ALGEMENE ONDERNEMINGEN SOETAERT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALGEMENE ONDERNEMINGEN SOETAERT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.291.734

Publication

02/04/2014
ÿþ~

Mcd PDF 11.1

1 t-t'it( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.11111!1.13111

i

il

Fvcserwegn viieetc vwin qtr'

rechtbank van koô

Griffie0E1 drlfl'~P"

Brugge  - : elino te 4vc#enae

op 2 0 2014

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : 0405.291.734

Algemene Ondernemingen Soetaert

Naamloze vennootschap

Zetel : Esperantolaan 10A - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Delegatie van bevoegdheden

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24/01/2014

De raad heeft de volgende beslissing genomen:

Zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden van de raad van bestuur en van de gedelegeerd bestuurder, geeft de raad van bestuur de bevoegdheid en de volmacht aan de volgende personen, niet individuele bevoegdheid, voor de ondertekening van alle studies, aannemingscontracten, aanbestedingen en / of offertes voor zowel openbare als private opdrachtgevers, met een maximum bedrag van 5.000.000,00 EUR per project:

- de heer Muller Koen, geboren te Roeselare op 24 februari 1975, wonende te 8540 Deerlijk, Fabrieksstraat 1

- de heer Leemans Eric Ivo Achiel, geboren te Merchtem op 5 maart 1967, wonende te 9255 Buggenhout, Molenstraat 85

- de heer Ingelbrecht Nico Jozef Juliaan, geboren te Nieuwpoort op 6 januari 1961, wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Duinenlaan 95.

Ir Peter Caset BVBA, vast vert door Caset Peter

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van-Luik B vermelden : petto : Naam en fioedanigheid van deinstrumenterende noÏarrs, Fetzif vari dë persd(ó}ri(én)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2014
ÿþ~

Mod Wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.voanrgetegia tt-r viffn van ae

re - 4. n van koo

Brugge  afdeling to 003t- ~

4 JAN. 2014

Griffie3p are>.

r

Ondememingsnr : 0405.291.734

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ONDERNEMINGEN SOETAERT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, Esperantolaan 10A

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 27 december 2013;

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende;

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen;

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING NIEUWE WETGEVING

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van het vereiste verslag van het bestuursorgaan met een omstandige verantwoording van de geplande wijziging van het maatschappelijk doel.

Bij het verslag is een samenvattende staat gevoegd van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden; voordien werd vastgesteld, namelijk op 30 september 2013.

Gezien de aanstelling van een commissaris in deze vennootschap heeft deze laatste een afzonderlijk i verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, Het verslag van de commissaris dateert van 23 december 2013.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de verslagen die in de agenda werden aangekondigd, alsook van de samenvattende staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd vastgesteld. Elke aandeelhouder erkent een kopie van deze documenten ontvangen te hebben,, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Een exemplaar van de verslagen wordt door de notaris-minuuthouder neergelegd op de rechtbank van: koophandel.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De algemene vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk doel uit artikel 3 van de bestaande statuten aan te vullen met de volgende activiteiten, en dit net na het laatste gedachtestreepje:

"De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van: mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt duurzaam ondernemen."

DERDE BESLUIT -- BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist om de volgende personen te benoemen tot bestuurder voor een periode, van 6 jaar vanaf heden:

- de BVBA Ir. Peter Caset", met zetel te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11, houder van-het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0472.519.662. De BVBA "ir. Peter Caset" wordt voor deze bestuursfunctie vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer CASET Peter Roger André, geboren te Roeselare op 20 november 1969, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel),, Kuipebosstraat 11.

- de CVBA "Soetman", met zetel te 8400 Oostende, Esperantolaan 101A, houder van het; ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0808.612.685. De CVBA "Soetman" wordt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer LEEMANS Eric Ivo Achiel, geboren te Merchtem op 5 maart 1967, wonende te 9255 Buggenhout, Molenstraat 85.

Elke bestuurder is hier aanwezig en aanvaardt deze benoeming, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in een handelsvennootschap.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VIERDE BESLUIT -- OPDRACHT EN VOLMACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN tot' UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke; formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de; Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y

' \cor behouden aart het Belgisch Staatsblad

Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de heer Nico Ingelbrecht, wonende te 8434 Westende, Duinenlaan 95, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde ' Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten,

ª% Na de algemene vergadering kwam de raad van bestuur bijeen. De raad van bestuur beslist unaniem om de volgende persoon aan te stellen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur:

- de BVBA "ir. Peter Caser, met zetel te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0472.519.662. De BVBA Ir. Peter Caser wordt voor deze bestuursfunctie vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer CASET Peter Roger André, geboren te Roeselare op 20 november 1969, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11.

De gedelegeerd bestuurder is hier aanwezig en aanvaardt deze benoeming, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in een handelsvennootschap. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

u

Opgemaakt te Menen op 4 januari 2014.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten. - afschrift van de akte.

- het vereiste verslag van het bestuursorgaan met een omstandige verantwoording van de geplande wijziging van het maatschappelijk doel, met een samenvattende staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd vastgesteld,

- het afzonderlijk verslag van de commissaris in deze vennootschap over de staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2015
ÿþMod FOF 1i.1

iêiù% Ife ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 30/06/2014

Met eenparigheid van stemmen wordt BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA, met zetel te Accent Business Park, Kwadestraat 153, bus 5, 8800 Roeselare herbenoemd tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2017 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2016. BDO stelt Dhr. Peter Vandewalle aan als permanente vertegenwoordiger.

BVBA ir. Peter Caset, vast vertegenwoordigd door Dhr. Peter Caset

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111111111111111

*15003862*

Y111

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Ondernemingsnr : 0405.294.734

Benaming (voluit) : Algemene Ondernemingen S

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Esperantolaan 10A - 8400 Oostende

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.07.2013 13275-0156-043
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 29.06.2012 12239-0046-043
26/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

V beh

aa Bel Star

Ill Il ll ll It1 111 1Itl lli lll

*11114776*

Neaerge'" egd ter griffie ven oe rechtbank van kcochafdel Brugge - a;ûaling te Oo3tenoe

°p 1 3 JULI 21311

Griffie

Ondernemingsnr : 0405.291.734 Benaming

(voluit) : Algemene Ondernemingen Soetaert

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Esperantolaan 10/A 8400 OOSTENDE Onderwerp akte : Herbenoeming Commissaris

Tekst

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 02 juni 2011 blijkt volgende beslissing

- de BVBA Cleppe, Keunen & Partners, bedrijfsrevisoren, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door Dhr. Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, wordt herbenoemd als commissaris voor een periode van 3 jaar. Zijn mandaat neemt ingang op 02 juni 2011 en eindigt aldus onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014.

BVBA ir. Peter Caset, vertegenwoordigd door Dhr. Peter Caset

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 30.06.2011 11239-0523-044
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 26.06.2009 09305-0130-044
03/04/2009 : OO018654
03/04/2009 : OO018654
09/07/2008 : OO018654
16/05/2008 : OO018654
25/04/2008 : OO018654
24/01/2008 : OO018654
26/07/2007 : OO018654
15/03/2007 : OO018654
26/09/2006 : OO018654
30/06/2006 : OO018654
15/06/2005 : OO018654
06/06/2005 : OO018654
02/06/2004 : OO018654
03/07/2003 : OO018654
18/04/2003 : OO018654
26/02/2003 : OO018654
29/10/2002 : OO018654
19/06/2002 : OO018654
15/06/2000 : VE018654
15/06/2000 : VE018654
14/01/1999 : VE018654
19/07/1996 : VE18654
01/01/1993 : VE18654
17/06/1992 : VE18654
27/01/1990 : VE18654
20/06/1989 : VE18654
01/01/1989 : VE18654
01/01/1988 : VE18654
28/06/1986 : VE18654
09/04/1986 : VE18654
01/01/1986 : VE18654
22/08/1985 : VE18654
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0494-042

Coordonnées
ALGEMENE ONDERNEMINGEN SOETAERT

Adresse
ESPERANTOLAAN 10A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande