AKIWORKS

Société en commandite simple


Dénomination : AKIWORKS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.034.218

Publication

01/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECI4TBANK VAN KOOPHANDEL TE l BRUGGE (AFDELING-BRUGGE)---- ;

op: 1 0 JAN. 2011

Griffie De gener.

*11017649*

v. bet: aal

Stam

Ondememingsnr : o 8 3 3

Benaming 0 3

:volrit; : AkiWorks

Res-htsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; 8200 Brugge, Grote Moerstraat 46b

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 07 januari 2011 dat :

1,Mevrouw Sabine Fevery, wonende te 8670 Oostduinkerke, Zeedijk 484 bus 0801; -deze eerstgenoemde is de hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot;

2.De heer Tim Coppieters, wonende te 8670 Oostduinkerke, Zeedijk 484 bus 0801; - stille vennoot;

onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht waarvan zij de statuten als volgt:

vaststellen :

I. STATUTEN

Artikel 1 : Benaming

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "AkiWorks".

ln alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone'. commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap! nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden,: ' samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door: het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Beherende vennoot  Stille vennoot

Mevrouw Sabine Fevery neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot.

De heer Tim Coppieters treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de

vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun:

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht

hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de

vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Grote Moerstraat 46b.

De zetel mag verplaatst worden mits inachtneming van de taalwetgeving naar om het even welke plaats in' België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen: en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing! van de zaakvoering.

Artikel 5

Op de ifaaMe blz. van : Recto Naam en tlovddariiche ¬ °i van da. insliumenÉe£amie .mach, het4 van de pvr>o(o)n(en)

bavoegd da rechtspar>oan tan £. anzien pan r erdan te vertegenwcxadigen

Verse : Naam an handivkaninq.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het ontwikkelen van software voor internet- en intranettoepassingen en voor het realiseren, exploiteren, verhuren en verkopen van programma's en systemen voor automatische en/of elektronische gegevensverwerking en van alle toestellen, apparaten en bijbehoren, die voor het voorgaande nodig zijn, daarop betrekking hebben of daarmee verband houden.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen;

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

" - Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het aankopen en verkopen van onroerende goederen;

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt vijfduizend euro (5.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- Mevrouw Sabine Fevery : tweeduizend vijfhonderd euro,

hetzij: 2.500,00 EUR

- de heer Tim Coppieters : tweeduizend vijfhonderd euro,

hetzij: 2.500,00 EUR

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen :

-Mevrouw Sabine Fevery: vijftig (50) aandelen;

-De heer Tim Coppieters: vijftig (50) aandelen.

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Artikel 8

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten.

Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn

erfgenamen of legatarissen.

Artikel 9

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. ln dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot ais vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn. De erfgenamen of rechtsopvolgers van de overledene, die als vennoot werden geweigerd, blijven in alle geval vennoot totdat één of meer nieuwe (rechts)personen als vennoot zijn aanvaard.

De erfgenamen of rechtsopvolgers mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Artikel 12

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand september om vijftien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 13

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde

uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden

meerderheid van de stemmen.

Artikel 14

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 15

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet.

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en

desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 16

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge en zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand september van het jaar tweeduizend en dertien om vijftien uur.

3. De heer Tim Coppieters en mevrouw Sabine Fevery dienen hun inbreng ten bedrage van elk tweeduizend vijfhonderd (2.500,00 EUR), hetzij in totaal vijfduizend euro (5.000,00 EUR), nog integraal te storten.

III. BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Sabine Fevery'voornoemd, die verklaart

dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Brugge, op 07 januari 2011.

1.Mevrouw Sabine Fevery;

vennoot en zaakvoerder

2.De heer Tim Coppieters;

vennoot.

Voor-

~~haud~t;

aan het Belgisch Stectsts(ad

.0p de t)'sz, ; ar, Luik B :" arrneiwen : Recto naarí: en hw+edan:i3t:e:d Me[1 .<e 3n..traimenterende r3cta¬ is, hetzíj var; da pHFsU(E4)!a(erf

' e,t7v;'.?à3ùd itFJ ref:t:tSl;y¬ :ï:)FSn t'"r.r: .itanzeri van di?r:.Æ:n te-) vert e.y£ ?r,tV3s?

Verso : Neem en trar3dte6rer i::9

Coordonnées
AKIWORKS

Adresse
GROTE MOEDERSTRAAT 46B 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande