AGUNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGUNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.503.989

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0121-009
31/12/2012
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : 8760 Meulebeke, Elbestraat 63 B

(volledig adres)

Onderwerp akte - Oprichting - Statuten - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Isabelle VERHAEGHE, te Middelkerke, op 7 december 2012, neergelegd vôôr registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTERS:

De heer VANWALLEGHEM Francis Stefan, geboren te Izegem op 22 augustus 1969, en zijn echtgenote

mevrouw GELDHOF Aniana Leone, geboren te Tielt op 24 juli 1970, beiden wonende te 8764 Meulebeke,

Elbestraat 63/B000.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd, zo verklaard.

STATUTEN:

TITEL I. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt luidt: `AGUNA".

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Elbestraat 63 B.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België krachtens eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder, mits in acht name van de taalwetgeving. De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als In het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Beigïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden:

-het uitoefenen van het beroep van consultant in de meest uitgebreide zin van het woord, omvattende het verstrekken van diensten van intellectuele aard aan ondernemingen, verenigingen, publieke administraties, privé-personen en instellingen, in welke sector ook, waaronder met name doch niet uitsluitend het verlenen van advies en meer bepaald alle diensten van consultancy op het gebied van vastgoedpatrimonium, -projecten, - ontwikkeling, de commerciële organisatie, haalbaarheidsstudies, toepassing van overheidsbeslissingen, aanvragen van vergunningen, reglementeringen, kwaliteitsnormen en opzoekingen. Dit alles is opsommend doch niet beperkend.

-het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen; Dit houdt ook het deelnemen aan het beheer, bestuur, vereffening en toezicht van deze vennootschappen of ondernemingen in. Het beleggen van haar eigen middelen in effecten, zoals aandelen en andere bewijzen van deelgerechtigdheid, certificaatrechten en obligaties, alsmede in andere schuldvorderingen onder welke naam en in welke vorm ook.

-alle eigen bebouwde en onbebouwde onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, beheren, huren of verhuren, aile gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen, veranderen.

-eigen onroerende of roerende goederen en rechten productief maken of valoriseren, vervreemden met het oog op wederbelegging en de opbrengst ervan zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

-bouwwerkzaamheden coördineren.

-het optreden als bouwpromotor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IMMEI



MONITEUR BELGE

2U -12- 2012 LGISCH STqATSBLA

NEERGELEGD

~2r12.2U12

REGHTB K~ ~HAhiDEL

B

Ondernemingsnr : ,Ç73 3 5-03 "V

Benaming

(voluit) : AGUNA

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het beheren als rentmeester of als syndicus van vermogens (roerende en onroerende goederen)

toebehorende aan derden.

-de bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen.

11.

-C o mputercon sultancy-activiteiten.

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Webportalen.

-Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels.

-Groothandel in computers, randapparatuur en software.

-Algemene audit-activiteiten.

-Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

-Verhuur en lease van kantoormachines, inclusief computers.

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-Reparatie van computers en randapparatuur.

-Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant. - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens.

-Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen.

De vennootschap mag in het kader van de handelingen sub I. en Il, alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan (ook in voordeel van derden), zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bovenvermelde opsomming is aanhalend en niet beperkend, dit alles in de breedste zin genomen en niets uitgezonderd, doch steeds bijdragend tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel beschreven in I. en II.ARTIKEL 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL Il. KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met een fractiewaarde van één tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal elk. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort,

ARTIKEL 6

Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien dit voorkeurrecht niet binnen de vijftien dagen door alle vennoten werd uitgeoefend, zal dit toekomen aan de overige vennoten die wel van hun inschrijvingsrecht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het totaal aantal aandelen dat zij dan reeds bezitten.

ARTIKEL 7

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies vastgesteld is of had moeten vastgesteld worden krachtens wettelijke of statutaire bepalingen, om te beraadslagen, volgens de regels die voor de statutenwijziging zijn vastgesteld, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen, De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag, dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

ARTIKEL 8

De aandelen luiden op naam. Het bezit van de aandelen blijkt enkel uit de inschrijving in het register van de vennoten, dat In de maatschappelijke zetel berust, De overdrachten en overgangen van aandelen gelden pas ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf inschrijving in het register, dagtekening en handtekening van de overdrager en de ovememer.

ARTIKEL 9

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drielvierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of verkregen aan/door

1) een vennoot;

2) de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan bloedverwanten in rechte lijn.

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen warden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bepalingen van toepassing indien er slechts één vennoot is

Bij overlijden van de enige vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden, tenzij indien de aandelen vervallen aan de staat bij ontstentenis van erfgerechtigden.

ARTIKEL 10

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon aangewezen wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

In geval van hoogdringendheid of van onenigheid tussen de rechthebbenden, kan de vaarzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van één van hen een gezamenlijke mandataris aanwijzen,

Bij gebrek aan overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar van een aandeel, zal de vruchtgebruiker deze rechten uitoefenen.

ARTIKEL 11

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze niet tevens zaakvoerder is, kunnen opvragingen van fondsen slechts gebeuren met het akkoord van de enige vennoot.

Zolang de regelmatig opeisbare en opgevorderde fondsen op een aandeel niet zijn gestort, worden alle rechten, aan dit aandeel verbonden, geschorst.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning dertig dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan de wettelijke rentevoet, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot de dag van de werkelijke storting.

ARTIKEL 12

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. TITEL III. BESTUUR - CONTROLE

ARTIKEL 13

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvcerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd:

-mevrouw Aniana Geldhof, voornoemd, die hierbij uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zij voegt er aan toe zich niet in een situatie te bevinden waaraan de wet het verbod koppelt om dergelijk mandaat uit te oefenen,

ARTIKEL 14

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De individuele zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of de vergoedingen van die lasthebbers.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder of van een bijzonder gevolmachtigde van de vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn,

ARTIKEL 15

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

ARTIKEL 16

Het lid van een college van zaakvoerders (in de betekenis van de wet: zaakvoerders die beraadslagen als college) dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met

.~, rt Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een Iasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verstag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben. De overeenkomsten gesloten tussen de zaakvoerder-enige vennoot en de vennootschap, worden eveneens opgenomen in voormeld bijzonder verslag, tenzij het courante

verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

ARTIKEL 17

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennoot-'schappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing« ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant mee-gedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 18

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL 19

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde zaterdag van juni op een uur dat bepaald zal worden in de uitnodigingsbrief, Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende zaterdag.

De jaarvergadering hoort lezing van en bespreekt de verslagen van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, van de commissaris(sen), onderzoekt de jaarrekeningen, benoemt zo nodig de zaakvoerders en, in voorkomend geval de cornmissaris(sen), zet hen af en beraadslaagt over al de punten op de agenda.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen).

ARTIKEL 20

Verder moet de algemene vergadering nog bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en wel hetzij op voorstel van de zaakvoerders, hetzij wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen minstens één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

ARTIKEL 21

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm en zij moet minstens vijf dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd.

ARTIKEL 22

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s).

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste éénlvijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproeping te worden opgenomen.

De oproeping geschiedt door middel van een aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de wet of in de huidige statuten.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 22 bis

" ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge §1.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering beho-ren.

Daartoe zal door een zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn, en dan moet een zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§2. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten aile beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

ARTIKEL 22 TER

De wettelijke bepalingen voorzien in het artikel 270bis van het Wetboek van vennootschappen (deelnamen op afstand door de vennoten) alsook de bepalingen in het artikel 274 van zelfde wetboek (antwoord op schriftelijke vragen door onder meer de zaakvoerder) zijn voor onderhavige vennootschap mogelijk. De statuten bepalen op dit ogenblik geen voorwaarden opdat de hoedanigheid en identiteit van de vennoot gecontroleerd kan worden. In voorkomend geval zullen de zaakvoerders dit éénparig kunnen bepalen en alsdan communiceren in de bijéénroeping.

ARTIKEL 23

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften en uittreksels worden geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de beslissingen vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

TITEL V. INVENTARIS - BALANS - VERDELING DER WINSTEN

ARTIKEL 24

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Binnen de wettelijke termijnen worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld. Deze bescheiden worden minstens vijftien dagen vóór de jaarvergadering neergelegd op de zetel van de vennoctschap, waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

ARTIKEL 25

Op de te bestemmen winst moet voorafgenomen worden een bedrag van vijf ten honderd voor het oprichten van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal aangewend worden volgens de beslissingen van de jaarvergadering. De zaakvoerders bepalen plaats en datum van betaling van de dividenden.

TITEL VI. ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 26

De vennootschap kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten en overeenkomstig de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 27

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, alsook hun bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen.

Gedurende de vereffening blijft de algemene vergadering haar macht uitoefenen en komt minstens jaarlijks op de dag van de jaarvergadering bijeen. Zij wordt bijeengeroepen door de vereffenaars.

Ondergetekende notaris verwijst naar de artikelen 181 en verder van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart en 22 april 2012. In het bijzonder verwijst de notaris naar de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de voorzitter van de rechtbank en de beperkte mogelijkheid van ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte.

ARTIKEL 28

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, op gelijke voet, tenzij in geval van niet-volstorting in dat geval wordt rekening gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Hoofdstuk III Diversen

ARTIKEL 29

Elke vennoot en alle mandatarissen van de vennootschap die woonachtig zijn in het buitenland, moeten woonstkeuze doen in België voor alles wat de vennootschap betreft.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bij ontstentenis van woonstkeuze bekendgemaakt aan de vennootschap bij ter post aangetekend schrijven, zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 30

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de wetten waarvan in deze statuten op ongeoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van het bestaan van de vennootschap en zal worden

afgesloten op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van juni 2014,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge VOLMACHT

1) ondergetekende notaris om de neerlegging op de rechtbank van koophandel te doen in het kader van de oprichting en de bijhorende bekendmaking in het Belgisch Staatsblad,

2) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVERBO", met zetel te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 46-48, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging en doorhaling te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket, alsook om de functies uit te oefenen van accountant en belastingconsulent zoals voorzien bij de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (tot op het ogenblik van herroeping), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Werd gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte.

Nfllrís.pt."S Uoteirl ~e

~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0336-010

Coordonnées
AGUNA

Adresse
ELBESTRAAT 63 B 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande