AHMADZAI

Société en commandite simple


Dénomination : AHMADZAI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 589.928.264

Publication

11/02/2015
ÿþr. i.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor"

behouden aan het Belgisch ,

Staatsblad

111111

*15022941*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Albert I-Promenade 85 Oostende 8400

l

~ 583.121-269.

AHMADZAI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting AHMADZAI G.C.V

1.Meneer Ahmadzai Zahir , geboren in Gardiz , Afghanistan op 1979, woonachtig te 8400

Oostende, Leopold van tyghemlaan

Nationaal nummer: 790001-199-72

2.Meneer Ahmadi Anwar, geboren in kaboel, Afghanistan op 011011986, woonachtig te 8400 Oostende Prinsenlaan 25

Nationaal nummer: 860000-575.67

TITEL I  OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt :

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft aangenomen.

Firmanaam  Zetel

De naam van de vennootschap luidt : AHMADZAI G.C.V. gevestigd in

de Albert 1-Promenade N°85 8400 te Oostende.

Gecommanditeerde vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als stille vennoot voor de duur van de vennootschap, met name mevrouw Ahmadzai Zahir

Comparant sub 2 neemt deel aan de oprichting als gecommandeerde vennoot voor de duur van de vennootschap, met name meneer Ahmadi Anwar.

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000 EUR en is verdeeld in 100 aandelen, met aan fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

è

i

e_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Zij hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren :

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 98 aandelen en betaalde hierop 980 EUR.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 2 aandelen en betaalde hierop 20 EUR.

Samen : 100 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen als volgt aan de comparanten toe :

- comparant sub 1 : 98 aandelen

-comparant sub 2 : 2 aandelen

-samen : 100 aandelen

TITEL il  STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm -- Naam  Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft aangenomen.

De naam van de vennootschap luidt : "AHMADZAI G.C.V. "

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven "gewone commanditaire vennootschap" ofwel de afkorting " G.C.V. ".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd in de Albert l-Promenade N° 85 te 8400 OOSTENDE.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille vennoten bij brief melding te maken over de zetelverplaatsing.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, vaste inrichtingen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen-als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben :

A.Alle Kledy, Dames en Heren, Kinderen,

B.Alle Assortimenten Juwlen horloges,

C.Alle Lederwaren Dames en Heren,Kinderen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

D.Alle Schoenen Dames en Heren,Kinderen,

E. Dranken,

F. Speelgoed,

G., Alle Assortimenten, Alle Lederwaren, Schoenen, Dranken, Speelgoed.

H. Voor eigen rekening: een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uitte breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, beheren en door inschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten; in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien van alle onroerende goederen, zowel gebouwen als ongebouwde, in België als in het buitenland

C. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitvoeren van mandaten en functies dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

D. De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter aanhalend en geenszins beperkend.

E. De vennootschap zal, zowel in binnenland als in buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks, of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel of dit ten dele of geheel kunnen vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de statutaire regels betreffende statutenwijziging zijn gesteld.

Artikel 5. Kapitaal

§ 1. kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000 EUR en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van 1ll OOste van het kapitaal.

Artikel 6. Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht

Artikel 7. Algemene verklaringen van vennoten

s

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juli van ieder jaar, om 14 uur, ten maatschappelijke zetel.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodigingen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. Boekjaar  Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01/02 van ieder jaar en wordt afgesloten op 31112

van ieder jaar.

§ 2. Bestemming van het resultaat

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist

TITEL III - OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint op 0110212015 en eindigt op 3111212015.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juli om 14u 2016 op de maatschappelijke zetel.

3.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten , en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling van derden , om over te gaan tot het opmaken , ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten , aan wie tevens de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren , de inschrijving van de vennootschap bij een KBO-loket na te streven , vestigingsgetuigschriften , belastingen & ondernemingsloketten , alle BTW -formaliteiten te vervullen en aan te vragen , en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen , inclusief alle benodigde documenten en formulieren , met name de Heer DORNY Pierre , gevolmachtigde van de BVBA DORNY ,kantoorhoudende te Oostende , Aartshertogstraat 69 givl.

4.De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5.Wordt met eenparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid :

-Meneer Ahmadzai Zahir, die hierbij tussenkomt en dit mandaat aanvaardt. -Meneer Ahmadi Anwar , die hierbij tussenkomt en dit mandaat aanvaardt.

Aldus opgemaakt te Oostende op 27/01/2015 , in evenveel exemplaren als er partijen zijn, te vermeerderen met één exemplaar, aan te bieden ter registratie.

Comparat sub 1: Meneer Ahmadzai Zahir

Comparant sub 2 : Meneer Ahmadi Anwar

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþ  ,

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



w

IN tb:HGELEGD

illie111111111111

Griffie Rechtbank Koophandel

10 MRT 2015

Gent AfdelMeastende

t'-e grt --- v

Bijlagen bij hët-Bel-esch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0589,928.264

Benaming

(voluit) : AHMADZA1

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Albert I-Promenade 85 Oostende 8400

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING FUNCTIE OPRICHTERS

De heer Ahmadzai Zahir wordt gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap De heer Ahmadi Anwar wordt stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015
ÿþ .ti

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude 1111%1111

aan het

Belgiscl Staatsbla

ndernemingsnr: 0589.928.264 Benaming

(voluit) : AHMADZAI (verkort) :



NEERGELEGD

Griffie; Rechtbank Koophandel

15 JUL 2015

Griffie

....en A4.4-aL. .. Ci ...e..

De griffier

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Albert l-Promenade 85 Oostende 8400

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN VENNOOT-AANDEELHOUDER.

De heer Ahmadi Anwar,geboren in Kaboel,Afghanistan op 01/01/1986,woonachtig te 8400 Oostende prinsenlaan 25 nationaal nummer 860000-575-67 neemt ontslag als stille vennoot -aandeelhouder en niet statutaire zaakvoerder zijn aandelen gaan integraal over naar de heer Ahmadzai Zahir, die ze aanvaard.

Deze beslissing geeft ingang vanaf 14/07/2015

De heer Alizai Abdul Bashir geboren in Kandahar,Afghanistan op 06/12/1980 wooachtig te 2000 Antwerpen nationaal nummer 80.12.06-411-09 wordt werkend vennoot vanaf 14/07/2015 voor de duur van de vennootschap.

Zaakvoerder

Ahmadzai Zahir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

O

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AHMADZAI

Adresse
ALBERT I-PROMENADE 85 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande