AGGREGATES & FINANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGGREGATES & FINANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.849.871

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.04.2014, NGL 02.05.2014 14112-0528-015
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 23.07.2013 13338-0548-017
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 18.07.2012 12310-0550-017
16/03/2012
ÿþ Had Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTC_'ANK

VAN KOOPHANDEL

-- 6 MAART 2012

oENogMitigoNDE

Ondernemingsnr : 0449.849.874

Benaming

(voluit) : AGGREGATES & FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - kapitaalverhoging - wijziging statuten - omzetting toonderaandelen op naam - aanneming van nieuwe statuten -herbenóeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent op 11 februari 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AGGREGATES & FINANCE", met eenparigheid van stemmen, de navolgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

Kennisname van het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur in toepassing van artikel 633 van het wetboek van vennootschappen en instemming met het voorstel tot verderzetting van de activiteiten van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT.

Verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 24 naar 8200 Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 74,

Dienovereenkomstig aanpassing van de eerste paragraaf van artikel twee (2) van de statuten, zodat deze paragraaf thans luidt als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 74."

DERDE BESLUIT.

Wijziging van de aard van de aandelen in die zin dat de volgestorte aandelen op naam of gedematerialiseerd zullen zijn, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aldus gewijzigde aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. Dienovereenkomstig aanpassing van het desbetreffend artikel van de statuten, zoals bepaald in besluit acht (8) hierna.

VIERDE BESLUIT.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur in datum van dertig januari tweeduizend en twaalf opgemaakt in toepassing van artikel 602 van het wetboek van vennootschappen en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Nul & C°", bedrijfsrevisor met zetel te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37 in datum van dertig januari tweeduizend en twaalf, eveneens in toepassing van artikel 602 van het wetboek van vennootschappen, over de voorgenomen kapitaalverhoging.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"V. BESLUIT

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de toekenning van het aantal aandelen gebeurd is op basis van de oorspronkelijke fractiewaarde van de aandelen. De toekenning op basis van de huidige fractiewaarde zal leiden tot een andere vergoeding, Bij gebrek aan schattingen van de onroerende goederen kunnen we ons dan ook niet uitspreken over de toegekende vergoeding.

*iaos~eao"

R Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 464 aandelen van de vennootschap NV AGGREGATES & FINANCE zonder vermelding van nominale waarde.

i~ Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Lennik, 30januari 2012

BVBA De Nul & C°, bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Roger De Nul

Bedrijfsrevisor

VIJFDE BESLUIT.

Kapitaalverhoging met honderd vijftien duizend euro (115.000,00 EUR), om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62,000,00 EUR) op honderd zevenenzeventig duizend euro (177.000,00 EUR) door creatie en uitgifte van vierhonderd vierenzestig (464) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, in alle opzichten gelijk aan de thans bestaande aandelen en welke in de winsten zullen delen vanaf heden en te onderschrijven tegen tweehonderd zevenenveertig euro vierentachtig cent (247,84 EUR) per aandeel, door inbreng in natura en onmiddellijk te volstorten.

Hebben ingetekend op de kapitaalverhoging voor de geheelheid;

De heer Devriese Jan Gabriel, geboren te Brugge p 27 maart 1939 en zijn echtgenote mevrouw Constant Daisy, geboren te Brugge op 5 augustus 1939, samenwonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 74., hetzij voor honderd vijftien duizend euro (115.000,00 EUR) door inbreng van een gedeelte van hun schuldvordering op de vennootschap, zijnde ten belope van honderd vijftien duizend euro (115.000,00 EUR).

Deze schuldvordering betreft een achtergestelde lening opgenomen in de boekhouding van de vennootschap onder de rekening "17422 Lening UR Devriese Jan  achtergesteld" en is ontstaan uit de overboeking op 31/12/2009 vanuit de lopende rekening "48900 UR Devriese Jan".

Deze lening werd achtergesteld tegenover de BNP Paribas bank (voorheen Fortis Bank) ingevolge de subordinatieverklaring opgemaakt tussen enerzijds de BNP Panbas bank en anderzijds de NV Aggregtes & Finance en de heer Devriese Jan bij overeenkomst opgemaakt op 01-09-2009. In deze overeenkomst verbindt de heer Devriese Jan er zich toe de betaling van de schuldvordering niet te eisen, noch te aanvaarden van de NV Aggregates & Finance, zolang de NV Aggregates & Finance niet al zijn verbintenissen, uit welke hoofde ook, tegenover de bank is nagekomen en de bank de integrale betaling heeft bekomen van alle door de NV Aggregates & Finance verschuldigde bedragen in hoofdsom, intresten, kosten en eventuele bijkomstigheden.

De achterstelde lening is eigendom van de heer Devriese Jan (schuldeiser) en zijn echtgenote mevrouw Constant Daisy.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan genoemde echtgenoten Devriese Jan -- Constant Daisy, vierhonderd vierenzestig (464) aandelen toegekend.

Aldus werd ingeschreven op aile nieuw gecreëerde aandelen en ieder aandeel werd volledig volstort in natura.

De vergadering stelt vast van ingevolge deze kapitaalverhoging het kapitaal thans is vastgesteld op honderd zevenenzeventig duizend euro (177.000,00 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderd veertien (714) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Aapassign van de tekst van artikel vijf (5) der statuten zoals vermeld in besluit zes (6) en acht (8) hierna. ZESDE BESLUIT,

Aanpassing van artikel vijf van de statuten aan het hierboven genomen besluit, zodat dit artikel thans zal luiden als volgt:

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zevenenzeventig duizend euro (177.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd veertien (714) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd veertien (11714-dee) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT.

Aanpassing van de statuten aan de gewijzigde vereffeningsprocedure en dienovereenkomstig aanpassing van het/de desbetreffend(e) artikel(en) van de statuten.

ACHTSTE BESLUIT.

Aanneming van volledig nieuwe statuten, waarbij het doel van de vennootschap ongewijzigd blijft, om ze in overeenstemming te brengen met het hierboven genomen besluit en om ze aan te passen aan het wetboek van vennootschappen en dit na actualisering met onder meer verwijdering van alle verwijzingen in de statuten naar de vennootschappenwet, gelet op de doorgevoerde codificatie van het wetboek van vennootschappen, herschikking en hernummering van de tekst van de statuten, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Deze nieuwe statuten luiden bij uittreksel als volgt:

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "AGGREGATES & FINANCE".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 74.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, opdrachtgevers of bij deelneming, hetzij op

gelijk welke andere wijze, in België of In het buitenland:

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en onderneming van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica,

2. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen,

3. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen vennootschappen.

4. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

5. De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten.

6. Het verstrekken van lening aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

7. Het uitoefenen van alle verrichtingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het ontwerpen, oprichten, installeren, uitbaten, verhandelen, verkopen of verhuren, leasen en in franchise geven van sportcentra, fitnessclubs, schoonheidsinstituten, zwembaden en zonnebankcentra en de daarvoor nodige onderdelen, grondstoffen, materialen, apparatuur en concepties,

8. Alle activiteiten te verrichten welke betrekking hebben op de uitbating van activiteiten in de sector van fitness, kinesitherapie, figuurverbetering, afslanking, aquatherapie en lichaamsverzorging.

9. Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en het onderrichten van cliënten in verband met hoger vermelde activiteiten en voedingsadvies.

14. Het aanbieden van producten in verband met hoger vermelde activiteiten, alsook van sportuitrusting, zoals ondermeer zonder dat deze opsomming beperkend zou mogen geïnterpreteerd worden: fitnessmateriaal, hartslagmeters, fitnesskleding, schoonheidsproducten en dergelijke.

Artikel 4. DUUR,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zevenenzeventig duizend euro (177.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd veertien (714) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd veertiende (1/714-de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door de overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen, Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder, die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffingsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit het door de wet vereiste aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot de algemene vergadering in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor aile handelingen die dit bestuur betreffen,

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Elke bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek, volmacht geven aan een ander [id van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen, Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is voldaan kan een nieuwe vergadering worden samen geroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermcgensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het wetboek van vennootschappen te volgen,

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders of door één gedelegeerd-bestuurder alleen, voor zover dit de heer Deviese Frank is, thans wonende te 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 24, die in geen geval het bewijs van een voorafgaande machtiging door de raad van bestuur dient voor te leggen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Elk jaar, de tweede zaterdag van de maand april om elf uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 21. OPROEPING

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmeling individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Artikel 22. TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN,

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, verkrijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Personen aan wie krachtens het wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor, tijdens of na de bijeenkomst van de algemene vergadering verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien geopteerd wordt voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van de statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van de aandelen en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap, kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Artikel 23, VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

Artikel 24. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 27. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING,

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk  door middel van eigenhandige, mechanische of elektronische post, onder voorwaarden bepaald in de vennootschappen wet - alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de benomen beslissingen.

Artikel 28. STEMRECHT.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Artikel 32. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 33, WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettcwinst.

Artikel 34. UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene verga-'dering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 37. VERLIEZEN,

Al Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen, De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

BI Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 38. ONTBINDING EN VEREFFENING - LIQUIDATIESALDO.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen..

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van storting en.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besloot tot bestuurders te herbenoemen:

-De heer Devriese Frank, wonende te 9100 Sint-Nikiaas, Rietvelde 24;

-De heer Devriese Jan, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 74;

-Mevrouw JORDENS Ann, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 24.

-De heer VERSCHAEREN Johny, wonende te 8020 Oostkamp, Lodewijk de Raetstraat 17.

En dit voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf 11/02/2012.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

RAAD VAN BESTUUR.

AI Benoeming voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd-bestuurder.

- tot voorzitter van de raad van bestuur werd benoem: de heer Devriese Frank, voornoemd;

- tot gedelegeerd-bestuurder werd benoemd; de heer Devriese Frank, voornoemd;

B. Bijzondere volmacht.

Als bijzondere lasthebbers xerden aangesteld, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling:

a)de heer Devriese Frank, voornoemd;

b)de heer Devriese Jan, voornoemd,

Met het oog op de realisatie van de omzetting van de aandelen aan toonder in gedematerialiseerde aandelen of aandelen op naam.

Bij omzetting in aandelen op naam, zal hij/zij de aangeboden aandelen aan toonder mogen ontvangen, deze aandelen kunnen vervangen door aandelen op naam door vermelding van een gelijk aantal aandelen in het register van aandelen op naam, met al de wettelijk voorgeschreven vermeldingen en het certificaat van de inschrijving in het register van aandelen kunnen opstellen en overhandigen.

Bij de omzetting in gedematerialiseerde aandelen, zal hij/zij de aangeboden aandelen aan toonder mogen ontvangen en deze aandelen kunnen inschrijven in het register van aandelen op naam, met al de wettelijk voorgeschreven vermeldingen, op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Hij/zij zal namens de vennootschap hiertoe alle verklaringen kunnen afleggen, alle nuttige stukken kunnen opstellen en de handtekening kunnen plaatsen in het register van aandelen en op de afgeleverde certificaten en alle nuttige contracten kunnen opstellen en tekenen met het oog op de bewaring of vernietiging van de aandelen aan toonder.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering besloot de raad van bestuur machtiging te geven om over te gaan tot de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten en in het bijzonder tot coördinatie van de statuten. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 11 februari 2012;

- verslag van de raad van bestuur dato 15 januari 2012 (artikel 602 W. Venn.)

- verslag bedrijfrevisor de dato 30 januari 2012 (artikel 602 W. Venn.).

-

gecoördineerde tekst der statuten.

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.06.2011, NGL 21.06.2011 11193-0129-017
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0233-018
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 05.06.2009 09201-0212-015
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 11.07.2008 08398-0219-013
29/10/2007 : BG084627
26/07/2007 : BG084627
04/08/2006 : BG084627
08/06/2005 : BG084627
17/05/2004 : BG084627
30/06/2003 : BG084627
26/05/2003 : BG084627
07/02/2003 : BG084627
20/01/2003 : BG084627
26/07/2002 : BG084627
19/05/2001 : BG084627
26/05/2000 : BG084627
10/08/1999 : BG084627
01/05/1993 : SN52322
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16347-0084-011

Coordonnées
AGGREGATES & FINANCE

Adresse
PARKLAAN 74 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande