ALGEMENE VLOER- EN TEGELWERKEN JOOST LANDUYT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE VLOER- EN TEGELWERKEN JOOST LANDUYT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.000.058

Publication

11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 05.12.2013 13678-0354-012
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 12.12.2014 14691-0250-014
06/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12302050*

Neergelegd

04-04-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ALGEMENE VLOER- EN TEGELWERKEN JOOST LANDUYT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8340 Damme, Zwinstraat 47

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op drie april tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat:

1/ De Heer LANDUYT Joost Julien, geboren te Beernem op negentien juni negentienhonderd negenenzestig, wettelijk samenwonend met Mevrouw Mieke Dombrecht, hierna genoemd, te 8340 Sijsele (Damme), Zwinstraat 47. Nationaal nummer : 690619 299 40

2/ Mevrouw DOMBRECHT Mieke Jacqueline Paula, geboren te Brugge op achttien februari negentienhonderd tweeënzeventig, wettelijk samenwonend te 8340 Sijsele (Damme), Zwinstraat 47. Nationaal nummer : 720218 250 57,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam ALGEMENE VLOER- EN TEGELWERKEN JOOST LANDUYT

Het kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) AANDELEN zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De Heer LANDUYT Joost, voornoemd, titularis van drieënnegentig (93) aandelen, en heeft een bedrag van vijfduizend driehonderd vijfentwintig euro (5.325,00 EUR) gestort.

2. Mevrouw DOMBRECHT Mieke, voornoemd, titularis van drieënnegentig (93) aandelen, en heeft een bedrag van vijfduizend driehonderd vijfentwintig euro (5.325,00 EUR) gestort.

TOTAAL : HONDERD ZESENTACHTIG (186) AANDELEN.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk aandeel minimum voor één derde volstort is.

Een bedrag van TIENDUIZEND ZESHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 10.650,00) is ter beschikking

van de vennootschap uit hoofde van gezegde in geld gedane intekening en afbetaling, en werd

gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij

CENTEA NV.

NAAM  VORM  ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt ALGEMENE VLOER- EN TEGELWERKEN JOOST LANDUYT

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8340 Sijsele (Damme), Zwinstraat 47.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar iedere andere plaats in België bij besluit van

de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van

de taalwetgeving.

DOEL

De vennootschap heeft als doel :

I Specifieke activiteiten

0845000058

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, perstaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

A/ Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : vloer- en/of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, mozaïek en alle andere bedekking van muren en vloeren, met inbegrip van faiencen, terrassen en opritten

B/ Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : industriële bevloering

C/ Het plaatsen van sierschouwen, arduin en marmerwerken;

D/ Voegwerken;

E/ De groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de in- en uitvoer, de doorvoer en plaatsing van vloer- en wandtegels alsmede van alle behorende kleefstoffen, cementen, voeg- en andere produkten; F/ Het uitvoeren van allerhande metsel- en betonwerken;

II Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm : in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en de koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

F/ Het verlenen van administratieve prestaties;

G/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuw vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen : alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen. Alsook de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband dit met oog op de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsook zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen : alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

IV Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één januari tweeduizend en twaalf. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de Heer Joost LANDUYT, voornoemd.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder ontvangt een wedde die door de algemene vergadering wordt bepaald.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn door iedere zaakvoerder afzonderlijk. JAARVERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de LAATSTE VRIJDAG van de maand NOVEMBER om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Het bestuursorgaan en in voorkomend geval de commissaris kan de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

BIJZONDERE VOLMACHT

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Belasting over de Toegevoegde Waarde en belastingsadministraties en de noodzakelijke inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding van deze oprichting, beslist de vergadering volmacht te geven aan Mevrouw Veerle VERLINDE, accountant, te 8870 Izegem, Baronstraat 98.

Notaris Philippe Vanlatum te Beernem (Oedelem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 10.12.2015 15686-0142-014

Coordonnées
ALGEMENE VLOER- EN TEGELWERKEN JOOST LANDUYT

Adresse
ZWINSTRAAT 47 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande