ALBAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.011.076

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 30.09.2013 13599-0261-014
23/01/2015
ÿþRechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Oudenburgsesteenweg 110 - 8400 Oostende

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 30 december 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AlbAm" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

De vergadering bevestigt de beslissing van de bijzondere algemene van 17 december 2014 om het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend veertien, te verlengen tot en af te sluiten op dertig juni tweeduizend vijftien.

De vergadering besluit overeenkomstig voorgaande beslissing om het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het volgend jaar.

De vergadering besluit tot overeenkomstige aanpassing van artikel 29 van de statuten, door vervanging van de eerste alinea als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar."

De vergadering besluit vervolgens om de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede zaterdag van de maand december om 11.00u.

De vergadering besluit tot overeenkomstige aanpassing van de eerste zin van artikel 18 van de statuten, door vervanging van de tekst als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van december om 11.00u."

Ingevolge voormelde beslissingen zal de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend vijftien, aldus worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand december in het jaar 2015.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder, alsmede aan ondergetekende notaris, de macht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 30 december 2014, inbegrepen kopie verslag bijzondere algemene

vergadering dd. 17 december 2014

gecoördineerde statuten

r5 4h.

Mua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 3 J

Griffie

G t Afdeling Oostende

[Luik B

Ondememingsnr : 0820.011.076

Benaming (voluit) : AlbAm (verkort) :

U.e.ga_iítiE r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

15/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13009199*

Ondernemingsnr : 0820.011.076

Benaming (voluit) : AlbAm (verkort) :

Voor-behoude

aan het

Belgisci Staatsbia

r'eaergelegd ter griffie van Git rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostende

op 13 3 JAN. Llljriffic

Oe grif e

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Oudenburgsesteenweg 110 - 8400 Oostende

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 21 december 2012, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AlbAm" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

1I De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de eerder genomen beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9690 Kluisbergen, Ronde Van Vlaanderenstraat 12, naar 8400 Oostende, Oudenburgsesteenweg 110, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht november tweeduizend en elf, onder nummer 11168077.

De eerste alinea van artikel 3 van de statuten wordt herschreven als volgt:

"De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te 8400 Oostende, Oudenburgsesteenweg 110."

21 De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, met name:

e) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig de artikelen 313 en 332 van het Wetboek van Vennootschappen, handelend omtrent enerzijds het voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, en anderzijds de hierna vermelde inbreng in natura;

b) het verslag opgesteld op 19 december 2012 door de bedrijfsrevisor, de BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BVBA "Dujardin & Co", met, zetel ter zelfde adres, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer bedrijfsrevisor Piet Dujardin, en waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der' Bednjfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van vorderingen in lopende rekening bij de BVBA ALBAM kan ik besluiten dat:

1, de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der

Bednjfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van het volgende:

a. Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens enerzijds de waarde van de voorraad aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum en anderzijds nopens eventuele financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles. Bij het nazicht van de materiële vaste activa, stelde ik vast dat er voor de periode 0110 1/201 2  31/10/2012 geen afschrijvingen werden geboekt. De geraamde impact; hiervan is 42.000,00 EUR,

b. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van hef Wetboek van Vennootschappen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstnrctureringsmaatregel te worden beschouwd.

C. Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de

vennootschap op middellange termijn is de inning van de vorderingen in hoofde van de schuldeisers, met name; de voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de: vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haan de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de: continuiteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar lijkt, achten wij het redelijk dat de nominale' waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden voor zover de onderneming er in slaagt de in het businessplan~ weerhouden uitgangspunten te realiseren.

d. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vorderingen op datum van de

akte niet daalden beneden hun inbrengwaarde, t.b.v. in totaal 820.000,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r Voor- Luik B - VPrvnln

behouden e.-- - -- Alle bij-de verrichting betrokken partijen verklaren zich_ specifiek akkoord met voormelde

aan het vergoeding.

Belgisch 4, de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het

Staatsblad aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie toegekende aandelen, zodat de inbreng ïn natura niet overgewaardeerd is.

5. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 3.338 nieuw uit te

geven aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, toegekend aan de heer Hannes Bruyneel, Georges Vanderbeke, Dries Vanhoutte, Peter Vanhoutte, Stefaan Crombez, de vennootschap DRC BVBA, vertegenwoordigd door Hans De Keyser, de heer Patrick Himpe en mevrouw Myriam Verhiest. De totale vergoeding voor de in het verslag beschreven inbrengen bedraagt 820.000,00 EUR. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

!k wil er tenslotte aan herinneren dat min opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

3/ De voorzitter wijst erop dat aangezien het nettoactief is gedaald tot beneden één vierde van het kapitaal, deze vergadering kan beslissen over de ontbinding, wanneer de ontbinding wordt goedgekeurd met één vierde van de stemmen; de voorzitter wijst er tevens op dat aangezien het nettoactief is gedaald tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank kan vorderen.

Op basis van voormeld verslag beslist de vergadering evenwel om de activiteit van de vennootschap voort te zetten, onder de opschortende voorwaarde dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen hierna daadwerkelijk worden verwezenlijkt,

4! Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met achthonderd twintigduizend euro (¬ 820.000,00), om het van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) te brengen op één miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 1.225.000,00), door middel van inbreng in natura door de hierna genoemde personen, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen in rekening-courant die zij bezitten op de onderhavige vennootschap, en zoals omstandig omschreven in voormeld revisoraal verslag.

De vergadering beslist dat deze verhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend driehonderd achtendertig (3.338) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend.

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging worden zowel de oude als de nieuwe aandelen gewaardeerd aan fractiewaarde, zodat geen uitgiftepremie moet geboekt worden.

51 Vervolgens hebben de inbrengers verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en hebben zij  met akkoord van alle vennoten - verklaard over te gaan tot inbreng in natura.

6! De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging van achthonderd twintigduizend euro (¬ 820.000,00) is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 1.225.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd achtentachtig (4.988) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

71 Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de vergadering de tekst van artikel 5 te vervangen door de volgende tekst:

"Hef geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één mieoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 1.225.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd achtentachtig (4.988) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 21 december 2012;

- verslagen;

- gecoördineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2011
ÿþMotl 2>i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 5 OKT. 2011

m J~u1u~111iuui1111m1u

ie.:nr . 0820.011.076

gyol!:1t; AlbAm

e_ atsuorr~ Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

;'c,t 'l Ronde van Vlaanderenstraat 12 te 9690 Kluisbergen

Adreswijziging

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 21 september 2011 blijkt dat er wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verhuizen van Ronde van Vlaanderenstraat 12 te 9690 Kluisbergen naar Oudenburgsesteenweg 110 te 8400 Oostende met ingang van 22/09/2011.

Hannes Bruyneel

Zaakvoerder

k,,kli431 1r.lrnc:ki5'tti . Naam en hoedanigheid van de 1I1StrtltT,eri.etei,nf: ;lotL,ris. K3C3rsE:ío)Rlt.'¬ ii

bevoegd de rechtspersoon ter! aan?i :s? 6'311 :is vert ':C;tlli`5fer..c'G'^et!

Verso : Naam en rl,u;}dkei;Çning.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 31.08.2011 11474-0377-010
02/08/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbia

1111

111 111111111 111011111

*11119223*

Oudenaarde

20i u 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.011.076

Benaming

(voluit): AlbAm

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ronde Van Vlaanderenstraat 12 - 9690 Kluisbergen

Voorwerp akte : kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 15 juli 2011, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA AlbAm, is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen, hierna letterlijk overgenomen:

Eerste beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met negentigduizend euro (¬ 90.000,00), om het kapitaal te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) naar honderd, vijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00), door uitgifte van negenhonderd (900) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen; delen, pro rata temporis.

Op deze negenhonderd (900) nieuwe aandelen zal in geld ingeschreven worden tegen de prijs vare driehonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (366, 67) per aandeel, waarvan:

- honderd euro (¬ 100,00) zal geboekt worden als kapitaal, hetzij totaal negentigduizend euro (¬ 90.000,00); - en tweehonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (E 266,67), als uitgiftepremie, zijnde in totaal, rekening houdend met afrondingen, te boeken als tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00).

leder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie, zal worden volstort bij ondertekening, voor 100%.

Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens zijn tussen gekomen:

- De heer VANDERBEKE, Georges, Denis Maurice Richard, bestuurder van vennootschappen, geboren, te Oudenaarde op zeventien april negentienhonderd negenenveertig, wonende te 9681 Nukerke (Maarkedal), Smisstraat 15.

- De heer DUTRANOIT, Rik, geboren te Avelgem op veertien maart negentienhonderd achtenvijftig,! wonende te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 62.

- De heer VANHOUTTE, Peter Frans Leon, geboren te Kuume op twaalf februari negentienhonderd,

drieënzestig, wonende te 8531 Bavikhove (Harelbeke), Treumietstraat 5. " "

-De heer VANHOUTTE, Dries Michel Erik, geboren te Kortrijk op zeventien oktober negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vine (Waregem), Hoevelaan 15

- De heer DE KEYSER, Hans, Marcel Marc, geboren te Oudenaarde op drieëntwintig maart negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9600 Ronse, Wijnstraat 44.

- De heer CROMBEZ, Stefaan Georges Jozef, geboren te Izegem op eenendertig juli negentienhonden! vijfenzeventig, wonende te 8870 Izegem, Meensesteenweg 162.

welke tussenkomende partijen, comparanten, hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten, en de financiële toestand van de vennootschap 'AlbAm', en zij verklaren alhier in te schrijven op de nieuw uit te geven aandelen, als volgt:

- De heer VANDERBEKE, Georges, ten belope van honderd tachtig (180) nieuwe kapitaalsaandelen van, de BVBA AlbAm, voor de globale prijs van zesenzestigduizend euro (¬ 66.000,00);

- De heer DUTRANOIT, Rik, ten belope van negentig (90) nieuwe kapitaalsaandelen van de BVBA AlbAm, voor de globale prijs van drieëndertigduizend euro (¬ 33.000,00);

- De heer VANHOUTTE, Peter Frans Leon, ten belope van honderd tachtig (180) nieuwe: kapitaalsaandelen van de BVBA AlbAm, voor de globale prijs van zesenzestigduizend euro (¬ 66.000,00);

- De heer VANHOUTTE, Dries Miche! Erik, ten belope van honderd tachtig (180) nieuwe

kapitaalsaandelen van de BVBA AlbAm, voor de globale prijs van zesenzestigduizend euro (¬ 66.000,00);

- De heer DE KEYSER, Hans, Marcel Marc, ten belope van honderd tachtig (180) nieuwei

kapitaalsaandelen van de BVBA AlbAm, voor de globale prijs van zesenzestigduizend euro (E 66.000,00);

- De heer CROMBEZ, Stefaan Georges Jozef, ten belope van negentig (90) nieuwe kapitaalsaandelen"

van de BVBA AlbAm, voor de globale prijs van drieëndertigduizend euro (¬ 33.000, 00).

De inschrijving en ondertekening gebeurt volgens en conform de opgelegde voorwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan fret Belgisch

Staatsblad

Luik B - VPrvnln

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus

werd ingeschreven, volgestort is:

 in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal negentigduizend euro (¬ 90.000,00),

en

 de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00).

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363/0897884/92 op naam van de vennootschap bij de ING BANK zoals , blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 13 juli 2011.

Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00), vertegenwoordigd door t duizend zeshonderd vijftig (1.650) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zeshonderd vijftigste (1/1.650e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maa! te verhogen met tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00), zodat het kapitaal verhoogd wordt van honderd vijfenzestigduizend eura (¬ 165.000,00), tot vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde geboekte uitgiftepremie, voor het volledig bedrag van tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000, 00).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zevende beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd vijftig (1.650) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zeshonderd vijftigste (1/1.650e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Achtste beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Artikel 5  Kapitaal

het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en vijfduizend euro (E 405.000,00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd vijftig (1.650) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zeshonderd vijftigste (1/1.650e) van het kapitaal vertegenwoordigen».

Voor ontledend uittreksel

Floris Ghys, geassocieerd notaris.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

03/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0114-015

Coordonnées
ALBAM

Adresse
OUDENBURGSESTEENWEG 110 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande