AGENCE LEFEBVRE - ESCALONA

NV


Dénomination : AGENCE LEFEBVRE - ESCALONA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 840.764.425

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 19.06.2014 14197-0041-013
03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 29.05.2013 13138-0307-013
14/11/2012
ÿþnaamloze vennootschap

Zeedijk 60 - 8370 BLANKENBERGE

wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 15 oktober 2012,

' wordt unaniem beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar Zeedijk 67 - 8370 Blankenberge`.

vanaf 15 oktober 2012.

Blankenberge, 15 oktober 2012.

DUTHOO Tony

bestuurder

Mod wortr 1 1.a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

0 2 Nov. 2012

Grif elfe

11

*12185066*

Ondernemingsnr : Benaming 0840764425

(voluit) : (verkort) ; Agence Lefebvre - Escalona

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : AGENCE LEFEBVRE - ESCALONA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: 8370 BLANKENBERGE, Zeedijk 60.

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden op twee november tweeduizend elf voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1) de heer DUTHOO Tony Regi Gilbert Isidoor, geboren te Antwerpen, district Wilrijk, op één december negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 8824 Perlé (Groothertogdom Luxemburg), Rue de la Poste 34, en 2) de heer VAN KRUNKELSVEN Yves, geboren te Turnhout op zevenentwintig juni negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenoot van mevrouw DUTHOO Vicky Philis Sofia Paula, wonende te 2900 Schoten, Eethuisstraat 73. Gehuwd te Schoten op 02 februari 2008 onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 28 januari 2008, welke stelsel niet conventioneel gewijzigd werd.

Rechtsvorm  naam: onder de vorm van een Naamloze vennootschap met de naam Agence Lefebvre - Escalona.

Maatschappelijke zetel: 8370 Blankenberge, Zeedijk 60.

Kapitaal  Inschrijving: het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR). Het is volledig volgestort in speciën. Bankattest: ondergetekende notaris Istas, voortgaande op het bankattest van de bank, bevestigt dat een bedrag van 61.500,00 euro voorafgaandelijk de oprichting van de vennootschap, neergelegd werd bij de ING Bank.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: 1. Makelaardij in immobiliën; 2. Bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerende goederen; 3. Bemiddeling bij verhuring onroerende goederen; 4. Optreden als syndicus; 5. Activiteiten als syndicus van gebouwen in mede-eigendom; 6. Technische studies en advies in verband met energiebesparende maatregelen alsook certifiëren in het kader van de wettelijke normering hieromtrent; 7. Dienstverlening met betrekking tot onroerende goederen in de ruimste zin van het woord; 8. Alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verkaveling, de realisatie, de studie, de coördinatie, het beheer van onroerende goederen alsook de promotie onder eender welke vorm in de onroerende sector; 9. het beleggen van roerende waarden, aandelen en obligaties, het participeren in bestaande of op te richten vennootschappen, het toestaan van leningen en kredietopeningen met of zonder hypothecaire waarborgen; 10. het houden van verzekeringsportefeuilles; 11. het optreden als raadgevend bureau inzake bedrijfs- en financieel beheer. Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten. Zij kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Ondernemingsnr : Benaming

*11306514*

0840764425

Griffie

Neergelegd

02-11-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur: de raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De vennootschap wordt tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder, alléén optredend. Zij is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Jaarvergadering: de jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering zich melden bij de vennootschap door middel van brief, fax of e-mail. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de door de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar aanvang vanaf het ogenblik van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Winstverdeling: Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de wettelijke voorschriften, overeenkomstig artikel 618 Wetboek Vennootschappen.

Vereffening: alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoemingen: worden aangesteld als bestuurders voor een duur van zes jaar:

1) de heer DUTHOO Tony, voornoemd;

2) de heer VAN KRUNKELSVEN Yves, voornoemd;

Hun mandaat als bestuurder is onbezoldigd.

De bestuurders hebben verklaard te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

GEDELEGEERD BESTUURDER.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur tot voorzitter te benoemen: de heer DUTHOO Tony, voornoemd. Het ambt van de benoemde voorzitter is kosteloos. En tot gedelegeerd bestuurder te benoemen: de heer DUTHOO Tony. De gedelegeerd-bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij beschikt over de algemene individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid. Het ambt van de benoemde gedelegeerd bestuurder is bezoldigd. (Getekend) Tony Duthoo  Yves Van Krunkelsven  Jacques Istas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGENCE LEFEBVRE - ESCALONA

Adresse
ZEEDIJK 67 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande