ALICA

Divers


Dénomination : ALICA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 634.936.066

Publication

19/08/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

Mi I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



M4NITEL

R BELGE

NEERGELEGD

1 2 -08- 2015

ï 6. 07. 2015

ELGISCH STAATSB~.ADRECH'''h'~~~yKNANDEL

i NI

11

11

'1511 65*

r

Ondernemingsnr : 0/24,, cge 046

Benarning

(voluit) ; ALICA

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Piste 6, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting commanditaire vennootschap op aandelen ALICA

Er blijkt uit een akte houdende partiële splitsing van de naamloze vennootschap CAMINO, met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Landegemstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 084(1975.647, verleden voor notaris Angélique Vandaele te Gent - Sint-Denijs-Westrem, op 14 juli 2015, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap CAMINO de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen, letterlijk luidend als volgt

- Splitsingsvoorstel

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel de dato 18 mei 2015, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 1 juni 2015, waarvan de aandeelhouders erkennen een exemplaar te hebben ontvangen voorafgaandelijk dezer,

De vergadering verklaart vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, teneinde aan deze gehecht te blijven.

De vergadering aanvaardt voor zoveel als nodig uitdrukkelijk met eenparigheid van stemmen de vereenvoudigde procedure van splitsing, en verklaart voor zoveel als nodig uitdrukkelijk en met eenparigheid van stemmen af te zien van:

- een omstandig schriftelijk verslag door de raad van bestuur opgemaakt, overeenkomstig artikel 745 W.Venn.;

- een revisoraal verslag over het splitsingsvoorstel opgemaakt, overeenkomstig artikel 746 W.Venn.

- Verslagen betreffende de nieuw op te richten Comm.VA ALICA

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van volgende verslagen,

waarvan de aandeelhouders erkennen een exemplaar te hebben ontvangen voorafgaandelijk dezer;

1) Verslag van de bedrijfsrevisor: op 7 juli 2015 werd een verslag opgemaakt nopens de inbreng in natura door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens, bedrijfsrevisor, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaens, overeenkomstig artikel 444 W.Venn.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, voor wat betreft de inbreng in natura in de Comm.VA Alice., luidt zoals vermeld in de agenda.

2) Bijzonder verslag overeenkomstig artikel 444 W.Ven.; door het bestuursorgaan van de vennootschap, werd op heden een bijzonder verslag opgemaakt om het belang toe te lichten van de geplande inbrengen in: natura.

De aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. De; vergadering stelt vast dat er op deze verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij met eenparigheid) van stemmen instemt met deze verslagen, dewelke aan deze zullen gehecht blijven.

- Besluit tot partiële splitsing

1) Vereenvoudiging verslaggeving en documentatieverplichting:

De vergadering beslist vooreerst voor zoveel als nodig met eenparigheid van stemmen tot toepassing van de vereenvoudigde procedure van splitsing en derhalve afstand van de hoger vermelde bijzondere verslagen en verplichtin-gen voorzien in de artikelen 745 en volgende W.Venn., aangezien de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap en, voor zoveel als nodig, in toepassing van artikel 746, voorlaatste lid W. Venn. en artikel 749 W. Venn..

2) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening:

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing waarbij de NV Camino, een deel van haar vermogen afsplitst en overdraagt in de twee voormelde nieuw op te richten vennootschappen, overeenkomstig de bepa-lingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder agendapunt 1 hierboven, waarbij de boekhoudkundige waarde van de aldus in te brengen activa en passiva wordt bepaald op basis van de cijfers per 31 december 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschappen nemen onmiddellijk vanaf de oprichting deel in de resultaten van de betrokken vennootschap.

3) (" " .)

4) Beschrijving van het overgedragen vermogen van de NV Camino aan de Comm. VA Alice:

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestandde-len aan de nieuwe

vennootschap, wordt verwezen naar voorgeschreven splitsingsvoorstel, alsook naar voormelde verslagen van

de bedrijfsrevisor en van het bestuursorgaan.

De NV Gamino draagt over aan de Comm.VA, Alice:

Roerende goederen

1/ Drieëndertigduizend driehonderdenacht (33.308) aandelen van de Comm. VA Jical, met maatschappelijke

zetel te 8790 Waregem, Piste 6, RPR Kortrijk, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het

nummer 0476.338195.

Voor wat betreft de 33.308 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "Jical", die aan de

Comm.VA. Alice worden overgedragen:

- De aandelen worden overgedragen in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor

vrij van enig pand of beslag,

- De gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze

aandelen. Zij bevestigt bovendien dat zij deze aandelen vrij kan overdragen.

e - De Comm.VA. Alica bekomt vanaf heden de eigendom van de aandelen en zal ervan in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf zelfde datum pro rata temporis.

21 dertienduizend vijfhonderd en vier euro tweeëntwintig cent (E 13.504,22) aan liquide middelen; overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen werd voormeid bedrag gedeponeerd door storting of overschrijving op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deponering van de gelden bij voornoemde bankinstelling werd afgeleverd op 9 juli 2015 en overhandigd aan ondergetekende notaris.

Over de bijzondere rekening zal alleen worden beschikt door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, nadat de instrumenterende notaris aan de desbetreffende bankinstelling de oprichting van de vennootschap zal hebben kenbaar gemaakt.

ere Onroerende goederen:

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te

richten vennootschap.

0 5) Kosten

6) Niet-toegekende bestanddelen:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva die in het splitsingsvoorstel niet zouden zijn toebedeeld, zoals blijkt uit de aan het splitsingsvoorstel gehechte splitsingsstaat, in de te splitsen vennootschap blijven. immers, ingeval van onvolledigheid of onduidelijkheid van

deze bijlage, moet deze worden geïnterpreteerd als zijnde dat alle activa en alle schulden, behouden worden et

door de te splitsen vennootschap, met uitzondering van 33.308 aandelen in de Comm. VA Jical en E 13.504,22 aan liquide middelen die door de te splitsen vennootschap in volle eigendom warden aangehouden, dewelke worden overgedragen aan de overnemende vennootschap ALICA (.,.).

Ook de niet-uitgedrukte activa en passiva worden behouden door de te splitsen vennootschap, tenzij deze ontegensprekelijk betrekking zouden hebben op de over te dragen aandelen van de vennootschap Japat, respectievelijk JicaL

7) Toekenning van de nieuwe aandelen in de op te richten vennootschappen  ruilverhouding:

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat ais volgt is

samengesteld:

-Claudia Callens, wonende te 8790 Waregem, Piste 6: 3.714 aandelen categorie A (48,79%);

-Joost Callens, wonende te 9800 Deinze, Bredestraat 130: 3.898 aandelen categorie B (51,21%);

beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de nieuwe aandelen van de overnemende

P: vennootschap Alice proportioneel als volgt verdeeld worden:

-Claudia Callens, voornoemd: 4.438 aandelen;

-Joost Callens, voornoemd: 4.657 aandelen.

De vergadering beslist dat deze verrichtingen zullen gebeuren zonder opleg in geld.

8) Deelname in de winst:

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschappen

onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2015 voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen.

9) Boekhoudkundige datum:

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd door de NV Lamino voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen. De overnemende vennootschappen zullén deze handelingen, voor zoveel als nodig, in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen,

- Neerlegging financieel plan, oprichting en goedkeuring van de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen "Alice"

1) Financieel plan:

Het bestuursorgaan van de NV Camino overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan in

dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

2) Bekrachtiging art. 60 W.Venn.:

De verkrijgende vennootschap bekrachtigt voor zoveel als nodig de verrichtingen die door de NV Camino

werden verricht vanaf 1 januari 2015 voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

3) Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gévolg van de partiële splitsing:

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: negen miljoen vijfennegentigduizend euro ( 9.095.000,00) geplaatst kapitaal, vijfhonderdzevenenzestig euro vierenvijftig cent (¬ 567,54) wettelijke reserves, en tienduizend zeshonderdzeventig euro tachtig cent (¬ 10.670,80) overgedragen winst.

De nieuwe vennootschap verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en de ingebrachte goederen te aanvaarden in hun huidige staat.

4) Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap Comm.VA "Alice":

Mevrouw Callens Claudia, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor aile verbintenissen van de vennootschap en draagt de oprichtersaansprakelijkheid.

De Neer Cohens Soost, voornoemd, treedt op als stille vennoot. c- ij staat sSechts in voor de so3-,uSden van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt.

De vergadering beslist met eenparigheid de commanditaire vennootschap op aandelen "Alice", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Piste 6, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen, als volgt: (bij uittreksel)

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen.

Zij draagt de benaming: Alice.

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Piste 6.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimonium-vennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zijn competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting evenwel van handelingen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaan-de of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle management-bijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

-Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals human  resources management in de meest ruime zin (selectie, rekrutering, assessement, feedbackgesprekken, opleiding, ...), marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

}

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

-Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, oommercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

-Onderneming In roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

-De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

-Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of

" ~ soortgelijk doei nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding,

omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of

e aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen,

r+ voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

NDe algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

0o en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Met geplaatst kapitaal is vastgesteld op negen miljoen vijfennegentigduizend euro (¬ 9.095.000,00).

- eª% t Met is vertegenwoordigd door negenduizend vijfennegentig (9.095) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht.

etIeder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één / negenduizend vijfennegentigste (1/9.095ste) van het maatschappelijk kapitaal.

z Met maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt:

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

Vanaf de neerlegging van de expeditie van de akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel..

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere, bezoldigde of onbezoldigde beherende

vennoten, die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder.

pQ Met de vermelding "zaakvoerder", wordt in onderhavige statuten bedoeld: de enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen.

b) De algemene vergadering zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen mits inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging en mits instemming van de zaakvoerder(s).

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benoeming zaavoerder:

In uitvoering van wat voorafgaat wordt nagemelde beherende vennoot voor de duur van de vennootschap aangesteld als zaakvoerder, namelijk mevrouw Callens Claudia, voornoemd, die verklaart heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

c) De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht'van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s).

1n het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoer-ders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbon-den, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld: de Heer Bohez Jurgy, (...), wonende te 8790 Waregem, Piste 6, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke anderè vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

f) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder" geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college binden,

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf voile dagen vôôr de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanweziglieidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde: bij deze nieuwe vergadering zef het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen, De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

Externe vertegenwoordigingsmacht - handtekeningsbevoegdheid

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Winstverdeling:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van aile aard, van de maatschappelijke lasten, de noodzakelijke afschrijvingen en voorzieningen enzovoort, vormt de nettowinst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplichtend indien het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt; zij moet evenwel hernomen worden wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken,

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel en mits instemming van de zaakvoerder, over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening:

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tof ontbinding haar zetel heeft. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

indien niet alle kapitaalaandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van storting en ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Jaarvergadering vennoten;

.4

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Begin en einde van het boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december

tweeduizend vijftien.

- Kapitaalvermindering  Statutenwijziging van de NV Camino

- Uitreiking van de nieuwe aandelen

(.. )

- Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en zijn de nieuwe vennootschappen Piwito en

Alice ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van

Vennootschappen.

- Volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of

noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen:

- Voor de NV Camino, de Comm.VA Piwito en de Comm. VA Alice: aan de Heer Bert Niclaes, wonende te

2627 Schelle, Koekoekstraat 72.

- STEMMING:

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 14 juli 2105 met verslag betreffende de inbreng in nature in de op te

richten vennootschap

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik H_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0530-018

Coordonnées
ALICA

Adresse
PISTE 6 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande