERMANS Koen - 1700 Dilbeek

PESCE Lorenzo - 1000 Brussel

PHILIPSEN Bert - 2400 Mol

PONNET Steven - 9420 Erpe-Mere

PORTE Wivine - 8660 Moorsele

RENGLET Nathalie - 1428 Lillois-Witterzée

RIGAUD Jean -6150 Anderlues

SAHYOUN Xavier- 1500 Halle

SANNEN Wendy - 2400 Mol

SCHOONEJANS Caroll - 1030 Schaarbeek

SCHRAVEN Michiel - NL-6641 AG Beuningen

SCHREUDER Cornelis - 1820 Steenokkerzeel

SEIGERS Nancy - 2490 Balen

SELLIER Jean-Marie - 7030 Saint-Symphorien

SEPULCHRE Philippe - 6250 Aiseau

SMEETS Patrick - 5001 Belgrade

SMEETS Sophie - 5600 Jamagne

SPEGELAERE Philippe - 1472 Vieux-Genappe

STAPPAERTS Philippe - 1300 Limai

TEZCAN Hasan - 1350 Orp-le-Grand

THEODOROU Myke - 3946 Ham

THIENPONT Arnaud - 1320 Hamme-Mille

TiLMANS Anne-Catherine - 1348 Louvain-la-Neuve

TIMMERMANS Peter- 1850 Grimbergen

UYTTENDAELE Stijn - 9300 Aalst

VAN ASTER Alain - 6032 Mont-sur-Marchienne

VAN BREUSEGEM Pierre-Marie -6181 Gouy-lez-Piéton

VAN CAUWENBERGE Caroline - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

VAN CRANEM Anne-Catherine - 6044 Roux

VAN DEN NESTE Marc - 1495 Villers-la-Ville

VANDENWEYER Raf- 3970 Leopoldsburg

VAN DE PUT Rudy - 2490 Balen

VANDERAA Didier - 1300 Limai

VANDER BORGHT Michel - 2140 Borgerhout

VAN HAMME Jennifer - 1348 Louvain-la-Neuve

VANHOUTTE Paul - 8490 Varsenare

VAN MARCKE DE LUMMEN Guy - 1410 Waterloo

VANTOMME Philippe - 7830 Thoricourt

VAN VOOREN Ann - 9310 Herdersem

VENTELON Lionel - 1400 Nijve!

VERBEEREN Bart - 1730 Asse

VERHEVEN Johan - 2400 Mol

VERSCHAEREN Theo - 2520 Ranst

VIETTI Andrea - 1160 Oudergem

VITTI Paolo -7011 Ghlin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOS Stéphane - 1380 Lasne

WAUTIER Luc - 1480 Tubeke

WERY François - 1348 Louvain-la-Neuve

YOKOTSUKA Shunsuke - 1160 Oudergem

ZEGERS Steve -1850 Grimbergen

Deze lijst vernietigt en vervangt alle voorgaande opgestelde en gepubliceerde lijsten. »

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op 13 juni 2014

« Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen

VASTGESTELD dat aile bestuursmandaten dit jaar vervallen.

BESLOTEN de mandaten van de heren Yves Deleye, Yves De Buck en Rik Gunst met drie jaar te verlengen, met ingang na afloop van deze algemene vergadering en voor een periode die ten einde loopt na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2017, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

BESLOTEN het bestuursmandaat van de heer Frédéric Thys niet te hernieuwen.

ER KENNIS VAN GENOMEN dat de raad van bestuur besloten heeft om de heer Yves Deleye tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap te benoemen en de heer Yves De Buck tot gedelegeerd bestuurder, en dit voor de ganse periode van hun mandaat als bestuurders.

BESLOTEN de heer Ronny Van Broekhoven (Belg, rijksregister nummer 66032224121, geboren op 22/03/1966, wonende Gerststraat 13, B-2490 Balen) tot nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang na afloop van deze gewone algemene jaarvergadering en tot na afloop van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

ER KENNIS VAN GENOMEN dat de raad van bestuur besloten heeft om de heer Ronny Van Broekhoven tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap te benoemen, en dit voor de ganse periode van zijn mandaat als bestuurder.

BESLOTEN mevrouw Radka Pieters (Tsjechisch, rijksregister nummer 76061447069, geboren op 14/06/1976, wonende Drève Emmanuelle 40, B-1470 Bousval) tot nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang na afloop van deze gewone algemene jaarvergadering en tot na afloop van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

BESLOTEN de heer Michel van Velsen (Nederlander, geboren op 07101/1968, wonende Haagwinde 96, NL-4007 VW Tiel) tot nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang na afloop van deze gewone algemene jaarvergadering en tot na afloop van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

Bijgevolg wordt de raad van bestuur na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2014 als volgt samengesteld:

" Yves Deleye, voorzitter van de raad van bestuur;

" Yves De Buck, gedelegeerd bestuurder;

" Ronny Van Broekhoven, bestuurder;

" Rik Gunst, bestuurder;

" Radka Pieters, bestuurder;

. Michel van Velsen, bestuurder.

Deze mandaten zullen na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2017, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016, vervallen.

De mandaten van bestuurders worden kosteloos uitgeoefend. »

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I 1

. à i

,

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Yves Deleye

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, heftij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2014
ÿþ(C\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0459.344.488

Benaming

(voluit) : AGC Fabrication Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Lisseweegse Steenweg 14 - 83B0 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte Bijzonder mandaat

*141

743*

1

Voc behot aan

Staats

KEEERGELEGD

Mgle Rechtbank Koophandel

14 el OKT 2014

SBufert Afdeifferugge

De grifftPr

MONITEUR B

1 0 -10- 2

BELGISCH STAA

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de Raad van Bestuur genomen op 19 september 2014

« In toepassing van artikels 15 en 17 van de statuten van de vennootschap, besluit de Raad van Bestuur, met unanimiteit om aan de heren Arnaud Thienpont, Peter Timmermans en Christophe Bogaerts, die gezamenlijk per twee optreden, met de macht om deze bevoegdheid te delegeren, een bijzonder mandaat toe te vertrouwen teneinde de vennootschap geldig te vertegenwoordigen tegenover de fiscale overheden en/of tegenover de plaatselijke overheden (Gewesten, Provincies, Gemeenten), elke daad en/of rechtshandeling te stellen of te vragen m.b.t. de klachten, vragen om ambtshalve belastingverlichtingen, administratieve of: gerechtelijke beroepen en vragen om een ruling, en dat uitsluitend inzake vennootschapsbelasting, BTW en: plaatselijke belastingen, en bijgevolg, als bijzondere mandatarissen, te doen wat nodig is om het voorwerp van

dit mandaat te realiseren. .

Dit bijzonder mandaat kan op elk ogenblik worden ingetrokken. »

Yves Deleye

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2014 : BG085378
25/10/2013 : BG085378
05/08/2013 : BG085378
11/07/2013 : BG085378
26/06/2013 : BG085378
23/07/2012 : BG085378
23/07/2012 : BG085378
23/07/2012 : BG085378
21/06/2012 : BG085378
13/03/2012 : BG085378
20/09/2011 : BG085378
08/08/2011 : BG085378
20/07/2011 : BG085378
20/06/2011 : BG085378
07/12/2010 : BG085378
05/08/2010 : BG085378
05/08/2010 : BG085378
05/08/2010 : BG085378
05/08/2010 : BG085378
16/11/2009 : BG085378
06/10/2009 : BG085378
13/07/2009 : BG085378
14/11/2008 : BG085378
14/07/2008 : BG085378
13/02/2008 : BG085378
29/11/2007 : BG085378
14/09/2007 : BG085378
25/06/2007 : BG085378
10/04/2007 : BG085378
23/02/2007 : BG085378
05/12/2006 : BG085378
29/06/2015 : BG085378
12/07/2005 : BG085378
08/07/2005 : BG085378
17/06/2005 : BG085378
23/12/2004 : BG085378
23/12/2004 : BG085378
08/12/2004 : BG085378
19/11/2004 : BG085378
08/07/2004 : BG085378
19/01/2004 : BG085378
21/10/2003 : BG085378
16/10/2003 : BG085378
10/07/2003 : BG085378
03/09/2015 : BG085378
08/01/2003 : BG085378
08/01/2003 : BG085378
19/09/2002 : BG085378
03/08/2002 : BG085378
12/06/2001 : BG085378
01/06/2000 : BG085378
01/06/1999 : BG085378
26/08/1998 : BG85378
04/08/1998 : BG85378
04/08/1998 : BG85378
03/02/1998 : BG85378
22/02/1997 : BG85378
15/01/1997 : BG85378
18/12/1996 : BG85378
12/12/1996 : BG85378
22/01/2016 : BG085378
02/09/2016 : BG085378
06/10/2017 : BG085378
16/07/2018 : BG085378

Coordonnées
AGC FABRICATION BELGIUM

Adresse
LISSEWEEGSE STEENWEG 14 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande