ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT EN ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT EN ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.972.748

Publication

11/06/2014
ÿþº%

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

IflhlIYVIIIYMI~V

+1911986

YI

Ondernemingsnr : 0412.972.748 Benaming

(voluit) : ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT & ZONEN (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Houthulstseweg 15, 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelles Ghesquière te leper op 28 maart 2014, dragende volgende melding van registratie: "Geboekt vier bladen geen verzending te leper 1 op 8 april 2014 boek 182 blad 77 vak 9. Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 E). (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE De ontvanger a.i.".

BLIJKT onder meer dat de Algemene Vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT & ZONEN" volgende beslissingen heeft genomen:

JAARVERGADERING

Eerste besluit

De algemene vergadering neemt kennis van de mededeling van de zaakvoerder dat zich in het afgelopen boekjaar geen verrichtingen hebben voorgedaan die aanleiding kunnen geven tot een belangenconflict tussen de zaakvoerder en de vennootschap zoals beschreven in artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder deelt mee dal hij geen schriftelijk jaarverslag heeft opgesteld omdat dit geen wettelijke verplichting is overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die hem door de vennoten worden gesteld met betrekking tot zijn beleid.

Tweede besluit

De algemene vergadering verklaart voorafgaandelijk kennis te hebben genomen van het ontwerp van jaarrekening, bestaande uit een balans, resultatenrekening en toelichting. Zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing, bespreekt de jaarrekening en keurt deze met unanimiteit goed, inclusief de bestemming van het resultaat.

Derde besluit

De algemene vergadering verieent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in het afgelopen boekjaar.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Vierde besluit

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag de dato 21 maart 2014 opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag de dato 21 maart 2014 opgemaakt door de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Voormelde verslagen en voormelde staat worden besproken.

De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van geassocieerd notaris Annelies Ghesquière.

Vijfde besluit

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Daniel Hoedt uit zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap en dit omwille van de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

Bovendien beslist de vergadering hem kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid gedurende de periode vanaf 1 januari 2014 tot op heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zesde besluit

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heer Daniel Joseph Cornelius Hoedt, geboren te leper op 5 november 1941, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), houthulstseweg 15B en de heer Antoon Joseph Wilfried Hoedt, geboren te Poelkapelle op 17 mei 1947, wonende te 8680 Koekelare, Noordomstraat 10, tot vereffenaars, onder voorbehoud van bevestiging van hun benoeming door de rechtbank van Koophandel ingevolge artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, of bij gebrek aan de voldoening aan de wettelijke vereisten door één van hen de andere van hen beide aan te stellen tot enige vereffenaar.

De heer Daniel Hoedt en de heer Antoon Hoedt verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Deze benoemingen geschieden onder voorbehoud van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel te leper.

De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaars nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de heer Daniel Hoedt en de heer Antoon Hoedt dat zij elk :

- niet werden veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

- ais enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige geenszins niet tijdig rekening en verantwoording hebben gedaan en geenszins niet tijdig hebben afgerekend.

- niet failliet werden verklaard (zonder rehabilitatie te hebben verkregen);

- geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, hebben opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De Rechtbank van Koophandel te leper zal aangezocht worden bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat zal worden ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Zevende besluit

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de machten en vergoeding van de vereffenaar(s), die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder - weliswaar onder voorbehoud van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel te leper - vast te stellen als volgt

De vereffenaar(s) zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en onder meer deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering, in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

Hij zal onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn macht, die hij zal bepalen, kunnen overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de Vennootschap.

Hij zal in het bijzonder in naam van de vennootschap de nodige stukken kunnen ondertekenen in verband met de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook in verband met de schrapping van het ondernemingsnummer.

Het mandaat van vereffenaar zal kosteloos worden uitgeoefend.

Achtste besluit

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heren Daniel en Antoon Hoedt als lasthebbers ad hoc ter indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van Koophandel te leper, ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) en ter bevestiging van de door deze laatste gestelde handelingen vóór de bevestiging van hun aanstelling.

Negende besluit

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen door:

1.Vervanging van artikel één door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt 'ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT & ZONEN"

2.Vervanging van artikel vier door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 28 maart 2014, enkel nog voor haar vereffening".

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan geassocieerd notaris Annelles Ghesquière alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende besluit

De vergadering beslist ten slotte, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de Naamloze Vennootschap "DKF Fiduciaire", Kasteelstraat 29A te Kortrijk, evenals haar bedienden en aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van

~

r

V n Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



il Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de"

Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere

administratieve instanties, alsook voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan geassocieerd notaris Annelies

Ghesquière te leper om het nodige te doen voor de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte met het

oog op de publicatie en het ondertekenen van alle stukken met het oog op het bekomen van de bevestiging van

de benoeming van voormelde vereffenaars door de rechtbank van Koophandel te leper.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- revisoraal verslag





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Annelies Ghesquière

Geassocieerd notaris



Op de laatste Diz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2014
ÿþk MM MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



' Ondernemingsnr : 0412.972.748

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

11111111!!Ij1.11,11.1111111!1111 MON ITEU

13 -10

BI LGISCH S

ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT & ZONEN

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel HouthuIstseweg 15 - 892G LANGEMARK-POELKAPELLE (volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op 14 september 2014 blijkt dat de vergadering met éériparigheid van stemmen:

* besloten heeft de besluiten en de voorstellen gedaan door de vereffenaars bij te treden en het verslag van, de vereffenaars en de rekeningen van de liquidatie goed te keuren;

* besloten heeft volledige en onbeperkte kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de uitvoering van zijn, mandaat;

* verklaard heeft dat de vereffening op 14 september 2014 afgesloten is en dat de vennootschap op 14 september 2014 definitief opgehouden heeft te bestaan;

* de boeken en de stukken van de vennootschap te bewaren gedurende een termijn van vijf jaar te 8920' LANGEMARK-POELKAPELLE, Houthulstseweg 15;

* volmacht te verlenen aan afgevaardigden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap DKF FIDUCIAIRE, met zetel te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat 29a, met de' mogelijkheid tot in de plaats stelling, om:

- alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de aanvraag, de wijziging of de doorhaling van het' ondernemingsnummer van de vennootschap;

- de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

- aile benodigde documenten en formulieren te ondertekenen jegens de diverse administratieve instanties.

Voor éénsluldend uittreksel.

Daniël HOEDT Antoon HOEDT

uittredend vereffenaar uittredend vereffenaar

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- afschrift goedkeuring verdelingsplan afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling leper.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

25/05/2012 : IE025691
02/04/2012 : IE025691
21/06/2011 : IE025691
18/08/2010 : IE025691
05/06/2009 : IE025691
19/06/2008 : IE025691
06/09/2007 : IE025691
30/11/2006 : IE025691
26/05/2005 : IE025691
07/05/2004 : IE025691
25/06/2003 : IE025691
11/06/2002 : IE025691
17/06/2000 : IE025691
01/01/1997 : IE25691
01/01/1995 : IE25691
01/01/1993 : IE25691
01/01/1992 : IE25691
01/01/1989 : IE25691
01/01/1988 : IE25691
01/01/1986 : IE25691

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN M. HOEDT EN ZONEN

Adresse
HOUTHULSTSEWEG 15 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande