AGRI HEYMAN

Divers


Dénomination : AGRI HEYMAN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.506.854

Publication

03/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V p

beh

aa

Bel

Sta





Ondernemingsnr : 0832.506.854 Benaming

AGRI HEYMAN

(verkort)

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel . HOGEZIEKENWEG 7, 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING BIJKOMEND BEHEREND VENNOOT

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel

op 19 januari 2012 blijkt dat Dhr. Heyman Pieter, wonende te 8900 leper, Hogeziekenweg 7,

werd aangesteld als bijkomend beherend vennoot. Dit met ingang van 19/01/2012 voor onbepaalde duur.

Opgemaakt te leper

Heyman Bart

Beherend vennoot

Bijlagen. bij het Belgisch Staatsblad - 03108/2012 - Annexes du Moniteur -beige

"

op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

b" .voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening,

09/02/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N I II NIN Y II I I I IIII IN III 111

*12034468*

Ondernemingsnr : 0832.506.854

Benaming

(voluit) : AGRI HEYMAN

(verkort) :

Bijlagen b f Bëtgiséh Stààtsbl d = 09102/2012 - Annexes du MV niteu bëlgë

Rechtsvoren : Landbouwvennootschap

Zetel : Hogeziekenweg 7, 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Werner COUDYZER te Langemark op ZESTIEN JANUARI TWEEDUIZEND EN TWAALF, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der: aandeelhouders van de Landbouwvennootschap " AGRI HEYMAN ", waarvan de maatschappelijke zetel: gevestigd is te 8900 leper, Hogeziekenweg 7. RPR leper. Ondernemingsnummer : 0832.506.854. B.T.W.-nummer : 832.506.854, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - VERSLAG

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt' door de heer Marnix VERACX, accountant, wonende te 8552 Moen, Meersstraat 5, dat handelt over de hierna omschreven inbreng in natura en opgemaakt conform artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien iedere aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er: kennis van heeft genomen.

Een exemplaar van dit verslag zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffe van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALSVERHOGING

Voorafgaandelijk aan deze kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de nominale waarde van de duizend zeshonderdtwintig (1.620) aandelen van de vennootschap af te schaffen, zodat aldus het geheel; geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap HONDERDTWEEENZESTIGDUIZEND EURO (162.000 EUR) bedraagt, verdeeld in DUIZEND ZESHONDERDTWINTIG (1.620) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van eik één/duizend zeshonderdtwintigste (1/1.620ste) van het; kapitaal.

Daarna beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met: VIJFHONDERDTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (580.500 EUR), om het aldus te brengen van'

HONDERDTWEEENZESTIGDUIZEND EURO (162.000 EUR) tot:

ZEVENHONDERDTWEEENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (742.500 EUR), door uitgifte van! VIJFDUIZEND ACHTHONDERD EN VIJF (5.805) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde: aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen deel hebben in de uitkering van de dividenden vanaf heden (pro rata: temporis).

De vergadering beslist dat de kapitaalvermeerdering zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de: echtgenoten Bart HEYMAN - VANDEVELDE Martine van de hierna gemelde onroerende goederen.

De VIJFDUIZEND ACHTHONDERD EN VIJF (5.805) nieuwe, volledig af-betaalde aandelen zullen worden toegekend als volgt :

a) aan de Heer Bart HEYMAN voornoemd, als vergoeding voor de door hem gedane inbreng zoals hierna beschreven : VIERDUIZEND TWEEHONDERDZESENZESTIG aandelen.

b) aan Mevrouw Martine VANDEVELDE voornoemd, als vergoeding voor de door haar gedane inbreng zoals hierna beschreven : DUIZEND VIJFHONDERDNEGENENDERTIG aandelen.

DERDE BESLISSING - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERMEERDERING

De Heer Bart HEYMAN en zijn echtgenote Mevrouw Martine VANDEVELDE, beiden voornoemd, verklaren,: na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en` de financiële toe-stand van de Landbouwvennootschap AGRI HEYMAN voornoemd, en verklaren in te: schrijven, in de verhouding zoals hierna is vermeld, op de VIJFDUIZEND ACHTHONDERD EN VIJF (5.805): nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van VIJFHONDERDTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naarts en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(580.500 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het bedrag van huidige kapitaalsverhoging, waarop aldus volledig ingeschreven werd.

De echtgenoten Bart HEYMAN - VANDEVELDE Martine voornoemd verklaren volgende onroerende goederen, die hen toebehoren zoals hierna is vermeld, in zelfde vennootschap in te brengen :

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN

Het RECHT VAN OPSTAL VOOR EEN PERIODE VAN TWINTIG JAAR VANAF HEDEN OP en b) de BESTAANDE GEBOUWEN van:

STAD IEPER (zesde afdeling - voorheen SINT-JAN)

1/ Een milieustal ZONDER DE GROND, gevestigd en staande op een perceel grond DAT HIER NIET INGEBRACHT WORDT, en gelegen is ter stad leper (zesde afdeling - voorheen Sint-Jan), Hogeziekenweg bij nummer 7, bekend ten kadaster in de sectie A deel van nummer 384/E/2, groot volgens hierna vermelde meting TWEE AREN TACHTIG CENTIAREN ZESENZESTIG VIERKANTE DECIMETER (2A80CA66DM2).

2/ Een loods ZONDER DE GROND, gevestigd en staande op een perceel grond DAT HIER NIET INGEBRACHT WORDT, en gelegen is ter stad leper (zesde afdeling - voorheen Sint-Jan), Hogeziekenweg bij nummer 7, bekend ten kadaster in de sectie A delen van nummers 384/E/2 en 378/N, groot in totaal volgens hierna vermelde meting VIER AREN VIERENVEERTIG CENTIAREN VIER VIERKANTE DECIMETER (4A44CA04DM2), verdeeld in 2 delen :

2a) een eerste deel staande op een perceel grond (dat hier niet ingebracht wordt), bekend ten kadaster in de sectie A deel van nummer 384/E/2, groot volgens hierna vermelde meting VIER AREN TIEN CENTIAREN DRIEENZEVENTIG VIERKANTE DECIMETER (4A1OCA73DM2), en

2b) een tweede deel staande op een perceel grond (dat hier niet ingebracht wordt), bekend ten kadaster in de sectie A deel van nummer 378/N, groot volgens hierna vermelde meting DRIEENDERTIG CENTIAREN EENENDERTIG VIERKANTE DECIMETER (33CA31DM2).

3/ Een zeugenstal ZONDER DE GROND, gevestigd en staande op een perceel grond DAT HIER NIET INGEBRACHT WORDT, en gelegen is ter stad leper (zesde afdeling - voorheen Sint-Jan), Hogeziekenweg bij nummer 7, bekend ten kadaster in de sectie A nummer 378/M en delen van nummers 384/E/2 en 377/H, groot in totaal volgens hierna vermelde meting NEGEN AREN EEN CENTIARE ACHTENZESTIG VIERKANTE DECIMETER (9A01CA68DM2), verdeeld in 3 delen :

3a) een eerste deel staande op een perceel grond (dat hier niet ingebracht wordt), bekend ten kadaster in de sectie A deel van nummer 384/E/2, groot volgens hierna vermelde meting ZEVEN AREN NEGENTIG CENTIAREN VIERENVIJFTIG VIERKANTE DECIMETER (7A90CA54DM2),

3b) een tweede deel staande op een perceel grond (dat hier niet ingebracht wordt), bekend ten kadaster in de sectie A deel van nummer 377/H, groot volgens hierna vermelde meting ZEVENENTWINTIG CENTIAREN ZEVEN VIERKANTE DECIMETER (27CA07DM2), en

3c) een derde deel staande op een perceel grond (dat hier niet ingebracht wordt), bekend ten kadaster in de sectie A nummer 378/M, groot volgens kadaster één are nul centiaren (1A00CA) en groot volgens hierna vermelde meting VIERENTACHTIG CENTIAREN ZEVEN VIERKANTE DECIMETER (84CA07DM2).

4/ Een mestvarkensstal ZONDER DE GROND, gevestigd en staande op een perceel grond DAT HIER NIET INGEBRACHT WORDT, en gelegen is ter stad leper (zesde afdeling - voorheen Sint-Jan), Hogeziekenweg bij nummer 7, bekend ten kadaster in de sectie A deel van nummer 378/N, groot volgens hierna vermelde meting ZEVEN AREN NEGEN CENTIAREN TWEEENZEVENTIG VIERKANTE DECIMETER (7A09CA72DM2).

METINGSPLAN

Voorschreven goederen sub 1/, 2a), 2b), 3a), 3b), 3c) en 4/ hierboven staan afgebeeld, respectievelijk als loten 1, 2a, 2b, 3a, 3b, 3c en 4 op een metingsplan daarvan opgemaakt door landmeter Karl Debaillie te leper in date van 8 december 2011.

VERZAKING AAN VRUCHTGEBRUIK

IS ALHIER TUSSENGEKOMEN :

Mevrouw DECREUS Agnès, gepensioneerd, weduwe van de Heer Andreas HEYMAN, geboren te Villechétif (Frankrijk) op 30 oktober 1927, wonende te leper, Groenestraat 20.

- Nationaal nummer : 271030 202 20

Nummer identiteitskaart : O.V. 2441540

Die verklaart bij deze zuiver en eenvoudig te verzaken aan haar VRUCHTGEBRUIK op de gebouwen beschreven sub 2b), 3b), 3c) en 4/ hierboven, alsmede op de grond waarop zelfde gebouwen zijn opgericht.

Verder verklaart Mevrouw Agnès DECREUS voornoemd voor wat betreft zelfde goederen uitdrukkelijk te verzaken aan het verbod van vervreemden voorzien in voorschreven akte schenking-verdeling verleden voor de optredende notaris in date van 2 juli 1999, overgeschreven op het hypotheekkantoor van leper op 7 juli daarna, boek 8121 nummer 7 en haar volledige instemming te verlenen met de inhoud van huidige akte.

GEBRUIK

De goederen worden gebruikt door de Landbouwvennootschap AGRI HEYMAN voornoemd onder de voorwaarden de verschijners wel gekend.

SCHATTING

Voorschreven gebouwen sub 1/, 2a), 2b), 3a), 3b), 3c) en 4/ hierboven werden voor inbreng geschat op een totaal bedrag van VIJFHONDERDTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (580.500 EUR), gesplitst als volgt :

1/ Het gebouw sub 1/ hierboven : DRIEENVEERTIGDUIZEND EURO (43.000 EUR), daar inbegrepen zijnde EEN EURO (1 EUR) voor het opstalrecht.

2/ Het gebouw sub 2/ hierboven : VIJFENDERTIGDUIZEND EURO (35.000 EUR), daar inbegrepen zijnde EEN EURO (1 EUR) voor het opstalrecht, op zijn beurt gesplitst als volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het deel beschreven sub 2a) hierboven : TWEEENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (32.400 EUR)

- het deel beschreven sub 2b) hierboven : TWEEDUIZEND ZESHONDERD EURO (2.600 EUR)

3/ Het gebouw sub 3/ hierboven : TWEEHONDERDVIJFENZESTIGDUIZEND EURO (265.000 EUR), daar inbegrepen zijnde EEN EURO (1 EUR) voor het opstalrecht, op zijn beurt gesplitst als volgt

- het deel beschreven sub 3a) hierboven : TWEEHONDERDTVVEEENDERTEGDUIZEND VIERHONDERD EURO (232.400 EUR)

- het deel beschreven sub 3b) hierboven : ACHTDUIZEND EURO (8.000 EUR)

- het deel beschreven sub 3c) hierboven : VIERENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (24.600 EUR) 4/ Het gebouw sub 4/ hierboven : TWEEHONDERDZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (237.500 EUR), daar inbegrepen zijnde EEN EURO (1 EUR) voor het opstalrecht.

De gebouwen beschreven sub 1/, 2a) en 3a) hierboven, welke toebehoren aan de echtgenoten Bart Heyman - Vandevelde Martine voornoemd worden aldus in totaal geschat op DRIEHONDERD EN ZEVEN DUIZEND ACHTHONDERD EURO (307.800 EUR), en de gebouwen beschreven sub 2b), 3b), 3c) en 4/ hierboven, welke toebehoren aan de Heer Bart Heyman voornoemd persoonlijk worden aldus in totaal geschat op TWEEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (272.700 EUR).

TOEKENNING DER AANDELEN

in ruil en als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden volgende volledig afbetaalde nieuwe aandelen met eenieders akkoord toegekend als volgt

- Aan de Heer Bart HEYMAN voornoemd, die aanvaardt : VIERDUIZEND TWEEHONDERDZESENZESTIG (4.266) volledig afbetaalde nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van VIERHONDERDZESENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (426.600 EUR)

- Aan Mevrouw Martine VANDEVELDE voornoemd, die aanvaardt DUIZEND

VIJFHONDERDNEGENENDERTIG (1.539) volledig afbetaalde nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van HONDERDDRIEENVIJFTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (153.900 EUR).

TOTAAL : VIJFDUIZEND ACHTHONDERD EN VIJF (5.805) volledig afbetaalde nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van VIJFHONDERDTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (580.500 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het bedrag van de kapitaalsverhoging.

RECHT VAN OPSTAL

Het OPSTALRECHT is bedongen naar Belgisch recht overeenkomstig de wet op het recht van opstal van 10 januari 1824, voor een periode van TWINTIG jaar ingaande op heden.

De gebouwen die hier in de opstalhouder ingebracht worden en deze opgericht door de opstalhouder behoren deze laatste toe gedurende de ganse duur van de overeengekomen opstaltermijn.

VASTSTELLING

De leden van de vergadering stellen vast en verzochten mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd ingeschreven, dat ieder aandeel volledig afbetaald is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot ZEVENHONDERDTWEEENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (742.500 EUR), gesplitst in ZEVENDUIZEND VIERHONDERDVIJFENTWINTIG (7.425) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigende elk EEN I ZEVENDUIZEND VIERHONDERDVIJFENTWINTIGSTE (1/7.42551e) van het maatschappelijk kapitaal.

VIERDE BESLISSING - MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de beherende vennoot om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

FISKALE VERKLARINGEN

De optredende notaris bevestigt lezing gegeven te hebben van het eerste lid van het artikel 203 van het wetboek van registratierechten, dat luidt als volgt : "Ingeval van bewim-'peling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der kontrakterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd".

Uitsluitend voor de heffing van de registratierechten verklaart de voorzitter:

- dat de totale verkoopwaarde van de ingebrachte onroerende goederen geschat wordt op VIJFHONDERDTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (580.500 EUR).

- dat de waarde van de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte maatschappelijke aandelen niet hoger is dan de verkoopwaarde der ingebrachte goederen.

De comparanten verklaren geen aanspraak te kunnen maken op de toepassing van artikel 302bis van het Wetboek der Registratierechten.

VIJFDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coordineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten :

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van ZEVENHONDERDTWEEENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (742.500 EUR), ge-,splitst in ZEVENDUIZEND VIERHONDERDVIJFENTWINTIG (7.425) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigende elk EEN 1 ZEVENDUIZEND VIERHONDERDVIJFENTWINTIGSTE (1/7.425ste) van het maatschappelijk kapitaal.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de beherende vennoot om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Werner COUDYZER te Langemark)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie (afgeleverd vóór registratie) van de akte buitengewone algemene vergadering - metingsplan

- verslag van de accountant

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen üij hërBélgischStaátstitád"= 09/02/2012

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgisch Staatsbla

Mai 2-1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OHZBANk ~QQ

te2 o. 4 OKT. 2011 r!..

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0832.506.854

Benaming

(voluit) : AGRI HEYMAN

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel : Hogeziekenweg 7 - 8900 leper

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een onderhandse akte van 15 januari 2011, dat er een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de landbouwvennootschap Agri Heyman werd gehouden ten maatschappelijke zetel. Alle vennoten en het volledig maatschappelijk kapitaal waren aanwezig.

Volgende beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen:

- De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 155.800 ¬ door het creëren van 1.558 aandelen van 100 E. De nieuwe aandelen worden toegekend aan dhr Heyman Bart en mevr Vandevelde Martine voor elk de helft, zijnde elk 779 aandelen. Het kapitaal van de vennootschap wordt 162.000 ¬ , verdeeld in 1.620 aandelen.

- De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura voor een netto-bedrag van 155.800 ¬  zoals blijkt uit het verslag opgemaakt door dhr Veracx Marnix, Accountant-belastingconsulent.

- Daarna wordt beslist om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing en artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 162.000 ¬ (honderd tweeenzestig duizend euro). Het is verdeeld in 1.620 aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100 ¬ ) per aandeel".

111111INIMIQI

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de inbreng Handtekening

Heyman Bart,

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2011
ÿþ áxá:<~xt; Mud 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1J11,1111,1111.1t11111.11111

Vc behc aar, Bek Staal 111







.: ." .i~

~>," ;ca,,~--, .,- .~ ÿ,.f'r%ttil 4"

J

K®OpMA 'N'WEL iEFER

Op  5~kde

Griffie





Ondememingsnr: O8 3t. 506. S Ss

Benaming

(voluit) : AGR1 HEYMAN

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel : HOGEZIEKENWEG 7, 8900 IEPER

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 24 december 2010 werd de landbouwvennootschap opgericht met de naam : AGRI HEYMAN.

Oprichters:

1. Dhr Heyman Bart, Hogeziekenweg 7 te 8900 Ieper - N.N.: 62.05.22-267-22

2. Mevr Vandevelde Martine, Hogeziekenweg 7 te 8900 leper - N.N.: 63.08.09-328-05.

Kapitaal:

Het totaal bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt

6.200 E.

Het kapitaal is verdeeld in 62 aandelen van 100 E.

Inbreng in geld:

De oprichters hebben inbreng gedaan in geld voor de hierna volgende bedragen:

1. Dhr Heyman Bart, voornoemd, een bedrag van 3.100 ¬ , waarvoor hem 31 aandelen zijn toegekend. De aandelen zijn volledig volstort.

2. Mevr Vandevelde Martine, voornoemd, een bedrag van 3.100 ¬ , waarvoor haar 31 aandelen zijn toegekend. De aandelen zijn volledig volstort.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Hogeziekenweg 7.

Hij kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten met

naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap en eindigt op 31 december 2011. De algemene vergadering vindt plaats op de 2" maandag van juni om 20u.

Beherende vennoten:

Als beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld:

De heer Heyman Bart, Hogeziekenweg 7 te 8900 leper.

Doel:

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een of meer landbouwbedrijven, alsmede de exploitatie van andere onroerende goederen, die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen. De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten die behoren tot de normale exploitatie van een landbouwonderneming, met inbegrip van de verkoop van producten, het uitvoeren van landbouwwerken en het verlenen van medewerking bij exploitatie van gelijkaardige bedrijven.

Op de laatste blz. van Lujk.g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gelijktijdig hiermede neergelegd: Oprichtingsakte LV.

Handtekening,

Heyrnan Bart

Beherend Vennoot

~

T

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

l

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGRI HEYMAN

Adresse
HOGEZIEKENWEG 7 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande