AGUABEL TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGUABEL TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.281.943

Publication

12/06/2012
ÿþr egrum,

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

M«,wom 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-1. 06, 2012

RECée~K KOOPHANDI*L

RTRIJK

" iaioai3e*

e$46, cnA" 943

AGUABEL TECHNICS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bruggestraat 230 te 8770 Ingelmunster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 25 mei 2012, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie dat daarbij opgericht werd een vennootschap met ais:.

. -1/ Vennoot: de heer DECLERCQ Johan Danny,

geboren te Izegem op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8770 Ingel-munster, Bruggestraat 230,

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming "AGUABEL TECHNICS".

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8770 INGELMUNSTER, Bruggestraat 230.

-5/ Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 20.000,000 Euro zegge twintig duizend Euro. Het is vertegenwoordigd door 200 zegge tweehonderd aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 200. Er wordt ingeschreven door de heer Johan Declercq voor zijn eigen vermogen voor 20.000,00 Euro op 200 aandelen; waarvoor hen 200 aandelen worden toegekend genummerd van 1 tot en met 200. Ieder aandeel is volledig volstort. De deponering van het gestort kapitaal is gebeurd overeen-komstig de bepaling van het wetboek van koophandel. Deze deponering is gebeurd bij de Bankin-stelling Belfius te Brussel, De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 20.000,00 Euro.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, invoer, uitvoer, aankoop, verkoop, enz van materialen, toebehoren, wisselstukken, artikelen, enz in verband met zwembadtechnieken.

Meer algemeen dergelijke activiteiten in verband met sanitair, elektriciteit, automatisatie, alternatieve energie (warmtepompen, zonnepanelen, ...) en dergelijke

ln het algemeen alle handels- en industriële activiteiten die behoren bij het ontwerpen, ontwikkelen, plaatsen, instandhouden, en herstellen van zwembadtechnieken en wat er betrekking mee heeft.

Zij mag haar activiteiten uitoefenen zo in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenis-sen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclu-sief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroe-rende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke" van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. . .

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die'haar het best

geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen

van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen,

verkopen, huren en verhuren. - " "

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de derde vrijdag van mei om zeventien uur en voor het eerst In het jaar tweeduizend en veertien moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van

de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is. Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ln dit geval geschiedt de bijeenroe-ping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behan-delen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obli-gatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heb-ben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij au-thentieke akte moeten worden verleden.

-91 Stemrecht-Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend, Hij kan die niet overdragen, Elke algemene ver-gadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene ver-gaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algeme-ne vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden ge-steld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap, De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bu-reau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene verga-dering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd wor-den, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-101 Bestuur: Telkens de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beper-king in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telkens als de vennootschap meerdere vennoten telt wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is

Voorbehouden burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen' naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aan-sprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

aan het t Belgisch Staatsblad Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden de-zelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1! Bestuursbevoegdheid: Is er slechts één zaakvoerder, dan is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te dele-geren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens in-richting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Voor zover de wet het dan toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke ge-vallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoer-ders.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt de enige zaakvoerder geldig de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen de zaakvoerders gezamenlijk optredend geldig de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Benoeming van zaakvoerder: er werd beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op een.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur : De heer Declercg Johan, op-richter voornoemd.

-1'1! Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien. Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-121 Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat, De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reserve-fonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol-gens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volge-stort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief ver-deeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGUABEL TECHNICS

Adresse
BRUGGESTRAAT 230 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande