ALGEMENE BOUWWERKEN DEVOS MICHAEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN DEVOS MICHAEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.764.109

Publication

02/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13300032*

Neergelegd

28-12-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0508764109

Benaming (voluit): ALGEMENE BOUWWERKEN DEVOS MICHAEL (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Ketenstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 27 december 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. De Heer Michael, Frans Tamara DEVOS, geboren te Izegem, op 15 mei 1986, echtgenoot van Mevrouw Julie Velghe, wonende te 8770 Ingelmunster, Ketenstraat 18.

2. Mevrouw Julie, Martine Gina VELGHE, geboren te Izegem, op 12 september 1989, echtgenote van De Heer Michael Devos, wonende te 8770 Ingelmunster, Ketenstraat 18.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "ALGEMENE BOUWWERKEN DEVOS MICHAEL .

Naam en rechtsvorm: de vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  ALGEMENE BOUWWERKEN DEVOS MICHAEL .

Zetel : te 8770 Ingelmunster, Ketenstraat 18

Duur: De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel : de algemene aannemingen van bouwwerken

dit in de ruimste zin van het woord.

Het betreft ondermeer: alle ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen; het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen; onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren , al dan niet geprefabriceerd; plafonneer- , cementeer- en alle andere pleisterwerken; voegwerken; slopingswerken; reinigen en opknappen van gevels; muurbekledingen en vloerbedekkingen; plaatsen van vloeren wandtegels; vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren; het waterdicht maken van daken en dakterrassen; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz... het aanbrengen van glas, spiegels, enz...; schilderwerken.

De coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord; studie-en raadgevend bureau; werken in coördinatie met onderaannemers; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabrikatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de groot- en kleinhandel in bouwprodukten en materialen; groot- en/of kleinhandel in hout. Het ter beschikking stellen, het huren, verhuren tegen vergoeding van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen enz... in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen, ongeacht hun doel.

De zaakvoerder mag zijn machten, geheel of gedeeltelijk en waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding afstaan aan derden, al dan niet vennoten.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, hebbend een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬

20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alléén optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder :

De Heer Michael Devos, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De duur van zijn mandaat is onbepaald en zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder kan door de vennoten slechts worden herroepen met unanimiteit der stemmen en wegens gewichtige redenen.

Indien de Heer Michael Devos als enige zaakvoerder wegvalt, om welke reden ook, onder meer in geval van overlijden en onbekwaamverklaring, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door Mevrouw Julie Velghe, voor onbepaalde duur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de

eerste zaterdag van de maand februari, om 18 uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30

september van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Tenzij de algemene vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningwijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningkosten, het regelmatig betaalde en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald als volgt :

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- door de Heer Michael Devos, voornoemd, ten belope van 190 aandelen tegen

de prijs van negentienduizend euro (¬ 19.000,00); volstort ten belope van drie/vierde.

- door Mevrouw Julie Velghe, voornoemd, ten belope van 10 aandelen tegen de

prijs van duizend euro (¬ 1.000,00); volstort ten belope van drie/vierde. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar begint vanaf 1 januari 2013 en eindigt op 30 september

2014.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de eerste zaterdag van de maand februari van het jaar 2015.

3. De oprichters geven bij deze volmacht aan de Heer Raf Castelein, boekhouder, te 8830 Hooglede, Oude Torhoutstraat 2, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister, KBO en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN DEVOS MICHAEL

Adresse
KETENSTRAAT 18 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande