AGRO-GRAIN SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRO-GRAIN SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.807.590

Publication

05/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313001*

Neergelegd

03-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Nachtegaalstraat(West) 2

Ondernemingsnummer :

0634807590

Benaming (voluit) : AGRO-GRAIN SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge-Haringe op 29 juli 2015, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AGRO-GRAIN SERVICES werd opgericht met volgende kenmerken:

1. Zetel: 8640 West-Vleteren, Nachtegaalstraat 2.

2. Duur: Onbepaalde duur.

3. Oprichters: a) De heer VANQUAETHEM Michel André Cornelius, geboren te Westvleteren op 5 augustus 1945, wonend te 8640 Vleteren (Westvleteren), Nachtegaalstraat 2.

b) Mevrouw VERMEIREN Pascale Agnes Adolfine, , geboren te Beernem op 29 december 1968, wonend te 8640 Vleteren (Westvleteren), Nachtegaalstraat 1.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ¬ 18.600,00, verdeeld in 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De heer Michel VANQUAETHEM heeft ingeschreven op drie en negentig (93) aandelen, volstort ten belope van ¬ 4.000,00.

Mevrouw Pascale VERMEIREN heeft ingeschreven op drie en negentig (93) aandelen, volstort ten belope van ¬ 4.000,00.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van ¬ 8.000,00 voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd bij BNP Paribas Fortis (attest afgeleverd op 29 juli 2015).

5. Boekjaar: van 1 april tot 31 maart.

6. Reserves - winst  vereffening: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

7. Vertegenwoordiging: a) Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

b) Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen.

8. Commissarissen: geen.

9. Doel: De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

- Het uitvoeren van loonwerkactiviteiten voor derden;

- Het uitbaten van een land- en tuinbouwbedrijf in de meest ruime zin, omvattende het stellen van

alle mogelijke verrichtingen die behoren tot de normale exploitatie van een landbouwonderneming,

8640 Vleteren

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

zoals de teelt van landbouwgewassen, de veeteelt en/of de tuinbouw en de bosbouw,met inbegrip van de verwerking en de verkoop van de geproduceerde produkten, het pachten en verpachten van hoeven en landerijen, de verkoop van producten, het verlenen van medewerking bij de exploitatie van andere soortgelijke bedrijven, het verhandelen van deze producten, het verhandelen en verhuren van landbouwmachines;

- Handel in landbouwproducten en toebehoren voor de landbouw;

- Het ophalen, opslaan, verwerken en verdelen van dierlijke mest;

- Het kweken van dieren, inzonderheid varkens;

- De aan- en verkoop, de handel in dieren, inzonderheid varkens;

- De groot-en kleinhandel in, de in-en uitvoer van, de huur en verhuur van, alsook de commissiehandel en vertegenwoordiging in en constructie van allerhande machines, land- en tuinbouwmachines, personen- en vrachtwagens, koeltechnieken, melkmachines, stallingen en hangaars, ventilatiesystemen, computers, elektrische benodigdheden, alsook alle daarop betrekking hebbende onderhoudsproducten en wisselstukken.

- Verkoop en fabricatie van metaalconstructies, hoevesmederij en smederij;

- Het uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden, al dan niet in coördinatie met onderaannemers. - Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken en het ruimen van bouwterreinen.

- Het grondverzet

- Funderingen, heiwerk en versterkingswerken.

- Het plaatsen van afsluitingen.

- Onderneming voor metaalconstructie.

- Bouwen, herstellen en onderhouden van parkings.

- Onderneming van het leggen van kabels en diverse leidingen

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van allerhande materialen nodig voor de uitoefening van de activiteit

- Kleinhandel in bouwmaterialen, import en export van allerhande bouwmaterialen en betonproducten, grondstoffen en benodigdheden dienstig in het kader van de bedrijvigheid van aannemingswerken, alsmede de bewerking en verwerking ervan.

- De coördinatie van alle bouwwerkzaamheden op de bouwwerf, preventie-advisering en veiligheidscoördinatie.

- Verhuur van motorvoertuigen met of zonder bestuurder. Vervoer van goederen langs de weg voor rekening van derden. Opslaan van goederen.

- Het vervoer van alle goederen en van alle producten, de conditionering ervan, zowel in silo's, pakken enzovoort; het laden en lossen van bulkwagens, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de verhuring, de commissiehandel, de vertegenwoordiging van dergelijke goederen over de weg, per spoor, over de zee en in de lucht, zowel als hoofdaannemer als in hoedanigheid van

onderaannemer, evenals alle transietverrichtingen door middel van eigen vervoermiddelen op de weg, per spoor, over zee en in de lucht en door vervoermiddelen van derden.

- Verhuur van opleggers en trekkers.

- Zij mag optreden als inkoopkantoor van alle goederen, kommissiehandel, makelarij, vertegenwoordigingen en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord;

- De bouwpromotie in de breedste zin van het woord, begrijpende onder meer : het uitvoeren of laten uitvoeren van bouwprojecten, de projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorgebouwen, industriebouw en infrastructuurwerken en projectontwikkeling in het algemeen, het ontwerpen, het programmeren, organiseren, het uitvoeren of laten uitvoeren en het coördineren van alle werken in onroerende staat en van bijhorende als aanverwante verrichtingen.

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

B/ Het nemen van participaties in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van een mandaat van zaakvoerder of bestuurder in andere ondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

H/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

III. Beheer van een eigen roerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van september om 14u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

11. Overgangsbepalingen: Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op eenendertig maart tweeduizend zestien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in september tweeduizend zestien.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: voornoemde heer Michel VANQUAETHEM. Die verklaart zijn mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden en die bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Overname verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één april tweeduizend vijftien.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan voornoemd artikel 60, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan CVBA BLONDEAU & PARTNERS te 8970 Poperinge, Casselstraat 55, of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

Coordonnées
AGRO-GRAIN SERVICES

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 2 8640 WESTVLETEREN

Code postal : 8640
Localité : Westvleteren
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande