AGRININVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRININVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.881.281

Publication

09/04/2013
ÿþ1I1If1u 1u1155922*iuui~i~Hui

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERU~~-w~~ º%~, .7.f=1~l"1~ dc,

REGHTgItI°1K VAN >¬ OP,f'eAi\f17Ei. TE BRUGGÈ (11Cr~iinc Rrupiqe)



I 1I



Griffie





Ondernemingsnr : 0898881281

Benaming

(voluit) : ZETTABOX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 8020 Oostkamp, Kapellestraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - WIJZIGING ZETEL - WIJZIGING NAAM - ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Meester Johanna DE WITTE, notaris met standplaats te leper, op negentien maart tweeduizend en dertien, momenteel: ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te leper, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid; van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder betreffende de uitbreiding en herformulering van het maatschappelijke doel en van de staat van activa en passiva.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot uitbreiding en herformulering van het bestaande doel van de vennootschap zoals geformuleerd in artikel drie (3) van de bestaande statuten.

De nieuwe tekst van artikel drie (3) zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van: derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

Dit alles met uitsluiting van de activiteiten, bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig en door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, het beleggingsadvies en het vermogensbeheer.

Het fokken van paarden en andere paardachtigen.

Kleinhandel in sportartikelen, kampeerbenodigdheden en overige vrijetijdsbesteding, activiteiten van paardensportclubs, exploitatie van visvijvers, paardenrenbanen en manèges; activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren, ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening.

I, VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende; goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband' staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Ulz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met Netrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1, Het kopen, verkopen, ruilen, huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de expertise en agentschapsdiensten inzake onroerende goederen, het bouwen van huizen, villa's, appartementen, het laten ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en het laten oprichten van gebouwen onder het statuut van mede-eigendom, en in het bijzonder het verkavel- en bouwrijp maken van gronden; advies- en raadgevend bureau,

2, Beheer van roerende en onroerende goederen. Alle activiteiten als verzekeringsmakelaar. Bovendien mag zij alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren.

3. Het uitbaten van hotels, pensions, herbergen, gastenkamers (chambre d'hôtes, maisons d'hôtes) en andere overnachtingsgelegenheden in de ruimste zin van het woord; het uitbaten van één of meerdere restaurants, tavernes, tearooms, al dan niet in de traditionele zin; het uitbaten van één of meerdere restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen en dergelijke; het uitbaten van een fastfoodzaak; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in wegwerpverpakking aangeboden worden; catering; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het verzorgen van banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijke.

4. De handel in, het houden en fokken van paarden, ezels, muildieren en muilezels, alle overige dierfokkerijen.

5. He organiseren en coordineren van sportwedstrijden en evenementen in alle hippische disciplines in de meest ruime zin,

6. Het organiseren en coôrdineren van alle soorten evenementen, tentoonstellingen, beurzen, feesten, en recepties alsmede de catering hiertoe in de meest ruime zin.

7. Het uitbaten van manèges, paardenrenbanen, koetsenhouderijen en stoeterijen.

8, De bevordering van en de verspreiding van de paardensport in haar verschillende vormen en

toepassingen.

g, Het vervoer van personen en goederen met door dieren getrokken voertuigen

10. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

11, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coôrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

12. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

13. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

14. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend,

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen tevens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijke doel."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen van de Kapellestraat 16 te 8020 Oostkamp naar de Koolkenstraat 9 te 8740 Pittem.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap welke thans luidt "ZETTABOX" te willen wijziging, zodat de nieuwe naam van de vennootschap met ingang van heden zal luiden als volgt "AGRINVEST".

De algemene vergadering besluit derhalve de tekst van artikel één (1) van de statuten aan te passen als volgt

"Artikel 1.  Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij ; draagt de benaming "ENTRE NOUS"."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt thans akte van de beslissing van de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, te weten de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "CHIC O' RAY", vast vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuursmandaat binnen onderhavige vennootschap "AGRINVEST', te weten de Heer BRYSSE Piet, voornoemd, om met ingang van heden vrijwillig ontslag te nemen als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering stelt dit ontslag vast. De vergadering verleent deze zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met ingang van heden te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerster van de vennootschap :

Mevrouw HOUTMONT Charlotte Jeannine Pierre, geboren te Brugge op acht april negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.04.08 060-92, ongehuwd, doch wettelijk samenwonend, wonende te 8020 Oostkamp, Proosdijstraat 6.

Mevrouw HOUTMONT Charlotte, voornoemd, is heden niet in persoon aanwezig, doch heeft voorafgaandelijk aan heden uitdrukkelijk schriftelijk verklaard dat zo zij naar aanleiding van onderhavig procesverbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, thans genaamd "AGRINVEST', zou worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerster van betreffende vennootschap, zij dit bestuursmandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

Het bestuursmandaat van deze voornoemde zaakvoerster is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt het bestuursorgaan om de genomen beslissingen uit te voeren en de coordinatie van de statuten op te maken,

Alle punten van de agenda afgehandeld zijnde, wordt deze algemene vergadering gesloten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Johanna De Witte

Gelijktijdig neergelegd

-een expeditie voor registratie van het proces-verbaal dd,19/03/2013;

-verslag van de zaakvoerder aangaande de doelswijziging en de staat van actief en passief;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0478-009
09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0481-008
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.08.2011, NGL 31.08.2011 11535-0148-010
24/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0898881281

Benaming

(voluit) : ZETTABOX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapellestraat 16, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen

Op de Bijzondere Algemene Vergadering, dd. 01/08/2010 wordt het volgende beslist :

Ontslag en benoemingen zaakvoerders

Charlotte Houtmont verklaart haar ontslag in te dienen als zaakvoerder .

Het ontslag van mevr Charlotte Houtmont als zaakvoerder van de vennootschap wordt aanvaard op 31/12/2009.

Er wordt haar décharge verleend voor haar beheer

Vervolgens werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Arthemis met zetel te Proosdijstraat 6 8020 Ruddervoorde, ondernemingsnummer 0471.639.239, tot niet-statutair zaakvoerder benoemd en dit voor onbepaalde duur. BVBA Arthemis met als vast vertegenwoordiger de heer Piet BRYSSE verklaart deze benoeming te aanvaarden.

De wijzigingen gaan in vanaf 01/01/2010.

Piet Brysse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mol 2.7

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

1

7 -01- 201

IYIRV111IIINIAWI11YNIAI

*11012219*

ION TEUR BE_G DIRECTION

LGISCH STAATSBLAD BESTUUR

RECHTBANK VAN KOOPkANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

3 ~Fiffi~~ [~ le De griffier,

op

_L- NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AGRININVEST

Adresse
KOOLKENSTRAAT 9 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande