ALAMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.474.775

Publication

15/10/2014
ÿþiEr blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, ;notaris ter standplaats Brugge op 29 september 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALAMCO beslist heeft:

1) de vennootschap vervroegd te ontbinden.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 12.1 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA ALAMCO met zetel te 8020 Oostkamp, Merelstraat 11, een boekhoudkundige staat afgesloten op 23 december 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 151.157,30 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 151.145,31 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Uit de boekhoudkundige staat afgesloten op 23 september 2014 blijkt dat elle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, behoudens de leveranciersschulden, welke werden betaald na het opmaken van de staat van activa en passive, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 23 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de ontbinding van de BVBA ALAMCO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 26 september 2014.

EDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle"

2) te ontbinden en te vereffenen in één akte en dus geen vereffenaar aan te stellen.

3) na vaststelling door de algemene vergadering, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en dat het netto-actief van de vennootschap aan de enige vennoot wordt toebedeeld, de rekeningen van de vereffening goed te keuren en zonder enig voorbehoud kwijting te verlenen aan de zaakvoerder.

4) De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en ,dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

ModPDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie Van de akte

NEERGELEGD

MONITEURIPAK%chtbank Koophandel

08 -1)- 2014 01 OKT 2614 BELGISdH STAAT-feltecigrierugge

IINIIR1111101(11

De grIffler ----

Ondernemingsnr 0833.474.775

Benaming (voluit):

Merelstraat 11

Zetel: 8020 Oostkamm

(volledig adres)

oridervverp(effi akte ontbinding

sluiting van vereffening

Alamco

(veitort) : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en gedurende ten minste tien jaar bewaard zullen worden te 8020 Oostkamp, Merelstraat 11.

5) als bijzondere gevolmachtigde aan te stellen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ghysel en De Lombaerde, met zetel te 9051 Gent Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, ondernemingsnummer 0433.284.251 rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent, alsook zijn aangestelden en/of bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om elle formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere openbare diensten te vervullen en te dien einde ook elle stukken en akten te tekenen, inclusief elle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2013
ÿþVoor-behouds aan hel Belgisel Staatsbit

1

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13186318*

RS~ k ~ " ,

1 1,1L:P4GEi.EGD ter GRIFr1E,cor.

RECF`Mei.m1C FLOQP1-1A1\16ECT~ ~RUGE (A1delitZg I si41á~~

1(1 ~ Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ottdememingsnr ;0833.474.775

Benaming (voluit) : Alamco

(verkort): besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rechtsvorm :

Merelstraat 1

Zetel ; ].

8020 Oo8tkamn

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : státutenwij ziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge op 20 november 2013, geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 25 november 2013, twee bladen één verzending, boek 232 blad 86 vak 4. Ontvangen 50,00 euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur a.i, Kurt Van Loo adviseur a.i. dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALAMCO beslist heeft:

1) het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het voortaan te laten lopen van één oktober tot dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het huidig boekjaar loopt van één januari tweeduizend en dertien tot dertig september tweeduizend en veertien.

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 23 van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

2) de jaarvergadering voortaan te houden op één februari om negentien uur,

voor het eerst in het jaar tweeduizend en vijftien.

De algemene vergadering beslist artikel 19, lid 1' van de statuten te

vervangen door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,

moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één februari om negentien uur,

ongeacht of deze dag een zaterdag, zondag of feestdag is."

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoordineerde statuten.

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13142-0256-010
08/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300980*

Neergelegd

04-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Alamco

0833474775

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8020 Oostkamp, Merelstraat 11

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 3 februari 2011, te registreren, dat er door de Heer Lambert, André Gustaaf Jules, geboren te Brugge op zesentwintig maart negentienhonderd vijftig, wonende te 8020 Oostkamp, Merelstraat 11 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: Alamco

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Merelstraat 11. DUUR: een onbeperkte duur

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

2. Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

3. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financien, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

4. Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of natuurlijke personen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

8. Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

9. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

De vennootschap mag geenszins beleggingsdiensten en -activiteiten uitoefenen die ingevolge financiële wetgeving onderworpen zijn aan een voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd twintigste (1/120ste) ieder.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 731-0160073-95 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alamco in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op drie februari tweeduizend en elf dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om negentien uur, ongeacht of deze dag een zaterdag, zondag of feestdag is. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op één juni tweeduizend dertien.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. WINSTVERDELING:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: De oprichter benoemt als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd: de Heer Lambert André, voornoemd.

VOLMACHT: De oprichter, en aldus benoemde zaakvoerder, stelt als bijzondere gevolmachtigde aan: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ghysel en de Lombaerde, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, ondernemingsnummer 0433.284.251, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie

van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALAMCO

Adresse
MERELSTRAAT 11 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande