AKICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.139.359

Publication

29/11/2011
ÿþ Mai 2.1

J ®j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INMIVIII~NI~VMVVVN~~IIIV

+11179530'

Ondernemingsnr : g 4 3 9 3 SI,

Benaming

(voluit) : AKICO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostdreef 62 8720 Wakken (Dentergem)

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op veertien november tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. De Heer GRILLET Emanuel Paul Gisèle Jan Philip, geboren te Kortrijk op drie december negentienhonderd vierentachtig, rijksregister nummer 84.12.03-177.29, ongehuwd, wonende te 8720 Oeselgem (Dentergem), Deinzestraat 146.

2. Mevrouw VANDEPUTTE Dominique Michelle Jules, geboren te Waregem op elf september, negentienhonderd achtenvijftig, rijksregister nummer 58.09.11-182.90, echtgenote van de heer Grillet Pierre' Hélène Valère Marie Cornelis, geboren te leper op veertien juli negentienhonderd zesenvijftig, met wie zij; gehuwd is onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van voorafgaand huwcontract, ongewijzigd gebleven,' wonende te 8720 Oeselgem (Dentergem), Deinzestraat 146.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AKICO".

3. Zetel: te 8720 Wakken (Dentergem), Oostdreef 62.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van bedrijven.

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsuitvoering.

- Ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten.

- Uitbaten van wasserettes, behandelen van was en reiniging van kleding ten behoeve van particulieren en

bedrijven.

- Depothouders voor de behandeling van was en de reiniging van kleding.

- Groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, het opslaan van al deze goederen, het

transport van goederen in de meest ruime zin van het woord, te land, te water en in de lucht.

- Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten die verband houden met haar doel. Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen. Verhuren van linnen en kledij en van divers materiaal.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van! alle beheersdaden zoats ondermeer aankoop, verkoop, verkavelen, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren, verbouwings- en verbeteringswerken laten uitvoeren, dit alles in de ruimste zin;

- De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende' handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te? richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die" van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht;

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen _voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du 1Vlbmteur bêle

By lagen 'bij IiëtBëlgischyStààfslilád ÿÿ i11T11i01I

NEERGELEGD

17, 11, 2011

RECHTBA " OPl-IAiVDEJ

rtum0:0~~~

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelheouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten, toestaan met respect voor de wettelijke beperkingen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

IINBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer Grillet Emanuel, voor achttienduizend vijfhonderd euro, waarvoor hem honderd vijfentachtig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : achttienduizend vijfhonderd euro.

2. Mevrouw Vandeputte Dominique, voor honderd euro, waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : honderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro, en is elk aandeel volledig volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-6558090-93.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

De heer Grillet Emanuel, wonende te 8720 Oeselgem (Dentergem), Deinzestraat 146, wordt als statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan CVBA Bartofis, te 9870 Machelen aan de Leie, Rijksweg 118/3, of een van haar bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de VIJFTIEN JUNI OM TIEN UUR op

de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke

feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de

zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting,

opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk;

expeditie akte oprichting.























-BijlagenTiij 7iët Bé7giscli Staatsblad- 29111I/O1I - Annexes dû-Moniteur belge



























Martine Vandemaele, notaris.









Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0168-012

Coordonnées
AKICO

Adresse
OOSTDREEF 62 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande