ALAIN MATTAN PLEISTERWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAIN MATTAN PLEISTERWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.931.628

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0240-015
19/02/2013
ÿþmod 11.1

MONITEI

12 -ilï ELGlSCH S

Luik B

R bEL GE NEERGELEGD

- 2013

-1 02, 2013

TA,-II ~~',BLAC





RECHT~OOI"'HANLIEL

IJIC

r

ItIi~n~~uWiiiiwai~iu

1 029983

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0503" sM " 6ê8

Benaming (voluit) :ALAIN MATTAN PLEISTERWERKEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Gulden-Sporenstraat 10610 8530 Harelbeke

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOEDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 30 januari 2013

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke: ;; benaming luidt : ALAIN MATTAN PLEISTERWERKEN.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Gulden-Sporenstraat 106 bus C,

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1. de heer MATTAN Alain André Gilbert, geboren te Kortrijk op twintig juli negentienhonderd: achtenzestig, wonende te 8530 Harelbeke, Gulden-Sporenstraat 106 bus C, intekenend op honderdtwintig (120); aandelen voor een bedrag van twaalfduizend euro (12.000,00 EUR), deels volstort voor een bedrag van; vijfduizend vierhonderd euro (5.400,00 EUR) en 2. mevrouw OTTEVAERE Fabricia Annita, geboren te Kortrijk; op elf april negentienhonderd zeventig, wonende te 8530 Harelbeke, Gulden-Sporenstraat 106 bus C _, intekenend op honderdtwintig (120) aandelen voor een bedrag van twaalfduizend euro (12.000,00 EUR), deels; volstort voor een bedrag van vijfduizend vierhonderd euro (5.400,00 EUR).

5) Kapitaal : het kapitaal bedraagt vierentwintig duizend euro (¬ 24.000,00), vertegenwoordigd door; tweehonderdveertig (240) gelijke aandelen zonder nominale waarde, deels voistort in speciën voor een bedrag; van tienduizend achthonderd euro (¬ 10.800,00).

6) ...

7) Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke; renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke; afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar,

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het; wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende; van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

;; Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bijt voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen: ;; die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van; :; stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk; ;= goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9) De vennoctschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan; niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten; die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen; waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt;

alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerders mogen zich in

geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun; betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van ;i bevoegdheid is verboden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

s Voor-

behouden

aan het tlelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) Tot statutaire zaakvoerders wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer MATTAN Alain en mevrouw OTTEVAERE Fabricia, voornoemd en hier aanwezig, die verklaren hun mandaat te aanvaarden. Zij zullen overal de machten voorzien door artikel 19 beschikken.

De duurtijd van het ambt van zaakvoerders is onbeperkt en de uitsluiting zal slechts om ernstige en zwaarwichtige redenen mogen uitgesproken worden.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke bezoldigingen toekennen ten laste van de algemene kosten.

11) commissarissen

12) De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op ;

a) de aanneming van plafoneer-, cementeer- en pleisterwerken;

b) het uitvoeren van isolatiewerken

c) de handel en productie van bouwmaterialen;

d) het oprichten en renoveren van gebouwen;

e) de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen;

f) het verlenen van kredietopeningen en leningen van gelijk welke aard, met uitzondering van deze die gereglementeerd zijn;

g) het uitoefenen van mandaten en opdrachten van bestuurder en van management en van vereffenaar in vennootschappen en verenigingen;

h) het verlenen van persoonlijke en zakelijke borgtochten en zekerheden ten gunste van derden.

Zij mag in algemene regel alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen, die een rechtstreeks of zelfs onrechtstreeks verband hebben met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer te dien einde alle roerende, onroerende goederen aankopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, brevetten, licenties en handelsmerken verwerven, afstaan en verhuren, geld tenen en ontlenen, alle plaatsingen In roerende waarden en alle geldplaatsingen doen ; belangen nemen door middel van associatie, inbreng of samensmelting, onderschrijving, of andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen waarvan het voorwerp gelijkaardig of aansluitend zou zijn bij het hare of van aard zou zijn de afzet van haar producten en haar bevoorrading te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigin-+gen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden,

13) Jaarvergadering : Ieder jaar, de eerste donderdag van de maand maart om achttien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op, gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schrifte-'lijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en dertien. 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen en door de éénmanszaak van de oprichter zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van één augustus tweeduizend en twaalf.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd, 30 januari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4")

Voor-

behouden aan het I elgtsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALAIN MATTAN PLEISTERWERKEN

Adresse
GULDEN-SPORENSTRAAT 106, BUS C 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande