ALGOET BART

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGOET BART
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.328.573

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.03.2014, NGL 31.03.2014 14081-0465-013
22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.04.2013, NGL 13.04.2013 13090-0045-014
13/06/2012
ÿþ:e e

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II*

UhlIi 1 Hill ii luili lui nil

*12104942*

Ondernemingsnr : 0834.328.673

Benaming

(voluit) : ALGOET BART

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8900 leper, Dikkebussweg 109

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 21 mei 2012 en van het controleverslag d.d. 21 mei 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Bart ALGOET, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.04.2012, NGL 10.04.2012 12085-0132-013
17/03/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder I 1111~~um~am~~onw~~wuu

aan het " iioas

Belgisch Staatsblac

Ondememingsnr : p ,

Benaming

(voluit) : ALGOET BART

0 7 MAART 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dikkebusseweg 109, 8900 leper

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghesquière te leper op 22 februari 2011, dragende; volgende melding van registratie: "Geboekt tien bladen één verzendingen te leper de 1 maart 2011 boek 174; blad 72 vak 14. Ontvangen vijf en twintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend). Jean  Pierre. LEMAIRE".

BLIJKT

Dat daarbij een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. Oprichter - Vennoot

De heer ALGOET Bart José, geboren te leper op 27 april 1974 (identiteitskaart nummer 590-6995216-87 rijksregister nummer 740427 201-86), wonende te 8900 leper, Dikkebusseweg 109, echtgenoot van mevrouw! VICTOOR Hannelore Inge, geboren te Kortrijk op 1 april 1975.

2. Naam-Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ALGOET BART".

3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Dikkebusseweg 109.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,:

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, fiilialen,

agentschappen en depots in België en in het buitenland oprichten.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het bevorderen van de beoefening en de beoefening van de kinesitheraptie, fitnesstraining, voetverzorging; en lichaamsverzorging, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in de meest ruime zin, daarbij. horend, het scheppen van aile materiële voorwaarden hiervoor. De honoraria worden rechtstreeks door de vennootschap ontvangen. "

In België of in het buitenland, alle immobilaire operaties van om het even welke aard en aile hiermee verbandhoudende handelingen. Aan- en verkoop, oprichting, ruiling, verhuring, beheer, omvorming of verbouwing van onroerende goederen.

De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland alle daden stellen en alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle" .

vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of. soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding,; : omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of' aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang;

" stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake: bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan,! alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in:

" andere vennootschappen  behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is; borg stellen voor derden,

" bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de

wettelijke beperkingen ter zake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doei vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

5. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2010 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

6. Kapitaal - Maatschappelijk vermogen- Inbreng in natura.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIJFENDERTIGDUIZEND EURO (35.000 Eur). Het is vertegenwoordigd door DRIEHONDERD VIJFTIG (350) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/driehonderd vijftigste (1/350ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze kapitaalaandelen wordt ingeschreven ais volgt :

Inbreng in natura

1.De heer Bart Algoet voornoemd verklaart in te brengen in de op te richten vennootschap:

De materiële en immateriële bestanddelen van de beroepspraktijk van kinesist uitgeoefend door de heer Bart Algoet, van welke inbreng de precieze beschrijving uitvoerig vermeld is in het hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, en kan samengevat worden als de inbreng van cliënteel- knowhow-goodwill, inrichting praktijkruimtes, installaties, machines en uitrusting, meubilair en kantoormateriaal, alsook de voortzetting van de in de eenmanszaak uitgeoefende beroepspraktijk in het kader van de vennootschap en het genot van de nog lopende contracten.

2. De ingebrachte activa worden gewaardeerd op een bedrag van HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (120.000,00 EUR).

3. De oprichter verklaart dat deze activa afhangen van de huwgemeenschap bestaande tussen hemzelf en zijn echtgenote mevrouw Hannelore Victoor, zodat de patrimoniale waarde van deze aandelen, zal afhangen van het gemeenschappelijk vermogen.

Verslag van de Bedrijfsrevisor

Voormelde inbreng in natura vertegenwoordigt een werkelijk en volwaardig actief bezit en zijn beschrijving beantwoordt aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid, hetgeen wordt gestaafd aan de hand van een verslag opgemaakt door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANSTEELANT SVEN, BEDRIJFSREVISOR", te 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, op 17 januari 2011 daartoe aangesteld door de oprichter. Om te voldoen aan de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen wordt er hier akte van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit :

" 8. BESLUIT.

De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA ALGOET BART met zetel te 8900 leper, Dikkebusseweg 109, voor een totale inbrengwaarde van 120.000,00 EUR, bestaat uit de immateriële en materiële bestanddelen van de beroepspraktijk van kinesist, uitgeoefend door de heer Bart ALGOET te 8900 leper, Dikkebusseweg 109.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 350 aandelen van de BVBA ALGOET BART zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van100,00 EUR en een schuldvordering op de vennootschap ten belope van 120.000,00  (350x 100,00 EUR) 85.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

-dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat, onder het voorbehoud dat de vennootschap over een voldoende lange termijn de ingerichte bedrijfslokalen mag gebruiken en dat de immateriële vermogensbestanddelen slechts hun daadwerkelijke waarde behouden op voorwaarde dat de oprichter de stuwende kracht van de vennootschap blijft, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale schulden in toepassing van artikel 442bis van het Wetboek van I nkomstenbelastingen.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 17 januari 2011.

CVBA VANSTEELANT SVEN, BEDRIJFSREVISOR

vertegenwoordigd door Sven VANSTEELANT, Bedrijfsrevisor"

Verslag van de oprichter

De oprichter heeft het belang van de inbreng in natura uiteengezet in een bijzonder verslag de dato 1 februari 2011, opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Beide voormelde verslagen blijven aan onderhavige akte gehecht.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De inbreng is gedaan en aanvaard onder de volgende voorwaarden :

1.De vennootschap verkrijgt vanaf de datum van haar oprichting de volle eigendom, het genot en de plichten van ingebrachte activa. Zij neemt vanaf die datum alle hoegenaamde lasten, taksen en belastingen voor haar rekening. De vennootschap wordt in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de inbrenger. De inbrenger verklaart dat nopens de ingebrachte bestanddelen geen processen hangende zijn waarin zij optreden als eisers of verweerders.

2.Alle kosten met betrekking tot voornoemde inbreng van de activa en het oprichten van de vennootschap zijn voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap `ALGOET BART.

3.Door de inbrenger wordt verklaard dat de hierna vermelde activa worden overgedragen voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden en dat geen enkel beletsel of vervolging de exploitatie van de praktijk belemmert, noch het vreedzaam genot hiervan, wat door de inbrenger ten opzichte van de vennootschap wordt gewaarborgd. De vennootschap verkrijgt de goederen in de toestand en de gesteldheid waarin ze zich bevonden op 1 oktober 2010 zonder dat een onnauwkeurigheid in de beschrijving aanleiding mag geven tot enige klacht of vordering jegens de inbrenger. Alle voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennootschap vanaf vermelde datum van 1 oktober 2010.

4.De vennootschap neemt de commerciële en sociale verplichtingen over.

5.De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf 1 oktober 2010.

AAN DE OPRICHTER WORDT INGEVOLGE VOORMELDE INBRENG IN NATURA TOEGEKEND

-DRIEHONDERD VIJFTIG (350) gelijke aandelen , op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/driehonderd vijftigste (1/350ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, gewaardeerd op een bedrag van vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR);

-Een schuldvordering op de vennootschap ten belope van een bedrag van vijfentachtigduizend euro (85.000,00 EUR).

7. Bestuur en vertegenwoordiging -- Controle - Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoetders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

Statutaire zaakvoerder.

Vervolgens heeft de oprichter beslist de heer Bart Algoet voornoemd, te benoemen tot eerste statutaire, zaakvoertder, en dit voor onbepaalde duur. Hij aanvaardt dit mandaat.

Het zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

b) Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlecbevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of laten bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

8. Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

9. Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De jaarvergadering heeft plaats om 17 uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11. Oproepingen - Toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht.

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging.

b) Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

van de agenda en de eigenhandig g en woorden ................. ...... . --g - _ g .. ......._ .,

Schriftelijk: stemmen is toe elaten. In diit eval vermeldt de brief waaropde stem wordt uit ebracht elk punt '

g g g geschrev "aanvaard" of "verworpen" , gevold door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

" 12. Verdeling saldo na vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun

respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

LUC GHESQUIERE

Notaris te leper

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ALGOET BART

Adresse
DIKKEBUSSEWEG 109 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : Dikkebus
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande