ALBATROS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBATROS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.548.071

Publication

29/05/2013
ÿþ,Lsieqm, Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

,veaergetega ter ç rite ven

rechtbank van kch)ohandal

Brugge - atd linrf Ooit nct

2U11riffie ~-,4 nrrf9".1".

-~p

17

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vredelaan 13 - 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uit een buitengewone algemene vergadering dd. 01/02/2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van Vredelaan 13 te 8820 Torhout naar Bekegemsestraat 4 te 8211 Aartrijke en dit vanaf 01.02.2013.

Devis Delphine

Zaakvoerder

0849548071

Albatros

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþ Mal Wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III

iveaergelegel ter grifte ven de rechtbank van koophandel

Brugge - a te t?ostvns~

op 1 ~C.Z012

Ondernemingsnr : 0849548071

Benaming

(voluit) : Albatros

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vredelaan 13, 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

Uit een buitengewone algemene vergadering dd. 10.10.12 blijkt dat Mevr. De Corte Francine

ontslag neemt als zaakvoerder. Haar ontslag wordt aanvaard,

Er wordt haar algehele kwijting verleend voor haar beleid tot op heden.

Devis Delphine

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111181111811111

*12174862*

v

beh aa Bel Sta

Neoergeiegd ter griffie van Gie rechtbank van koophandel

Brugge - afdelfn " losten

1p 1 2 OKT. I Z Griffie

~ ia cirrtrlpr

Ondernemingsnr : 029-3 5 2 e 74

Benaming

(voluit) : ALBATROS (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8820 Torhout, Vredelaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van, de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op. negen oktober tweeduizend en twaalf.

BLIJKT DAT:

de heer BAUGNIES Benoit Eric, arbeider, geboren te Valenciennes (Fr,) op acht december negentienhonderd negenen-zes-'tig, en zijn echtgenote mevrouw DEVIS Delphine, arbeidster, geboren te; Brugge op negen januari negentien-Thonderd drie-+ën-tach`'tig, wonende te 8820 Torhout, Vredelaan 13,

en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwelijkskontrakt, naar hun verklaring tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperk-'te aan-'sprake-'Iijkheid hebben opgericht onder de benaming ALBATROS met zetel te 8820 Torhout, Vredelaan 13.

De vennootschap heeft tot doel : zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, mana-'gementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstem-ming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg-igingsad-ivies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negen-itig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer;

1, Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkun-rdige beheer uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- de ontwikkeling, promotie en financiering van alle onroerende goederen en van bouwprojekten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

- beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Onderneming In roerende en onroerende goederen, en het optreden ais makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het, Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtin-'gen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens: voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en lenin-'gen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhu-+ren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroe`'rende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, wonin-'gen, studen-'tenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

3. De groot- en kleinhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen, smeermiddelen, gasflessen, in' brandhout, in gasvuren, in mazouttanks en aanverwante producten; groot- en kleinhandel in motorbrandstoffen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge _.n vetten, smeeroliën, andere oliën enzovoort; onderneming voor het onderhoud en de controle van stookolietanks; handelsbemiddeling en groot- en kleinhandel in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten; revisiebedrijf voor benzine- en dieselmotoren; onderhoud en herstellen van diverse motoren, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

4, Groot- en kleinhandel in dagbladen, papierwaren en kantoorbehoeften, in speelgoed, snuisterijen en fantasieartikelen, in boeken, tijdschriften, marokijn en reisartikelen, in schoonheidsartikelen en toiletartikelen, in producten van suikergoed, in allerlei textielwaren, kleding en schoeisel, in sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen, in audiovisuele en multimediale producten en hun aanverwante producten, in fantasiejuwelen, tussenpersoon in de handel, bestelgoederendienst voor de pers, uitbating van een lotto-centrum, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

5. De uitbating van huurauto's met en zonder chauffeur en het verhuur van rollend materieel, de uitbating van een taxibedrijf, de uitbating van een carwash, bezine- en servicestations en een bandencentrum; de handelsbemiddeling in voertuigen, de groot- en kleinhandel in motorvoertuigen, aan- en verkoop, leasing en financiering van voertuigen; het transport, de opslag en overslag van goederen; de uitbating van alle vervoer, zo van goederen, voorwerpen of zelfs personen met alle materiële middelen, te land, te water of in de lucht, evenals wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op dit doel, expresdienst en distributie.

6. Het inrichten van cursussen en workshops van welke aard ook, Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de ven-noot-'schap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappe-lijk doel.

7. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen,

8. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbij-stand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

9, Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

10. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand,

11, Trading in de meest ruime zin,

12. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende - en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van aile gegevensverwerking en gegevensan-'alysen,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzake-lijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onreohtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of

Voor-

behoUcEee

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

' samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de

bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel "

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-ITIEN"DUI-'ZEND ZES-'HON'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale wàarde, die een één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoor-'digen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort ln speciën door de voornoemde heer en mevrouw Benoit BAUGNIES-DEVIS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd: 1) de heer Benoit BAUGNIES, arbeider, " wonende te 8820 Torhout, Vredelaan 13, en 2) mevrouw Delphine DEVIS, arbeidster, wonende te 8820 Torhout, Vredelaan 13, die verklaren de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het' Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. leder aandeel geeft recht op één stem

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de ; vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, Het batig saldo van de veref-'fening,zal ; onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-'stelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

De verschijners in deze verklaren daarop in hun hoedanigheid van oprichters als bijkomende niet-statutaire ' zaakvoerders te benoemen voor de duur van de vennootschap : 1) de heer Francis DEVIS,, arbeider, wonende te 8210 Zedelgem, Pastoor Ronsestraat 5, en 2) mevrouw Francine DECORTE, arbeidster, wonende te 8210 Zedelgem, Pastoor Ronsestraat 5, die ver'ktaren de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-Nging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hierte-'gen verzet.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 23.07.2015 15348-0432-009

Coordonnées
ALBATROS

Adresse
BEKEGEMSESTRAAT 4 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande