AIRSOFT OOSTENDE, AFGEKORT : AO

Association sans but lucratif


Dénomination : AIRSOFT OOSTENDE, AFGEKORT : AO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 820.517.951

Publication

14/02/2012
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I1i h1I i 111111111111111111 i

*1]03]]86"

Ondememingsnr : 0820.517.951 Benaming

(voluit) : Airsoft Oostende (verkort) : AO

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : GRINTWEG 10, B-8400 OOSTENDE, BELGIË

Onderwerp akte :

Vereniging Zonder Winstoogmerk Airsoft Oostende

Met zetel te 8400 Oostende, Grintweg 10, B-8400 Oostende

Oprichting, Benoeming Raad van Bestuur, Ledenlijst

Tussen ondergetekenden

1. Huygh Jochen, geboren te Asse op 30-08-1978, wonende Sint-Jansstreat 13, B-8434 t ombardsijde ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 78.08.30-255.54;

2. Kyndt Davy, geboren te Oostende op 08-02-1985, wonende Grintweg 10, B-8400 Oostende ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 85.02.08-023.81;

3.Vermeersch Paco, geboren te Oostende op 20-06-1971, wonende Torhoutsesteenweg 221, B-8400 Oostende ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 71.06.20-043.17;

4.Mees Vincent, geboren te Oostende op 30-06-1972, wonende Van Larebekelaan 1, B-8490 Jabbeke ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 72.06.30-093.76;

5.Vanderbeke Dennis, geboren te Oostende op 23-08-1978, wonende Leopold van Tyghemlaan 48, B8400 Oostende ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 78.08.23-215.13;

Hierna "de oprichters" genoemd

Allen van Belgische nationaliteit

wordt een vereniging zonder winstoogmerk opgericht De statuten worden vastgesteld als volgt:

HOOFDSTUK I. DE VERENIGING

Artikel 1.

De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk op grond van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, die rechtspersoonlijkheid verleent aan de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (hierna genoemd "V&S - wet").

Artikel 2

De vereniging draagt de naam "Airsoft Oostende". Deze naam moet voorkomen in aile facturen, akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanduiding van de zetel.

De vereniging kan in haar betrekkingen met derden eveneens gebruik maken van de afkorting "AO": onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanduiding van de zetel.

Artikel 3.

De zetel van de vereniging is gevestigd te Grintweg 10, B-8400 Oostende, gelegen in het gerechtelijk arrondissement OOSTENDE.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar Iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied. Deze zetelwijziging zal worden bekrachtigd door de algemene vergadering in de statuten op haar eerstvolgende vergadering, onder de voorwaarden noodzakelijk voor een statutenwijziging. Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

=%iettergeiegc# ter griffie vïin rectitbank van koophandel

Brugge - afdeEii7 eno+8

°D O 1 FEE 12

Griffies, grrf?Ier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

"

rUlOD 2.2

"

De vereniging heeft tot doel airsoft in al zijn facetten te beoefenen en de bekendheid en verdere, uitbouw van deze sport te promoten. De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks en onrechtstreekse bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering, van wat hierboven is bepaald onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. ln het kader van het realiseren van het maatschappelijk doel kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen. De vereniging mag hiertoe alle nodige diensten inrichten. De vereniging mag aile roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag deelnemen in - en samenwerken met - alle ondernemingen die voor de doelstelling nuttig kunnen zijn.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreekse bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet winstgevende doelstellingen met inbegrip van bijkomende commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegestaan en waarvan de opbrengsten te allen tijden volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

HOOFDSTUK Il. LIDMAATSCHAP

Artikel 8

De vereniging telt werkende(effectieve) leden, toegetreden (aangesloten) leden en steunende leden. Er zijn minstens drie werkende leden met alle rechten zoals omschreven door de V&S-wet. Onder werkende leden wordt verstaan aile leden die actief zijn in de werking van de vereniging.

Kandidaat-werkende leden worden voorgedragen door één of meerdere werkende leden. De nieuwe: werkende leden worden door de Raad van Bestuur aangenomen en ingeschreven in het register van de werkende leden. De beslissing van de Raad van Bestuur is zonder verhaal en reden van een gebeurlijke weigering dient niet te worden opgegeven. Een geweigerd kandidaat-werkend lid kan ten vroegste één jaar na de kennisgeving van weigering opnieuw zijn kandidatuur stellen na een nieuwe voordracht.

Het minimum aantal leden bedraagt 4. Het aantal werkende leden is niet beperkt in aantal.

De titel van steunend lid kan toegekend worden aan elkeen die bepaalde materiële of morele diensten zal hebben bewezen. Steunende leden genieten noch de volheid van het lidmaatschap, noch de rechten en

e plichten van de toegetreden leden.

Elke natuurlijk persoon die de doelstelling van de vereniging ondersteunt kan bij de VZW een aanvraag indienen, om toegetreden lid te worden. De Raad van Bestuur beslist over het aannemen van de toegetreden leden zonder deze beslissing te moeten motiveren. De rechten en plichten van de toegetreden leden worden

e omschreven in het huishoudelijk reglement. De toegetreden leden hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering.

Toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken bij middel van een aangetekend schrijven gericht aan de Raad van Bestuur. Het ontslag wordt effectief met onmiddellijke ingang na dit bericht.

Een ontslagnemend toegetreden lid is echter wel verplicht tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage cen tot de deelname in de kosten die goedgekeurd waren voor het jaar waarin het ontslag werd ingediend.

Toegetreden leden die in strijd handelen met de doelstelling van de VZW kunnen door een eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

e Artikel7

De werkende leden kunnen te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk bij

aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur worden toegezonden.

Artikel 8

De Raad van Bestuur kan zelfstandig beslissen over het stopzetten of tijdelijk opschorten van het

" lidmaatschap van toegetreden (aangesloten) leden bij overtreding van het huishoudelijk reglement. Bij stopzetting of tijdelijke schorsing van het lidmaatschap kan de betrokkene geen aanspraak maken op

P: gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de bijdrage.

Artikel 9

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling, kennelijk onvermogen of

onbekwaam verklaring van het desbetreffende werkend of aangesloten lid.

Artikel 10.

pq De Raad van Bestuur kan een jaarlijkse bijdrage vaststellen, verschuldigd door alle werkende en aangesloten leden, het bedrag hiervan kan echter niet meer bedragen dan 1000,00 E niet verbonden aan de index van de consumptieprijzen.

Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage wordt bekendgemaakt uiterlijk op 1 december van het jaar dat voorafgaat aan dit waarvoor de bijdrage verschuldigd is. Er zullen geen persoonlijke uitnodigingen tot betaling van jaarlijkse bijdragen worden verstuurd aan de werkende en aangesloten leden.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

"

De verschuldigde bijdrage dient te worden betaald uiterlijk op 31 december van het jaar dat voorafgaat

aan dit waarvoor het verschuldigd is.

Niet- betaling conform deze modaliteiten beëindigt van rechtswege het lidmaatschap

De werkende en aangesloten leden gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging geen

andere persoonlijke verplichtingen aan dan het betalen van de eventueel door hen verschuldigde jaarlijkse

bijdrage.

Artikel 11

Alle werkende leden kunnen op de zetel van de vereniging raadplegen:

-het register van werkende en aangesloten leden;

-aile notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van alle

personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat

bekleden.

-aile boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 12

Het uitgesloten of uittredend lid (werkend of toegetreden) of de rechthebbenden van een overleden lid

(werkend of toegetreden) of de rechthebbenden uit welke hoofde ook in alle gevallen waarin lidmaatschap van

rechtswege eindigt, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen zeil de

teruggave van gestorte jaarlijkse bijdragen en vrijwillige giften niet vorderen.

HOOFDSTUK III. De Algemene Vergadering

Artikel 13.

De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden. Alle werkende leden hebben gelijk stemrecht.

Elk werkend lid heeft een stem.

Bij staking van stemmen telt de uitgebrachte stem van de voorzitter dubbel. Dit wordt in voorkomend

geval vermeld in de notulen van de Algemene Vergadering.

Artikel 14.

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend

worden:

-wijziging van de statuten;

-benoeming en afzetting van bestuurders;

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

-de ontbinding van de vereniging;

-uitsluiting van een werkend lid,

-alle gevallen waarin de wet dit vereist

Artikel 15.

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur ten minste één maal per jaar en op minder dan zes maanden na de afsluiting van het boekjaar en telkens wanneer het belang van de vereniging het vergt.

De oproepingen moeten ten minste veertien dagen voor de datum van de vergadering schriftelijk bij gewone brief of per e-mail gebeuren. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeld dag plaats en uur van de vergadering.

Bijzondere bijeenkomsten kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter of bij zijn ontstentenis door minstens twee bestuurders.

Een bijzondere bijeenkomst kan eveneens worden samengeroepen op verzoek van minstens 1/5 van alle werkende leden. Dit verzoek moet de agenda opgeven,

Artikel 16.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij ontstentenis van beide door de oudste in leeftijd aanwezige bestuurder.

Artikel 17.

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens 1/3 van de werkende leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. Elk werkend lid kan zich op de Algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid krachtens een handgeschreven volmacht. Niemand mag nochtans over meer dan twee volmachten beschikken.

De Algemene vergadering mag slechts beraadslagen en beslissen over punten die op de agenda vermeld zijn. Over punten die niet op de agenda staan kan de Algemene Vergadering slechts beraadslagen en beslissen met de toestemming van de Raad van Bestuur,

.5

NSO¢' 22

Met uitzondering van wat bepaald wordt In art 18 en 35 worden de beslissingen genomen met de gewone

meerderheid der stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bij niet aanwezigheid van de helft van de werkende en vertegenwoordigde werkende leden bij aanvang van de vergadering wordt er na een half uur opnieuw een telling gedaan waarvan de helft van de stemmen plus één stem bindend is.

Artikel 18

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de werkende leden, dat aanwezig is of vertegenwoordigd is. in geval op de eerste vergadering dit quorum niet wordt gehaald kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en beslissen alsook wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden.

De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissingen op deze tweede vergadering worden geacht te zijn aanvaard indien ze worden goedgekeurd door 2/3 van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden.

Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden mits het vereiste quorum bereikt wordt.

Artikel 19

C1D

De beslissingen worden opgenomen in notulen en ondertekend door de secretaris en de leden die zulks wensen. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

e De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende leden of derden die van een belang doen blijken.

e

HOOFDSTUK IV. De Raad van Bestuur

Artikel 20

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste vijf leden, gekozen onder de werkende leden door de Algemene Vergadering

Het aantal bestuursleden is niet beperkt in aantal.

0

N

cHet aantal bestuursleden moet in elke geval lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is in de vennootschap. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit

Artikel 21

Gd

De bestuurders worden gekozen voor bepaalde duur. Zij hebben een mandaat van 2 jaar. Na het verloop van dit mandaat van 2 jaar, komt de functie vrij en kunnen werkende leden zich voor deze functie inschrijven. Deze functie wordt door stemming bekrachtigd in de algemene vergadering.

00

Indien een mandaat openvalt dan mogen de overblijvende bestuurders een plaatsvervanger aanstellen

" wiens mandaat door de eerstvolgende Algemene Vergadering dient bekrachtigd.

De bestuurders kiezen onder zich een voorzitter, een secretaris een penningmeester en een aantal bestuurders. Zij kunnen te allen tijde andere functies instellen en schrappen.

Artikel 22

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen.

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zowel van bestuur als van beschikking in alle

pq maatschappelijke aangelegenheden, voor zover ze niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

De Raad van Bestuur kan ondermeer alle gelden en waarden in ontvangst nemen, alle bedragen, schenkingen en legaten aanvaarden en opvorderen, alle roerende en onroerende goederen en rechten verkrijgen, vervreemden, ruilen, verhuren, zelfs voor meer dan 9 jaar, geld in lening nemen en daarvoor alle waarborgen stelten, leningen of voorschotten toestaan en uitbetalen, alle toelagen en steungelden - zowel

MOD 2.2

private als officiële - aanvaarden en ontvangen in naam van de vereniging, in rechte als eiser en verweerder optreden, dadingen aangaan, scheidsrechterlijke bedingen sluiten, bewilligen en verzaken.

Deze opsomming is niet beperkend.

De Raad van Bestuur kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan één of meerdere van zijn leden of aan om het even welke mandataris. Aldus kan hij een afgevaardigd bestuurder aanstellen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt.

Artikel 23

De beslissingen worden opgenomen in notulen en ondertekend door de secretaris en de leden die dit

wensen. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende leden.

Artikel 24

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van een Bestuur een beslissing neemt. De bestuurder met het tegenstrijdige belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelde voor soortgelijke verrichtingen.

111, áele Artikel 25

a4

e In aile akten en handtekeningen is de vereniging steeds geldig vertegenwoordigd door de handtekening

van een bestuurder - waaronder de voorzitter of bij diens ontstentenis de oudste van aanwezige besuurders - zonder dat een bijzondere machtiging van de Raad van Bestuur dient voorgelegd te worden. Alle rechtsvorderingen - hetzij als eiser of verweerder - worden geldig gedaan uit naam van de vereniging door drie bestuurders - waaronder de voorzitter of bij diens ontstentenis de oudste van bestuurders.

Artikel 26

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter, de ondervoorzitter of de secretaris. De oproepingen moeten ten minste drie dagen voor de vergadering schriftelijk of per e-mail gebeuren.

Bij hoogdringendheid kan hiervan warden afgeweken en kunnen bijeenroepingen op kortere termijn worden

eq gehouden. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bij diens ontstentenis door de oudste van de

o aanwezige bestuurders.

N

N

ç Artikel 27,

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de

ie :04

stem van hem die voorzit beslissend.

Artikel 28.

ri) De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt

door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en van het uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

TIJ

P: Uit die stukken moet in ieder geval blijken of personen die de vereniging vertegenwoordigen, de

vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

HOOFDSTUK V Dagelijks bestuur.

~

~ Artikel 29.

P: Voor het dagelijks bestuur van de vereniging kan de Raad van Bestuur een secretaris aanstellen. Hij is

bevoegd om namens de vereniging de dag dagelijkse briefwisseling te ondertekenen, alle kwijtingen en ontvangstbewijzen ten aanzien van financiële en andere instellingen en alle documenten tegenover de post, tol en vervoer te ondertekenen.

Artikel 30

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

"

MOD 2,2

Worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegend de noodzakelijkheid en onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wensen.

Artikel 31

De benoeming van de personen belast met het dagdagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen van hel Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

HOOFDSTUK VI Toezicht.

Artikel 32

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelwaarden vermeld In art. 17, §5 V&S-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen. Zodra de vereniging de drempelwaarden overschrijdt wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. : Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Artikel 33

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot en met de eerste normale afsluitingdatum.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting, ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK VII. Ontbinding

Artikel 34

De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van de voorstellen m.b.t. de ontbinding van de vereniging voorgelegd door de Raad van Bestuur. De bijeenroeping en de agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in art. 14 van deze statuten. De Algemene Vergadering kan de ontbinding alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op een wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Artikel 35

Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd benoemd de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaars waarvan zij de opdracht zal omschrijven.

Artikel 36

Ingeval van ontbinding beslist de Raad van Bestuur over de bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk die zich inzet voor de ondersteuning van personen.

HOOFDSTUK VIII. Huishoudelijk reglement

Artikel 37

De Algemene Vergadering Kan ter uitvoering van de statuten in het huishoudelijk reglement verder alle regelingen treffen die nuttig of noodzakelijk zijn voor de vereniging.

Het huishoudelijk reglement en wijziging eraan wordt door de Algemene Vergadering in zijn geheel aangenomen of verworpen en dit in dezelfde voorwaarden als deze onder art. 17 van deze statuten.

Y

M0D 2.2

HOOFDSTUK IX. Slotbepalingen

Artikel 38

Voor alles wat bij deze statuten niet is voorzien blijven de bepalingen van de V&S-wet van toepassing

Daarna komen de oprichters in een eerste Algemene Vergadering bijeen en benoemen de leden van de Raad van Bestuur:

1. Huygh Jochen, geboren te Asse op 30-08-1978, wonende Sint-Jansstraat 13, B-8434 Lombardsijde

ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 78.08.30-255.54;

2, Kyndt Davy, geboren te Oostende op 08-02-1985, wonende Grintweg 10, 8-8400 Oostende

ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 85.02.08-023.81;

3.Lava Ruben, geboren te Gent op 21-07-1986, wonende Stijn Streuvellaan 21, B-9800 Deinze

ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 86.0721-131.27;

4.Mees Vincent, geboren te Oostende op 30-06-1972, wonende Van Larebekelaan 1, B-8490 Jabbeke

ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 72.06.30-093.76;

5.Plaetevoet Mike, geboren te Torhout op 15-11-1980, wonende Hovaerestraat 42, B-8680 Koekelare

ingeschreven ln het Rijksregister onder nummer 80.11.15-213.27;

6.Sarrazyn Gydrgy, geboren te Torhout op 13-04-1987, wonende Moezelstraat 7, B-8820 Torhout

ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 87.04.13-315.83;

7.Degandt Lieven, geboren te Roeselare op 16-04-1978, wonende Joe Englishstraat 17, B-8600

~o Diksmuide ingeschreven ln het Rijksregister onder nummer 78.04.16-127.89;

Nadien komt de Raad van Bestuur voor de eerste maal bijeen en verdeelt de functies als volgt: Voorzitter: Huygh Jochen

e Secretaris: Kyndt Davy

Penningmeester: Plaetevoet Mike

De Raad van Bestuur neemt kennis - op voordracht van dhr. Huygh Jochen - van de kandidatuur als

werkend lid van dhr. Mees Vincent, geboren te Oostende op 30-06-1972, wonende te Van Larebekelaan 1, B-I

e~ 8490 Jabbeke, ingeschreven In het Rijksregister onder nummer 72.06.30-093.76 en van Belgische nationaliteit. 0

De Raad van Bestuur neemt kennis - op voordracht van dhr. Huygh Jochen - van de kandidatuur als çwerkend lid van dhr. Lava Ruben, geboren te Gent op 21-07-1986, wonende Stijn Streuvellaan 21, B-9800 Deinze ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 86.07.21-131.27 en van Belgische nationaliteit.

De Raad van Bestuur neemt kennis - op voordracht van dhr. Huygh Jochen - van de kandidatuur als

=i werkend lid van dhr. Sarrazyn GySrgy, geboren te Torhout op 13-04-1987, wonende Moezelstraat 7, B-8820 Torhout ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 87.04.13-315.83 en van Belgische nationaliteit.

De Raad van Bestuur neemt kennis - op voordracht van dhr. Huygh Jochen - van de kandidatuur als werkend lid van dhr. Degandt Lieven, geboren te Roeselare op 16-04-1978, wonende Joe Englishstraat 17, B- 8600 Diksmuide ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 78.04.16-127.89 en van Belgische

" mop nationaliteit.

DL

Gd

:~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AIRSOFT OOSTENDE, AFGEKORT : AO

Adresse
GRINTWEG 10 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande