AGRI-GRONDEN

Divers


Dénomination : AGRI-GRONDEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 567.792.567

Publication

17/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-11-2014

Griffie

*14310719*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567792567

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AGRI-GRONDEN

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Commanditaire vennootschap op aandelen

(verkort) :

Zeeweg 212 8460 Oudenburg

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 13 november 2014, eerstdaags te registreren blijkt de oprichting der Commanditaire vennootschap op aandelen "AGRI-GRONDEN"

1.VENNOTEN : 1. De heer DESCHACHT Roger Andreas, geboren te Bekegem op 29 juni 1937, rijksregisternr 370629 181-59, wonende te 8460 Oudenburg (Roksem), Zeeweg 212, echtgenoot van mevrouw VANDEVELDE Anna Marie Louise Yvonne, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Paul Lommée op 4 september 2014, niet gewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw MAES Eva Hilde, geboren te Torhout op 1 juli 1978, rijksregisternr 78.07.01-162.40, wonende te 8820 Torhout, Bruggestraat 101.

Echtgenote van de heer Fraeyman Sammy Jean-Pierre, met wie zij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, enkel gewijzigd met aanbedeling van de huwgemeenschap.

2.NAAM en VORM :"AGRI-GRONDEN", CVA;

3.ZETEL: te 8460 Oudenburg, Zeeweg 212

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

 het bestaande patrimonium te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren, en oordeelkundig uit te breiden;

 het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen, in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, al dan niet gebouwd, en al dan niet gemeubeld;

 het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen, alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden en het waarnemen van alle bestuursmandaten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 1.500.000,00,-, volledig volstort bij de oprichting en verdeeld in 1.500 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° Roger DESCHACHT, van ¬ 1.499.000,00-, volledig volstort, vergoed door 1.499 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 1.499. 2° Eva MAES, van ¬ 1.000,- volledig volstort, vergoed door 1 aandeel zonder nominale waarde, genummerd 1.500. 8.BESTUUR : a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer gecommanditeerde statutaire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder(s), aandeelhouders van de vennootschap. Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heer Roger Deschacht, die aanvaardt en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Ingeval van overlijden of onbekwaamverklaring zal hij van rechtswege opgevolgd worden door zijn echtgenote mevrouw Anna Vandevelde, geboren te Oostende op 12 augustus 1948, die hierbij benoemd wordt als opvolgend zaakvoerder en hier is tussengekomen en aanvaard heeft.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

c) De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde door de buitengewone algemene vergadering worden ontslagen, doch slechts om wettige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoer­der(s).

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerder(s) en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

De beherende vennoten die aandelen bezitten kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, evenals de aandeelhouders-stille vennoten.

De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel, zoals bepaald in artikel 3.

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer één zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is.

Indien de enige zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, en geen opvolgend zaakvoerder statutair is benoemd, besluit de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot de ontbinding besluit, benoemt zij één of meer zaakvoerders ter vervanging van de overleden, onbekwame, of verhinderde zaakvoerder.

De mandaten van de zaakvoerders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. 9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand december om 13.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december 2016 om 13.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel tot en met 30 juni 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 13 november 2014, eensluidend uittreksel

Coordonnées
AGRI-GRONDEN

Adresse
ZEEWEG 212 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande