AGRI DEBUSSCHE J.

Société en commandite simple


Dénomination : AGRI DEBUSSCHE J.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.892.170

Publication

11/04/2012
ÿþOndernemingsnr : Benaming 0844892 1 0

(voluit) : (verkort) : AGRI DEBUSSCHE J.

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg197 te 8740 EGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

HOOFDSTUK I : NAAM  DUUR ZETEL DOEL

Artikel 1

De vennootschap wordt opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een" gewone commanditaire vennootschap, onder de naam: "AGRI DEBUSSCHE J. COMM.V." door:

" de heer Joost DEBUSSCHE, zaakvoerder, geboren te Tielt op 26.5.1957, rijksregisternummer 57.05.26-017-47 wonende te 8740 Egem, Brugsesteenweg 197 Hij neemt deel aan de vennootschap als beherende of gecommanditeerde vennoot en is dus hoofdelijk aansprakelijk.

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 16.3.2012.

Behoudens gerechtelijke of arbitrale beslissing kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de algemene vergadering van de vennoten met in acht neming van alle vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 3

De vennootschap heeft haar zetel aan de Brugsesteenweg 197 te 8740 Egem. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad met eenparig goedvinden van de vennoten, bij gezamelijk door hen ondertekend besluit.

Op de laatste plz. van Luik B vermelden - Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lx

B St

Mud Wad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uFF ,FGats

op.

a del

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

2 9_ 1* 2812' .,,

meer

Griffie

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

0,r 1"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

Het doel van de vennootschap is :

" de handel, import en export van landbouwmachines toebehoren en onderdelen of wisselstukken

" de herstelling van alle voertuigen en landbouwmachines

 % de logistieke organisatie van aankoop, verkoop, transit en verhuring van nieuwe en tweedehands landbouwmachines, tractoren en wisselstukken, takeldiensten, aan- en verkoop van alle toebehoren en oliën en vetten in de meest ruime zin

= de commissiehandel, agentuur of vertegenwoordiging en aankoop en verkoop aan bedrijven of gebruikers in de genoemde sector van landbouwmachines

De vennootschap mag alleen of met derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen en diensten uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

HOOFDSTUK II: VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 35.000 euro. Dit wordt vertegenwoordigd door 350 deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze deelbewijzen worden op naam van elke vennoot ingeschreven in het register. Elke overdracht van deelbewijzen zai in het register worden ingeschreven en ondertekend door overdrager en overnemer. Bij de oprichting worden 347 deelbewijzen volstort door Joost DEBUSSCHE , gecommanditeerde of beherende dus aansprakelijke vennoot die 34.700 euro inbrengt en 3 deelbewijzen volstort door Mieke DEBUSSCHE, stille niet aansprakelijke vennoot, die 300 euro inbrengt.

HOOFDSTUK lii : BESTUUR

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vennoten, zaakvoerder-vennoot genoemd, die wordt benoemd en bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de beerloost DEBUSSCHE.

Een zaakvoerder-vennoot kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de voltallige algemene vergadering van de vennoten, die met 3/4de meerderheid beslissen.

e " t,

P

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad HOOFDSTUK VI: INVENTARIS JAARREKENING

Artikel 17



Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar gaat in op 16.3.2012 en eindigt op 31.122013.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders-vennoten de inventaris op alsmede de jaarrekening.

HOOFDSTUK VII : ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Tot de ontbinding en de aanstelling van de vereffenaar wordt beslist in algemene vergadering door de helft van de vennoten in het bezit van 3/4de van het vennootschapsvermogen; bij gebreke van deze meerderheid beslist de Rechtbank van Koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders-vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 183-195 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 7.5.1999.

Indien de algemene vergadering wenst beroep te doen op een externe vereffenaar, dan zal deze worden gekozen uit de accountants of bedrijfsrevisoren gevestigd in West Vlaanderen, en bij gebreke van voornoemde bijzondere meerderheid, benoemd worden door de Rechtbank van Koophandel te Brugge op verzoek van de meest gerede partij.

Aldus vastgesteld te Egem op 16/03/2012 bij besluit van de buitengewone algemen vergadering van de vennootschap.

Getekend

Joost Debussche

Zaakvoerder vennoot

Op de laatste htr van Luik B versnelden : eecta : Naam en hccdanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGRI DEBUSSCHE J.

Adresse
BRUGSESTEENWEG 197 8740 EGEM

Code postal : 8740
Localité : Egem
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande