AGRO-MARKT

Association sans but lucratif


Dénomination : AGRO-MARKT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 467.352.235

Publication

21/01/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden I

aan het

Belgisch Staatsblad











Ondernemingsnr : 0467.352.235

Benaming

(voluit) : AGRO - MARKT

van oie

Neaergelegd ter

Brug

- afdeling te Oostende

De arlfrrer

2 JAN. 2011

Griffie

rechtban = n koophandel

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Vrijheidsstr 30 Gistel 8470

Onderwerp akte : STATUTEN

AGRO-MARKT V.Z.W. STATUTEN

1.Benaming-Maatschappelijke zetel-Doel -Duur.

Artikel 1 : De vereniging heeft als benaming "Agro-Markt", vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te Gistel, Vrijheidsstr 30 . De maatschappelijke zetel ressorteert in het gerechtelijk arrondissement Oostende. Hij kan enkel verplaatst worden door een statutenwijziging na beslissing door de Algemene Vergadering.

Artikel 3 : De vereniging heeft tot doel het organiseren van een beurs voor nieuw en tweedehandsmateriaal voor land-en tuinbouw. De vereniging kan eveneens andere verenigingen of initiatieven steunen die tot doel hebben de land-en tuinbouw te promoten in de ruimste zin van het woord.

De vereniging kan ten gepaste tijde studievergaderingen, studiereizen of andere bijeenkomsten organiseren die enige affiniteit hebben met land-of tuinbouw.

De vereniging mag elke dienst inrichten oprichten die nodig of nuttig is voor haar werking.

De vereniging kan ook handelsactiviteiten organiseren in het kader van haar doel.

Het doel wordt in de ruimste zin opgevat en alles wat het nastreven van het doel enigszins bevordert, is mee in het doel begrepen. Dit impliceert o.a. het rechtstreeks of onrechtstreeks innen en ontvangen van bijdragen, vergoedingen, steun en toelagen om haar lasten en algemene onkosten te dekken.

De vereniging mag roerende en onroerende goederen aankopen, leningen aangaan of toestaan, leasingcontracten afsluiten en alle andere operaties uitvoeren om haar doel te verwezenlijken.

Artikel 4 : De duur van de vereniging is onbepaald. Zij kan ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering bij 2/3 aanwezigheid van de leden en met 4/5 meerderheid van de aanwezigen.

2.Lidmaatschap- Rechten en Verplichtingen.

Artikel 5 : Het minimum aantal werkende leden is vastgesteld op vijftien. De stichtende leden zijn de eerste. werkende leden. Nieuwe werkende leden worden aanvaard door de Algemene Vergadering op voorstel van de Raad van Beheer..De kandidaten nieuwe werkende leden kunnen hun kandidatuur schriftelijk stellen bij de Voorzitter van de V.Z.W.

Het mandaat geldt voor onbepaalde duur.

Artikel 6 : De leden worden vrijgesteld van het betalen van een lidmaatschapsbijdrage. Het maximaal bedrag. voor lidmaatschap bedraagt 25.000 BEF of 620 Euro voor toegetreden leden.

De leden zijn vrij op elk ogenblik uit de vereniging te treden, mits schriftelijke mededeling aan de Raad van. Beheer. Over de uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering worden beslist met 213 meerderheid van de aanwezigen. De beslissing tot uitsluiting moet niet gemotiveerd worden, maar het lid moet vooraf gehoord worden, indien hij het wenst.

Artikel 7 : Een lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling of onvermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 8 : Het ontslagnemend, geschorst of uitgesloten lid, evenals de erfgenamen of rechthebbenden van het overleden lid, hebben geen enkel recht op het maatschappelijk kapitaal en kunnen geen rekeningen, noch verzegeling of andere bezwarende maatregelen opeisen of vorderen.

3.Beheer van de Vereniging zonder Winstoogmerk

Artikel 9 : De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit leden die door de algemene vergadering gekozen of aangeduid worden.

Het aantal leden van de Raad van Bestuur wordt vastgesteld op minimaal vier en maximaal zeven.

Artikel 10 : De leden van de Raad van Bestuur kiezen onder zich, bij geheime stemming, een voorzitter, met gewone meerderheid . Ingeval bij de eerste ronde de vereiste meerderheid niet wordt bereikt, worden één of meerdere stemronden gehouden tot de vereiste meerderheid is bekomen.

Bij de tweede of volgende stemronden worden de kandidaten beperkt tot de twee welke de meeste stemmen haalden.

Bij een gelijk aantal stemmen voor de tweede kandidaat zijn alle betrokkenen kandidaat.

Artikel 11 : Het mandaat van de leden van de Raad van Bestuur duurt zes jaar, de leden zijn herkiesbaar. Het mandaat van de voorzitter duurt zes jaar. De Raad van Bestuur duidt twee ondervoorzitters aan.

Artikel 12 : De beheerders duiden een secretaris aan. De beheerders kunnen niet -leden van de vereniging uitnodigen tot het bijwonen van de vergaderingen, bijvoorbeeld als adviseur. Deze derden hebben evenwel geen stemrecht.

Artikel 13 : De raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de Voorzitter en telkens het belang het vraagt.

Ook indien minstens 113 van de bestuursraadsleden er schriftelijk om verzoekt met aanduiding van wat zij willen behandeld zien.

Artikel 14 : De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van beheer en van beschikking die in het raam van haar maatschappelijk doel vallen , uit te voeren, met uitzondering van deze die door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. De Raad van Bestuur kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan één of meer van zijn leden of aan om het even welke mandataris.

Artikel 15 : In elke akte is de vereniging steeds geldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee beheerders gevolmachtigd voor deze uitvoering. Elke rechtsvordering, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, wordt geldig gedaan in naam van de vereniging door de voorzitter of door twee daartoe gevolmachtigde beheerders.

Artikel 16 : De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op dat noch van de statuten, noch van de wet mag afwijken.

Dit huishoudelijk reglement wordt ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

Artikel 17 : De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of door de oudste in leeftijd aanwezige ondervoorzitter, of bij hun afwezigheid door de oudste aanwezige beheerder.

Artikel 18 : De Raad van Bestuur mag slechts beslissen over de punten die op de dagorde vermeld zijn, tenzij de aanwezige raadsleden éénpang akkoord gaan om de dagorde te wijzigen bij het begin van de vergadering. Deze wijziging van dagorde moet uitdrukkelijk in de notulen vermeld worden.

Artikel 19 : Om geldig te kunnen beslissen moet ten minste de helft van de beheerders aanwezig zijn. De beslissingen worden met meerderheid van stemmen van de aanwezige beheerders genomen.

Stemmen bij volmacht is niet toegelaten. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend. Wanneer er over personen gestemd wordt, moet de stemming geheim gebeuren.

Artikel 20 : De beslissingen worden opgenomen in notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, of door hun plaatsvervangers. Uittreksels of afschriften worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee beheerders.

4.Algemene Vergadering.

Artikel 21 : De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden. Ze wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur en dat gebeurt minstens éénmaal per jaar én telkens het belang van de vereniging het vraagt.

De Raad van Bestuur moet de Algemene Vergadering bijeenroepen wanneer minstens 1/5 van de leden het schriftelijk vraagt, met mededeling van wat zij willen behandeld zien en de motivatie ervan . De oproepingen tot het bijwonen van de Algemene Vergadering moeten minstens acht werkdagen voor de datum van de vergadering per post /mail verstuurd worden door de secretaris, die samen met, of in opdracht van de voorzitter tekent.

De uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Vergadering moet vermelden wat op de agenda geplaatst wordt

Artikel 22 : De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de oudste aanwezige ondervoorzitter of indien beiden afwezig zijn, door de oudste aanwezige beheerder.

Artikel 23 : Elk lid heeft in de Algemene Vergadering heeft één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 24 : De Algemene Vergadering kan slechts beslissen over de punten die op de dagorde vermeld zijn.

Over andere punten kan slechts beslist worden mits toestemming van de algemene vergadering bij

2/3meerderheid van de aanwezige leden. Over statutenwijziging kan enkel beslist worden indien dit

gedetailleerd vermeld is op de agenda.

Artikel 25 : De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid, behalve wat betreft artikel 4, artikel

6 en artikel 31. Wanneer het over personen gaat moet de stemming geheim gebeuren.

Artikel 26 : De beslissingen worden opgenomen in notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris

of respectievelijke plaatsvervanger. Kopieën en uittreksels worden ondertekend door de voorzitter en de

secretaris of door twee beheerders.

De notulen van de Algemene Vergadering liggen ter inzage op de zetel van de vereniging, waar ze na

afspraak, door de belanghebbenden kunnen ingekeken worden.

Artikel 27 De Algemene Vergadering heeft volgende wettelijke bevoegdheden :

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° de omzetting van de vereniging In een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Daarnaast het nemen van alle beslissingen die vervat liggen in het omschreven maatschappelijk doel van

de vereniging.

5.Rekeningen -Boekjaar.

Artikel 28: Het maatschappelijk boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 1999.

Artikel 29 : De rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar worden jaarlijks door de Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Artikel 30. : De Algemene Vergadering duidt onder zijn leden drie controlers aan die belast zijn met het nazicht van de rekeningen van de vereniging en ertoe gebonden zijn de Algemene Vergadering een jaarverslag voor te leggen. Zij worden aangeduid voor zes jaar en zijn herkiesbaar. Er kunnen maximaal twee controlers aangeduid worden uit de leden van de Raad van Bestuur.

De controlers kunnen beroep doen op een deskundige derde.

6.Wijziging van statuten - Ontbinding.

Artikel 31 : Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste 2/3 van de leden op de vergadering aanwezig zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeen geroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 32 : Bij ontbinding op vrijwillige of op gerechtelijke basis wordt, na de vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten, het netto overblijvend maatschappelijk bezit van de vereniging toegekend aan verenigingen die eenzelfde maatschappelijk doel nastreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

AGRO-MARKT V.Z.W. STICHTENDE LEDEN

Volgende personen hebben besloten de V.Z.W Agro-Markt te stichten (in alfabetische volgorde)

1. Adriaens Kamiel, Nieuwpoortsesteenweg 199, 8470 Gistel, Landbouwer

2. Annys Franky, Diksmuidestraat 62, 8433 Slijpe, Landbouwer

3. Baeyaert Gilbert, Fleriskotstraat 51, 8431 Wilskerke, Landbouwer

4. Bonte Mark, Veldstraat 21, 8480 Ichtegem, Landbouwer

5. Bulcke Eric, Diksmuidestraat 110, 8433 St-Pieters-Kapelle, Landbouwer

6. Casselman Cyriel, Steenstraat 4, 8470 Gistel, Landbouwer

7. Colpaert Jozef, Ter Bieststraat 3, 8420 De Haan, Landbouwer

8. Coppin Prosper, Legeweg 7, 8400 Oostende, Gepensioneerde

9. Crevits Daniël, Vaartdijk Zuid 60, 8432 Leffinge, Lanbouwer

10. Dehaemers Bertrand, Steenstraat 2, 8470 Gistel, Landbouwer

11. Dieleman Robert, Westendelaan 240, 8343 Westende, Gepensioneerde

12. Ducheyne Fernand, Karperstraat 3, 8400 Oostende, Gepensioneerde

13. Feys Marc, Tempelhofstraat 7, 8433 Slijpe, Landbouwer

14. Lauwers Milo, Vrijheidstraat 30, 8470 Gistel, Landbouwer

15. Mortier André, Zevekotestraat 101A, 8470 Gistel, Landbouwer

16. Passchijn Eddy, Zwarteweg 7, 8470 Gistel, Landbouwer

17. Sanders Daniël, Zevekotestraat 3, 8432 Leffinge, Landbouwer

18. Simpelaere Femand Zeeweg 8, 8480 Bekegem, Landbouwer

19. Vandamme Hendrik, Kruishofstraat 2, 8400 Oostende, Landbouwer

20. Vander Beke Johan, Provincieweg 179, 8470 Gistel, Landbouwer

21. Van Middesem Etienne Beukenlaan 1, 8470 Gistel, Gepensioneerde

22. Van Raemdonck Rudy, Kwadeweg 24, 8480 Oudenburg, Landbouwer

23. Verhaeghe Roger, Zwarteweg 4, 8470 Gistel, Landbouwer

24. Verzyck Raphaël, Stationstraat 327, 8480 Eemegem, Landbouwer

25. Vyvey Patrick, Sluizestraat 5, 8420 Klemskerke, Landbouwer

Allen hebben de Belgische nationaliteit.

Genoteerd volgens akte betreffende de raad van bestuur dd 08/07/2004 : Ledenregister van vzw Agro - Markt Gistel ( Ondernemingsnummer 0467352235) :

Naam Adres geb geb

plaats datum

1. Lauwers Emiel (VZ) Vrijheidsstr 30 8470 Gistel Snaaskerke 18/10/47 19/08/28 07/12/64 20/09/69

2. Verhaeghe Roger (OVZ)Zwarteweg 4 8470 Gistel Gistel

3. Vandamme Hendrik (OVZ)Kruishof 2 8400 Oostende Oostende

4. Adriaens Koen Nieuwpoortsestwg 195 b 8470 Gistel Gent

5. Annys Franky Diksmuidestr 62 8433 Middelkerke Oostende 01/02/64

6. Baeyaert Gilbert Fleriskotstr 51 8431 Wilskerke Oostende 23/01/51

7. Bonte Marc Veldstr 21 8480 Ichtegem Aartrijke 05/10/49

8. Bulcke Erik Diksmuidestr 110 8433 Middelkerke Oostende 03/05/57

9. Casselman Cyriel Steenstr 4 8470 Gistel Knokke 15/08/55

10.Colpaert Joseph Ter Bieststr 3 8421 Vlissegem Oostende 15/03/50

11.Coppin Prosper Legeweg 7 8400 Oostende Leffinge 20/01/33

12.Dehaemers Bertrand Steenstr 2 8470 Gistel Oostende 06/09/49

13.Derynck Marc Oostendestwg 226 8480 Eemegem Oostende 03/07/67

14.Passchyn Eddy Zwarteweg 7 8470 Gistel Oostende 05/03/62

15.Sanders Daniel Zevekotestwg 3 8432 Leffinge Oostende 15/08/49

16.Simpelaere Fernand Zeeweg 8 8480 Bekegem Bekegem 18/11/55

17.Vander Beke Johan Provincieweg 179 8470 Gistel Oostende 26/05/53

18.Van Eessen Geert Diksmuidestr 62b 8433 Middelkerke Oostende 03/11/59

19.Vanmiddelem Etienne Beukenlaan 1 8470 Gistel Zedelgem 18/07/28

20.Verzijck Rafael August Vermeylenstr 2 8480 Eemegem Torhout 25/06/50

21.Vyvey Patrick Sluizestr 5 8420 Klemskerke Oostende 20/08/61

VZ : Voorzitter OVZ Ondervoorzitter

Goudeseune Dirk (Secretaris) Vinkenstr 8 8432 Leffinge Oostende 24/02/63

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Benoemingen en beslissingen.

De Algemene Vergadering die vandaag 14/04/1999 is gehouden en door de algemene vergadering van 08/07/2004 werd bevestigd, heeft volgende personen gekozen als bestuurders:

1. Annys Franky, Diksmuidestraat 62, 8433 Slijpe

2. Bulcke Eric, Diksmuidestraat 110, 8433 St-Pieters-Kapelle

3. Lauwers Milo, Vrijheidstraat 30, 8470 Gistel

4. Simpelaere Fernand, Zeeweg 8, 8480 Bekegem

5. Vandamme Hendrik, Kruishofstraat 2, 8400 Oostende

6. Vander Beke Johan, Provincieweg 179, 8470 Gistel

7. Verhaeghe Roger, Zwarteweg 4, 8470 Gistel

Allen van Belgische nationaliteit en landbouwer.

De Algemene Vergadering heeft volgende leden gekozen als controlers:

1. Passchyn Eddy, Zwarteweg 7, 8470 Gistel

2. Sanders Daniel, Zevekotesteenweg 3, 8432 Leffinge

3. Simpelaere Fernand, Zeeweg 8, 8480 Bekegem

De Raad van Bestuur heeft volgende personen verkozen als:

Voorzitter : - Lauwers Milo, Vrijheidsstr 30, 8470 Gistel

Ondervoorzitter : - Verhaeghe Roger, Zwarteweg 4, 8470 Gistel

Vandamme Hendrik Kruishofstraat 2, 8400 Oostende

De Raad van Bestuur heeft volgende persoon aangeduid als secretaris ;

Goudeseune Dirk, Vinkenstr 8, 8432 Leffinge, Bediende, Belg

Genoteerd volgens akte betreffende de raad van bestuur dd 15/07/2010 : Ledenregister van vzw Agro - Markt Gistel ( 0ndememingsnummer 0467352235) :

Naam Adres geb geb

plaats datum

1. Annys Franky (VZ ) Diksmuidestr 62 8433 Middelkerke Oostende 01/02/1964

2. Vander Beke Johan ( OVZ Provincieweg 179 8470 Gistel Oostende 26/05/1953

3. Van Eessen Geert ( OVZ ) Diksmuidestr 62b 8433 Middelkerke Oostende 03/11/1959

4. Adriaens Koen Nieuwpoortsestwg 195 b 8470 Gistel Gent 20/09/1969

5. Bonte Marc Veldstr 21 8480 lchtegem Aartrijke 05/10/1949

6. Bulcke Erik Diksmuidestr 110 8433 Middelkerke Oostende 03/05/1957

7. Casselman Cyriel Steenstr 4 8470 Gistel Knokke 15/08/1955

8. Decloedt Michel Aug Vermeylen str 2 8480 Eemegem Eemegem 26/08/1945

9. Dehaemers Bertrand Steenstr 2 8470 Gistel Oostende 06/09/1949

10. Derynck Marc Oostendestwg 226 8480 Eemegem Oostende 03/07/1967

11. Lauwers Emiel Snaaskerkestr 70 a 8470 Gistel Snaaskerke18/1011947

12. Passchyn Eddy Zwarteweg 7 8470 Gistel Oostende 05/03/1962

13. Rotsaert Rudi Platanenlaan Oost 25 8420 De Haan Oostende 01/09/1962

14. Sanders Daniel Dorpsstr 93 8432 Leffinge Oostende 15/08/1949

15. Simpelaere Fernand Zeeweg 8 8480 Bekegem Bekegem 18/11/1955

16. Vanbesien Pieter Bosdreef 2 8470 Gistel Oostende 02/03/1979

17. Vandamme Hendrik Kruishof 2 8400 Oostende Oostende 07/12/1964

18. Van Eessen Frederick Diksmuidestr 62b 8433 Middelkerke Brugge 25/07/1984

19. Vergauwe Johan Nekkersvlietweg 3 8432 Leffinge Oostende 26/06/1967

20. Verhaeghe Roger Zwarteweg 4 8470 Gistel Gistel 19/08/1928

21. Verzijck Rafael August Vermeylenstr 2 8480 Eemegem Torhout 25/06/1950

22. Vyvey Patrick Sluizestr 5 8420 Klemskerke Oostende 20/08/1961

VZ : Voorzitter OVZ : Ondervoorzitter

M06 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

-----------------------------

Benoemingen en beslissingen.

De Algemene Vergadering die vandaag 14104/1999 is gehouden en door de algemene vergadering van 15/07/2010 werd bevestigd, heeft volgende personen gekozen als bestuurders:

1. Annys Franky (VZ) Diksmuidestraat 62 8433 Middelkerke

2. Vander Beke Johan (OVZ) Provincieweg 179 8470 Gistel

3. Van Eessen Geert (OVZ) Diksmuidestr 62b 8433 Middelkerke

4. Bulcke Erik Diksmuidestr 110 8433 Middelkerke

5. Passchyn Eddy Zwarteweg 7 8470 Gistel

6. Rotsaert Rudi Platanenlaan Oost 25 8420 De Haan

7. Verhaeghe Roger Zwarteweg 4 8470 Gistel

Allen van Belgische nationaliteit en landbouwer.

De Algemene Vergadering heeft volgende leden gekozen als controlees:

1. Bonne Johan Bazelaar 2 b1 8470 Gistel

2. Rotaert Rudi Platanenlaan Oost 25 8420 De Haan

3. Sanders Daniël Dorpsstr 93 8432 Leffinge

De Raad van Bestuur heeft volgende personen verkozen als:

Voorzitter : - Annys Franky Diksmuidestraat 62 8433 Middelkerke

Ondervoorzitter : - Vander Beke Johan Provincieweg 179 8470 Gistel

-Van Eessen Geert Diksmuidestr 62b 8433 Middelkerke

De Raad van Bestuur heeft volgende persoon aangeduid als secretaris ;

Goudeseune Dirk, Vinkenstr 8, 8432 Leffinge, Bediende, Belg

Opgemaakt te Gistel op 14 april 1999 en gewijzigd te Gistel op 01/12/2010 in evenveel exemplaren als er leden zijn, elk erkennende één exemplaar ontvangen te hebben.

FZÇ

"

niri 7 º%+

~.'~~e.~.~~~^^ C ~1

~ vexn

e e-re. &-u 9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGRO-MARKT

Adresse
VRIJHEIDSSTRAAT 30 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande