ALDEA SERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALDEA SERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.817.532

Publication

19/02/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE

,~Nor 201 sc

NEERGELEGD

2 7 1 M 2015

fiehGent k afd, van t eue

EL

r.- ~ i..23~

Voor-

behoudei

aan het

Belgisct

Staatsbic

Ondernemingsnr: O SS , $,l .5

Benaming

(voluit) : ALDEA SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ter Reigerie 5, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, op 22 januari 2015, neergelegd ter registratie, dat:

1. "PIELOS", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te8300' Knokke-Heist, Zeedijk Knokke 795 bus 1, met ondernemingsnummer 0893.808.676 RPR Brugge,

Opgericht ingevolge akte verleden voor meester Alex De Wulf, notaris te Gent (Oostakker), op 28novernber 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november daarna onder nummer 07301620.Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2010, waarvan het proces-verbaal op diezelfde datum werd opgemaakt doormeester Steven Verbist, geassocieerd notaris te Gent (Oostakker), gepubliceerd in de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna onder nummer 10115366.

Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 11 van haar statuten door de heer DESiMPEL Christophe Jozef Maurits Frans, geboren te Tielt op vijftien september negentienhonderdzevenenzestig, nationaal nummer: 67.09.15 265-76, wonend te 9070 Destelbergen, Kerkstraat 65.Tot voormelde functie benoemd in de oprichtingsakte, gepubliceerd zoals voormeld, nog in functie naar zijn verklaring.

2. "ZAKENKANTOOR D & V", Naamloze Vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8800Roeselare, Ter Reigerie 5, B.T.W. BE 0457.867.021 RPR Kortrijk.

Opgericht onder de benaming "DOMEIN DE VOSSENBERG" ingevolge akte verleden voor meester Ignace Saey, destijds notaris te Deerlijk, vervangende meester Thérèse Dufaux, destijds notaris te Waregem, wettelijk belet, op 6 mei 1996, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van30 mei daarna onder nummer 960530-80.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst -waaronder de vervanging van de initiële naam door huidige benaming- ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 23 december 2010, waarvan het proces-verbaal op diezelfde datum werd opgemaakt door meester Bénédicte Strobbe, notaris te Waregem, vervangende haar ambtgenootmeester Elisabeth Desimpel, geassocieerd notaris te Waregem, wettelijk belet, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 201i onder nummer 11007733.

Alhier rechsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 van haar statuten door haar gedelegeerd bestuurder, "TASSAERT', Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Godshuisstraat 10, B.T.W. BE 0417.019.529 RPR Kortrijk, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VANDE SOMPELE Daniël Gustave, geboren te Tielt op eenentwintig juli negentienhonderd achtenvijftig, nationaal nummer:58.07,21 385-58, wonend te 8760 Meulebeke, Godshuisstraat 10.

3, pe heer POUDERS Frederick, geboren te Hoxter (Duitsland) op achttien septembernegentienhonderd ' negenenzeventig, nationaal nummer: 79.09.18 235-74, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw EYLENBOSCH Dina, wonend te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Madrigalstraat 51 bus 4.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met toevoeging van een beperkte gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor meester Paul Bauwens, notaris te Dilbeek, op 10 oktober 2005, niet conventioneel gewijzigd naar zijn verklaring.

4. De heer MEYERS, Sven, geboren te Antwerpen op vijf februari negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer: 79.02.05 045-23, echtgenoot van mevrouw FEBER Sharon, wonend te 2070 Zwijndrecht, 11 Geniestraat 6.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, niet conventioneel gewijzigd naar zijn verklaring, onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ALDEA SERVICES";

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, moeten de naam van de vennootschap vermelden, leesbaar geschreven onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA", de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 5.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bedraagt de som van het vaste en veranderlijke gedeelte van het kapitaal. Het kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen, alle met een gelijke nominale waarde van één euro (¬ 1,00).

Vast gedeelte

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) vertegenwoordigd door vijfenzeventigduizend (75.000) aandelen behorend tot de categorie A-aandelen. Het onderscheid tussen de categorieën A en B wordt vastgelegd in het intern reglement.

Veranderlijk gedeeelte

Het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, te weten het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten vereist is, ten gevolge van bijneming of terugneming van aandelen door vennoten of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten.

Deze aandelen kunnen behoren tot de categorie A of B.

De aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, dienen gelijk behandeld te worden. INSCHRIJVINGEN

Op het vast gedeelte van het kapitaal wordt ingeschreven in geld en dit als volgt:

1f door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid P1ELOS, vertegenwoordigd zoals voormeld, voor een bedrag van zevenendertigduizend vierhonderd en tien euro (¬ 37.410,00), volstort voor een bedrag van zevenendertigduizend vierhonderd en tien euro (¬ 37.410,00), in ruil waarvoor zij zevenendertigduizend vierhonderd en tien (37.410) aandelen met nominale waarde van één euro (¬ 1,00) ontvangt, waarvan vijfentwintigduizend (25.000) behorend tot de categorie van de B-aandelen en twaalfduizend vierhonderd en tien (12.410) behorend tot de categorie van de C-aandelen,

2, door de Naamloze Vennootschap ZAKENKANTOOR D & V, vertegenwoordigd zoals voormeld, voor een bedrag van negentig euro (¬ 90,00), volstort voor een bedrag van negentig euro (¬ 90,00), in ruil waarvoor zij negentig (90) C-aandelen met nominale waarde van één euro (¬ 1,00) ontvangt.

3, door de heer POUDERS Frederick, voornoemd, voor een bedrag van zevenendertigduizend vierhonderd en tien euro (¬ 37.410,00), volstort voor een bedrag van zevenendertigduizend vierhonderd en tien euro (¬ 37,410,00), in ruil waarvoor hij zevenendertigduizend vierhonderd en tien (37.410) aandelen met nominale waarde van één euro (¬ 1,00) ontvangt, waarvan vijfentwintigduizend (25.000) behorend tot de categorie van de A-aandelen en twaalfduizend vierhonderd en tien (12.410) behorend tot de categorie van de C-aandelen.

4, door de heer MEYERS Sven, voornoemd, voor een bedrag van negentig euro (¬ 90,00), volstort voor een bedrag van negentig euro (¬ 90,00), in ruil waarvoor hij negentig (90) C-aandelen met nominale waarde van één euro (¬ 1,00) ontvangt,

De oprichters stellen vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is en volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt derhalve over een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) vanaf de neerlegging vaneen uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING - ONTBINDING -- VEREFFENING

Winstverdeling

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds afgenomen, tot dat één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien het eigen vermogen is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het statutair bepaald vast kapitaal vermeerderd met alle reserves en subsidies die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst conform het uitkeringsprincipe zoals in het Intern Reglement is opgenomen en rekening houdende met de wettelijke beperkingen en voorwaarden terzake.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars, Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

bepalen, Bij gebreke van benoeming van een vereffenaar zal of zullen de bestuurders, die op dat moment in functie zijn, van rechtswege optreden als vereffenaars, beraadslagend en optredend op dezelfdewijze als voorzien voor het bestuursorgaan, met dezelfde vergoeding en niet alle bevoegdheden als voorzien door de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering blijft bevoegd de statuten te wijzigen gedurende de vereffening.

Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Bestuursorgaan

De raad van bestuur telt ten minste 2 leden, al dan niet vennoot. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijne

De algemene vergadering zal de leden van de raad van bestuur ais volgt kiezen:

- ten minste 1 bestuurder wordt gekozen uit een lijst met kandidaten voorgesteld door de houders van aandelen van categorie A (de zgn. A-bestuurder);

- ten minste 1 bestuurder wordt gekozen uit een lijst met kandidaten voorgesteld door de houders van aandelen van categorie B (de zgn. B-bestuurder).

Ze worden daartoe benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, behoudens andersluidende beslissing bij hun benoeming.

Ze kunnen te allen tijde door de algemene vergadering warden ontslagen, zonder motivering of opzegtermijn. Onverminderd de terugbetaling van kosten, kan de algemene vergadering aan de bestuurders een bezoldiging toekennen.

Bij overlijden of onbekwaamverklaring van een bestuurder aangeduid door categorie A of Baandelen, zal deze dwingend vervangen worden door een bestuurder voorgesteld door de categorie C-aandelen.

Bevoegdheid

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is, en/of een bijzondere meerderheid geldt.

Al wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valtonder zijn bevoegdheid.

Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur en behoudens bijzondere delegaties, wordt de vennootschap in de handelingen ten overstaan van derden, in recht een in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het optreden van één gedelegeerd bestuurder voor verrichtingen tot en met honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Voor verrichtingen van meer dan honderdduizend euro (¬ 100.000,00) is het gezamenlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder samen met een andere bestuurder vereist.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

- de extramurale zorg waaronder thuisverpleging en thuiszorg.

- de intramurale zorg waaronder het opstarten en uitbaten van woon- en zorgcentra en assistentiewoningen.

- dienstverlening aan huis in de breedste zin van het woord,

- het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede bijstand verlenen op juridisch, fiscaal of personeel-technisch vlak.

- het optreden ais bestuurder, zaakvoerder, bewindvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen, Wanneer haar zaakvoerder optreedt in een van deze functies kan het ereloon afgestaan worden aan de vennootschap,

- alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan.

- alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

- het voeren van de algemene en/of financiële en/of administratieve directie over andere vennootschappen. - horeca-activiteiten en  uitbatingen;

- het verstrekken van aile vormen van adviezen aan ondernemingen, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen. Deze adviezen kunnen verstrekt worden onder de vorm van interim management, crisis management of nog andere denkbare vormen.

- het verstrekken van informatie en het organiseren van colloquia of opleidingen, van het leveren van goederen en diensten met betrekking tot het voorgaande.

- het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, verkoop, verwerven onder welke juridische vorm ook, bouwen, opschikken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitrusten, verbouwen, huren en al dan niet uitgerust of gemeubeld verhuren, oprichten, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan.

Dit alles in de ruimste zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van 6 september 1993 (Belgisch Staatsblad 13 oktober daarna), kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, deze verwerven onder welke juridische vorm ook, huren en verhuren.

- het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen enfof ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin;

- aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondeme mi ngen.

- het uitgeven van obligatieleningen en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

- het verrichten van tradingactiviteiten, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

JAARVERGADERING

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maandjuni om 15.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag. DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE48 3631 4361 6927 bij ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 januar12015 afgeleverd bankattest,

Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

DIVERSE BEPALINGENBENOEMING VAN BESTUURDERS

De oprichters beslissen:

1. de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd en aanwezig, tot eerste B-bestuurder te benomen, die aanvaardt,

2. de heer POUDERS Frederick, voornoemd, en aanwezig tot eerste A-bestuurder te benoemen, die aanvaardt,

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De verschijners beslissen dat, ingeval de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALDE SERVICES aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hierna vermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: de heer POUDERS Frederick, voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt,

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste dinsdag van de maand juni in 2016.

VOLMACHT

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap ZAKENKANTOOR D &V te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 22 januari 2014.

Alex De Wulf, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Stáatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALDEA SERVICES

Adresse
TER REIGERIE 5 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande