AKODOMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKODOMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.930.814

Publication

25/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302502*

Neergelegd

23-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0527930814

Benaming (voluit): AKODOMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Grenswachtersweg 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op tweeëntwintig april tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer WALLECAN Karl Albert Marcel, geboren te Roeselare op 1 maart 1979, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw STRUYE Mieke, geboren te Veurne op 21 september 1979, samen wonende te 8520 Kuurne,

Grenswachtersweg 2.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  AKODOMO .

Zetel: Grenswachtersweg 2 te 8520 Kuurne.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met

derden, bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen of roerend/ en of onroerende

patrimonium. Ze mag alle verrichtingen doen die op het hier bovenvermeld maatschappelijk doel betrekking

hebben en inzonderheid:

1. Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichting betreffende roerende portefeuille- of vermogensbeheer.

2. Het verwerven en beheren van roerende waarden van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in de meest ruime zin.

3. Het bevorderen van de oprichting of van de continuïteit van vennootschappen of ondernemingen door inbreng, participatie of investering.

4. Het besturen, de uitvoering van mandaten, het managen, het begeleiden, de ter beschikkingstelling van de nodige expertise, het adviseren van ondernemingen en vennootschappen in de ruimste zin.

5. Het adviseren, ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van intellectuele eigendomsrechten.

6. Het optreden van makelaar bij het verhuren of huren van, aan- en verkoop van roerende goederen, onroerende goederen en handelsfondsen.

7. Het optreden als tussenpersoon in de verzekeringen of de uitbating van een agentschap van om het even welk financiële instelling.

8. Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande ofwel uit roerende en/of onroerende goederen, evenals het uitbreiden, het verbeteren, de transformatie van dit patrimonium, het verhuren, en in huur nemen van roerende en onroerende goederen om deze te exploiteren of ze ter beschikking te stellen van fysische personen, verenigingen of vennootschappen.

9. De vennootschap mag alle onroerende goederen kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, ruilen en

verkavelen in de ruimste zin en daartoe alle handelingen, ook de

financiële, stellen.

Zij zal de roerende, onroerende, burgerlijke, financiële of commerciële verrichtingen mogen stellen die

nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, evenals alle handelingen stellen die van

aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan zich borg stellen of aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke

en zakelijke waarborgen doen verstrekken.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde instanties mag de vennootschap niet aan

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twee miljoen negenhonderdzeventigduizend euro (2.970.000 EUR), volledig volgestort in natura.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de inbreng in natura is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura:

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA AKODOMO door inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 184 aandelen in volle eigendom (op een totaal van 186 aandelen) van de BVBA SEIDO MECHANICS en 184 aandelen in volle eigendom (op een totaal van 186 aandelen) van de BVBA PRINTA NOVO, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de in de balans per 30

september 2012 opgenomen voorraad gereedschap (t.b.v. 24.946,00 EUR) en voorraad handelsgoederen (t.b.v. 521.518,60 EUR) bij de BVBA SEIDO MECHANICS, aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na de balansdatum en ik zodoende niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren;

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren betreffende het ontbreken van

schattingsverslag door een deskundige van het onroerend goed bij de BVBA SEIDO MECHANICS. Rekening houdende met de recente aanschaffingswaarde van het onroerend lijkt de weerhouden latente meerwaarde mij redelijk en aannemelijk.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaande uit 2.970 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA AKODOMO, met een globale waarde van 2.970.000,00 EUR, wordt toegekend aan de heer Karl WALLECAN (1.485 aandelen) en mevrouw Mieke STRUYE (1.485 aandelen); deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de heer en mevrouw WALLECAN - STRUYE.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 5 april 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur dertig, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Luik B - Vervolg

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer WALLECAN Karl en mevrouw STRUYE Mieke, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Volmacht: De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTANCY PARMENTIER , met zetel te 8500 Kortrijk, Parkietenlaan 16, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer 0808.614.071.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie akte dd. tweeëntwintig april tweeduizend dertien

- Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura

- Verslag van de oprichters over de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 16.06.2016 16182-0286-011

Coordonnées
AKODOMO

Adresse
GRENSWACHTERSWEG 2 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande