AGENCE LEFEBVRE-ESCALONA VAKANTIEVERHUUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGENCE LEFEBVRE-ESCALONA VAKANTIEVERHUUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.355.605

Publication

22/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307036*

Neergelegd

20-11-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542355605

Benaming (voluit): Agence Lefebvre-Escalona Vakantieverhuur (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8370 Blankenberge, Zeedijk 67

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jacques Istas, ter standplaats Schilde, op 13 november 2013, blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam Agence Lefebvre-Escalona Vakantieverhuur met zetel te 8370 Blankenberge, Zeedijk 67, door:

1. De heer DUTHOO Tony Regi Gilbert Isidoor, geboren te Wilrijk op één december duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 8824 Perlé (Groot-Hertogdom Luxemburg), 34 rue de la Poste.

2. De heer VAN KRUNKELSVEN Yves, geboren te Turnhout op zevenentwintig juni duizend negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 2970 Schilde, Wijnegemsteenweg 112 bus D.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volgestort in speciën door de oprichters ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De heer DUTHOO Tony, voornoemd, heeft verklaard op negenennegentig (99) aandelen in te schrijven, hetzij voor een bedrag van achttienduizend driehonderd vierenzestig euro vijftig eurocent (¬ 18.364,50). De heer VAN KRUNKELSVEN Yves, voornoemd, heeft verklaard op één (1) aandeel in te schrijven, hetzij voor een bedrag van honderd vijfentachtig euro vijftig eurocent (¬ 185,50).

Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd voorafgaandelijk de oprichting gestort op een bijzondere rekening bij de ING bank op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit de het bankattest afgeleverd door ING bank.

Duur De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel

1. Makelaardij in immobiliën;

2. Bemiddeling bij verhuring onroerende goederen;

3. het beleggen van roerende waarden, aandelen en obligaties, het participeren in bestaande of op te richten vennootschappen, het toestaan van leningen en kredietopeningen met of zonder hypothecaire waarborgen;

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Indien er één zaakvoerder is aangesteld vertegenwoordigt deze de vennootschap alleen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld vertegenwoordigen zij samen de vennootschap. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 10:00 uur. Is deze dag een feestdag dan vindt de vergadering plaats de daarop volgende werkdag. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Bestemming van de winst. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt volgens de wettelijke regels.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen genomen.

A. ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen werd als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De heer DUTHOO Tony, voornoemd.

De zaakvoerder heeft verklaard te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is de functie van zaakvoerder

bezoldigd.

B. COMMISSARIS-REVISOR.

De oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dat zij dientengevolge vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 13 november 2013 tot 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het

uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Luik B - Vervolg

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Brugge.

Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging. (getekend Jacques Istas)

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 07.12.2015, NGL 10.12.2015 15686-0262-013
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 09.12.2016, NGL 12.12.2016 16699-0110-013

Coordonnées
AGENCE LEFEBVRE-ESCALONA VAKANTIEVERHUUR

Adresse
ZEEDIJK 130, BUS W2 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande