ALGEMEEN DIENSTBETOON VOOR MIDDENSTAND EN BEDRIJVEN, AFGEKORT : A.D.M.B.

Association sans but lucratif


Dénomination : ALGEMEEN DIENSTBETOON VOOR MIDDENSTAND EN BEDRIJVEN, AFGEKORT : A.D.M.B.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.002.685

Publication

13/08/2013
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

ll111WII~I~I~INWI~IM~I~NN

" 131273 0

NEERGELEGD ter GRIFM Kdet

TT

REc~tTsr~tKVANoop aN0a

(Meung Bruaas)

BRUGGE ~~ ~~

3 l~I3

Grigiegese

Ondernemingsar : 0408.002.685

Benaming

(voluit) : Algemeen Dienstbetoon voor Middenstand en Bedrijven

(verkort) : ADMB

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : statutenwijziging - benoemingen en ontslagen

De algemene vergadering van ADMB vzw, samengekomen op haar maatschappelijke zetel te Brugge op 24 mei 2013, heeft de volgende beslissingen genomen.

1. Statutenwijziging

De volgende statutenwijziging werd met unanimiteit goedgekeurd.

Oud artikel 3

1De vereniging is een onafhankelijke organisatie met als voornaamste doel het inrichten van hulpdiensten voor middenstand en bedrijven inzake sociale, economische, corporatieve, fiscale, rechtskundige, " rekenplichtige en andere aangelegenheden ten dienste van de leden; het aanleggen van documentatie ter; bevordering van de belangen en de diensten van haar aangeslotenen; het verstrekken van inlichtingen op" gebied van sociale, economische, corporatieve, fiscale, rechtskundige, rekenplichtige en andere aangelegenheden, aan de aangeslotenen.

Alle andere taken of opdrachten dan deze hierboven vermeld, die bij wet of koninklijk besluit aan de vereniging worden toevertrouwd zullen ook door de vereniging kunnen worden uitgevoerd.

2,Ter uitvoering van voomoemde taken kan de vereniging in de nodige ondersteuning en uitrusting voorzien zodat haar taken maximaal kunnen worden vervuld. Deze uitrusting kan onder meer bestaan uit een aangepaste informatica-infrastructuur, een administratief en boekhoudkundig secretariaat, controle en beveiligingsvoorzieningen, personeel.

3.De vereniging mag alle handelingen verrichten of daden van koophandel stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben. Zo mag de vereniging bijdragen of vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken alsook roerende en onroerende goederen verwerven en bezitten, nodig voor de verwezenlijking van haar doel.

4.De vereniging kan in haar structuur verschillende regionale of lokale kantoren of afdelingen uitbouwen waar de opdrachten van de vereniging kunnen worden uitgeoefend. Dit kan gebeuren in samenwerking met andere verenigingen of organisaties, De onderlinge verhouding binnen deze structuur wordt in een huishoudelijk reglement bepaald,

5.De vereniging kan samenwerkingsverbanden afsluiten met andere organisaties of verenigingen ter; verwezenlijking van haar doel.

Nieuw artikel 3

1,De vereniging heeft in het kader van de Groep ADMB, waar ze deel van uitmaakt, als doel het bevorderen en verdedigen van de belangen van de leden van de groep en het behartigen en verzekeren van de continuïteit van deze entiteiten.

Dit doel zal de vereniging nastreven door onder meer: het aanhouden van participaties, het beheer als een goed en voorzichtig huisvader van het patrimonium van de Groep ADMB en het ter beschikking stellen van: patrimonium aan de entiteiten in functie van de doelstelling van de Groep ADMB. Dit alles gebeurt in: overeenstemming met de principes die eigen zijn aan een vereniging zonder winstoogmerk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle andere taken of opdrachten dan deze hierboven vermeld, die bij wet of koninklijk besluit aan de vereniging worden toevertrouwd zullen ook door de vereniging kunnen worden uitgevoerd.

2.Ter uitvoering van voornoemde taken kan de vereniging in de nodige ondersteuning en uitrusting voorzien zodat haar taken maximaal kunnen worden vervuld. Deze uitrusting kan onder meer bestaan uit een aangepaste informatica-infrastructuur, een administratief en boekhoudkundig secretariaat, controle en beveiligingsvoorzieningen, personeel.

3.De vereniging mag alle handelingen verrichten of in bijkomende orde daden van koophandel stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben. Zo mag de vereniging bijdragen of vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken nodig voor de verwezenlijking van haar doel.

4.De vereniging kan in haar structuur verschillende regionale of lokale kantoren of afdelingen uitbouwen waar de opdrachten van de vereniging kunnen worden uitgeoefend. Dit kan gebeuren in samenwerking met andere verenigingen of organisaties. De onderlinge verhouding binnen deze structuur kan in een huishoudelijk reglement worden bepaald.

5.De vereniging kan samenwerkingsverbanden afsluiten met andere organisaties of verenigingen ter verwezenlijking van haar doel.

Artikel 20

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen,"

[. r.]

Wordt als volgt vervangen:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college, wordt de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter samen met een bestuurder of samen met de gedelegeerd bestuurder. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door een andere bestuurder. "

[.]

Artikel 21

"De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen aan een of meer tussen zijn leden gekozen bestuurders die de titel van gedelegeerde van de raad van bestuur dragen. Hun machten wcrden door de raad van bestuur vastgesteld.

Hij kan eveneens niet-bestuurders belasten met het dagelijks bestuur van de vereniging. Deze leden verdelen op hun beurt onder hen de mandaten van voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van het dagelijks bestuur.

De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt door de raad van bestuur vastgesteld."

Wordt als volgt vervangen:

"De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen aan een of meer tussen zijn leden gekozen bestuurders of aan een of meer niet-bestuurders die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt door de raad van bestuur vastgesteld."

Artikel 26

"Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van dagelijks bestuur, moeten worden ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken."

Wordt als volgt vervangen:

"Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van dagelijks bestuur, moeten worden ondertekend door de voorzitter samen met een bestuurder of samen met de gedelegeerd bestuurder, zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door een andere bestuurder."

2. Benoemingen

Conform de statuten werd de volgende persoon met unanimiteit herbenoemd tot bestuurder:

De heer Geert De Cooman, wonende te Droeshoutstraat 155, 1745 Opwijk, bestuurder tot 2019.

r >k, MOU 2,2



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Conform de statuten werd de volgende persoon benoemd tot bëstuurder:'

De heer Frank Vols, wonende te Trekschurenstraat 89, 3500 Hasselt, bestuurder tot 2019.



Conform de statuten werd het ontslag als bestuurder met unanimiteit aanvaard en werd eveneens kwijting verleend aan de heer Chris Das, wonende te Roerdompstraat 2, 3670 Meeuwen-Gruitrode.

Op 12 september 2013 bereikt de beer Dirk Demeulemeester de leeftijd van 70 jaar. Op dat moment eindigt zijn mandaat als bestuurder en wordt hem met unanimiteit kwijting verleend.

Voor verslag,

Philip Van Eeckhoute

Gedelegeerd bestuurder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2014
ÿþ(" '. I\

LL 1

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akt

19~ I1111

Griffie Rechtbank Koophandel

1.1 DEC 2014

Gent Afdeling Brugge

De grfr7fee

ERGELEGD

Ondernemingsnr : 0408.002.685

Benaming

(voluit) : ALGEMEEN DIENSTBETOON VOOR MIDDENSTAND EN

BEDRIJVEN

(verkort) : A.D.M.B.

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Statutenwijziging, mandaten, benoeming

pe Algemene Vergadering van vzwA.D.M.B. , samengekomen op haar maatschappelijke zetel te Brugge op 13 juni 2014, heeft de hierna volgende beslissingen genomen:

1 Statutenwijziging

Artikel 2

"De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge, in het, gerechtelijk arrondissement Brugge. Bij beslissing van de raad van bestuur mag hij elders overgebracht` worden."

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

"De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge, in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen. Bij beslissing van de raad van bestuur mag hij elders overgebracht worden. "

Artikel 6

"Elke natuurlijke - of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard, kan als effectief lid tot de

vereniging toetreden. " I ...]

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

" Elke natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard, kan als effectief lid tot de

vereniging toetreden. " I ...]

Artikel 14

"De raad van bestuur zal alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden binnen de acht dagen na kennisname van de beslissing, in het register van de leden, dat bijgehouden wordt op de zetel van de vereniging, inschrijven.

Binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten zal de raad een bijgewerkte lijst neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Brugge."

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

"De raad van bestuur zal alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden binnen de acht dagen na kennisname van de beslissing, in het register van de leden, dat bijgehouden wordt op de zetel van de vereniging, inschrijven."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-`4¢ohouden xr aan het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 34

"De jaarlijkse rekeningen worden door de zorgen van de raad van bestuur ter griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement van de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd, neergelegd."

wordt met unanimiteit van stemmen als volgt vervangen:

"De jaarlijkse rekeningen worden door de zorgen van de raad van bestuur neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge, die territoriaal bevoegd is voor de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd."

2. Benoemingen

De vergadering is unaniem akkoord dat het mandaat van de heren Piet Vandeputte, Bernard Vanden Avenne en Walter Vandenbossche en van de Comm. V. Desmet Luc met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Desmet dat komt te vervallen met goedkeuring van betrokkenen en op voordracht van de raad van bestuur verlengd wordt voor een periode van zes jaar tot 2020.

Voor verslag

Philip Van Eeckhoute

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hei) van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : MANDATEN - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - COMMISSARIS

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werden volgende rechtspersonen benoemd als bestuurder van ADMB VZW : KG Consult CVOA en Desmet Luc, comm.v.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 9 juni 2012.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende rechtspersonen benoemd ais bestuurder van ADMB VZW: KG Consult CVOA, met maatschappelijk zetel te 8200 Brugge 2, Grote Moerstraat 85, ingeschreven in het KBO onder nummer 860.995.952, met als vaste vertegenwoordiger de heer Karel Ghesquière, Grote Moerstraat 85, 8200 Brugge 2, bestuurder tot 2017 (voleindiging mandaat Karel Ghesquière) en Desmet Luc, comm.v., met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge 2, Doornstraat 233, ingeschreven in het KBO onder nummer 879.624,605, met als vaste vertegenwoordigder de heer Luc Desmet, Doornstraat 233, 8200 Brugge 2, bestuurder tot 2014 (voleindiging mandaat Luc Desmet).

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werden volgende personen ontslagen als bestuurder van ADMB VZW: Luc Criel, Luc Desmet en Karel Ghesquière.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 9 juni 2012.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen ontslagen als bestuurder:

Luc Criel, Molenhoek 69, 9940 Evergem, geboren te Sleidinge op 9.1.1957, die op eigen verzoek ontslag nam op 9.62012;

Luc Desmet, Doornstraat 233, 8200 Brugge 2, geboren te Roeselare op 14.5.1946, die op eigen verzoek ontslag nam op 9.6.2012;

Karel Ghesquière, Grote Moerstraat 85, 8200 Brugge 2, geboren te Menen op 5.1.1948, die op eigen verzoek ontslag nam op 9.62012.

Op de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 werd volgende rechtspersoon benoemd als commissaris voor de boekjaren 2012 tot en met 2014.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 9 juni 2012 :

BDO, Clintonpark, Ter Reigerie 7/3, 8800 Roeselare vertegenwoordigd door Peter Vandewalle, wordt benoemd als commissaris voor de boekjaren 2012 t/m 2014.

Philip Van Eeckhoute

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ` Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!\1

" iassis3e

o (TEUR

3 ELG1',

cw

2 F. `: . .

J t~p}~h ,.

f.aÜYe,

Griffie

M. ,

it. -4..

Ondernerningsnr : 0408.002.685

Benaming

(voluit) : ADMB-ALGEMEEN DIENSTBETOON VOOR MIDDENSTAND EN BEDRIJVEN

Bijdagen-bij het $elgisclrStaatsb1ud 06/09/2012 ÿÿ Anfnëïës cliï eiiiiitëür bête

16/11/2011
ÿþ1 ~ ~ ~_ ,.~. ; " ~ MOD 2.2

i ikeel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE

uG4 3 NOV, 2.011gge)

Griffie De griffier.

111111 111

*11172479*

bet az Be Sta

`Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0408.002.685

Benaming

(voluit) : ADMB-ALGEMEEN DIENSTBETOON VOOR MIDDENSTAND EN

BEDRIJVEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

Onderwerp akte : MANDATEN - ONTSLAGEN - AANSTELLINGEN

Op de Algemene Vergadering van 21 mei 2011 werden volgende (rechts)personen benoemd als bestuurder: van VZW ADMB : Kathleen PEETERS, DqM Commanditaire Vennootschap.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 21 mei 2011.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen benoemd als: bestuurder:

Kathleen PEETERS, Tiensesteenweg 298, 3000 Leuven, geboren te Brussel op 10/3/1962, bestuurder tot 2017;

DqM Commanditaire Vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8430 Middelkerke, Westendelaan 100. blok VII 030717G, met als vaste vertegenwoordiger Bernard Bruggeman, Jan Devosstraat 7 bis, 8501 Kortrijk, geboren te Kuurne op 27/9/1957; bestuurder tot 2017.

Op de Algemene Vergadering van 21 mei 2011 werden volgende personen ontslagen als bestuurder van:

VZW ADMB : Geert CASTELEYN en Régine GEUENS.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 21 mei 2011.

De Algemene Vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen ontslagen als;

bestuurder:

Geert CASTELEYN, Karel de Stoutelaan 135/3, 8000 Brugge, geboren te Brugge op 27/9/1950, die op

eigen verzoek ontslag nam op 16/11)2010;

Régine GEUENS, Ptoléméelaan 16, 1180 Ukkel, geboren te Kortrijk op 14/10/1941.

Op de Algemene Vergadering van 21 mei 2011 werden volgende benoemingen als bestuurder van VZW

ADMB hernieuwd:

Raoul BEEUWSAERT, Cari DE KEUKELAERE, Karel GHESQUIERE.

Op de Raad van Bestuur van 21 mei 2011 werd volgende persoon vanaf 1)2/2012 aangesteld als

gedelegeerd bestuurder van VZW ADMB :

Philip VAN EECKHOUTE, Kestelstraat 150, 9880 Aalter, geboren te Sint-Amandsberg op 7/10/1969.

Rectificatie: op de Raad van Bestuur van 5 juni 2010 werd het mandaat als voorzitter van Jozef VANDENBERGHE, aangevangen op 9/11/2005, verlengd met een periode van vijf jaar en dit tot 2015.

Karel Ghesquière

bestuurder-algemeen directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALGEMEEN DIENSTBETOON VOOR MIDDENSTAND EN BE…

Adresse
SINT-CLARASTRAAT 48 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande