AKLIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKLIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.746.850

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 31.03.2014 14084-0163-014
02/07/2012
ÿþs

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



*isiiseaa*

1

ber aa Be Staff

NEERGELEGD

21. 66. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK



Ondernemïngsnr: ç26«. 916 Sô

Benaming

(voluit) : Aklim

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8520 Kuurne, Veldm. Montgomerystraat 101

Onderwe " akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 20 juni 2012 (neergelegd v66r; registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte'

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Aklim"

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8520 Kuurne, Veldm. Montgomerystraat 101.

3, De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer OUAJ Mimoune, wonende te 8520 Kuurne, Veldm, Montgomerystraat 101.

Mevrouw DEPYPERE Winnie Dyonisia, wonende te 8520 Kuume, Veldm, Montgomerystraat 101.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in; voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag; van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig -"onderschreven als volgt:

De heer Mimoune buaj heeft ingetekend op 93 aandelen voor 9.300,00 ¬ , en heeft daarvoor een bedrag van 6.200,00 ¬ gestort,

Mevrouw Winnie Depypere heeft ingetekend op 93 aandelen voor 9.300,00 ¬ , en heeft daarvoor een bedrag van 6.200,00 ¬ gestort,

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 12.400,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de deponering werd verricht bij NV "Belfius Bank".

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 maart 2013.

7, De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en; afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve; één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid,

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

De enige zaakvoerder kan aile bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid~ Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Werd benoemd tot eerste, statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur..

De heer BUAJ Mimoune, wonende te 8520 Kuurne, Veldm. Montgomerystraat 101,

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap zal tot doel hebben, voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werden voldaan,

in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a) Alle verrichtingen in verband met het uitbaten van een vleesuitsnijderij. Slachten van dieren. Groothandel en kleinhandel van vers vlees, vleeswaren, gevogelte, rund, schaap, wild, conserven, zuivelproducten, banketgebak en brood, groenten en fruit, olie, dranken, kruiden en specerijen en voedingswaren in het algemeens

Groot- en Kleinhandel in levend en geslacht vee, gevogelte, wild en aanverwante producten. Groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen, vlees en vleeswaren, gevogelte en wild.

De invoer en uitvoer van levende dieren en vers vlees, vleeswaren en diepgevroren voedingsmiddelen, conserven, zuivelproducten, banketgebak en brood, groenten en fruit, olie, dranken, kruiden en specerijen en aanverwante producten. Productie en bewerken van vers vlees, vleeswaren, vlees van gevogelte, diepgevroren vlees en vleeswaren. Ambulante handel in eerder vermelde voedingsmiddelen.

b) Het uitbaten van activiteiten van traiteur-, restaurateur-, banketaannemer. Het inrichten van banketten, feesten, demonstraties en degustaties alsmede alle andere aanverwante uitbatingen.

o) Alle immobilaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name, aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen zo op platteland als in bebouwde kommen in voorkomend geval bij middel van lottisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, met uitsluiting van de handelingen van vastgoed handelaar,

d) Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen,

e) Het waarnemen van bestuurdersmandaten of dergelijke functies in andere vennootschappen, het uitvoeren van management- en consultancy-opdrachten,

f) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

g) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen. Zij mag op om het even welke wijze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrij-gen, deelnemen in of fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar sociaal voorwerp of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijvingen, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ont-wikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde ver-tegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Deze lijst geldt als voorbeeld en is niet beperkend.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van september om 20u in de maat-schappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht véér de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en naar keuze van het bestuursorgaan kan de vennoten de mogelijkheid worden geboden om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elek-tronisch communicatiemiddel.

Het bestuursorgaan dient de procedure en de modaliteiten van gebruik te organiseren en bovendien ervoor te zorgen dat de wettelijke bepalingen, onder andere inzake controle en veiligheid, nageleefd worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht en het recht op dividenden, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 april 2012 en de onderteke-ning van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de op-schortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koop-handel.

13. Volmacht formaliteiten:

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA "Dorvan" te 8560 Wevelgem (Moorsele), Olmenlaan 68, voor wie optreedt de heer Yves Domy en mevrouw Kristien Ver-hulst, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van

. y

F

indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

e

Opgemaakt te Menen op 20 juni 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 16.09.2016, NGL 27.03.2017 17075-0359-017

Coordonnées
AKLIM

Adresse
VELDM. MONTGOMERYSTRAAT 101 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande