ALGEMENE BOUWWERKEN VERGOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN VERGOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.783.257

Publication

07/05/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





0 91



*13070293*





RGE4~GQ ~p~~ag 84 ele~

~~cel~+~~l;M ~t~~~~~`~~~ ~

R~ t~~

~ ~p~~ ~r~~

oe' Griffie se

elle

: 0503.783.257

Benaming

(voluk) : Algemene Bouwwerken Vergote

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8740 Pittem (Egem), Kolonel Naessensstraat 37 (volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 21 maart 2013 en van het: controleverslag d.d. 21 maart 2013 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business: Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno Pouseele.

Geert VERGOTE, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2013
ÿþr ,nod 11.1



1111111111).1111)1111111111111

Vc behc aar Belo Staal

Ondernemingsnr : 050 3 7 8

tLUik B-11 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD lei GRIFFE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afging Brugge)

op:

31JAi";} 3r.,

Griffie

3 2

Benaming (voluit) : Algemene Bouwwerken Vergote

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kolonel Naessensstraat 37

8740 Pittem (Egem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 25 januari twee duizend en dertien, neergelegd vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

De heer VERGOTE Geert Frank Cyriel, geboren te Tielt op 11 juli 1960, echtgenoot van mevrouw DEMEYER Monique Augusta Cyrille, wonende te 8740 Pittem (Egem), Kolonel Naessensstraat 37,

De heer VERGOTE Dieter, ongehuwd, geboren te Tielt op 6 februari 1990, wonende te 8740 Pittem (Egem),, Kolonel Naessensstraat 37.

De heer VERGOTE Wouter, ongehuwd, geboren te Tielt op 29 juni 1988, wonende te 8740 Pittem (Egem),, Kolonel Naessensstraat 37.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

Algemene Bouwwerken Vergote

ZETEL:

8740 Pittem (Egem), Kolonel Naessensstraat 37

DOEL:

De onderneming heeft tot doel het bouwen en afwerken van gebouwen: woningen, appartementen,' kantoren, enz; het uitvoeren van aile metsel- en betonwerken; tegelwerken; bevloeren van gebouwen en terrassen; tegelwerk; afbraakwerken; grondwerken; pleister- en cementeerwerken; verdichten van gebouwen en: kelders; polieren van beton en het aanleggen van opritten en paden. Het coördineren van de bouw en de; afwerking van deze gebouwen. Het optreden als veiligheidscoördinator voor deze werken. Het aan- en. verkopen van bouwmaterialen.

De onderneming heeft tot doel het aankopen, afbreken, ruilen, het bouwen en verbouwen, het huren en verhuren van gebouwen en gronden; het leasen en in leasing geven van onroerende goederen; het verkavelen en bouwrijp maken van terreinen; het geschikt maken van onroerende goederen voor alle bestemmingen en: doeleinden; het coördineren van al deze werkzaamheden. Dit alles zowel in eigen naam als voor derden zowel: in België als in het buitenland.

Het beheren van eigen onroerend of roerend vermogen ; aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, ruilen, huren en verhuren, onderhouden ervan evenals het uitvoeren van handelingen nuttig en noodzakelijk om dit doel te bereiken en welke van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten vennootschappen; en ondernemingen, het stimuleren en coördineren van de ontwikkeling van deze vennootschappen en: ondernemingen.

Het verlenen van adviezen inzake management, de technische aspecten inzake de bouw en het: commercialiseren van gebouwen en gronden.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en ondernemingen of particulieren, in; eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in; de meest ruim zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten voor zover zij toegelaten zijn door; de wet.

Het optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of= ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

-manieren, die zij het -best geschikt vindt. -- -- -- --W_ --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013

~ mod 11,1



Voor-'bphouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-1 De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; zij kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of nuttig achten.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of soortgelijk doel hebben of die nuttig zijn voor het verwezenlijken van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat aile aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, volledig zijn volgestort in speciën.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij de KBC Bank. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering," kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni, om 99,OOu, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn,instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhoudersra rato van`iun aandelenbezit. VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen' eersi dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal, worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel.gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld'uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van stemmen aan te stellen als zaakvoerders voor onbepaalde duur:

* De heer VERGOTE Geert, wonende te 8740 Pittem (Egem), Kolonel Naessensstraat 37.

* De heer VERGOTE Dieter, wonende te 8740 Pittem (Egem), Kolonel Naessensstraat 37.

* De heer VERGOTE Wouter, wonende te 8740 Pittem (Egem), Kolonel Naessensstraat 37, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan bries Lagae, met kantoor te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 67, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 25 januari 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0469-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0153-015

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN VERGOTE

Adresse
KOLONEL NAESSENSSTRAAT 37 8740 EGEM

Code postal : 8740
Localité : Egem
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande