ALBRECHT TOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBRECHT TOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.040.159

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 23.09.2014 14596-0168-017
11/02/2014
ÿþmod 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ZR 1913131

Vo i

beha

aan

Belç

staat





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0865.040.159

Benaming (voluit) : ALBRECHT TOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moenaardestraat 88 B

8972 Poperinge (Roesbrugge-Haringe)

., Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging + ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder en benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

:, Er is een akte getekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-; HaringelPoperinge op dertig januari tweeduizend en veertien, akte ter registratie aangeboden, waarbij

IS BIJEENGEKOMEN

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte;; Aansprakelijkheid "ALBRECHT TOM", met zetel te 8972 Roesbrugge-Haringe/Poperinge, Moenaardestraat;; 88/B, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0865.040.159, RPR leper

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen wordt besloten ondergetekende Notaris te ontslaan van de verplichting ! tot het voorlezen "van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato VIJFENTWINTIG JANUARI;! TWEEDUIZEND VEERTIEN, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van VIERHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD ZEVENTIG EURO EENENVEERTIG!' EUROCENT (¬ 421.670,41), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij;; TWEEËNVEERTIGDUIZEND HONDERZEVENENZESTIG EURO VIER EUROCENT (¬ 42.167,04), en dit door. onttrekking aan de beschikbare recenses.

De dividenden werden toegekend aan de bestaande aandeelhouders in functie van hun aandelenbezit. Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op ZEVENENTWiNT1G JANUARI TWEEDUIZEND=,: < VEERTIEN

VIJFDEBIT

Tweede apitaalverhoginq overeenkomstig artikel 537 WIB

1. Beslissing

De Algemene Vergadering beslist om onder de voorwaarden van artikel 537 WIB te stemmen over een:, kapitaalverhoging met DRIEHONDERD NEGENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD DRIE EURO, ZEVENENDERTIG EUROCENT (379.503,37) om het kapitaal te brengen van DRIEHONDERD _ï VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 350.000,00) op ZEVENHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD DRIE EURO ZEVENENDERTIG EUROCENT (¬ 729.503,37), door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van VIERHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD,° ZEVENTIG EURO EENENVEERTIG EUROCENT (¬ 421.670,41), onder aftrek van tien procent (10%) roerende': voorheffing.

De kapitaalsverhoging zal volledig worden gerealiseerd door inbreng in speciën door de bestaande vennoten,,, verhoudingsgewijs tot hun actueel aandelenbezit en de eigendomsverhoudingen.



2. Inbreng

Zijn alhier tussengekomen :

De Heer ALBRECHT Tom, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat,,; s! verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, DRIEHONDERD EENENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD,; DRIEËNVIJFTIG EURO DRIE EUROCENT (¬ 341.553,03) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-iehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Mevrouw VANWILDEMEERSCH Stefanie, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voorzegd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, ZEVENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIJFTIG EURO VIERENDERTIG EUROCENT (¬ 37.950,34) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde gelden rechtstreeks en volledig voortkomen uit het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van ZEVENENTWINTIG JANUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

3. Keuze van w4. n.laats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel,

4. Vergoeding voor de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng worden GEEN nieuwe aandelen gecreëerd doch geschiedt de kapitaalsverhoging door evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, Er dient aldus niet te worden voorzien in een uitgiftepremie.

5. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot ZEVENHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD DRIE EURO ; ZEVENENDERTIG EUROCENT (¬ 729.503,37).

De verschijners verklaren en erkennen dat de volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van DRIEHONDERD NEGENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD DRIE EURO ZEVENENDERTIG 5UROCENT (379.503,37) werd gestort op een bijzondere rekening BE69 0017 1817 8578 bij BNP PAR IBASFORTIS,waarbij de voormelde inbrengen werden volstort

De verschijners overhandigen aan ondergetekende Notaris het bankattest van * JANUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN, die het voorgaande bevestigt. Ondergetekende Notáris bewaart het attest in zijn dossier.

ZESDE BESLUIT

Rekening houdende met de voorgaande besluiten, beslist de Algemene Vergadering' dat de het kapitaal vanaf heden als volgt wordt geformuleerd

"Het kapitaal is vastgesteld op ZEVENHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD DRIE EURO ZEVENENDERTIG EUROCENT (¬ 729.503,37)

" Het is vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3,500) aandelen zonder vermelding van nominale

" waarde die elk één/drieduizend vijfhonderdste (1/3.500ste van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT

De Algemene Vergadering besluit tot aanpassing van artikel 27 van de statuten aan de recente wetgeving inzake vereffening van vennootschappen.

De bestaande tekst van dit artikel dient integraal te worden geschrapt en te worden vervangen door een nieuw

in te voegen tekst, zoals hierna uitgebreid is beschreven in het negende besluit,

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te

" brengen,

NEGENDE BESLUIP.

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

De statuten luidden vanaf heden als volgt

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij

draagt de benaming : "ALBRECHT TOM".

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8972 Roesbrugge-Haringe/Poperinge, Moenaardestraat nummer 88b.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots In België of in het buitenland oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

- Het aannemen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van landbouwwerken in loondienst.

- Het uitvoeren van agrarische en para-agrarische activiteiten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-,De aan- en verkoop, de productie en distributie van allèrlej land- en tuinbouwproducten.

- Het vervoer van goederen voor rekening of voor rekening van derden.

-De vennootschap heeft bovendien als doel zowel in als buiten België voor eigen rekening of voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, makelaar, aannemer, handelaar, expert , commissionair , financier , adviseur op aile domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten betreffen onder meer :

-het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten ais bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het ; adviseren en/ of bijsturen van ondernemingen. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van verzekeringscontracten en herverzekeringscontracten, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks."

De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten en/of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijKen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken ' ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen

te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. "

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die , haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen Of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten en/of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten`te vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het

" beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal is vastgesteld op ZEVENHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD DRIE

EURO ZEVENENDERTIG EUROCENT (¬ 729.503,37)

Het is vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde die elk één/drieduizend vijfhonderdste (1/3.500ste van het maatschappelijk kapitaal

vertegen-'woordigen,

Artikel 11.- JAA -VERGADERING -BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand september om achttien uur.

AFDELING 2.- BESTUUR,

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

° vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, aI dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden te stellen die nodig of nuttig

zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is,

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, tenzij het om daden van

dagelijks bestuur gaat waarvoor iedere zaakvoerder of de daartoe aangestelde afgevaardigde(n) afzonderlijk

kunnen optreden. Bovendien is de vennootschap gelig verbonden door bijzondere gemachtigden, optredend

binnen de perken van hun verleende mandaat.

Behoren niet tot de taken van het dagelijks bestuur

- De aan- en verkoop van onroerende, goederen;

- Het afsluiten van leningscontrakten bij financiële instellingen;

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn

voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap.

Alle daden en handelingen die door de wet niet voorbehouden werden aan de algemene vergadering

behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

De zaakvoering mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een of meer

procuratiehouders en bijzondere volmachten toekennen aan derden door haar vrij gekozen.

De zaakvoering is bevoegd voor het dagelijks bestuur van de vennootschap,

Een zaakvoerder mag rechtstreeks, noch onrechtstreeks belangen hebben in een onderneming die een

potentiële konkurrentie is van de vennootschap.

. Indien er meerdere zaakvoerders zijn moeten alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van

deze waaraan een openbaar bestuur of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, getekend worden door minstens twee zaakvoerders, tenzij het om akten van dagelijks bestuur gaat waarvoor iedere zaakvoerder of de daartoe aangestelde afgevaardigde(n) afzonderlijk kunnen optreden.

In rechte wordt de vennootschap vertegenwoordigd door een zaakvoerder of een afgevaardigde tot het dagelijks bestuur. Elovendien is de vennootschap geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, optredend binnen de perken van hun verleende mandaat.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-kehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 24.- Boeklaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op een en dertig maart van elk jaar,

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de i vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 6.- ONTB1NDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld,

Indien het bestuursorgaan voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene ' vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de aktiviteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de vennoten een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-aktief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, 3 waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

Ingeval van aanduiding kan de vereffenaar(s) onmiddellijk zijn taken aanvatten, waarbij de rechtbank dan naderhand en retroactief de bevestiging over de aanduiding en de gestelde rechtshandelingen kan uitspreken.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Op de laatste blz. van Luik _ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

gohoudgn

aan het

Belgisch

Staatsbiad

mod 11.1

TIENDE BESLUIT

De Algemene Vergadering neemt inzake de zaakvoering van de vennootschap volgende besluiten:

1. De huidig zaakvoerder, de Heer ALBRECHT Tom, zal in functie blijven tot en éénendertig maart tweeduizend veertien. Vanaf een april tweeduizend veertien zal hij niet meer in functie zijn. Zijn aangeboden

ontslag vanaf laatstgemelde datum wordt aanvaard -

2. Wordt aangeduid als niet-statutair zaakvoerder. Mevrouw VANWILDEMEERSCH Stefanie, wonend te 8972 Poperinge/ Roesbrugge-Haringe, Moenaardestraat 88. Zij zal in functie treden vanaf één april tweeduizend veertien, Haar mandaat zal kosteloos zijn, behoudens andersluidend besluit van de Algemene Vergadering

Voor-Jehoudgn aan het Belgisch Staatsblad

Hierbij neergelegd : de expeditie van de akte en de originele volmacht van Stefanie Vanwildemeersch van 27/01/2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 18.09.2013 13585-0358-019
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 05.09.2012 12556-0060-019
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 07.09.2011 11539-0417-017
30/03/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d_ e - , te

Ondernemingsnr : 0865.040.159

" 11048Z50 "

Vc behc aar Bel! Stam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : ALBRECHT TOM

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -

Zetel : Moenaardestraat 88 B

8972 Poperinge (Roesbrugge-Haringe)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging doel

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse, notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, op zestien maart tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden.

Dat bijeengekomen is:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALBRECHT TOM", opgericht blijkens akte verleden voor notaris MOURISSE Stephan te Roesbrugge-Haringe op tweeëntwintig april tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf mei tweeduizend en vier onder nummer 2004-05-11/0071444.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8972 Poperinge (Roesbrugge-Haringe), Moenaardestraat 88 B, BTW BE 0865.040.159, rechtspersonenregister Ieper 0865.040.159, statuten ongewijzigd tot op heden. En waarbij het volgende werd beslist:

EERSTE BESLUIT: uitbreiding doel.

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder van negen maart tweeduizend en elf inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, zijnde van eenendertig januari tweeduizend en elf.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte

verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

-De vennootschap heeft bovendien als doel zowel in als buiten België voor eigen rekening of voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle activiteiten als holding,

patrimoniumvennootschap, be heersmaatschappij,managementvennootschap, makelaar, aannemer, handelaar, expert , commissionair , financier , adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten betreffen onder meer : .

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten¬ :

vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personenE'E gespecialiseerd in het adviseren en/ of bijsturen van ondernemingen. Dit alles in de ruimste zin vari het woord.

Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van: verzekeringscontracten en herverzekeringscontracten, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks."

Aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel drie als volgt te wijzigigen.

Artikel drie  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

- Het aannemen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van landbouwwerken in

loondienst.

- Het uitvoeren van agrarische en para-agrarische activiteiten zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden.

- De aan- en verkoop, de productie en distributie van aIIerlei land- en tuinbouwproducten:

- Het vervoer van goederen voor rekening of voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

V6or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

-De vennootschap heeft bovendien als doel zowel in als buiten België voor eigen rekening of voor

" rekening van derden of als tussenpersoon, alle activiteiten als holding,

" patrimoniumvennootschap,beheersmaatschappij,managementvennootschap, makelaar, aannemer, handelaar, expert , commissionair , financier , adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten betreffen onder meer :

het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/ of bijsturen van ondernemingen. Dit- alles in de ruimste zin van het woord.

Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van verzekeringscontracten en herverzekeringscontracten, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks."

De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten en/of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele

" vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of

samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag -geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

TWEEDE BESLUIT OPDRACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie

van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. "

"

Voor ontledend uittreksel.

Stephan MOURISSE.

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte + bijzonder verslag van de zaakvoerder van 09/03/2011 met het

verslag van actief en passief van 31-01-2011 + de gecoördineerde statuten van 16/03/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 08.09.2010 10538-0519-017
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.09.2009, NGL 07.09.2009 09751-0355-017
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 08.09.2008 08725-0014-016
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 03.09.2007, NGL 04.09.2007 07712-0054-016
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 04.09.2006, NGL 11.09.2006 06780-2956-016
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 05.09.2005, NGL 29.09.2005 05763-3205-016
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 25.09.2015 15603-0029-015

Coordonnées
ALBRECHT TOM

Adresse
MOENAARDESTRAAT 88B 8972 POPERINGE

Code postal : 8972
Localité : Krombeke
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande